-
το έχω βάλει αυτό το ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ;

-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
το έχω βάλει αυτό το ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ;

-
Κάτι πρέπει να πήγε στραβά κατά τη φωτογράφηση.....
-
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη να ειστε καλα! Ελπιζω σε λιγο καιρο με νεο εργαλειο να κυκλοφορει ο γερος μου.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γιωργο αφου εισαι οκ μην το πεις ουτε του παπα! Εσυ να σαι καλα (στα λεω οντας χειρουργημενος). Τα αμαξια ερχονται, φευγουν, κλπ.Την αλλαγή που έλεγες
-
Ωραιο το xantia παραπανω..
Οπως βλεπεις Γιωργο εσυ ισα που το γρατζουνισες το δικο σου σε σχεση με αυτο.. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη να ειστε καλα! Ελπιζω σε λιγο καιρο με νεο εργαλειο να κυκλοφορει ο γερος μου.ξεχασε τα ολα γρηγορα...
και να δουμε το χρωμα απο το επομενο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη να ειστε καλα! Ελπιζω σε λιγο καιρο με νεο εργαλειο να κυκλοφορει ο γερος μου.
ξεχασε τα ολα γρηγορα...
και να δουμε το χρωμα απο το επομενο...
Δε σου αρεσε ασημι εεε? Δεν ηταν moondust ρε συ ηταν το καυλε!
-
Στην οικογενεια δεν υπαρχει μονο το QQ και το Fiesta. Υπαρχει κι αλλο ενα Ford.

Ηταν του παππου μου και εχει να μετακινηθει απο το 1993. Τις τελευταιες μερες υπαρχει μια κινητικοτητα στην οικογενεια σχετικα με το τι να το κανουμε (αποσυρση, πινακιδες ΙΟ κλπ.) αλλα, επειδη η οικογενεια μας, διακρινεται για την ταχυτητα των αποφασεων της, ξεκινησαμε με το να του βαλουμε αλλα λαστιχα. Τα υπολοιπα σε κανα χρονο!
-
Γιατι και εδω μοιαζει φοτοσοπ ο γρυλος;κατι τρεχει με τα φορντ.
-
Και νόμιζα 'οτι τελικά έχουν πρόβλημα τα μάτια μου
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
:lol: Και νόμιζα 'οτι τελικά έχουν πρόβλημα τα μάτια μουΠρος το παρον γλυτωσαμε τον οφθαλμιατρο.
-
Τελη κυκλοφοριας εχει πληρωμενα μεχρι φετος? αν οχι δε μπορεις να κανεις τιποτα...μονο αν τα πληρωσεις οσες χρονιες χρωστα.. αν εχει τοτε βουρ για ιστορικες, αλλιως δωστο σε καποιον απο την ιστορικη παρεα στα 'κλασσικα' που θα το εκτιμησει ιδιαιτερα..θα ναι πολυ κριμα να παει αποσυρση..ανοιξε καποιο θεμα στα ιστορικα καλυτερα.
ωραια χρωματακι το χε ξαναβαψει ο παππους. -
Φαινεται σε αριστη κατασταση!
Ιστορικες πινακιδες ή πωληση. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελη κυκλοφοριας εχει πληρωμενα μεχρι φετος? αν οχι δε μπορεις να κανεις τιποτα...μονο αν τα πληρωσεις οσες χρονιες χρωστα.. αν εχει τοτε βουρ για ιστορικες, αλλιως δωστο σε καποιον απο την ιστορικη παρεα στα 'κλασσικα' που θα το εκτιμησει ιδιαιτερα..θα ναι πολυ κριμα να παει αποσυρση..ανοιξε καποιο θεμα στα ιστορικα καλυτερα.
ωραια χρωματακι το χε ξαναβαψει ο παππους.Νομιζω οτι ολα τα τελη εχουν πληρωθει!! Εκει που ουσιαστικα σκονταφτουμε ειναι στο οτι η θεια μου (που εχει αναλαβει τη συντηρηση) δεν κανει τιποτα και το αφηνει ως εχει. Ουτε να το αποσυρει, ουτε να το πουλησει.
Φαινεται σε αριστη κατασταση!
Ιστορικες πινακιδες ή πωληση.Φαινεται καλη η κατασταση γιατι απο το 1993 ειναι ακινητο και με κουκουλα. Θα ενημερωθειτε!!
-
Κουκουλα σε εξωτερικο χωρο ναι μεν το προστατευει απο τα βλεματα και τους περαστικους αλλα μαζευει υγρασια και καταστρεφει το χρωμα..σκασιματα-ραγισματα-σαπισματα!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κουκουλα σε εξωτερικο χωρο ναι μεν το προστατευει απο τα βλεματα και τους περαστικους αλλα μαζευει υγρασια και καταστρεφει το χρωμα..σκασιματα-ραγισματα-σαπισματα!Το χρωμα, ειναι πολλες αποχρωσεις του μπλε!! Μπροστα το αριστερο φτερο εχει φαγωθει και υπαρχει και σκουρια.
-
Βόλτα με την 944 Turbo S.

-
Εξαιρετικό πλαίσιο, τιμόνι διαβήτης πολύ καλό μπλοκέ (40%), ΦΡΕΝΑΡΕΣ, και 320 μέ 370 άλογα, ανάλογα με τη πίεση.
Όρεξη να χεις
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!