-
Μα συμφωνώ -προσθέτοντας ότι δεν έχει νόημα να πλακώσεις στο ξύλο κανέναν.
-
coupea καλά έκανες και τις έφαγες για να προστατέψεις τον παππού αλλά τις 10πλάσιες έπρεπε να φάνε οι δικοί του που τον αφήνουν να κυκλοφορεί μεθυσμένος με παπί στην ηλικία του.
Σέβομαι τους ηλικιωμένους αλλά οι δικοί τους πρέπει να έχουν την ευθύνη να μην τους αφήσουν να κυκλοφορούν αν αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.
Είχα τύχει σε περιστατικό στο ΓΝΑ όπου στρατιωτικός ΩΡΛ δεν έδινε το ΟΚ (σε ακουόγραμμα ή πως το λένε) σε απόστρατο γιατί όπως του είπε '3 φορές με έχουν ρίξει από τη μηχανή ηλικιωμένοι που δεν άκουγαν καλά'.
Είναι γλυκούλι να λέμε ότι ο πάπος ήθελε το παπί για να πάει να πιεί το ούζο του, αλλά αν θρηνήσει κάποιος δικό του άνθρωπο θα ψάχνουμε ακαταλόγιστα λόγω ηλικίας.
-
Λογω μεθης!!! μαλλον που ειναι και πιο χειρωτερο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σέβομαι τους ηλικιωμένους αλλά οι δικοί τους πρέπει να έχουν την ευθύνη να μην τους αφήσουν να κυκλοφορούν αν αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.Σωστό αλλά αδύνατο να γίνει κατι τέτοιο.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Περί chicken με πεζούς:
Ο Kacey έχει δίκιο, υπάρχουν πολλά παραδείγματα από μπουλούκια πεζών που επίτηδες κυκλοφορούν στη μέση του δρόμου. Μπορεί να είναι 5-6 16χρονα τσογλανάκια μέσ'τη βλακεία κ τον τσαμπουκά, μπορεί να είναι 4 trendy ποδηλάτες που παρότι έχουν στα αυτιά τα ακουστικά από το iPhone να γουστάρουν να βρίσκονται παράλληλα, μπορεί να είναι και 5-6 θείες που γυρίζουν από μνημόσυνο του μακαρίτη του γείτονα....
Μέσα στη βλακεία που τους δέρνει κάποιος-κάπου πέταξε την ατάκα “έλα μωρέ, ο πεζός/ ποδηλάτης/ φαμελιάρης έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα” και οι υπόλοιποι συμφώνησαν....
Αν και δύσκολα θα μπώ σε Kacey mode, πιστεύω πως τον καταλαβαίνω. Αναπολώ μάλιστα τα -χωρίς ABS- φρένα της ΖΧ που σε συνδιασμό με την άσφαλτο των Ελ μπορούσαν να κάνουν εντυπωσιακά μπλοκαρίσματα ακόμα και με 30-40χαω. To μπλοκάρισμα γινόταν πάντα από απόσταση ασφαλείας, αλλά ήταν αρκετό για να μαζευτούν να περάσει ο παλαβός χωρίς άλλα παρατράγουδα.
Μακράν εκνευριστικότερο όμως είναι το -αναγκαστικό- chicken με μηχανές που παίζεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην Εγνατία, δρόμο με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διπλή γραμμή στη μέση, πάντα βρίσκεται ένας κάφρος (συνήθως με μεγάλη μηχανή) που αποφασίζει να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα για να παρακάμψει τα σταματημένα αυτοκίνητα του ρεύματός του.
Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον οδηγό παπιού που βρίσκεται πάνω στη διπλή γραμμή ή λίγο μέσα στη λωρίδα μου (όπως έρχομαι από το αντίθετο ρεύμα), φυσικά και θα κάνω λίγο άκρη (1/4 της λωρίδας) για να περάσει εφόσον μπορώ. Γιατί μπορεί στη μεσαία λωρίδα να υπάρχει άλλο αυτοκίνητο κολλητά με το δικό μου, και συνήθως υπάρχει.
Το θέμα προκύπτει όταν ένας Harleάς επιδεικτικά καταλαμβάνει τη μισή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος και έρχεται κατά πάνω μου. Εκεί κατεβάζεις ταχύτητα (καλού κακού), γυρνάς το κεφάλι αριστερά ή κάνεις πως ψάχνεις κάτι (χωρίς όμως να χάσεις οπτική επαφή με τον καραγκιόζη), και πηγαίνεις κατά πάνω του με μικρές τιμονιές δεξιά-αριστερά (προσομοίωση αφηρημένου).
Σε δευτερόλεπτα του φεύγει η μαγκιά βλέποντας ένα μαύρο μπόγο να τον συμμαδεύει, πλακώνεται στα φρένα, πλακώνεσαι και εσύ στα φρένα, και όταν σε κοιτάξει με το βλέμα της τρομαγμένης αγελάδας τον αποτελειώνεις λέγοντάς του “συγνώμη μάστορα, δεν σε είδα που μπήκες στη λωρίδα μου και ερχόσουν κατά πάνω μου”...
-
Στο πνεύμα των τελευταίων σελίδων ... Οδηγώ σε στενό του Βύρωνα και φτάνω σε διασταύρωση στην οποία έχω stop και ο κάθετος δρόμος είναι σχετικά πλατύς αλλά μονόδρομος σε εκείνο το σημείο και με κατεύθυνση προς τα δεξιά. Από το συγκεκριμένο stop έχω περάσει άπειρες φορές, πάντα σταματάω και ελέγχω αν έρχεται κάποιος από αριστερά. Να προσθέσω ότι συνήθως κοιτάω και προς τις δύο κατευθύνσεις όταν έχω stop, ότι έχω φτάσει μετά από αυτά που βλέπω και διαβάζω να ελέγχω πάντα όσο μπορώ και τους κάθετους δρόμους όταν περνάω φανάρι και είναι πράσινο και οτι επιβραδύνω αισθητά όταν περνάω στενό στο οποίο έχει stop αυτός που έρχεται από τον κάθετο. Στη συγκεκριμένη φάση, σταματάω κοιτάω από αριστερά, δεν έρχεται κανείς και κάνω να ξεκινήσω. Στο τσακ σταματάω πάλι αφού ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ περνάει γκαζωμένος, αφρενάριστος, αμέριμνος και καμαρωτός, πιτσιρικάς πάνω σε παπάκι ... Και έρχομαι να ρωτήσω ... σε περίπτωση που δεν προλάβαινα, σε περίπτωση που έπεφτε επάνω μου και κατέληγε μετά από πτήση 10 μέτρων νεκρός, σε περίπτωση που πέρναγα από πάνω του και τον άφηνα ανάπηρο, εγώ σε τι ακριβώς θα έφταιγα να τραβιέμαι για μια ζωή, η οικογένεια μου σε τι ακριβώς θα έφταιγε να περάσει όλη αυτή την τραγωδία? Και για να θέσω και το ερώτημα λίγο διαφορετικά ... εάν ο συγκεκριμένος τις είχε φάει 2-3 φορές από κάποιον kacey ή αν ο πατέρας του τις είχε φάει 2-3 φορές από καναν τρελαμένο που στο τσακ, όπως εγώ, ΔΕΝ σκότωσε το γ@μημένο το καμάρι του, πόσο μικρότερες θα ήταν οι πιθανότητες να περάσει έτσι αφρενάριστος ΑΝΑΠΟΔΑ τον καταραμένο το μονόδρομο?
Το ζουμί απλά είναι ότι, χωρίς να δικαιολογώ απόλυτα τον Kacey, η βρωμόχωρα στην οποία ζούμε πλέον έχει γίνει έτσι όπως έχει γίνει επειδή οι μισοί είμαστε απλά ΚΑΦΡΟΙ και οι άλλοι μισοί ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τους πρώτους μισούς ΚΑΦΡΟΥΣ ... Συνεχίστε να μην αντιδράτε σε τίποτα, συνεχίστε να βρίζετε τον Kacey και τον κάθε Kacey ... καλά το πάτε
-
Επειδή έχω ρωτήσει αρκετούς νεαρούς (ανήλικους/ενήλικους) που δεν οδηγούν, έχουν την εντύπωση πως οι πεζοί έχουν πάντα προτεραιότητα και γι'αυτό είναι στ'αρχίδια τους πολλές φορές, περπατάνε μέσα στη μέση ή διασχίζουν τελευταία στιγμή το δρόμο. Τι σκατά μαθαίνουν στα σπίτια τους/στο σχολείο
εγώ λέω μπράβο στον κέισι που έχει τα @@ και κάνει αυτά που κάνει. Βάζω στοίχημα ότι οι αρκετοί που αντιτίθενται σίγουρα θα περνάνε συχνά πυκνά δεύτερη σειρά στο φανάρι γιατί βαριούνται/βιάζονται/χέζονται/έτσι κλπ κλπ
Εχθές κατεβαίνω παραλιακή και είμαι στο ύψος του Δέλτα και ξαφνικά ένας πιο μπροστά σταματάει λίγο πριν την κλειστή στροφή για παλιά παραλιακή και ήθελε να ρωτήσει πώς πάνε για φάληρο. Αυτόν τον ψιλολυπήθηκα αλλά δεν επικροτώ τη πράξη που έκανε να κλείνει ξαφνικά τη λωρίδα για να ρωτήσει και κορνάρανε οι από πίσω οπότε δε πρόλαβα να τον βοηθήσω
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eνα πρόσφατο περιστατικό με μεθυσμένο ηλικιωμένο που οδηγούσε παπί. Ο παππούς ερχόταν απο αριστερά σε διασταύρωση και είχε stop. Εγω με το matrix και τον γιό μου πίσω απο δεξιά του στον κεντρικό περιφερειακό. Βλέπω τον παππού με 20χλμ
να μπαίνει στον περιφερειακό εντελώς στα τέτοια του. Ουτε ματιά.Τίποτα. Τρία αυτοκίνητα και εγώ αναγκαστήκαμε να βγούμε πεζοδρόμια ευτυχώς χωρις απώλειες. Μερικά σκασμενα λάστιχα. Εκεί πλέον ενας απο τους αυτοκινητιστές με πολλά νευρα τρέχει κυνηγά τον παππού και τον σταματά. Τον βλέπω τρέχω κι εγώ μπαίνω στη μέση να προστατέψω τον παππού. Εγινε μπλέξιμο τελικά γιατί ο ανθρωπος ηταν μεγάλος και εκτός τόπου και χρόνου. Ηταν θέμα χρόνου να πέσει στην επόμενη στροφή. Τύφλα.
Με τα νεύρα που είχε ο οδηγός αυτός σίγουρα θα τον σκότωνε τον παππού. Αφού εφαγα και μερικές ψιλές απο σπόντα στην προσπάθειά μου να τον αποθήσω τελικά κατάφερα να ηρεμήσω τα πνεύματα να αλλάξω ό ιδιος το λάστιχο που του εσκασε και να τον διώξω να πάει στην ευχή.
Κλειστή κοινωνία εδω και ολοι σχεδόν γνωρίζονται. Οτι ζημιά εγινε στο λαστιχο θα τα βρούν μεταξύ τους. Τον παππού τον βάλαμε σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο αφού ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω ότι οι δικοί του δεν θα τον αφήσουν να ξαναπιάσει τιμόνι ,τουλάχιστον έτσι μας είπαν. Σιγά μην είχε και δίπλωμα. Για 500 μέτρα ήθελε το παπί .Ουζερί σπίτι. Του πρότεινα να πηγαίνει σε πιο κοντινο μαγαζί με τα πόδια και απο το πεζοδρόμιο. Anyway!
Θέλω να πω πως με τα νεύρα δεν βοηθάς σε τίποτα ακόμα και αν έχεις δίκιο βουνό. Ζημιά θα κάνεις. Αυτό το υποστηρίζω και το απαιτώ μάλιστα σε παρόμοια περιστατικά που μου συμβαίνουν κατά καιρούς.
Πάνω απ'όλα ψυχραιμία λοιπόν.Με το περιστατικό αυτό δε θα βάλει μυαλό ο παππούς και ο καθέ παππούς που μεθυσμένος κυκλοφορεί στους δρόμους. Έπρεπε άμεσα να ειδοποιηθεί η αστυνομία για το περιστατικό και μετά τις πρώτες βοήθειες που το παρασχέθηκαν να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Ίσως μόνο έτσι να βάλει μυαλό και αύριο μεθαύριο να μη πάρει παραμάζωμα ένα πεζό, ένα παιδάκι μια μάνα με καρότσι όντως μεθυσμένος όπως θα ξαναγυρνά. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ξανακάνει.
Γενικά στο θέμα αλκοόλ δε συγχωρώ κανένα. Εξαιτίας τις μαλακίας των μεθυσμένων χάσαν πολλοί άδικα τη ζωή τους, επομένως σε τέτοια άτομα πρέπει να τους δοθεί ένα σοβαρό μάθημα. Φυσικά στην περίπτωση να φύγω σε κάποιο πεζοδρόμιο - δέντρο και να διακινδυνεύσω την ακεραιότητα μου ή αυτή κάποιου πεζού καλλίτερα να μαζέψω το μεθύστακα και ας μετά πάει να βρει τα δίκια του στο δικαστήριο (γελάν και οι κότες εδώ).
Αν βέβαια μπορώ να γλιτώσω το όποιο ατύχημα με ασφάλεια φυσικά και θα το πράξω.-
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/podilatis-enantion-aventador
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως είμαι υπέρ του ποδηλάτη, μόνο και μόνο για να ακουστεί ο βρυθηχμός του δωδεκακύλινδρου!!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Στο πνεύμα των τελευταίων σελίδων ... Οδηγώ σε στενό του Βύρωνα και φτάνω σε διασταύρωση στην οποία έχω stop και ο κάθετος δρόμος είναι σχετικά πλατύς αλλά μονόδρομος σε εκείνο το σημείο και με κατεύθυνση προς τα δεξιά. Από το συγκεκριμένο stop έχω περάσει άπειρες φορές, πάντα σταματάω και ελέγχω αν έρχεται κάποιος από αριστερά. Να προσθέσω ότι συνήθως κοιτάω και προς τις δύο κατευθύνσεις όταν έχω stop, ότι έχω φτάσει μετά από αυτά που βλέπω και διαβάζω να ελέγχω πάντα όσο μπορώ και τους κάθετους δρόμους όταν περνάω φανάρι και είναι πράσινο και οτι επιβραδύνω αισθητά όταν περνάω στενό στο οποίο έχει stop αυτός που έρχεται από τον κάθετο. Στη συγκεκριμένη φάση, σταματάω κοιτάω από αριστερά, δεν έρχεται κανείς και κάνω να ξεκινήσω. Στο τσακ σταματάω πάλι αφού ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ περνάει γκαζωμένος, αφρενάριστος, αμέριμνος και καμαρωτός, πιτσιρικάς πάνω σε παπάκι ... Και έρχομαι να ρωτήσω ... σε περίπτωση που δεν προλάβαινα, σε περίπτωση που έπεφτε επάνω μου και κατέληγε μετά από πτήση 10 μέτρων νεκρός, σε περίπτωση που πέρναγα από πάνω του και τον άφηνα ανάπηρο, εγώ σε τι ακριβώς θα έφταιγα να τραβιέμαι για μια ζωή, η οικογένεια μου σε τι ακριβώς θα έφταιγε να περάσει όλη αυτή την τραγωδία? Και για να θέσω και το ερώτημα λίγο διαφορετικά ... εάν ο συγκεκριμένος τις είχε φάει 2-3 φορές από κάποιον kacey ή αν ο πατέρας του τις είχε φάει 2-3 φορές από καναν τρελαμένο που στο τσακ, όπως εγώ, ΔΕΝ σκότωσε το γ@μημένο το καμάρι του, πόσο μικρότερες θα ήταν οι πιθανότητες να περάσει έτσι αφρενάριστος ΑΝΑΠΟΔΑ τον καταραμένο το μονόδρομο?Το ζουμί απλά είναι ότι, χωρίς να δικαιολογώ απόλυτα τον Kacey, η βρωμόχωρα στην οποία ζούμε πλέον έχει γίνει έτσι όπως έχει γίνει επειδή οι μισοί είμαστε απλά ΚΑΦΡΟΙ και οι άλλοι μισοί ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τους πρώτους μισούς ΚΑΦΡΟΥΣ ... Συνεχίστε να μην αντιδράτε σε τίποτα, συνεχίστε να βρίζετε τον Kacey και τον κάθε Kacey ... καλά το πάτε
Σε αυτή την περίπτωση θα είχες ελάχιστα τραβήγματα είναι ξεκάθαρη περίπτωση και δε θα εμπλεκες ιδιαίτερα.
Για να είναι τόσο βλάκας ο άλλος να κάνει τέτοια, δεν υπάρχει σωτηρία, οπότε καμία vigilante κατάσταση δε θα βοηθούσε
-
περι ποδηλατη...
αυτο αποδεικνυει οτι ΜΑΛΑΚΕΣ και ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΑ ζωα υπαρχουν παντου
το συγκεκριμενο πρωτοζωο ειναι τουλαχιστον 3πλα παρανομος
σε τετοιες περιπτωσεις επικροτω συμπεριφορες τυπου kacey και πρατω και εγω στο ιδιο πνευμα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
περι ποδηλατη...αυτο αποδεικνυει οτι ΜΑΛΑΚΕΣ και ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΑ ζωα υπαρχουν παντου
το συγκεκριμενο πρωτοζωο ειναι τουλαχιστον 3πλα παρανομος
σε τετοιες περιπτωσεις επικροτω συμπεριφορες τυπου kacey και πρατω και εγω στο ιδιο πνευμα...
απλά είναι κρίμα να γρατζουνίσεις την Aventador για το πρωτόζωο αυτό.. Φυσικά με ένα Toyota Hilux αλλάζει το θέμα!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στο πνεύμα των τελευταίων σελίδων ...
Σε αυτή την περίπτωση θα είχες ελάχιστα τραβήγματα είναι ξεκάθαρη περίπτωση και δε θα εμπλεκες ιδιαίτερα.
Για να είναι τόσο βλάκας ο άλλος να κάνει τέτοια, δεν υπάρχει σωτηρία, οπότε καμία vigilante κατάσταση δε θα βοηθούσε
Γιατί εγώ έχω την υποψία ότι θα έπαιζε κάτι σαν συνυπευθυνότητα και θα τραβιόμουν για χρόνια? Και σε οποιαδήποτε περίπτωση, γιατί να επηρρεαστεί η ζωή μου έστω και κατ' ελάχιστο? Γιατί να τραβιέμαι σε αστυνομίες και σε δικηγόρους, γιατί να χάσω έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη ζωή μου, γιατί να ταλαιπωρηθούν και να στεναχωρηθούν η γυναίκα και οι κόρες μου? Απλά δεν το καταλαβαίνω ...
-
συμφωνω με τον kacey. ο ποδηλατης του παραπανω βιντεο τι κολημα εφαγε και εμεινε στη μεση του δρομου?
ζηλευει που ο αλλος εχει super car?πριν 5-6 μερες παω να μπω στο αυτοκινητο (μετα απο διασκεδαση) στις 4 το βραδυ και βλεπω
ξεφουσκοτο το μπροστινο λαστιχο (παλουκι να αλλαξεις λαστιχο εκεινη την ωρα αλλα τι να κανεις).
ξεσφυγγο μπουλονια, βγαζω γρυλο και ολα τα σχετικα. ακουω θυρυβο αυτοκινητου και βλεπω αν ibiza cupra
να βγενει απο στενακι στο δρομο μου (ο δρομος μου ειναι μονης κατευθυνσης, μεγαλος, με παραρκαρισμενα και στις 2 μεριες). μολις με βλεπει ο καγκουρακος οτι αλλαζω λαστιχο, πλακωνει το cupra, τουρμπιζει και περναει με τα οσα
στους 15 ποντους απο την πλατη μου. πιθανων να ξυπνησανε και οι γειτονες απο το θορυβο που εκανε ο τυπος,
ασχετα αν εγω πριν προσπαθουσα να μην κανω θορυβο με το γρυλο και το μπουλονοκλειδο.
εχει τρελαθει ο κοσμος λεμε! -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Στο πνεύμα των τελευταίων σελίδων ...Στο τσακ σταματάω πάλι αφού ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ περνάει γκαζωμένος, αφρενάριστος, αμέριμνος και καμαρωτός, πιτσιρικάς πάνω σε παπάκι
Κ για να γινει περιπου ιδιο με την περιπτωση μου, φαντασου ΑΥΤΟΣ να σε εβριζε. Κ επειδη εσυ του απαντησες (κ καλα εκανες), να ερχοταν να σου κανει τσαμπουκα...
Εχει συμβεί (2 τσογλαναραίοι ). Εκλεισα τα παράθυρα και τις ασφάλειες και επιδεικτικά πήρα επιτόπου τηλέφωνο το 100. Για πότε έκαναν πίσω (και με αυτό νομίζω απαντώ και στο nintza που στην περίπτωση του παππού λέει 'καλέστε το 100' αλλά στην περίπτωση των ηλίθιων επικροτεί το να παίξεις chicken)
Εσύ δηλαδή να υποθέσω θα έβγαινες έξω να πλακωθείς ?
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι σαφής η θέση μου.
Ομορφα. Στη δικη μου την περιπτωση που ειναι πεζοι = σε 5 δευτερολεπτα εχουν εξαφανιστει κ δεν μπορεις να τους ταυτοποιησεις γιατι ως γνωστον οι πεζοι δεν εχουν πινακιδες κυκλοφοριας, οταν εγω ευγενικα μεν, απαιτησω δε να κανουν ακρη να περασω, αυτοι μου σπασουν τους 2 καθρεπτες, ξυλωσουν γυαλοκαθαριστηρες κ βαλουν κ τις δυο πορτες μεσα απο κλωτσιες, αντε βαλε κ κανα μπρος+πισω φαναρι για ποικιλια (= 1000+ ε.), τοτε τι κανω?
Ξερω ξερω, φωναζω την αστυνομια να κανει τη δουλεια της, να τους βρει, να τους πιασει κ μετα να αποδειξω εγω τι εγινε.
Οπως καταλαβαινεις, ειναι πολυ πιο ευκολο ΚΑΙ αποτελεσματικο να κατσω στη θεσουλα μου μεσα στο αυτοκινητο κ να μη σηκωσω το ποδι απο το γκαζι. Κ το δηλωνω ξεκαθαρα: ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ δεν με ενδιαφερει η υγεια κ η ακεραιοτητα τους, παρα μονο στο βαθμο του να μη μπλεξω. Οι πιθηκοι ανηκουν στο ζωολογικο κηπο.
-
Για το βίντεο με τον ποδηλατη: Όταν ο άνθρωπος δεν βρίσκει γυναίκα, και έχει και ένα σωρό κόμπλεξ αυτά συμβαίνουν. Αν από πίσω ήταν φορτηγό θα ζήταγε και τα ρέστα?
Για τον μεθυσμένο παππού: coupea συγνώμη αλλά αντέδρασες πολύ λάθος. ΕΤΥΧΕ και δε συνέβει τίποτα σοβαρό. Ο παππούς όμως 100% θα το ξανακάνει, και το έχει ξανακάνει 100αδες φορές. Λόγο της ηλικίας του και ΜΟΝΟ θα φρόντιζα να έρθει η αστυνομία να τον μαζέψει, θα έριχνα ένα ξέχεσμα στους δικούς του και θα φρόντιζα να αχρηστευθεί το μηχανάκι.
Για το chicken run: Όταν έχω να κάνω με κάφρους που μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομο, κάνουν τους έξυπνους στα φανάρια περνώντας πρώτοι, και όταν προσπαθούν να κάνουν τους έξυπνους γενικά, το παιχνίδι αυτό είναι το αγαπημένο μου. Όταν όμως έχω να κάνω με πεζούς ή ποδηλάτες μηχανικά δεν μπορώ να αντιδράσω έτσι. Μέχρι τώρα μου έχει τύχει πολλές φορές να έρθει κάποιος ανάποδα σε μονόδρομο. ΠΑΝΤΑ κάνουν πίσω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Το σκηνικό με τους πεζούς άντε να μου έχει τύχει κάνα δύο φορές. Συνήθως πετυχαίνω πεζούς που κινούνται στο δρόμο (για διάφορους λόγους, λογικούς και μη) και συνήθως απλά πλησιάζω αργά και αφήνω στην ευγενική τους ευχέρεια το να κάνουν στην άκρη (Πάντα μιλάμε για μέσα στα στενά). Αν αυτό δεν γίνει κορνάρω ελαφρά μπας και ξυπνήσουν (είμαι πολύ υπομονετικός με τους πεζούς). Στις δύο φορές όπου ήταν πιτσιρίκια και περπατάγανε στη μέση για 'μαγκιά' αντέδρασα ως εξής. Στην μεν πρώτη μετά το κορνάρισμα, όταν γυρίσανε για τσαμπουκά απλά βγήκα έξω και το θέμα τελείωσε εκεί. Στη δεύτερη (υποψιασμένος πλέον) απλά φρέναρα απότομα αρκετά πιο πίσω τους. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις ήταν μέρα και ήμουν μόνος. Νύχτα και με άτομο στο αμάξι (πόσο μάλλον κοπέλα) ίσως απλά να έκοβα λίγο, ίσως να έκανα ότι ο kacey, ίσως απλά να σταμάταγα και να ξεκίναγα με burnout. Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, καθώς δε μου έχει τύχει.
Σε αυτό που συμφωνώ σίγουρα είναι ότι όσο αφήνουμε το κάθε ζωάκι να κάνει ότι θέλει και να νομίζει ότι του περνάει, τόσο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Και ακούγοντας τον πατέρα μου (που έχει τη λογική των περισσοτέρων, στο 'μη μπλέξεις'), καταλαβαίνω γιατί είμαστε εκεί που είμαστε...
-
Όταν όμως έχω να κάνω με πεζούς ή ποδηλάτες μηχανικά δεν μπορώ να αντιδράσω έτσι.
Περιμέναμε πόσα ποστ μέχρι να γραφτεί το προφανές...
Βρίστους, χτύπα τους, πήδα τους , τρόμαξε τους χωρίς όμως να ρισκάρεις την οποιαδήποτε επαφή ούτε για πλάκα.Αν η σωματική ακεραιότητα (δεν εννοω δυο μπούφλες - προλαμβάνω τους εξυπνάκηδες) είναι διαπραγματεύσιμη ανάλογα με το τι έκανε κάποιος, τότε περνάμε σε λογική ζούγκλας.
-
Αυτο που ειπωθηκε παραπανω, το 'κοιταω και δεξια και αριστερα για τον φοβο των Ιουδαιων, ασχετα με τα σηματα ή την οποια προτεραιοτητα' ειναι απο τις σωστοτερες κινησεις που μπορει να κανει κανεις για να διαφυλαξει και τη σωματικη του και την ψυχικη του ακεραιοτητα.
Σωματικη γιατι μπορει ο παππους ή το κωλοπαιδο να σου αφησουν κουσουρια, ψυχικη γιατι θα τραβιεσαι για καιρο αν σκοτωσεις κανεναν, ακομα και αν δεν εφταιγες (συνυπευθυνοτητα, γραφτηκε και αυτο παραπανω), + το οτι αν σκοτωσεις καποιον ακομα και να εφταιγε, θα το εχεις βαρος στη συνειδηση σου.
Προσωπικα αμφιταλαντευομαι στο αν επρεπε να τις φαει ο μεθυσμενος παππους (να εχει και μεζε το ουζακι, οχι σκετο ) ή αν θα εμπαινα στη μεση. Σε καθε περιπτωση ομως, ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ειχε πολλα χρονια να το μαθει και δεν τα καταφερε, τωρα θα γινει το θαυμα?
Αυτο που επισης δεν υπολογιζει/δεν εχει αναφερει κανενας 'τιμωρος' εδω, ειναι η 'οργη/δικιο/αγανακτηση/θλιψη των συγγενων'. Κατα κανονα -διορθωστε με αν πιστευετε οτι κανω λαθος-, το αμεσο περιβαλλον του καθε τρόμπα συμπλεει με αυτόν σε ιδεες και συμπεριφορες, με πολυ μικρη αποκλιση. Απο εκει τα ειδε και τα κανει. Δικαιολογια 'ξενοδουλευε η μανα και ο πατερας στο γιαπι' δεν παιζει. Το πιτσιρικι με νικελωμενο παπί χωρις εξατμιση/κρανος/φωτα/μυαλο (ΟΚ, ειναι λιγο 80's η εικονα, συγχωρεστε με), εχει πατερα και μανα που τον χειροκροτουν το 'λεβεντη' τους, γιατι 'ειναι μικρος αλλα θα μαθει' (ποιος θα τον διδαξει αραγε) και αδερφια ετοιμα να το δωσουν δικιο σε οτι και να κανει/παθει. Αντιστοιχα και ο παππους. Η ιδια οικογενεια που ελεγε 'αχ Παναγια μου, δεν θα τον ξαναφησουμε' σε περιπτωση που τον παταγε κανεις, θα ηταν εξω απο το σπιτι του 'φονιά' με τις καραμπινες, αλαλαζοντας, αναξαρτητως ποιος εφταιγε. Αντιστοιχα και με τους πεζους ηλιθιους. Ποιος ο λογος ερωτω, περα απο τα οποια μπλεξιματα με το νομο (που θα εχεις, ακομα και να σκασει μπροστα σου ο παππους πηδωντας απο το παραθυρο του σπιτιου του) να μαθει και ο καθε τρικάριολας με μειωμενη αντιληψη, πληγωμενα αισθηματα και 'λογο για εκδικηση' ποιος εισαι, που ειναι το σπιτι σου και που πανε σχολειο τα παιδια σου?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όταν όμως έχω να κάνω με πεζούς ή ποδηλάτες μηχανικά δεν μπορώ να αντιδράσω έτσι.
Βρίστους, χτύπα τους, πήδα τους , τρόμαξε τους χωρίς όμως να ρισκάρεις την οποιαδήποτε επαφή ούτε για πλάκα.Αν η σωματική ακεραιότητα (δεν εννοω δυο μπούφλες - προλαμβάνω τους εξυπνάκηδες) είναι διαπραγματεύσιμη ανάλογα με το τι έκανε κάποιος, τότε περνάμε σε λογική ζούγκλας.
Ρε μαστορα, αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις: ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ στη ζουγκλα κ οποιος δεν συμμετεχει στους κανονες της, τρωγεται. Κ δυναμωνει κ τον χιμπαντζη ακομα περισσοτερο κ τον κανει χειροτερο για τους υπολοιπους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε μαστορα, αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις: ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ στη ζουγκλα κ οποιος δεν συμμετεχει στους κανονες της, τρωγεται. Κ δυναμωνει κ τον χιμπαντζη ακομα περισσοτερο κ τον κανει χειροτερο για τους υπολοιπους.
Για πες μας ενα που 'φαγωθηκε' και με ποιο τροπο 'φαγωθηκε'.
Το μονο που τρωγεται, 'και δυναμωνει το χιμπαντζη' ειναι ο εγωισμος σου. Τιποτα αλλο.
Ο χιμπαντζης θα παραμεινει χιμπαντζης οτι και να κανεις. Ο μονος που θα 'αισθανθει καλυτερα' ειναι ο εαυτος σου. Για αυτον τα κανεις ολα. Τα περι 'μαθηματος στον ηλιθιο να μη το ξανακανει', 'διορθωσης της ζουγκλας', 'καλο στην κοινωνια' ειναι κουραφεξαλα για να αισθανεσαι ΕΣΥ καλυτερα.Στην τελικη ποια καλυτερη αποδειξη οτι αυτος που κανει βλακειες ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ απο αυτο που προσπαθουμε να κανουμε σε εσενα εδω και καμποσες σελιδες? Αλλαξες γνωμη? Μπαααα...
Το γνωστο ρητο για την οδηγηση 'να οδηγεις με τη σκεψη οτι ολοι οι αλλοι οδηγοι ειναι ηλιθιοι' ειναι σωστο. Αυτο που σημαινει ομως, ειναι οτι 'μπορει να κανουν βλακεια', οχι οτι εσυ εισαι εξυπνοτερος...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]