-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΤΙ???
ιταλικό??? α πα πα!
αυτά τρίζουν, χαλάνε, και μένουν από ηλεκτρικά!φτου κακό...!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλλιώς τι να την κάνεις την 645 άμα το φυσάς? Εκεί θα μείνεις? Πάρε μια Εntzo ή μια Μουρσιελάγκο και τελείωνε!
ΤΙ???
ιταλικό??? α πα πα!
αυτά τρίζουν, χαλάνε, και μένουν από ηλεκτρικά!Αν μείνουν, οι Γερμανοί της Bosch θα φταίνε
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ξερει κανεις καποιo URL απο club BMW εν Ελλαδι?
Φίλε μου εδώ θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για την αγαπημένη μας μάρκα
Καπου σε ξερω,καπου εχουμε γνωριστει!!
Και εγώ σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω... (τώρα και rally 1.3 εεεε???) Με το καλό!!
Οχι ακριβως.Εννουσα οτι ειμαστε μελη στο παρπανω url που εγραψες,νομιζω δηλαδη απλως γραφω με αλλο ονομα αυτη τη φορα το πραγματικο και οχι ψευδωνυμο.
-
Καλά ρε παιδιά σβύστε την Εντζο (λόγω Φίατ) αλλά κρατήστε την Λάμπο, την συγκεκριμένη όμως έτσι? όχι τις παλιότερες! (γρουπ VAG βλέπετε!)
-
Οχι ακριβως.Εννουσα οτι ειμαστε μελη στο παρπανω url που εγραψες,νομιζω δηλαδη απλως γραφω με αλλο ονομα αυτη τη φορα το πραγματικο και οχι ψευδωνυμο.[/quote]
Μα ποιος μπορεί να είσαι? Ποιος άραγε?...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του marketing σε αυτές τις κατηγορίες είναι οι διαφημίσεις τους. **Ελάχιστες **αναφέρονται σε τιμή/χρηματοδοτικά/εξοπλισμό. Πρώτα ποντάρουν στο συναίσθημα πχ σειρά 1, Audi Quattro (με το μωρό για όσους την κατάλαβαν). Και οι ίδιες οι εταιρείες ξέρουν πως με αντικειμενικά και οικονομοτέχνικά κριτήρια αποκλείεται να πουλήσουν.
Αντιθέτως lkare,
έχω μπουχτίσει σε διαφημίσεις με στάνταρ εξοπλισμό, δώρα και τιμές.
Λίγες είναι οι 'συναισθηματικές' διαφημίσεις και χαίρομαι πολύ όταν τις βλέπω (βλέπε quattro που είπες, σειρά 1, GTI)
Με διαβάζεις που με διαβάζεις, διάβαζέ τα σωστά και ολοκληρωμένα
Το ίδιο γράφουμε. 'Σε ΑΥΤΕΣ τις κατηγορίες -δηλαδή 'κύρους'- παίζει ρόλο το συναίσθημα'
Διαβάζω πολύ γρήγορα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Διαβάζω πολύ γρήγορα
αν οδηγείς εξίσου γρήγορα, οκ
-
Ενα photoshop της Coupe, http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/j_gio/33607/402592
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Οχι ακριβως.Εννουσα οτι ειμαστε μελη στο παρπανω url που εγραψες,νομιζω δηλαδη απλως γραφω με αλλο ονομα αυτη τη φορα το πραγματικο και οχι ψευδωνυμο.Μα ποιος μπορεί να είσαι? Ποιος άραγε?...[/quote]
MICZ...εδω ειμαι το ραλακι δεν θα το παρω τελικα....θα κανω καποιες αλλαγες στο Ε46 και ανακατασκευη στο Ε30!! -
-
Kαινουριες Spy photos:
http://www.germancarfans.com/spyphotos.cfm/spyphotoid/6050406.002/page/1/bmw/1.html
-
Αδέρφια μην αλληλοσπαράσεστε. Mondeo και 3series δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. H 3 είναι uper premium, το mondeo plebejum.
Όμως
Η εξαιρετικά προσεγμένη σε όλα της, οδηγοκεντρική, σπορ, ζυγισμένη, ποιοτική, κλπ κλπ 3άρα ακυρώνεται ως 316, ως 4κύλινδρη γενικότερα. Δεν παύει ξαφνικά να είναι ζυγισμένη και ποιοτική φυσικά αλλά σαν βραδυκίνητο μουλάρι, γίνεται το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια των καθαρόαιμων της BMW. Το Mondeo δεν υστερεί πουθενά και σε τίποτα, τόσο αισθητά, σε σύγκριση με μια 316, -σε πολλά μάλιστα υπερτερεί-, ώστε να δικαιολογηθεί το χάσμα στην τιμή. Eντάξει είναι αδιάφορο και χωρίς χαρακτήρα. Σπανίως όμως μπορείς να τα έχεις όλα (αυτά που θέλεις).
Σημείωση ορολογίας:
Coupe δε σημαίνει 2θυρο
Σημαίνει μεν 'κομμένο' αλλά στα αυτοκίνητα το κομμένο έχει κι άλλες έννοιες. Μία 316 ας πούμε φαίνεται 'κομμένη' όταν προσπαθεί να επιταχύνει.
Θα μπορούσαμε να το ορίσουμε ως 'με κεκλιμμένη οροφή και πίσω παρμπρίζ και σφηνοειδές προφίλ, ανεξαρτήτως θυρών'.H CLS είναι κατά τον ορισμό coupe, το rx-8 το ίδιο.
Η 3άρες είναι μάλλον saloon, 2θυρες και 4θυρες, αλλά να θέλει κανείς να αποκαλεί coupe τις 2θυρες κανένα πρόβλημα.
Υπάρχουν και υβρίδια, όπως π.χ. το Α6.
O σχεδιασμός φαίνεται να συνδυάζει τελευταία στοιχεία και από τις δύο κατηγορίες: coupe και saloon. Kαι άλλοι συνδυασμοί: hatschback-saloon-mpv, βλ. frixto neo toledo. -
Ωραιος ορισμος!
Καλως ηρ8ες!! -
Καλώς σας βρήκα!
-
Ωραία η 3αρα σε station,
αλλά μπρός στα κάλλη του Α4 Αvant...
-
Σημερα οδηγησα την τριαρα...Οποιος θελει εντυπωσεις ας στειλει pm
-
Ρίξε λ_ _ _ σ _ _ φ _ _ _ _ !
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Σημερα οδηγησα την τριαρα...Οποιος θελει εντυπωσεις ας στειλει pmΓιατι δεν τις γραφεις εδω? Φανταζομαι θα ενδιαφερονται πολλοι!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Σημερα οδηγησα την τριαρα...Οποιος θελει εντυπωσεις ας στειλει pmτι pm? δε μιλαμε για γκομενες, γι το αυτοκινητο πες μας (σε όλους)
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Σημερα οδηγησα την τριαρα...Οποιος θελει εντυπωσεις ας στειλει pm
Γιατι δεν τις γραφεις εδω? Φανταζομαι θα ενδιαφερονται πολλοι!
Υποψιάζομαι ότι επειδή έχει σκοπό να την θάψει, προσπαθεί να αποφύγει τις αντιδράσεις...
Νέα BMW Σειρά 3