-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σιγανοπαπαδιά η συμμαθήτρια; Γιατί;
Βρήκε ευκαιρία και χτύπησε Και ΤΙ ευκαιρία!Ευχαριστω και στα δικα σου.
δωσε πονο
-
Παρ΄τονα στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Μπρρρρ....
-
#chatroom
-
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
[...] βρεθήκαμε οι 2 μας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου. Δεν έγινε κάτι φοβερό, σταματήσαμε στα φιλιά και στο στοματικό.[...]
Τόσο καλή ήταν που δεν πρόκαμες για κάτι παραπάνω;
Εσύ τερματίζεις?????
στάλθηκε από το Fola κινητό μου -
Εσένα τι σε νοιάζει ρε μπάρμπα τι κάνει?
-
Αν την γ@μ@ς στο πίσω κάθισμα της 156 ....πάσο!
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
cosneo έχεις εκτροχιαστεί
-
cosneo έχεις εκτροχιαστείΚαι σοκαρίστηκες! Δεν το πιστεύω!..
Μπα σε καλό σου βρε Μπάμπη...στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Δεν πρέπει να επικοινωνείς με το περιβάλλον...
-
Στο ίδιο περιβάλλον με σένα όχι! Continue searching! Good luck dear!
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@panos2171 εχεις δικιο. θα ξαναπαω στο κλαμπ και θα κοψω κινησεις.
την 1η φορα απλα παρειγγειλα σε αυτη. τη 2η πηγα στον μπαρμαν, περιμενα λιγο αλλα ειχε δουλεια
και πηγα στην κοπελα. γεια σου μου κανει, γιατι πηγες στο αλλον και δεν ηρθες σε μενα που δεν
εχω τοση δουλεια τωρα? παρεγγειλα και εφυγα. αυτο. θα μου πεις, καταλαβα οτι με γουσταρει μονο απο αυτο?
οχι βεβαια, απλα με τρωει λιγο για κατι διαφορετικο, οπως ολους-ες.Πιασε συζήτηση μαζί της, θα ρίξει υπονοούμενα για το αν σε θέλει. Αν σε θέλει και δεν κάνεις τίποτα βάζω στοίχημα ότι θα σε αποκαλέσει με το όνομά σου, αλλά στο θυληκο γένος, δηλαδή όχι πχ Γιώργο αλλά Γεωργια
-
cosneo με τρομάζεις. I'm out!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
@panos2171 εχεις δικιο. θα ξαναπαω στο κλαμπ και θα κοψω κινησεις.
την 1η φορα απλα παρειγγειλα σε αυτη. τη 2η πηγα στον μπαρμαν, περιμενα λιγο αλλα ειχε δουλεια
και πηγα στην κοπελα. γεια σου μου κανει, γιατι πηγες στο αλλον και δεν ηρθες σε μενα που δεν
εχω τοση δουλεια τωρα? παρεγγειλα και εφυγα. αυτο. θα μου πεις, καταλαβα οτι με γουσταρει μονο απο αυτο?
οχι βεβαια, απλα με τρωει λιγο για κατι διαφορετικο, οπως ολους-ες.Πιασε συζήτηση μαζί της, θα ρίξει υπονοούμενα για το αν σε θέλει. Αν σε θέλει και δεν κάνεις τίποτα βάζω στοίχημα ότι θα σε αποκαλέσει με το όνομά σου, αλλά στο θυληκο γένος, δηλαδή όχι πχ Γιώργο αλλά Γεωργια
αυτο θα κανω, αλλα οχι με τοσο σοβαρο τροπο οπως εγραψε ο φιλος στις πισω σελιδες: να παω στο κλαμπ
μια μερα που δεν εχει κοσμο και τετοια. παραειμαι μικρος για τετοιο σκηνικο. θα το παω λιγο στο χαβαλε και
θα δουμε αν γουσταρει. -
Καλά δεν είσαι και ΤΟΣΟ μικρός Βάγγο. Στα 23 σου θα μπορούσες να έχεις τεράστιες ευθύνες...
-
Μου κάνει εντύπωση διότι δεν μπορώ να σκεφτώ ποια γυναίκα θα άφηνε μόνο του τον άντρα της σε μια κοινωνική εκδήλωση...πωωω, πόσο στενόμυαλος κόσμος πια..
Βρωμάει ναφθαλίνη και αυτή η άποψή σου -
αλλο αφηνεις το συντροφο σου μονο σε μια εκδηλωση
και αλλο πραγμα αφηνεις τους coupea and bibendum
παιρνεις τα ρισκα σου.... -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά δεν είσαι και ΤΟΣΟ μικρός Βάγγο. Στα 23 σου θα μπορούσες να έχεις τεράστιες ευθύνες...συμφωνω. δεν ειναι του στυλ μου τετοιος τροπος προσεγγισης. γνωστος μου στα 24, ειναι παντρεμενος με
παιδι 3 μηνων. αλλος γνωστος πριν χρονια, στα 18 του, επρεπε να συντηρησει ο ιδιος την οικογενεια του
κρατοντας την επιχειρηση του πατερα του. υπαρχουν πολλες μεγαλες ευθυνες σιγουρα.HelenKoR έγραψε:
Και σε άφησε η γυναίκα σου σε τέτοια κατάσταση;
Αλλά και έτσι να μην ήσουν την ώρα που έφυγε, σε άφησε μόνο σου; Εντύπωση μου κάνει.υπερβολικη σε βρησκω. δεν τον αφησε σε στρατοπεδο με 200 γυναικες που εχουνε να δουνε ανδρα 5 μηνες.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
[
υπερβολικη σε βρησκω. δεν τον αφησε σε στρατοπεδο με 200 γυναικες που εχουνε
να δουνε ανδρα 5 μηνες.τι δεν καταλαβαινεις λεμε....
αλλο αφηνεις το συντροφο σου μονο σε μια εκδηλωση
και αλλο πραγμα αφηνεις τους coupea and bibendum
παιρνεις τα ρισκα σου....
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες