-
Αυτό λέω κι εγώ Γιώργο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τιμες ξερουμε;scritto con un Xiaomi!
50 cuccuzi (2 πάνω 2 κάτω)για την standard nuda
Μια χαρά specs.
40 λίτρα ρεζερβουάρ είναι ολίγον ξεπερασμένη τιμή.
200 χλμ αυτονομία τουλάχισον.Η Giulietta QV, πιεσμένη, κάνει 4 με 4,5 χλιόμετρα ανά λίτρο.Η 4c λόγω μικρότερης μετωπικής επιφάνειας,χαμηλότερου βάρους και με ελαστικά 'ανθρωπίνων' διαστάσεων, δεν μπορεί να καταναλώνει περισσότερο.
Το 'πρόβλημα' θα είναι σε πίστα (5-6 km μήκους),καθώς η αυτονομία θα περιορίζεται σε καμιά 20αριά γύρους το πολύ,αφού στα 14-15 λίτρα εναπομείνοντος καυσίμου,στις γρήγορες καμπές, η αντλία θα αδυνατεί να 'ψαρέψει' καύσιμο.... -
Κυρία Alba, όποιος έχει μπει σε πίστα ξέρει ότι σε 20 συνεχόμενους γύρους στο όριο τα λάστιχα το έχουν πει το ποίημα. Οπότε μικρό το κακό...
-
Ποιός μίλησε για 20 συνεχόμενους γύρους;
Με ένα οποιοδήποτε καλό semi slick stradale (γιατί αν δεν μπεις με τέτοιο λάστιχο στην πίστα, σε ένα αυτοκίνητο όπως η 4c.....μάλλον είσαι μπουμπούνας),περνάς ευχάριστα ένα ολόκληρο πρωινό,κάνοντας 6-7 εικοσάλεπτα σετ,καλύπτοντας άνετα 150km,χωρίς το ελαστικό να είναι για πέταμα στο τέλος της ημέρας .......
Για κάτι τέτοιο όμως, εκτός από την 4c...... πρέπει να κουβαλήσιες στην πίστα και κάνιστρα -
Και με την 599 που έχει 100+ λίτρα ρεζερβουάρ είχαμε πάει στην κοντινή πόλη για να βάλουμε βενζίνη μετά από μισό πρωινό στην πίστα. Σιγά το πρόβλημα.
-
Χαίρομαι που έχουμε λύσει το οικονομικό και πλέον μας ενοχλεί το ρεζερβουάρ.
-
-
-
^Μην αγχώνεσαι. Θα βγάλεις λεφτά και θα την πάρεις. (σε ποια χώρα και σε τί κλίμακα παίζει)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^Μην αγχώνεσαι. Θα βγάλεις λεφτά και θα την πάρεις. (σε ποια χώρα και σε τί κλίμακα παίζει)Εμ Αγχώνονται και δεν ακούν το κουδούνι...
Χτυπάει η ανάπτυξη...
-
-
Απ τα χρώματα που έχουμε δεί μέχρι στιγμής αυτό που του πήγαινε πιο πολύ ήταν το γκρι ΙΜΟ.
Σε αυτό:
θα ήθελα να τη δώ.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η bianca ήταν η καλύτερη. Θυμίζει και εποχές junior GTA με τα πράσινα τριφύλλια.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η bianca ήταν η καλύτερη. Θυμίζει και εποχές junior GTA με τα πράσινα τριφύλλια.εγώ πάλι βλέπω πολύ από το κάζο της 8c (αναβολή στην αναβολή,τράβηγμα από show σε show,ανούσια φιλμάκια,τιμές που ακόμα δεν ανακοινώνονται).Κινδυνεύει όταν θα είναι διαθέσιμη να αποτελεί κλασσικό deja vu.Δεν διατηρείται έτσι η αδημονία του κόσμου και το appeal του αυτοκινήτου.
Εγώ πάντως busso μου έφυγα για cayman (τετραετίας με 35Κ χλμ) από συνάδελφο
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Εγώ πάντως busso μου έφυγα για cayman (τετραετίας με 35Κ χλμ) από συνάδελφοΑπό όλα κρατώ αυτό και στέλνω τα καλορίζικα μου. Στείλε καμιά φωτό στο inbox.
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Εγώ πάντως busso μου έφυγα για cayman (τετραετίας με 35Κ χλμ) από συνάδελφο
Enjoy.
-
Δεν έδινα 60κ (άσε που δεν έχω ούτε τα μισά) για την 4ψ
-
...οταν τα ελεγα εγω παλαιοτερα για την Cayman, πεσανε καμποσοι επανω μου να με φανε, με διαφορες δικαιολογιες και τρολλαρισμα, οτι 'δεν συγκρινονται' κτλ...Τωρα βλεπετε και εναν που ξερει αρκετα πραγματα για τα Ιταλικα, προς τα που οδευει...
P.S Αlba, φανταζομαι χειροκινητη, -πιθανοτατα και S-, ετσι?
-
δυστυχως εχει δικιο ο Αλμπα....παει μακρια...την θυμαμαι στην εκθεση αυτοκινητου πολυ καιρο πριν και ακομα τιποτα!
οσον αφορα την Πορσε καλοριζικη και στειλε καμμια φωτο να παρουμε ματι...
Μην παρω καμμια panamerda και σου κανω πλακα οτι εγινες Vagιτης...
Alfa Romeo 4C