-
Overclock
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Oταν δεν ειναι ''ακριβως'' γραφουμε 'o clock μετα την ωρα?
Δεν είσαι Βιεννέζος ρε φίλε!!!Που να τα ξέρεις αυτα!!!
Overcock
-
Βίον Ανθόσπαρτον και χωρίς πολλές σαμπάνιες..... (Γιατί μετά από λίγο χαλαρώνουν οι μυς και μειώνεται η απόλαυση).
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Oταν δεν ειναι ''ακριβως'' γραφουμε 'o clock μετα την ωρα?Όχι. Επίσης το o'clock χρησιμοποιείται μόνο στην 12ωρη διατύπωση της ώρας. Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ όμως...
ΥΓ: Αλήθεια η νύφη θα κρεμάσει και το ματωμένο σεντόνι το άλλο πρωί;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Oταν δεν ειναι ''ακριβως'' γραφουμε 'o clock μετα την ωρα?
Όχι. Επίσης το o'clock χρησιμοποιείται μόνο στην 12ωρη διατύπωση της ώρας. Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ όμως...
ΥΓ: Αλήθεια η νύφη θα κρεμάσει και το ματωμένο σεντόνι το άλλο πρωί;
Γεμάτο σαμπάνια ίσως....
-
ΥΓ: Αλήθεια η νύφη θα κρεμάσει και το ματωμένο σεντόνι το άλλο πρωί;Αν ειναι πολυ αγρια η βραδια μπορει το σεντονι να ματωσει
**edit mod ** -
-
κυριως ρουχα θελει και ισως και κανα iphone,τα αλλα δεν ενδιαφερουν τοσο
-
Λούσα, π***** και χορό το ξέρω εγώ. Τα πρώτα 2 σίγουρα τα θέλει. Το τελευταία δεν έχει και τόση σημασία...
-
Λούσα, π***** και χορό το ξέρω εγώ. Τα πρώτα 2 σίγουρα τα θέλει. Το τελευταία δεν έχει και τόση σημασία...Για να το λεει ο σοφος λαος, εχει το ρολο του....
-
Λούσα, π***** και χορό το ξέρω εγώ. Τα πρώτα 2 σίγουρα τα θέλει. Το τελευταία δεν έχει και τόση σημασία...και τα 3 τα θέλουν.
αλλά ρε πουστη μου σχεδόν καμια δεν εχει αντίληψη της πραγματικότητας και ζούνε στον δικο τους ονειρικό κοσμο
και εμετά εσύ είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης που δεν τις καταλαβαίνεις -
Το βίντεο είναι από το χθεσινοβραδυνό (Τρίτη 14 Μάη 2013, ώρα 9.55 το βράδυ) «Άλ Τσαντίρι νιούζ» του αναρχοκομμουνιστή γελωτοποιού Λάκη Λαζόπουλου στον «Άλφα».
Σε μιά ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ανήλικα παιδιά βλέπουν τηλεόραση, ο βρωμερός Λαζόπουλος αρχικά κάνει ένα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων: Ότι, δηλαδή, έχουν μικρή πούτσα, ενώ οι Νιγηριανοί διαθέτουν μεγάλη ψωλάρα και γι'' αυτό τους ζηλεύουμε.
Αμέσως μετά, ο Ανθέλληνας Γελωτοποιός βάζει μιά γριά από την Θράκη να πεί πως η Γυναίκα τρία πράγματα θέλει: Ρούχα, πούτσα και χορό. Και το ερώτημα είναι: Πού είναι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ρίξει βαρβάτο πρόστιμο στον πάμπλουτο Λαζόπουλο, που κάνει ακροαματικότητες και τα κονομάει, ξεστομίζοντας κάθε λογής αισχρότητες σε ώρα prime - time ; -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Λούσα, π***** και χορό το ξέρω εγώ. Τα πρώτα 2 σίγουρα τα θέλει. Το τελευταία δεν έχει και τόση σημασία...
Για να το λεει ο σοφος λαος, εχει το ρολο του....
Ισως παλιοτερα στα χωρια. Τωρα δε βλεπω διαθεση για ξεφαντωμα μεγαλη.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το βίντεο είναι από το χθεσινοβραδυνό (Τρίτη 14 Μάη 2013, ώρα 9.55 το βράδυ) «Άλ Τσαντίρι νιούζ» του αναρχοκομμουνιστή γελωτοποιού Λάκη Λαζόπουλου στον «Άλφα».
Σε μιά ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ανήλικα παιδιά βλέπουν τηλεόραση, ο βρωμερός Λαζόπουλος αρχικά κάνει ένα ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των Ελλήνων: Ότι, δηλαδή, έχουν μικρή πούτσα, ενώ οι Νιγηριανοί διαθέτουν μεγάλη ψωλάρα και γι'' αυτό τους ζηλεύουμε.
Αμέσως μετά, ο Ανθέλληνας Γελωτοποιός βάζει μιά γριά από την Θράκη να πεί πως η Γυναίκα τρία πράγματα θέλει: Ρούχα, πούτσα και χορό. Και το ερώτημα είναι: Πού είναι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ρίξει βαρβάτο πρόστιμο στον πάμπλουτο Λαζόπουλο, που κάνει ακροαματικότητες και τα κονομάει, ξεστομίζοντας κάθε λογής αισχρότητες σε ώρα prime - time ;Τι παλικάρι είναι τούτο πάλι ....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
τι θελει η γυναικα ......Τα ξέρει καλά αυτά ο Λαααααακη Λααααααακη.
Και σε αυτόν τα ίδια αρέσουν, ειδικά το 2ο. -
Πάντως ο εκχυδαϊσμός της Ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και της κουλτούρας μας γενικότερα, είναι πραγματικά αντικείμενο μελέτης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως ο εκχυδαϊσμός της Ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και της κουλτούρας μας γενικότερα, είναι πραγματικά αντικείμενο μελέτης.Από τα αρχαία χρόνια υπάρχει αυτό που λέγεται σάτιρα και ειναι αρκετα χυδαιο για τα σημερινα δεδομενα
Το μόνο κακό με την υπάρχουσα τηλεοπτική σάτιρα είναι ότι τελείως γτπ και στη περίπτωση του Λαζόπουλου έχει και ξεκάθαρη πολιτική θέση (περα απο παντελη ελλειψη ταλεντου , που ειναι το βασικο του ελαττωμα )
Θα ήθελα περισσότερο εκχυδαισμο εγώ προσωπικά και λιγότερο δήθεν, αλλά ένα τέτοιο άτομο δε θα έβγαινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση ή και να έβγαινε δε θα έμενε για πολύ
-
Από που κι ως που η σάτιρα κρίνεται ως αρνητική όταν έχει πολιτική χροιά
(το ότι ο λαζόπουλος κάνει αποτυχημένη σάτιρα είναι άλλο φρούτο) -
το λαζοπουλου τον εχω βαρεθει. πριν χρονια κατι εκανε, τωρα το εχει ξεφτυλισει.
οταν φτασεις σε σημειο να μιλας χυδαια για να γελασει ο κοσμος (ποιος κοσμος δηλαδη, οι θειτσες και οι μπαρμπαδες
γελανε μονο) σημενει οτι το εχεις χασει το παιχνιδι. ρωτησε μια ηλικιωμενη 'τι θελουν οι γυναικες σημερα'?
τι θα σου πει ρε φιλε η ηλικωμενη? οτι θελει πιτογυρα? πουτσο θελει που εχει να δει χρονια!
μας δουλευουνε μπροστα στα ματια μας και ο ελληνας πεταει χαρταετο. εχουμε την τηλεοραση
που μας αξιζει. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Από που κι ως που η σάτιρα κρίνεται ως αρνητική όταν έχει πολιτική χροιά
(το ότι ο λαζόπουλος κάνει αποτυχημένη σάτιρα είναι άλλο φρούτο)δεν ειμαι υπερ της στρατευμενης τεχνης
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες