-
Δεν πιστεύω να του 'χεις βάλει πετρέλαιο.
-
Εκει που μπαινει το λαμπρυντικο ριξε ΛΕΥΚΟ ξύδι
-
Αλάτι και λαμπρυντικό βάζεις ούτως ή άλλως.
Είτε χωριστά, στις θέσεις που προβλέπεται, είτε με ταμπλέτες όλα-σε-ένα. -
Η ποσοτητα λαμπρυντικου ρυθμιζεται. μειωσε τη και δες τι συνεπειες εχει αυτο. αν ειναι χειροτερα, αυξησε
επισης βαλε και αλατι, φτηνο ειναιενα ενα τα βηματα, με πρωτο το αλατι
-
Γυαλιστικό ρε παίδες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εκει που μπαινει το λαμπρυντικο ριξε ΛΕΥΚΟ ξύδικαλή ιδέα φίλε...
γιατί αυτό το λαμπρυντικό όλο κ μένει πάνω στα σκεύη...
θα το δοκιμάσω -
Και θα πάρεις κατά πάσα πιθανότητα το πλυντήριο στο χέρι σε κάποια φάση
-
αύριο το πρωί θα απαγγείλω στην τις απαντήσεις και θα πάρω την απάντηση 'καλά ό,τι νά ναι'
Αυτή τη στιγμή και εδώ και όλο τον καιρό ήμουν με ταμπλέτες, χωρίς ούτε αλάτι ούτε λαμπρυντικό. Καλές ταμπλέτες τις απο τις περισσότερο ακριβές. Για να δω...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και θα πάρεις κατά πάσα πιθανότητα το πλυντήριο στο χέρι σε κάποια φάσηΤο ξυδι το προτεινει και η Miele σαν εναλλακτικη:
Οι ταμπλετες 'ολα σε ενα' δεν κανουν καλη δουλεια. Ιδιαιτερα στα οικονομικα προγραμματα με χαμηλη θερμοκρασια νερου, δεν διαλυονται καλα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ψάχνω για εντοιχιζόμενη κουζίνα κάτω πάγκου και πλυντήριο πιάτων (45άρι) για εξοχικό (= max 30 μέρες/χρόνο). Καμία καλή (= οικονομική και αξιόπιστη) πρόταση; ΠΙΤΣΟΣ;
έχω πάρει ΠΙΤΣΟΣ στο εξοχικό και είναι εγγύηση. Δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, αύριο που θα πάω θα σου πω.
Πλυντήριο πιάτων 45άρι, πέρσι αγοράστηκε αυτό: Whirlpool ADG 175 , αλλά ... μόνο το 'οικονομικό' γνωρίζω προς το παρόν.
'Καταλήγουμε' (Τα ' γιατί εγώ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα) στα εξής:
Απορροφητήρας: TEKA CNL1-2002 inox
Εστίες: TEKA HLF30 2h
Σκουπιδοφάγος: TEKA TR50.2
Πλυντήριο πιάτων: TEKA DW7 41FI
Φούρνος (ένας εκ των κάτωθι):
TEKA HPE 735
TEKA HL840
PITSOS P1HEC 79553Προορίζονται για εξοχικό (εντός Αττικής... το αναφέρω για λόγους εγγύησης/service/κλπ) στο οποίο προς το παρόν έχω να πατήσω πάνω από 6 χρόνια. Ελπίζω με την ανακαίνιση να πηγαίνουμε τουλάχιστον τα καλοκαίρια (άντε και Πάσχα + Χριστούγεννα).
Κάθε πρόταση/παρατήρηση ευπρόσδεκτη -
Μια χαρά είναι η σειρά αυτή της Teka , δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.
-
Πλυντηριο για πιατων για εξοχικο ακουγεται υπερβολη,εκτος εαν ειστε πολλοι,πατε για πολλες μερες και τρωτε συνεχεια σπιτι.
Σκουπιδοφαγο δεν ειχα ποτε,ετσι δεν γνωριζω για την χρησιμοτητα του και την επικινδυνοτητα του.
Για φουρνο θα εδινα πιο λιγα,γενικα αλλωστε ειναι μια συσκευη που εξαιρετικα σπανια χαλαει κατι σημαντικο, εκτος δηλαδη απο μπλιμπλικια,οθονουλες,διακοπτακια,λεβιεδες που ειναι ολα στα ακριβα μοντελα.Teka και pitsos ειναι δυο μαρκες με τις οποιες δεν ειχα ποτε κανενα σοβαρο προβλημα,στην Teka μου ειχε σχεδον λιωσει το καλυπτρο του λαμπακίου (sic) στον απορροφητηρα,αυτο ηταν το πιο σοβαρο που αντιμετωπισα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προορίζονται για εξοχικό (εντός Αττικής... ) στο οποίο προς το παρόν έχω να πατήσω πάνω από 6 χρόνια. Ελπίζω με την ανακαίνιση να πηγαίνουμε τουλάχιστον τα καλοκαίρια (άντε και Πάσχα + Χριστούγεννα).
Κάθε πρόταση/παρατήρηση ευπρόσδεκτηΑν κάνεις την ανακαίνιση με την ελπίδα να πηγαίνετε.... μήπως να μην βιαστείς; Κάτσε να πηγαίνετε συχνά πρώτα και μετά αξίζει να επενδύσεις. Μην πάνε χαμένα. Και πρόσεξε μήπως την ανακαίνιση των συσκευών στην κλέψουν ως έχει τα τοπικά κλεφτρόνια....
Επειδή παρόλο που δεν έχω τέτοια διάθεση, από τα προηγούμενα μοιάζω πολύ κακός και φθονερός να πω με το καλό και να το ευχαριστηθείτε! -
Που θα βρω τη σκληροτητα νερου της περιοχης μου για να ρυθμισω το πλυντηριο πιατων?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Που θα βρω τη σκληροτητα νερου της περιοχης μου για να ρυθμισω το πλυντηριο πιατων?Η ΕΥΑΘ σκιζει σε αυτο http://www.eyath.gr/swift.jsp;jsessioni ... ode=160604
Η ΕΥΔΑΠ νομιζω δεν εχει τιποτα σχετικο -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα εξετασθούν και θα αξιολογηθούν όλες
@ onyx!: Ευχαριστούμε πολύ
Ούτε υποψία κακίας και φθόνου . Είναι κάτι που λέω από την αρχή: να βάλουμε τουλάχιστον μια πόρτα ασφαλείας, πριν έρθουν οι συσκευές . Βέβαια, πλην αυτών, δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πάρει κανείς. Αλλά και μόνο να μπει κάποιος και να στα κάνει 'κοινή', αρκεί. Μας βλέπω να ανεβάζουμε τον προϋπολογισμό και με μια πόρτα ασφαλείας... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και θα πάρεις κατά πάσα πιθανότητα το πλυντήριο στο χέρι σε κάποια φάση
Το ξυδι το προτεινει και η Miele σαν εναλλακτικη:
Οι ταμπλετες 'ολα σε ενα' δεν κανουν καλη δουλεια. Ιδιαιτερα στα οικονομικα προγραμματα με χαμηλη θερμοκρασια νερου, δεν διαλυονται καλα.
Ναι ΟΚ αλλά διαλυμένο. Αν βάλει σκέτο ξύδι υπάρχει θέμα. Για του λόγου το αληθές φίλη μου στην Γαλλία με οικολογικές ανησυχίες έβαζε φτηνό λευκό ξύδι αδιάλυτο σε πλυντήριο πιάτων και ρούχων και μετά απο ένα χρόνο περίπου την άκουσαν και τα 2. Θα συμφωνήσω για τις ταμπλέτες μαζί σου.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
αύριο το πρωί θα απαγγείλω στην τις απαντήσεις και θα πάρω την απάντηση 'καλά ό,τι νά ναι'Αυτή τη στιγμή και εδώ και όλο τον καιρό ήμουν με ταμπλέτες, χωρίς ούτε αλάτι ούτε λαμπρυντικό. Καλές ταμπλέτες τις απο τις περισσότερο ακριβές. Για να δω...
Οι ταμπλετες εχουν λαμπρυντικο.
-
re paidia den xerw an stelnw swsta to mnm....thelw na rwtisw kati...agorasa mia kouzina siemens.otan eftiaxa fagito(kotopoulo me patates) otan anoixa tin porta eixe pollous ydratmous, me to pou tin ekleisa anoixa to surtari pou exei apo katw kai eida oti apo tous ydratmous eixe stagones apo nero katw apo tin vasi tis portas pou estazan mesa sto syrtari....den xerw an ginomai katanoitos...alla einai fysiologiko na ginetai ayto??
-
Ο χρήστης gewrgios έγραψε:
re paidia den xerw an stelnw swsta to mnm....thelw na rwtisw kati...agorasa mia kouzina siemens.otan eftiaxa fagito(kotopoulo me patates) otan anoixa tin porta eixe pollous ydratmous, me to pou tin ekleisa anoixa to surtari pou exei apo katw kai eida oti apo tous ydratmous eixe stagones apo nero katw apo tin vasi tis portas pou estazan mesa sto syrtari....den xerw an ginomai katanoitos...alla einai fysiologiko na ginetai ayto??
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....