-
Θωμα επειδη εσυ εχεις το κομπλεξ μετα τη συνεργασια renault-mercedes και τα καπριτσια σου και κανεις το καλαμπουρακι σου δεν ειναι λογος να παρεις τον ανθρωπο στο λαιμο σου και δε μου φαινεται ουτε αστειο ουτε λογικο αυτο που κανεις...
-
Μα δεν βλέπω κάτι μεμπτό . Ο άνθρωπος λέει πως χρειάζεται το αμάξι του και η αντ/πία τον πάει ένα μήνα πίσω. Γτ να μην ακυρώσει για να πάρει κάτι άλλο ετοιμοπαράδοτο?? π.χ Opel Corsa. Δεν βλέπω κάτι περί κόμπλεξ
-
Εγω δε θα ακυρωνα το αμαξι που γουσταρω για ενα χειροτερο ή που το θεωρω χειροτερο για ενα μηνα..
και μεταξυ ειμαστε, το χεις το κομπλεξ.... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δε θα ακυρωνα το αμαξι που γουσταρω για ενα χειροτερο ή που το θεωρω χειροτερο για ενα μηνα..
και μεταξυ ειμαστε, το χεις το κομπλεξ....Δεν έχω κανένα κόμπλεξ , μεταξύ μας πάντα
-
Θώμα, σόρρυ αλλά κι εγώ πιστευω ψιλοχαβαλεδοτρολιάζεις αυτή τη φορά... Ισως και να κάνω λάθος.
-
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη. Είναι κρίμα να ακυρώσεις το αυτοκίνητο που θέλεις επειδή καθυστέρησε λίγο παραπάνω (δεν έχει σημασία ο λόγος, το αποτέλεσμα μετράει). Αν χρειαζόσουν το αυτοκίνητο όσο πιο άμεσα γινόταν τότε ίσως έπρεπε να είχες προσανατολιστεί εξαρχής σε ετοιμοπαράδοτο, με τους όποιους περιορισμούς (μάρκα, εξοπλισμός, χρώμα κλπ) έχει αυτή η λύση. Μήπως να ζητούσες από την αντιπροσωπεία να σε εξυπηρετήσει δίνοντάς σου ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για το διάστημα αυτό που απομένει μέχρι να έρθει το δικό σου;
-
Εγώ περιμένω το αυτόματο diesel να 'βγεί'. Απο το Μάρτιο μου λένε θα αρχίσουνε προπαραγγελίες και τίποτα. Επίσης είχανε ετοιμοπαράδοτα πολλά...δε καταλαβαίνω γιατί περιμένετε τόσους μήνες. Και όχι...αν αποφάσισες να πάρεις αυτό, μή πάρεις άλλο, γιατί και το άλλο μπορεί να κάνει καμια 20ρια μέρες ακόμα. Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει ζήτηση, αλλά clio δεν έχω δεί κανένα στο δρόμο. Αντίθετα citroen πάρα πολλά και 208 αρκετα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Θώμα, σόρρυ αλλά κι εγώ πιστευω ψιλοχαβαλεδοτρολιάζεις αυτή τη φορά... Ισως και να κάνω λάθος.Αυτό το ψιλό μου άρεσε
Θωμα επειδη εσυ εχεις το κομπλεξ μετα τη συνεργασια renault-mercedes .....
Ο Θωμάς? Έλα παναγια μου ποιος τα λεει αυτα τα πραγματα
Και που σαι να δεις τι χολη θα βγαινει όταν θα σκάσκουν τα πρώτα κοινης εξέλιξης μικρα μοτερ
Δεν συζηταμε βεβαια αν δουμε κι αλλο Renault μοτερ πανω σε Μερκ τι θα γινει -
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Εγώ περιμένω το αυτόματο diesel να 'βγεί'. Απο το Μάρτιο μου λένε θα αρχίσουνε προπαραγγελίες και τίποτα. Επίσης είχανε ετοιμοπαράδοτα πολλά...δε καταλαβαίνω γιατί περιμένετε τόσους μήνες. Και όχι...αν αποφάσισες να πάρεις αυτό, μή πάρεις άλλο, γιατί και το άλλο μπορεί να κάνει καμια 20ρια μέρες ακόμα. Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει ζήτηση, αλλά clio δεν έχω δεί κανένα στο δρόμο. Αντίθετα citroen πάρα πολλά και 208 αρκετα.Οταν ημουν στην Αθηνα πριν 2 βδομαδες, ειχα δει αρκετα.. Στην Κομοτηνη... μολις 1 κι αυτο απο Αλεξ/πολη!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγώ περιμένω το αυτόματο diesel να 'βγεί'. Απο το Μάρτιο μου λένε θα αρχίσουνε προπαραγγελίες και τίποτα. Επίσης είχανε ετοιμοπαράδοτα πολλά...δε καταλαβαίνω γιατί περιμένετε τόσους μήνες. Και όχι...αν αποφάσισες να πάρεις αυτό, μή πάρεις άλλο, γιατί και το άλλο μπορεί να κάνει καμια 20ρια μέρες ακόμα. Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει ζήτηση, αλλά clio δεν έχω δεί κανένα στο δρόμο. Αντίθετα citroen πάρα πολλά και 208 αρκετα.
Οταν ημουν στην Αθηνα πριν 2 βδομαδες, ειχα δει αρκετα.. Στην Κομοτηνη... μολις 1 κι αυτο απο Αλεξ/πολη!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θωμα επειδη εσυ εχεις το κομπλεξ μετα τη συνεργασια renault-mercedes και τα καπριτσια σου και κανεις το καλαμπουρακι σου δεν ειναι λογος να παρεις τον ανθρωπο στο λαιμο σου και δε μου φαινεται ουτε αστειο ουτε λογικο αυτο που κανεις...Σωστό! καλή η πλάκα αλλά έχει και όρια!
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Εγώ περιμένω το αυτόματο diesel να 'βγεί'. Απο το Μάρτιο μου λένε θα αρχίσουνε προπαραγγελίες και τίποτα. Επίσης είχανε ετοιμοπαράδοτα πολλά...δε καταλαβαίνω γιατί περιμένετε τόσους μήνες. Και όχι...αν αποφάσισες να πάρεις αυτό, μή πάρεις άλλο, γιατί και το άλλο μπορεί να κάνει καμια 20ρια μέρες ακόμα. Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει ζήτηση, αλλά clio δεν έχω δεί κανένα στο δρόμο. Αντίθετα citroen πάρα πολλά και 208 αρκετα.To αυτόματο μάλλον θα πάει κάποιους μήνες πίσω. Αν μάθω κάτι πιο έγκυρο θα γράψω σχετικά.
Ετοιμοπαράδοτα έχουν ψιλομειωθεί αυτή τη περίοδο. Τέλη Ιούνη μάλλον πάλι. Αλλά αν δεν βρίσκεις χρώμα εξοπλιστική έκδοση που θέλεις η αναμονή είναι πλέον 3μηνο.
Η ζήτηση έχει αυξηθεί πανευρωπαικά με αποτέλεσμα να έχει φορτώσει η γραμμή παραγωγής και να δημιουργεί καθυστερήσεις σε όλες τις χώρες.
Ελλάδα, στην Αθήνα πλέον πετυχαίνω αρκετά. Θεωρώ έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η ύπαρξη του για τους 3-4 μήνες που κυκλοφορεί. Νομίζω έχει ανάλογη πορεία με την αρχή του 208. Επαρχία όπου υπάρχει αντιπρόσωπος και το έχει προβάλει πάει καλά, όπου δεν υπάρχει αντιπροσωπεία ή δεν το έχει προβάλει ο αντιπρόσωπος είναι ανύπαρκτο. Ανόμοια η σύγκριση με 208 γιατί έχει ήδη συμπληρώσει πάνω από ένα χρόνο ενώ το c3 κυκλοφορεί αρκετά χρονάκια, ενώ το clio έχει ουσιαστικά ένα 5μηνο.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ελλάδα, στην Αθήνα πλέον πετυχαίνω αρκετά. Θεωρώ έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η ύπαρξη του για τους 3-4 μήνες που κυκλοφορεί. Νομίζω έχει ανάλογη πορεία με την αρχή του 208. Επαρχία όπου υπάρχει αντιπρόσωπος και το έχει προβάλει πάει καλά, όπου δεν υπάρχει αντιπροσωπεία ή δεν το έχει προβάλει ο αντιπρόσωπος είναι ανύπαρκτο. Ανόμοια η σύγκριση με 208 γιατί έχει ήδη συμπληρώσει πάνω από ένα χρόνο ενώ το c3 κυκλοφορεί αρκετά χρονάκια, ενώ το clio έχει ουσιαστικά ένα 5μηνο.ναι μεν κυκλοφορει αρκετα χρονια, ομως τα τελευταιας 'κοπης' (κυριως πετρελαιοκινητα) φαινονται και ξεχωριζουν.
λογω της αμεσης διαθεσιμοτητας και της καταλληλης προωθησης πουλαει σαν τρελο.
το κλιο αρχιζει να φαινεται στους δρομους αργα και σταθερα -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη. Είναι κρίμα να ακυρώσεις το αυτοκίνητο που θέλεις επειδή καθυστέρησε λίγο παραπάνω (δεν έχει σημασία ο λόγος, το αποτέλεσμα μετράει). Αν χρειαζόσουν το αυτοκίνητο όσο πιο άμεσα γινόταν τότε ίσως έπρεπε να είχες προσανατολιστεί εξαρχής σε ετοιμοπαράδοτο, με τους όποιους περιορισμούς (μάρκα, εξοπλισμός, χρώμα κλπ) έχει αυτή η λύση. Μήπως να ζητούσες από την αντιπροσωπεία να σε εξυπηρετήσει δίνοντάς σου ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για το διάστημα αυτό που απομένει μέχρι να έρθει το δικό σου;+1.Συζητα για αντικαταστασης εξηγωντας τους οτι οντως ταλαιπωρεισαι στη δουλεια σου χωρις το αυτοκινητο.
Περυσι περιμενοντας το Punto ο Σαρακακης(!)μας εξυπηρετησε δινοντας ενα Civic test drive με το οποιο τελικα βγαλαμε και τις διακοπες μας αφου μεσολαβησε ο Αυγουστος μεχρι να παραλαβουμε και δεν γκρινιαξαμε για την αναμονη. -
Δηλαδή θα φτάσει χειμώνας για να δούμε αυτόματο? Κάνω υπομονή απο πέρσυ! Μου λέγανε Ιούνιο θα έρθουνε τα πρώτα!
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DeQnryFgRM
-
Σήμερα έμαθα τον αριθμό πλαισίου του clio!
Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δω πληροφορίες εισάγωντας τονβ αριθμό αυτό? -
Όχι δεν υπαρχει κατι τέτοιο.
-
Ο χρήστης eftapsixos2012 έγραψε:
Σήμερα έμαθα τον αριθμό πλαισίου του clio!
Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δω πληροφορίες εισάγωντας τονβ αριθμό αυτό?Και που στον εδωσαν, μην εισαι σιγουρος οτι θα ειναι αυτος. Εγω τουλαχιστον στο Fiesta, ειχα μια συλλογη απο αριθμους- νουμερα που δεν εβγαζαν κανενα αποτελεσμα. Οταν μετα ηρθε το αυτοκινητο, διαπιστωσα οτι ο κωδικος στο δελτιο παραγγελιας ηταν εντελως διαφορετικος απ αυτον του αριθμου πλαισιου στο αυτοκινητο.
-
Οκ μπορεί να συμβαίνει κι αυτο που λες, να δίνουν δηλαδή ότι να ναι νούμερα..
Αν υποθέσουμε ότι στην δική μου περίπτωση δεν έγινε έτσι, υπάρχει δυνατότητα να δούμε σε τι αντιστοιχεί αυτός. Κωδικός? δηλαδή σε τι μοντέλο, τι έκδοση, χρωμα κτλ?
Renault Clio IV