-
Ρε τις τανεσπου...όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Δεν υπάρχει αυτό το πράμα με τις Άλφα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άμα κάνει κάνα fl και φτιάξει λίγο το μέσα το συζητάμε...Έλα ντε...
Είναι πραγματικά κρίμα ένα τόσο όμορφο εξωτερικά αυτοκίνητο να χάνει τοσο πολυ στο εσωτερικό.
Ελπίζω τουλάχιστον στο fl να φτιάξει την ποιοτητα υλικών, φινιρισματος και καθισμάτων στο εσωτερικό.
Έχει ακουστεί κάτι για το ποτέ θα γίνει fl;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρε τις τανεσπου...όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Δεν υπάρχει αυτό το πράμα με τις Άλφα.Ατσα και ποδανά?
Αμι ληκα σηλύ για να μεπου τιό λουμεθέ?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ρε τις τανεσπου...όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Δεν υπάρχει αυτό το πράμα με τις Άλφα.
Ατσα και ποδανά?
Αμι ληκα σηλύ για να μεπου τιό λουμεθέ?
Άμα σου έλεγα που είναι τώρα...
-
Και GT για το Δια...
-
Καταπληκτική Eddie αλλά δίλιτρη γμτ...
-
Εμένα δε μου αρέσει το χρώμα .Θα προτιμούσα κάποιο σκούρο (κατά προτίμηση μπλε ) για να φαίνονται καλύτερα τα πίσω φώτα και να κόβει και λίγο κώλο .
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσει το χρώμα .Θα προτιμούσα κάποιο σκούρο (κατά προτίμηση μπλε ) για να φαίνονται καλύτερα τα πίσω φώτα και να κόβει και λίγο κώλο .Τυχερός είσαι εσύ. Έχει κάτι καλές φρεγατί... Αλλά ρε γμτ Αξκος του Στρατού ήμουν, δεν μπορώ το γκρι της φρεγάτας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταπληκτική Eddie αλλά δίλιτρη γμτ...Η συγκεκριμένη είναι 1,8 και με λίγα χλμ...
-
1.8? Even worse...
-
Για όποιον θέλει AR coupe και δεν θέλει να πληρώνει κερατιάτικα είναι η μόνη λύση.
-
-
οι ζαντες της gt πιο πανω ειναι καγκουριστικες
-
Βρε μανία με τις ζάντες κι εδώ και δίπλα στο μπεμβεδοτοπικό... Σαν να βλέπεις μια κούκλα στην παραλία και να λες ότι δεν σου αρέσουν οι πατούσες της!
-
Βρε μανία με τις ζάντες κι εδώ και δίπλα στο μπεμβεδοτοπικό... Σαν να βλέπεις μια κούκλα στην παραλία και να λες ότι δεν σου αρέσουν οι πατούσες της!Aν έχει τέτοια πόδια
-
Ρε Μπίλλη βρήκες ζωντανό Νεάντερταλ; Κερδίζεις Νόμπελ!!!
-
-
Βρε μανία με τις ζάντες κι εδώ και δίπλα στο μπεμβεδοτοπικό... Σαν να βλέπεις μια κούκλα στην παραλία και να λες ότι δεν σου αρέσουν οι πατούσες της!Συμφωνω οτι οι ζαντες ειναι το τελευταιο αλλα εκανες φαουλακι με τις πατουσες προ της εστιας αρα κοκκινη καρτα να μη σου πω και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα. ΤΟ ΠΡΩΤΟ πραγμα που κοιτας σε μια γκομενα ειναι η πατουσιτσα και τα δαχτυλακια ποσο περιποιημενα ειναι.Μετα προχωρας στα βυζα και στον λωκο και αν σε ικανοποιει 80% το ποδι και πανω,ασχολεισαι μαζι της.
Για φαντασου ζαρα και κωλαρα με αβαφα νυχια στραβα και κοντα στυλ κνιτισσας.Φτου κακα. -
Είμαστε οφφ τόπικ αλλά με την ανοχή του Μπιλλ, θα σου απαντήσω. Το πρώτο που κοιτάω σε μια γυναίκα είναι πρόσωπο (μούρη στα αυτοκίνητα). Αν αυτό δεν μου κάνει, δεν πάει να έχει και το τέλειο σώμα (υπόλοιπο αμάξωμα); Δεν με ενδιαφέρει, εκτός ίσως από ένα στα γρήγορα (ήτοι test drive). Τώρα αν πρόσωπο και σώμα είναι καλά, δεν θα τα χαλάσουμε στο ζαντικό. Εξάλλου το εσωτερικό (γυμνή γκόμενα) μετράει πολύ περισσότερο και ειδικά οι επιδόσεις και το στρίψιμο (κρεββάτι ντε... )!!!
Με άλλα λόγια αν ξανακούσω για ζάντες θα βγάλω το 45άρι...
-
...ειναι απο τις ιστορικες στιγμες , που θα συμφωνησω με τον pasxo...
H zαντα στο αμαξι ειναι ειτε τα δαχτυλα-πατουσες στην γυναικα (και για εμενα πολυ σημαντικο...) ειτε πχ οτι μπορει να αντιστοιχει στον αντρα σε επιπεδο εμφανισης-ντυσιματος, τα παπουτσια...
Παραδοσιακα παντως η AR ειδικα αλλα και η Bmw πχ, εχουν βγαλει, -και βγαζουν- απιστευτες ζαντες.
ΑLFA ROMEO FORUM