-
αποκοπη δικαιώματος στην πειραιως και στην Ετε πότε έχουμε ? ( ή εγραψα βλακεία ? )
-
Δεν έχει ανακοινωθεί. Γενικά οι όροι της ΑΜΚ της ΠΕΙΡ.
Θα γίνει και reverse split πρώτα, υποχρεωτικά εκ του νόμου εδώ. -
... μπορεί να είνα ξαφνικό ? Θα δώσουν 1 εβδομάδα κτλ ?
( να φανταστω ότι αυτός που ρωτάει τετοια πραγματα πρέπει να μείνει μακρυα από τις τράπεζες .... αλλά έχω κάποια διαθέσιμα και ψηνομαι πολύ αγρια )
υγ .... ειδικα με την ΕΤΕ τραβαω τα βυζιά μου .... την πήρα στα 0,47 ... την έδωσα στα 0,7 .... και τώρα είναι 1,7 !!!
-
Οταν πουλας με κερδος δεν κοιτας πισω st.devote...
-
Άσχετο, αλλά με την άνοδο της ΕΤΕ παίζει να έχει 'αφελληνιστεί' και να μην το έχουμε καταλάβει.
-
Έδωσα όλο τον ΟΠΑΠ μου στα 8 ευρώ σήμερα.
Σχόλιο φίλου που με είδε να προβληματίζομαι εντόνως αν έκανα σωστά (και συνεχίζω ) : Μια χαρά τον έδωσες, από το Σαμαρά πάντως καλύτερα -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έδωσα όλο τον ΟΠΑΠ μου στα 8 ευρώ σήμερα.Τι απόδοση;
Εγώ έχω 57% σε ΧΑΚΟΡ και 41,8% σε ΙΝΛΟΤ και ψήνομαι να σπρώξω. -
Σχόλιο φίλου που με είδε να προβληματίζομαι εντόνως αν έκανα σωστά (και συνεχίζω ) : Μια χαρά τον έδωσες, από το Σαμαρά πάντως καλύτεραΚαλά, αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση, όχι μόνον στον ΟΠΑΠ!
(Nexus + Tapatalk)
-
Εξωφρενικά πράγματα στην ΑΛΦΑ : πέφτει η μετοχή στη σποτ από το + 7% που είχει πάει κάποια στιγμή σήμερα στο -5% τώρα και το δικαίωμα ανεβαίνει (όχι σε θετικό πρόσημο βέβαια αλλά από το -42% πάει στο -35% πχ)...Έχω μείνει
-
υπηρχε πακετο 500.000 δικαιωματων...
-
Εξωφρενικά πράγματα στην ΑΛΦΑ : πέφτει η μετοχή στη σποτ από το + 7% που είχει πάει κάποια στιγμή σήμερα στο -5% τώρα και το δικαίωμα ανεβαίνει (όχι σε θετικό πρόσημο βέβαια αλλά από το -42% πάει στο -35% πχ)...Έχω μείνειΚοιτα να αφησεις τπτ για το παιδι ρε μπαρμπα, ειναι συμπεριφορα αυτη απο γονεα?
-
Σχόλιο φίλου που με είδε να προβληματίζομαι εντόνως αν έκανα σωστά (και συνεχίζω ) : Μια χαρά τον έδωσες, από το Σαμαρά πάντως καλύτεραAπο την στιγμη που υπαρχουν τοσα θετικα νεα στην αγορα δεν θα συνεχησει να ανεβαινει στις επομενες εβδομαδες? Τουλαχιστον αυτο θα περιμενα...
-
wantone,
Τις ειδησεις τις εχει ηδη γραψει το ταμπλο...Και εγω θα περιμενα τον ΟΠΑΠ να εχει ηδη ανεβει πιο πολυ (ειναι απο τα λιγα χαρτια του FTSE 25 μαζι με τον ΤΙΤΑΝ που δεν εχει ακολουθησει την ανοδο... Βεβαια αν ο κουτσαν πουλαει με κερδος, καλα κανει, πρεπει να γινεται και κατοχυρωση. Κανεις δεν αγορασε ποτε στο απολυτο κατω και πουλησε στο απολυτο πανω.
Τι βλεπετε για ΜΙG?
-
Οντως ειναι 1ε υψηλο, οχι ασχημα να πουλησεις αλλα λογικα μπορει να παει και αλλο πανω αν η οικονομια βελτιωθει
-
Όταν το χρηματιστήριο ανεβαίνει, όλοι βγάζουν χρήματα!
...όταν πέφτει, ξέρετε τί γίνετεΔεν ξέρω για τον ΟΠΑΠ ειδικά, αλλά για να πουλήσει κάποιος σήμερα νομίζω πρέπει να έχει πολύ συγκεκριμένο λόγο.
-
Απο αυτα που διαβαζω θα περιμενα λιγες εβδομαδες ακομα. Αν παει καλα ο τουρισμος το καλοκαιρι εχει μεγαλυτερο περιθωριο να παει πανω.
-
Γενικα για το χρηματιστηριο.
-
To βασικο ειναι οτι το ΧΑΑ βασιζεται στην απληστια.
Αν αγορασες ΟΠΑΠ στα 5,5 και πουλησες στα 8 τωρα και μετα απο 2 μηνες ειναι 12, δεν εχασες, ουτε 'εχασες'. Κερδισες 40%΄...
Γιατι αυτο που γινεται συνηθως ειναι οταν ειναι 12 να πεις θα περιμενω να παει 15, και μετα βαραει τα -20% καθε μερα επι μια εβδομαδα και δε μπορεις να πουλησεις και εισαι παλι στα 5 ευρω πριν το καταλαβεις καν. Συνηθως οποιος βγαζει χρημα απο εκει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ το κανει με κερδη της ταξης του 15-30% τη φορα, οχι με εξωφρενικα +500% που κανουν οι τραπεζες τον τελευταιο μηνα.
Φυσικα αν παιζεις 1000 ευρω συνολο κεφαλαιο ειναι ευκολο να παρεις τεραστια ρισκα, αλλα αν παιζεις οντως ποσα πχ πρεπει να πουλας οταν γραψεις σεβαστο κερδος
-
Περιγράφεις αυτό που γίνεται συνήθως σε μια καθοδική αγορά, όπου είναι δύσκολο έως αδύνατο να βγάλεις χρήματα.
Πλέον όμως (φαίνεται πως) είμαστε σε ανοδική αγορά! Εκεί συμβαίνει το αντίστροφο. Ό,τι και να κάνεις δύσκολο να χάσεις χρήματα. Εμένα όλες οι μετοχές μου, άσχετες με τράπεζες, ανέβηκαν ή έστω έμειναν σταθερές το τελευταίο διάστημα. -
Κοιταξτε απλως για ποτε αναβιωσε το θεμα μολις εκανε ενα καλο μηνα το ΧΑ...εντυπωσιακο.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]