-
Πατέρας βίαζε επί 10 χρόνια την ανήλικη κόρη του
Έναν αληθινό εφιάλτη ζούσε εδώ και δέκα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη μία 16 σήμερα κοπέλα.
Ο 36χρονος πατέρας της την βίαζε από την ηλικία των 6 ετών. Μάλιστα, η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς ο πατέ-ρας ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.
Ο 36χρονος πατέρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Ο ίδιος ομολόγησε ότι ασελγούσε στο κορμάκι της κόρης του εδώ και δέκα χρόνια, δηλαδή από την ηλικία των 6 ετών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 36χρονος είναι άνεργος και έκανε συχνά κατανάλωση αλκοόλ.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε, όταν η μαθήτρια της Γ' τάξης του Γυμνασίου αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της, μην αντέχοντας το μαρτύριο που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αποπλάνηση και αιμομιξία κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος, και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/3 ... z2TMSDge3b
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εγώ πάντως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το reference [57] που επιβεβαιώνει πλήρως τα γραφόμενα της wiki
http://www.gradesaver.com/author/bertolt-brecht/εεεπ. Οντως δεν το γραφει. Μιση ντροπη δικη μου που δεν το ελεγξα, μιση δικη τους.
Άντε ρε μαρξιστής ήταν ο Μπρεχτ?
ναι, με δεξιες τσεπες, οπως οι περισσοτεροι και εδω και αλλου
δεν υπάρχουν δεξιές τσέπες dear sir. Δεξιός= Καλός Χριστιανός --> ούτε δεύτερο χιτώνα
Σφάλμα ΛογικήςΥ.Γ
Πρόσεξε θα κάψεις motherboard, και έχουν περάσει προ-πολλού τα δύο χρόνια της ευρωπαϊκήςΑπο που ακριβως προκυπτει οτι Δεξιοι = καλοι Χριστιανοι?
-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Και ο Έγκελς βιομήχανος ήτανε αλλά έγραψε μαζί με τον φτωχό Μαρξ το Κεφάλαιο.Επίσης ο Χριστός όπως λένε ήταν υιός του Θεού κι όμως ασχολήθηκε με τους φτωχούς και τις πόρνες
Οπότε έχει καταντήσει τετριμμένη και κλισέ η φράση περί δεξιών τσεπών.Είναι κάτι που ελέγαν οι παλιότεροι,όπως με εκείνο που έλεγε οτι στη χούντα υπήρχανε λεφτά.
Οπότε αριστερός δεν είναι αυτός που δεν έχει τσέπες, αλλά εκείνος που έχει και τις χρησιμοποιεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου
Καλα, δεν τον ελεγες και επαίτη το Μαρξ
Εχεις πολλα παραδειγματα αριστερων που χρησιμοποιουν τις τσεπες τους για το καλο του κοινωνικου συνολου? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δλδ, για να καταλάβω, ένας σκληροπυρηνικός ναζί φεύγει κ κατηγορεί τους άλλους ότι δεν είναι (πια) σκληροπυρηνικοί ναζί κ εμείς τον κάνουμε σημαία;
Ή κάτι δεν κατάλαβα, πάλι;Ποιός τον έκανε σημαία; Ο τύπος προσφέρει μια πολύ χρήσιμη περιγραφή του πώς είναι από μέσα η οργάνωση.
Να μαθαινουμε τραγουδακια στα παιδια μας του στυλ 'Ενα το χελιδονι' κλπ. Και να καταργησουμε και τα θρησκευτικα, οπως κανανε τα σκουπιδια-δασκαλοι στο δημοτικο. Για μενα αυτο και μονο ειναι αυτοματοα ψηφος στη ΧΑ, χωρια τα αλλα, παρακμη, αναρχια κλπ...
Προς τι οι προφάσεις; Embrace your hatred!
Η ΧΑ τελικά με ποιον Θεό είναι;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Και ο Έγκελς βιομήχανος ήτανε αλλά έγραψε μαζί με τον φτωχό Μαρξ το Κεφάλαιο.Επίσης ο Χριστός όπως λένε ήταν υιός του Θεού κι όμως ασχολήθηκε με τους φτωχούς και τις πόρνες
Οπότε έχει καταντήσει τετριμμένη και κλισέ η φράση περί δεξιών τσεπών.Είναι κάτι που ελέγαν οι παλιότεροι,όπως με εκείνο που έλεγε οτι στη χούντα υπήρχανε λεφτά.
Οπότε αριστερός δεν είναι αυτός που δεν έχει τσέπες, αλλά εκείνος που έχει και τις χρησιμοποιεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου
Εχεις πολλα παραδειγματα αριστερων που χρησιμοποιουν τις τσεπες τους για το καλο του κοινωνικου συνολου?Ναι
-
Απο που ακριβως προκυπτει οτι Δεξιοι = καλοι Χριστιανοι?
Κάνεις πλάκα τώρα;
'Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία'και από wiki που σου αρέσει:
Ο όρος Δεξιά στην πολιτική ,σήμερα, αναφέρεται στις πολιτικές που προωθούν την ιδέα της συντήρησης. Η ιδεολογία της δεξιάς ασπάζεται την προάσπιση των θρησκειών και των εθνικών παραδόσεων , γιατί αποτελούν , κατ' αυτή, αναπόσπαστο στοιχείο κάθε κοινωνίας, απαραίτητο για την μετεξέλιξη και τη διαρκή πρόοδό της.
Αφού αγνοείς βασικά πράγματα γιατί μιλάς; Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του Μάρξ ήταν άθλια, εξ ού και τον στήριζε οικονομικά ο Ένγκελς.
Άνοιξε και κανένα βιβλίο, όχι μόνο wiki-wiki.Και φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το Μαρξισμό από το Χριστιανισμό. Αν γνωρίζεις βέβαια τί είναι αυτά.
Ο Μαρξισμός δεν γράφει πουθενά ότι τα προβλήματα των ασθενέστερων τάξεων λύνεται με δωρεές και ελεημοσύνη. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Και φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το Μαρξισμό από το Χριστιανισμό. Αν γνωρίζεις βέβαια τί είναι αυτά.
Δεν γνωριζει, γιατι δεν προλαβαινει.
Απο τοτε που ανακαλυψε το 4ΤΦ, το δουλευει 24/7 -
Κάνεις πλάκα τώρα;
'Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία'και από wiki που σου αρέσει:
Ο όρος Δεξιά στην πολιτική ,σήμερα, αναφέρεται στις πολιτικές που προωθούν την ιδέα της συντήρησης. Η ιδεολογία της δεξιάς ασπάζεται την προάσπιση των θρησκειών και των εθνικών παραδόσεων , γιατί αποτελούν , κατ' αυτή, αναπόσπαστο στοιχείο κάθε κοινωνίας, απαραίτητο για την μετεξέλιξη και τη διαρκή πρόοδό της.
Αφού αγνοείς βασικά πράγματα γιατί μιλάς; Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του Μάρξ ήταν άθλια, εξ ού και τον στήριζε οικονομικά ο Ένγκελς.
Άνοιξε και κανένα βιβλίο, όχι μόνο wiki-wiki.Και φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το Μαρξισμό από το Χριστιανισμό. Αν γνωρίζεις βέβαια τί είναι αυτά.
Ο Μαρξισμός δεν γράφει πουθενά ότι τα προβλήματα των ασθενέστερων τάξεων λύνεται με δωρεές και ελεημοσύνη.Το ευπεπτο τραγουδακι-υμνος κομματος για την αγρα ψηφων σε εκλογικη αναμετρηση ειναι καποιου ειδους αποδειξη περι Δεξιας=Χριστιανοσυνης? Μιλας σοβαρα? ΕΛΕΟC
Με την ιδια λογικη, ας επικαλεστουμε ενα αλλο πασιγνωστο υμνο... 'Συλλογος μεγαλος, δεν υπάρχει άλλος'. Σοβαρα? Αρα να το κλεισουν το μαγαζι οι υπολοιποι συλλογοι, αφου το λεει το τραγουδι, δεν υπαρχει άλλος, τελος.Η 'προάσπιση των θρησκειων' επισης δεν σημαινει οτι οι εκτελουντες την προάσπιση ειναι και πιστοι. ΛΟΛ.
Απλα βολευει προς αγραν ψηφων, δινει ένα ακομα κοινο για να ταυτιζονται οι πιθανοι ψηφοφόροι, και ΠΙΑΝΕΙ το κολπο, το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια, πιθανον και εσυ. Ειδικα παλιότερα το επιχειρημα ηταν 'θα ερθουν οι μπολσεβικοι θα μας παρουν τα σπιτια' και συνοδευοταν απο το 'και θα κλεισουν και τις εκκλησιες'. ΤΡΟΜΟΣ.Το wiki που μου αρεσει (ειναι βολικο ειναι η αληθεια) λεει οτι η οικογενεια του γενειοφόρου φιλου μας ηταν μεσαιας ταξης, σχετικα πλουσια. Μπορει να εχασαν παρακατω τα λεφτα τους, ποιος ξερει. Μπορει να ηταν και ρεμπεσκες ή αχρηστος και να μην εβγαζε λεφτα. Τωρα για τη στηριξη απο τον Ενγκελς, μια χαρα τα πηγαινε το ινδαλμα, μαλλον ειχε βρει το μηνα που θρεφει τους 11.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το Μαρξισμό από το Χριστιανισμό. Αν γνωρίζεις βέβαια τί είναι αυτά.
Δεν γνωριζει, γιατι δεν προλαβαινει.
Απο τοτε που ανακαλυψε το 4ΤΦ, το δουλευει 24/7Οπως μερικοι το πουλακι τους...
-
Ποση μπουρδα χωραει σε ενα ποστ?
Ρητορικη ερωτησηΒρεθηκε κι ο μαρξ μπλουσιος και δεν το ξερε ο κακομοιρος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εχεις πολλα παραδειγματα αριστερων που χρησιμοποιουν τις τσεπες τους για το καλο του κοινωνικου συνολου?Ναι
Για ριξε κανεναν την τελευτια 20ετια, να τον ξερουμε.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Να μην μιλήσουμε για καπιταλιστικά πιστεύω με άδειες τσέπες...Εκεί είναι τουλάχιστον αστείο
Το ονειρο ειναι να γεμισουν οι τσεπες οι αδειες... οι με γεματες τσεπες αριστεροι τι ονειρο εχουν, να τις αδειασουν για το κοινωνικο συνολο?
-
Ο Μαρξισμός δεν γράφει πουθενά ότι τα προβλήματα των ασθενέστερων τάξεων λύνεται με δωρεές και ελεημοσύνη.Παρακολουθώντας την συζήτησή σας, αυτό είναι κάτι που ήθελα να πω από ώρα. Ο κομμουνισμός (Μαρξισμός-Λενινισμός) δεν είναι συνώνυμο της φιλανθρωπίας-ελεημοσύνης. Ο κομμουνισμός είναι ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα οργάνωσης του Κράτους.
-
Κάνεις πλάκα τώρα;
Ο Μαρξισμός δεν γράφει πουθενά ότι τα προβλήματα των ασθενέστερων τάξεων λύνεται με δωρεές και ελεημοσύνη.Το ευπεπτο τραγουδακι-υμνος κομματος για την αγρα ψηφων σε εκλογικη αναμετρηση ειναι καποιου ειδους αποδειξη περι Δεξιας=Χριστιανοσυνης? Μιλας σοβαρα? ΕΛΕΟC
Με την ιδια λογικη, ας επικαλεστουμε ενα αλλο πασιγνωστο υμνο... 'Συλλογος μεγαλος, δεν υπάρχει άλλος'. Σοβαρα? Αρα να το κλεισουν το μαγαζι οι υπολοιποι συλλογοι, αφου το λεει το τραγουδι, δεν υπαρχει άλλος, τελος.Η 'προάσπιση των θρησκειων' επισης δεν σημαινει οτι οι εκτελουντες την προάσπιση ειναι και πιστοι. ΛΟΛ.
Απλα βολευει προς αγραν ψηφων, δινει ένα ακομα κοινο για να ταυτιζονται οι πιθανοι ψηφοφόροι, και ΠΙΑΝΕΙ το κολπο, το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια, πιθανον και εσυ. Ειδικα παλιότερα το επιχειρημα ηταν 'θα ερθουν οι μπολσεβικοι θα μας παρουν τα σπιτια' και συνοδευοταν απο το 'και θα κλεισουν και τις εκκλησιες'. ΤΡΟΜΟΣ.Ειλικρινά δεν ξέρω αν μου κάνεις πλάκα τώρα για να υποβαθμίσεις το τσούξιμο ή πραγματικά δε γνωρίζεις βασικά πράγματα.
Άσε που σου μιλάω για ασυμβατότητα θεωρίας και πράξης των Δεξιών και εσύ μου το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά --> **FAIL **
Η Δεξιά είναι εξ ορισμού ταυτισμένη με την προάσπιση του έθνους και της θρησκείας. Εγώ έβαλα το παράδειγμα της εγχώριας Δεξιάς, άμα δε σου αρέσει πιάσε άλλη χώρα, το ίδιο πράγμα είναι. Άλλωστε ο Μπρεχτ δεν ήταν Έλληνας.Το wiki που μου αρεσει (ειναι βολικο ειναι η αληθεια) λεει οτι η οικογενεια του γενειοφόρου φιλου μας ηταν μεσαιας ταξης, σχετικα πλουσια. Μπορει να εχασαν παρακατω τα λεφτα τους, ποιος ξερει. Μπορει να ηταν και ρεμπεσκες ή αχρηστος και να μην εβγαζε λεφτα. Τωρα για τη στηριξη απο τον Ενγκελς, μια χαρα τα πηγαινε το ινδαλμα, μαλλον ειχε βρει το μηνα που θρεφει τους 11.
Δεν ανέφερα την οικογένεια που γεννήθηκε ο Μαρξ, αλλά για την οικογένεια που έφτιαξε αργότερα ο Μάρξ.
Το τί άφησε ο Μαρξ πίσω του το ξέρουμε όλοι, το τί θα αφήσουν πίσω αυτοί που τον κρίνουν χαριτολογώντας από το πληκτρολόγιο παίζει και να μην το μάθουμε ποτέ. -
Κάνεις πλάκα τώρα;
Απλα βολευει προς αγραν ψηφων, δινει ένα ακομα κοινο για να ταυτιζονται οι πιθανοι ψηφοφόροι, και ΠΙΑΝΕΙ το κολπο, το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια, πιθανον και εσυ. Ειδικα παλιότερα το επιχειρημα ηταν 'θα ερθουν οι μπολσεβικοι θα μας παρουν τα σπιτια' και συνοδευοταν απο το 'και θα κλεισουν και τις εκκλησιες'. ΤΡΟΜΟΣ.Ειλικρινά δεν ξέρω αν μου κάνεις πλάκα τώρα για να υποβαθμίσεις το τσούξιμο ή πραγματικά δε γνωρίζεις βασικά πράγματα.
Άσε που σου μιλάω για ασυμβατότητα θεωρίας και πράξης των Δεξιών και εσύ μου το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά --> **FAIL **
Η Δεξιά είναι εξ ορισμού ταυτισμένη με την προάσπιση του έθνους και της θρησκείας. Εγώ έβαλα το παράδειγμα της εγχώριας Δεξιάς, άμα δε σου αρέσει πιάσε άλλη χώρα, το ίδιο πράγμα είναι. Άλλωστε ο Μπρεχτ δεν ήταν Έλληνας.Το wiki που μου αρεσει (ειναι βολικο ειναι η αληθεια) λεει οτι η οικογενεια του γενειοφόρου φιλου μας ηταν μεσαιας ταξης, σχετικα πλουσια. Μπορει να εχασαν παρακατω τα λεφτα τους, ποιος ξερει. Μπορει να ηταν και ρεμπεσκες ή αχρηστος και να μην εβγαζε λεφτα. Τωρα για τη στηριξη απο τον Ενγκελς, μια χαρα τα πηγαινε το ινδαλμα, μαλλον ειχε βρει το μηνα που θρεφει τους 11.
Δεν ανέφερα την οικογένεια που γεννήθηκε ο Μαρξ, αλλά για την οικογένεια που έφτιαξε αργότερα ο Μάρξ.
Το τί άφησε ο Μαρξ πίσω του το ξέρουμε όλοι, το τί θα αφήσουν πίσω αυτοί που τον κρίνουν χαριτολογώντας από το πληκτρολόγιο παίζει και να μην το μάθουμε ποτέ.Σορρυ εγω ανεφερε την οικογενεια που γεννηθηκε ο Μαρξ.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δε θα μαθει ποτε κανεις για τα κατορθωματα μου και τα δικα σου, δεν 'παιζει' απλα... εχουμε ομως αρκετα χρονια μπροστα μας με βαση το προσδοκωμενο όριο ζωής, μπορει να γινει κατι, που ξερεις
Τωρα για τη χρηματοδοτηση απο τον Ενγκελσ, σορρυ παλι, δε θα ειχα σε μεγαλη υποληψη οικονομικες θεωριες καποιου που δεν καταφερνει να ταισει μονος του τον εαυτο του.Μου εξισωνεις Δεξια με Χριστιανους και σου λεω πως ΔΕΝ. Σε τι ακριβως κανω λαθος?
Θα μου δειξεις μια ιδεολογια που η θεωρια με την πραξη ειναι απολυτα ταυτισμενες?εδιτ, Τωρα που το ξαναακουσα, φερνει λιγο σε SKA ο ύμνος της ΝΔ
-
Και όλα αυτά επειδή ανέφερα τον Μπρεχτ ....
-
γιος : μπαμπα τι αφησε πισω του ο Μαρξ;
μπαμπας: δεν ξερω αγορι μου , παρακολουθα το τοπικ αυτο να μαθουμε.. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Και όλα αυτά επειδή ανέφερα τον Μπρεχτ ....ορθον, και εγω κουόταρα χωρις citation.
-
Τωρα για τη χρηματοδοτηση απο τον Ενγκελσ, σορρυ παλι, δε θα ειχα σε μεγαλη υποληψη οικονομικες θεωριες καποιου που δεν καταφερνει να ταισει μονος του τον εαυτο του.Θοδωρή με όλη την προσωπική συμπάθεια που ξέρεις πως σου έχω παρ' όλες τις ιδεολογικές μας διαφορές, αυτό που έγραψες είναι εντελώς έωλο. Ο Μαρξ ήταν φιλόσοφος και οραματίστηκε ένα σύστημα κι έναν κόσμο όπου τα λεφτά δεν θα κατανέμονταν σε λίγους αλλά αντιθέτως όλη η οικονομική δραστηριότητα θα διεξάγονταν από το Κράτος και οι πολίτες θα είχαν 'σχεδόν ίσα' ωφελήματα. Λογικό είναι βέβαια ότι καίρια άτομα για την λειτουργία του συστήματος (π.χ. οι Στρατηγοί, οι πολιτικοί κλπ) θα είχαν παραπάνω προνόμια αλλά αυτό δεν είναι κακό. Αν θέλεις να λειτουργεί σωστά το σύστημα, πρέπει να προσέχεις τους ανθρώπους και τους θεσμούς που το εξυπηρετούν, αυτοί το κρατάνε βασικά. Το να λες λοιπόν πως δεν πιστεύεις σε έναν φιλόσοφο που θέλει ένα σύστημα πολύ δικαιότερο από το τότε υπάρχον επειδή ο ίδιος δεν πήγε να δουλέψει στην φάμπρικα του Κρουππ αλλά αντίθετα προτίμησε να σπάσει το κεφάλι του για να γράψει το πόνημα του είναι... σε αφήνω να το χαρακτηρίσεις εσύ τι είναι. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να εκτιμάς τον Σωκράτη και τον Χριστό πάντως. Χαραμοφάηδες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τωρα για τη χρηματοδοτηση απο τον Ενγκελσ, σορρυ παλι, δε θα ειχα σε μεγαλη υποληψη οικονομικες θεωριες καποιου που δεν καταφερνει να ταισει μονος του τον εαυτο του.
Θοδωρή με όλη την προσωπική συμπάθεια που ξέρεις πως σου έχω παρ' όλες τις ιδεολογικές μας διαφορές, αυτό που έγραψες είναι εντελώς έωλο. Ο Μαρξ ήταν φιλόσοφος και οραματίστηκε ένα σύστημα κι έναν κόσμο όπου τα λεφτά δεν θα κατανέμονταν σε λίγους αλλά αντιθέτως όλη η οικονομική δραστηριότητα θα διεξάγονταν από το Κράτος και οι πολίτες θα είχαν 'σχεδόν ίσα' ωφελήματα. Λογικό είναι βέβαια ότι καίρια άτομα για την λειτουργία του συστήματος (π.χ. οι Στρατηγοί, οι πολιτικοί κλπ) θα είχαν παραπάνω προνόμια αλλά αυτό δεν είναι κακό. Αν θέλεις να λειτουργεί σωστά το σύστημα, πρέπει να προσέχεις τους ανθρώπους και τους θεσμούς που το εξυπηρετούν, αυτοί το κρατάνε βασικά. Το να λες λοιπόν πως δεν πιστεύεις σε έναν φιλόσοφο που θέλει ένα σύστημα πολύ δικαιότερο από το τότε υπάρχον επειδή ο ίδιος δεν πήγε να δουλέψει στην φάμπρικα του Κρουππ αλλά αντίθετα προτίμησε να σπάσει το κεφάλι του για να γράψει το πόνημα του είναι... σε αφήνω να το χαρακτηρίσεις εσύ τι είναι. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να εκτιμάς τον Σωκράτη και τον Χριστό πάντως. Χαραμοφάηδες!
Αλεξανδρε, τον Νταλαρα τον κρινουμε σαν φωνη μονο ή σαν συνολο (φωνη, εκμεταλλευση συγκυριων εποχης, συζυγικα βουλευτιλικια και επιδοτησεις σε συναυλιες για το 'λαο'?)
Αν τον κρινουμε σαν φωνη, το 80%-90% θα πει 'ουαου ναι, αθάνατος'. Αν κρινουμε και τα υπολοιπα μαζι, αρκετοι χειροκροτητες θα σωπασουν και πολυ λιγοτεροι θα μεινουν να συνεχισουν να χειροκροτανε. Ουτε οι μεν, ουτε οι δε εχουν αδικο.
Επισης λεει η αγαπημενη μου wiki οτι την αρχη ειχε ενα σοβαρο θεμα και τον ταιζε ο αλλος, μετα ηταν αναταποκριτης σε εφημεριδες, ενα χαρτζηλικι το εβγαζε.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]