-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γιώργη Μπαρατζιώκα, Σέρλοκ Χολμς της προπονητικής, Τζείμς Μποντ των πάγκων, την ημέρα που όλοι στο κωλόνησο συζητάνε για τον γέρο που μάσαγε μια τσίχλα 30 χρόνια εσύ πας και τους δείχνεις ποιος είναι ο καλύτερος εν ζωή προπονητής.ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΠΑΡΑΤΖΙΩΚΑΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Να βγουν οι χούπηδες να μας πούνε για τον σοφό που παραλίγο να χάσει την κούπα πέρσι από την τζεσεκα ενώ φέτος είχαμε τσόντα.
Ο Γιώργης ο Μπαρατζώκας ισοπέδωσε τους τζεσεκάδες... Μιλάμε για έναν ανεπανάληπτο τακτικίστα, έναν ισοπεδωτικό σκακιστή των παρκέ με διεισδυτική ματιά και αφοπλιστικό βλέμμα! Τα δώδεκα αιμοσταγή κομάντα του Μπαρατζώκα κυριάρχησαν σε κάθε γωνιά του παρκέ διδάσκοντας πως ...νικιέται η τζεσεκά που ο μυρωδιάς ο Ίβκοβιτς (ο απατεώνας που διέλυσε την αυτοκρατορία του Κόκκαλη) παραλίγο να χάσει.**ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛ ΤΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ **
ΧΑΣΙΚΙ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Έτσι. Μέχρι τον αγκώνα. Τόση ήταν.
Quote γιατί κάποια ποστ δεν πρέπει να χάνονται στο χρόνο!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΠΟΛΥ χειρότερη.
Από τους χειρότερους προπονητές της Ευρωλίγκας ο LOLaso.
Στους τελικούς μικρή σημασία έχει αυτό. Οι Ισπανοί της Ρεάλ έχουν κερδίσει περισσότερους τελικούς από ότι οι άλλοι παίκτες απλούς αγώνες
Συμφωνώ. Αλλά θα φάνε κι αυτοί την 20άρα τους, αν παίξουμε τέτοια άμυνα. Προσοχή μόνο, πριν γραφτεί τίποτα 'δεν έχω ξαναδεί πιο ξεψυχισμένη ομάδα σε τελικό' ή 'ξεζουμίστηκαν με Μπαρτσελόνα και τι να σου κάνουν τώρα', ας μην λησμονούμε τι έγινε σήμερα προς αποφυγή νέων λεκτικών πιπών.
Για όποιον επιμένει να μη θέλει να καταλάβει:
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague ... 47090.htmlΜε άλλα λόγια, παίζουν 2 ομάδες στο γήπεδο.** Είναι πολύ πιθανό η Ρεάλ να μπλοκάρει εντελώς τον Ολυμπιακό στον τελικό, να ξεκινήσουν με 6/6 τρίποντα, δεν ξέρω κι εγώ τι.** Άμα έπαιζε η CSKA με κάποια από τις Ισπανικές ομάδες σήμερα, πολύ πιθανώς να έκανε πάρτυ.
Ακόμα κι έτσι που έγινε, 12 στο κεφάλι!!!!
Αν του χρόνου προστεθεί στο ρόστερ ένας ψηλός σαν τον Άντε Τόμιτς ή ακόμα και τον Ρέγιες, τι θα γίνεται δηλαδή;ΥΓ: Σκους μη μιλάς μπουκωμένος, είναι αγένεια.
Ενώ εσύ που έκλανες μπουκωμένος απο παντού τόσο καιρό ήταν εύγενεια;
-
Επίσης ακόμα να καταλάβουν κάποιοι ότι την Ευρωλίγκα δεν την παίρνει η καλύτερη ομάδα, γιατί δεν είναι πρωτάθλημα, την παίρνει η καλύτερη ομάδα στους 2 αγώνες του Φάιναλ Φορ!!
Αν την έπαιρνε η καλύτερη ομάδα, ο γάβρος θα ήταν κάπου κοντά στο Νο. 8, ο ΠΑΟ στο Νο.14 κ.λπ κ.λπ
-
Να σου χώνει η Ρεάλ (εννέα ευρωπαικά έχει μην ξεχνιόμαστε), 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, και άλλους 27 τσιμπούκι στο τελευτάιο και να απαντάς με τσόντα 39 στο 4ο!!! 39 πόντους... Τι ματσάρα ήταν αυτή!!
-
Ετσι, ενω οταν την επαιρνε ο βαζελος ηταν Νο1 και οι υπολοιποι ξεκινουσαν απο το νο4 για σεβασμο στην ανωτεροτητα του.
Ο,τι μαλακια να'ναι.
Τουλαχιστον μπορειτε να σκασετε λιγο και ξεκινατε σε λιγες μερες, το να λετε μπουρδες δεν δινει τιποτα. -
Συγχαρητήρια στο γαύρο για την πανάξια νίκη του. όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος κανείς μας δεν του έδινε την παραμικρή τύχη και όμως τα κατάφερε να μας διαψεύσει!
Ως Παναθηναϊκός 'οφείλω'παραδοσιακά να υποστηρίζω τον εκάστοτε αντίπαλο του κάτι που δεν έκανα στο φετινό f4 λόγω παρουσίας των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ!
Προχθές λοιπόν ήθελα να δω τους φαφλατάδες Ρώσους να χάνουν οπότε ασυναίσθητα υποστήριξα γαύρο(Θεέ μου συγχώρα με... )
Τσάκισε άξια τους Ρώσους και σήμερα ήμουν απλά αδιάφορος αφού χάσανε και οι άλλοι οχτροί...
Με εντυπωσίασε όμως ο τσαμπουκάς και η μαγκιά των παικτών του γαύρου! Αξιοι!!!
Σήμερα δικαιούνται να το χαρούν και να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία τους που για μένα φτάνει και ίσως ξεπερνά εκείνη του 2002 στην Μπολόνια με πρωταγωνιστές την δική μου αγαπημένη ομάδα!
Μακάρι να τους σταματήσουμε στο πρωτάθλημα...το κίνητρο πλέον είναι μεγάλο:απέναντι σου στέκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης και μάλιστα με δύο διαδοχικές επικρατήσεις! -
Αυτόν τον μαλάκα τον Ιωάννου με την 'Θεϊκή Παρέμβαση' μπορεί να τον πυροβολήσει κάποιος ?
Να γιορτάσουμε με την ησυχία μας επιτέλους !!! -
-
@ Alxnks
όταν το τέρας βρυχάται...
-
Υπήρχε σε τσιγάρα, ο Θρύλος το έβγαλε και σε τσιμπούκι. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
-10 ranking στο 16 ο MVP.
Συνεχισε να μας χαριζεις απλοχερα τα γελιο
Δεν πειράζει, μου αρκεί που καταλαβαίνετε αυτό που βλέπετε...
-
Πολλά μπράβο στη γαυρίλα! Αρχιδάτο παιχνίδι και πάλι και πανάξια στην κορυφη της Ευρώπης. Ο Γιώργης ο Μπαρτζώκας ανέβηκε επίπεδο αυτό το ΣΚ.
ΥΓ1: αν ήμουν Αγγελόπουλος θα μετονόμαζα τώρα κιόλας την ομάδα. Κρίμα μια τόσο καθαρή και δοξασμένη ομάδα να φέρει ένα τόσο βρώμικο όνομα
ΥΓ2: αν ήμουν Αγγελόπουλος θα έστελνα και ένα μικρό κυπελλάκι, από αυτά που παίρνουν οι παίχτες, κάπου εκεί προς Σερβία μεριά... -
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Να σου χώνει η Ρεάλ (εννέα ευρωπαικά έχει μην ξεχνιόμαστε), 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, και άλλους 27 τσιμπούκι στο τελευτάιο και να απαντάς με τσόντα 39 στο 4ο!!! 39 πόντους... Τι ματσάρα ήταν αυτή!!Πόσα ευρωπαϊκά έχει η Ρεάλ;
Όλοι οι γνώστες μαζεμένοι...
-
έχεις δίκιο μπερδέυτηκα μεγάλε γνώστη, έχει 8. Τράβα κλάψε τώρα...
http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague_Basketball -
Και στα του αγώνα, αναμένομενο ότι ο Pablo LOLaso θα τα έκανε σκατά. Σε όλη την Ευρώπη, μη της Α1 εξαιρουμένης, ήταν ο μόνος προπονητής που δεν κατάλαβε ότι με double team εκουδετερώνεις τον Χοντρό. Και σε 4 παιχνίδια!
Πεντακάθςρος και πανάξιος MVP του Ολυμπιακού όλη τη χρονιά ο Hines.
Ο 'Σκωτώστε τον Μπιλ' άφαντος και πάλι όταν τον χρειάζονταν η ομάδα του και άφηνε τα παιδαρέλια να κάνουν παιχνίδι, ο Ζζζζλούκας με τον Κατσίβελη, εμφανίστηκε όταν γύρισε το παιχνίδι και ακόμα και τότε δεν απέφυγε τα ηρωικά a la Γιαννάκης.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
έχεις δίκιο μπερδέυτηκα μεγάλε γνώστη, έχει 8. Τράβα κλάψε τώρα...
http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague_BasketballΤο λινκ μου αρέσει που βάζεις για να με επιβεβαιώσεις.
-
Μας αρρωστησε ο γαυρος...
επανερχομαι later με videos...
Απιστευτα κολοφαρδος καταφερα και καθησα στα επισημα με Ζοραν Σαβιτς, Τζορντι Μπερτομεου, Ζελικο Ομπραντοβιτς διπλα μου...
Του λεω του Ιτουδη 'Κουτς λειπεις απ το event' και σκαει ενα χαμογελο ωραιος τυπος!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολλά μπράβο στη γαυρίλα! Αρχιδάτο παιχνίδι και πάλι και πανάξια στην κορυφη της Ευρώπης. Ο Γιώργης ο Μπαρτζώκας ανέβηκε επίπεδο αυτό το ΣΚ.ΥΓ1: αν ήμουν Αγγελόπουλος θα μετονόμαζα τώρα κιόλας την ομάδα. Κρίμα μια τόσο καθαρή και δοξασμένη ομάδα να φέρει ένα τόσο βρώμικο όνομα
ΥΓ2: αν ήμουν Αγγελόπουλος θα έστελνα και ένα μικρό κυπελλάκι, από αυτά που παίρνουν οι παίχτες, κάπου εκεί προς Σερβία μεριά...Καλά, ρώτα τους Αγγελόπουλους για τις βαλίτσες...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μας αρρωστησε ο γαυρος...
επανερχομαι later με videos...
Απιστευτα κολοφαρδος καταφερα και καθησα στα επισημα με Ζοραν Σαβιτς, Τζορντι Μπερτομεου, Ζελικο Ομπραντοβιτς διπλα μου...
Του λεω του Ιτουδη 'Κουτς λειπεις απ το event' και σκαει ενα χαμογελο ωραιος τυπος!!
Μπερτομέου;
Τσέκαρε το πορτοφόλι σου. Ψάξου μήπως κόλλησες και τίποτα.
-
Άντε και του χρόνου εύχομαι σε όλο το team του ΠΑΟ να είναι παρόν στο Final4 για το 3ο σερί σήκωμα της Euroleague.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)