-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Οτι εκανε ο Ομπραντοβιτς την επομενη μαλλον...
Για τη Σιένα δε λέγαμε;
Ο Ομπράντοβιτς πήγε στο F4 την επόμενη χρονιά παρεμπιπτόντως και τον λήστεψαν.
Δεν ξερω γιατι λεγαμε το χασα...
Ανευ ουσιας οι συζητησεις αυτου του επιπεδου σταματαω.
Εκεινη τη χρονια που τον ληστεψαν τον Ζελικο ειχε καλο επιπεδο ομως;
Μια χαρά επίπεδο.
Έχω γράψει πολλές φορές (και πριν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός), ότι όλη η φετινή διοργάνωση είναι μαύρο χάλι για μένα. Και στο μαύρο χάλι βάζω και τον Παναθηναϊκό.
-
https://www.youtube.com/watch?v=vnBnmXsRcW8#!
Ακόμα και τότε Χατζηπαπάρας! Εκτός αυτού απίστευτο ότι το μπάσκετ εκείνης εποχής ήταν τόσο πιο αργό και απλοϊκό. Σκέφτομαι την εξέλιξη του αθλήματος και ειδικά του Ζοτς, που από αυτό το πράμα που έπαιζε η Ρεάλ εξελίχθηκε στο απόλυτο μπάσκετ του βάζελου της τελευταίας 10ετιας.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ακόμα και τότε Χατζηπαπάρας! Εκτός αυτού απίστευτο ότι το μπάσκετ εκείνης εποχής ήταν τόσο πιο αργό και απλοϊκό. Σκέφτομαι την εξέλιξη του αθλήματος και ειδικά του Ζοτς, που από αυτό το πράμα που έπαιζε η Ρεάλ εξελίχθηκε στο απόλυτο μπάσκετ του βάζελου της τελευταίας 10ετιας.
Πιο αργό, σίγουρα.
Απλοϊκό ? Με επίθεση 30'' ? Έχεις παίξει ή έχεις δει σύστημα επίθεσης για τα 30 ? Τι νόμιζες, γινόταν 1 σκριν κι αν δεν εβγαινε η φαση, τη γυριζαν γυρω γυρω μεχρι να βρουνε το ελευθερο σουτ ?Οι παλιοί κατά κανόνα ήσαν πιο τεχνίτες, οι σύγχρονοι πιο αθλητικοί.
Αυτά που κάνει ο Σμαπονις στα 2 πρωτα λεπτα του βιντεο που παρεθεσες, δεν τα χει κανει ο Πεκοβιτς (πχ) σε ολη του την καριερα. Για το πως κινειται μιλαω, οχι για το 3ποντο.
Σορι, δε θελω να στην πεσω, ουτε να κανω τεχνικη αναλυση, δεν ειμαι και αρμοδιος. Αλλα το 'απλοϊκο', μου κανει μεγαλη αδικια -
Δεκτόν. Απλά με τα λίγα που ξέρω από μπάσκετ και βλέποντας πάνω από 20 αγώνες υψηλού επιπέδου το χρόνο, θεωρώ ότι οι επιθέσεις που είδα ήταν αρκετά πιο απλοϊκές από αυτά που βλέπαμε πχ από το βάζελο του Ζοτς. Το πιο αργό είναι το μόνο σίγουρο και λογικό με τις επιθέσεις των 30'.
Όσο για τη σύγκριση Σαμπόνις με Πέκοβιτς, είναι σαν να συγκρίνεις Καρίμ Αμπντούλ με Σαμπόνις!
-
Λογικο δεν ειναι μετα απο 20 χρονια να εχει υπαρξει εξελιξη; Απλα με τα τοτε δεδομενα εκεινο το μπασκετ ηταν καλυτερο απο το αντιστοιχο 10 ετων πιο πριν κοκ...
Παικτικα καποιοι ισως ηταν καλυτεροι τοτε σε σχεση με το τωρα αλλα τωρα εχει μπει πιο πολυ η ομαδικοτητα σε αμυνα και επιθεση.
-
στα 30' η μπάλα περνούσε πιο αργά τη μεσαία και άντε να γίνονταν 1-2 σκριν ακόμα.
μόνο σε ζώνη είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον που μπορούσαν να τρέξουν την άμυνα κάποια sec παραπάνω.
5 vs 5 ήταν και τότε οπότε δεν γίνονταν θαύματα, άσε που το πιο ωραίο μπάσκετ παίζεται στο transition. -
Από το 1 που γίνεται τώρα, αν μιλάμε για 2 ή 3 τότε, έχουμε χάος.
Δεν υπάρχει τεχνική εν γένει, υπάρχει πολλή δύναμη, άλμα, ταχύτητα βέβαια.
Έχει αλλάξει το άθλημα, δεν είναι τόσο τεχνικό. Επιθετικά, είχε περισσότερη στρατηγική παλιότερα, ΙΜΗΟ. -
Για να δουμε σημερα.
Δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος -
η ρεαλ που πήγε στη σαραγοσα το 95 είχε Σαμπα και Τζο σε δαιμονισμένη φόρμα...και κάνα καλό γκαρντ να κόλλαγες, έπαιρνες και 2 από το 4Τφορουμ και σήκωνες τίτλο στο Λονδίνο σήμερα...αμφιβαλλω αν κατάλαβε ποτέ εκείνη η ομάδα ότι έπαιξε φαιναλ 4
είχα και την ατυχία να τους δω στο παλέ τότε -
Είπα να βάλω ERT HD. Ο μεγάλος Ιωάννου, με το σκορ 10-25 σε εννιά λεπτά παιχνιδιού, βλέπει το θέμα στα εύστοχα τρίποντα. Δε βλέπει ότι δεν εχει σκορ ούτε με αίτηση.
Σε λίγο θα μας πει και για το μακρινό ριμπάουντ.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης αν δείς πόσα τούβλα ρίχνει + το ότι πέρισυ ο γάβρος μείωσε την διαφορά στο τελικό όταν δεν έπαιζε αυτος, κάτι λέει. Ο τύπος είναι παικταράς αλλά με τερπαστιο εγώ και κάνει τις άπειρες μλκς αλλά είναι και πολύ τυχερός (που έχει πολύ καλούς συμπαίκτες)!
mvp πάντως της σεζόν βγήκε μια φορά. Κάτι σημαίνει αυτό.
@bibendum και το 2011 είχε οκ ημιτελικούς, πιο ανταγωνιστικούς από τους προχτεσινούς όπου στον 1 (του γάβρου) ήταν σαν να μην πήρχε ο αντίπαλος. Τώρα που είδες ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια πολύ καλή ομάδα χτες, απορώ...
Επαιξε και ένας ΟΣΦΠ τρελή άμυνα στραγγαλίζοντας το παιχνίδι της όμως. Και η CSKA δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από τον ημιτελικό. Εφτασε στο f4 στο οποίο δεν έφτασαν άλλες ομάδες όπως ο βάζελος. Πάλι κάτι λέει αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απαξίωση. Θα τα λέγατε αυτά αν προκρίνονταν ο ΠΑΟ έναντι της Barcelona άραγε; Αμφιβάλλω....
-
Ότι ο Σπανακοπιτούλης βγήκε MVP είανι για γέλια!
-
Ποιά απαξίωση; ήταν ή όχι η ΤΣΣΚΑ η χειρότερη που έχουμε δεί τόσα χρόνια στο προχτεσινό παιχνίδι; Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Εάν διαβάζεις σωστά, εγώ είπα παραπάνω ότι πέρασαν μάλλον οι 'καλύτεροι'! Απλά προχτές ξεφούσκωσαν! Εάν δεν το παραδέχεσαι οκ. Απλά τόσο χάλια ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ΦΕΤΟΣ στα 2 αυτά παιχνίδια (και τα τελευταία χρόνια) δεν έχουμε ξαναδεί
-
-
Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου σκεφτόμουν ότι ευτυχώς έπεσε η σφαλιάρα νωρίς.
Αν γινόταν στο τέλος, δεν θα υπήρχε περιθώριο, τώρα ίσως συνέλθουν τα παλουκάρια. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Επίσης αν δείς πόσα τούβλα ρίχνει + το ότι πέρισυ ο γάβρος μείωσε την διαφορά στο τελικό όταν δεν έπαιζε αυτος, κάτι λέει. Ο τύπος είναι παικταράς αλλά με τερπαστιο εγώ και κάνει τις άπειρες μλκς αλλά είναι και πολύ τυχερός (που έχει πολύ καλούς συμπαίκτες)!
@bibendum και το 2011 είχε οκ ημιτελικούς, πιο ανταγωνιστικούς από τους προχτεσινούς όπου στον 1 (του γάβρου) ήταν σαν να μην πήρχε ο αντίπαλος. Τώρα που είδες ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια πολύ καλή ομάδα χτες, απορώ...
Επαιξε και ένας ΟΣΦΠ τρελή άμυνα στραγγαλίζοντας το παιχνίδι της όμως. Και η CSKA δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από τον ημιτελικό. Εφτασε στο f4 στο οποίο δεν έφτασαν άλλες ομάδες όπως ο βάζελος. Πάλι κάτι λέει αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απαξίωση. Θα τα λέγατε αυτά αν προκρίνονταν ο ΠΑΟ έναντι της Barcelona άραγε; Αμφιβάλλω....
-
-
Ποιά απαξίωση; ήταν ή όχι η ΤΣΣΚΑ η χειρότερη που έχουμε δεί τόσα χρόνια στο προχτεσινό παιχνίδι; Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Εάν διαβάζεις σωστά, εγώ είπα παραπάνω ότι πέρασαν μάλλον οι 'καλύτεροι'! Απλά προχτές ξεφούσκωσαν! Εάν δεν το παραδέχεσαι οκ. Απλά τόσο χάλια ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ΦΕΤΟΣ στα 2 αυτά παιχνίδια (και τα τελευταία χρόνια) δεν έχουμε ξαναδεί
-10 ranking στο 16 ο MVP.
-
-
Σπανούλης κολλάει πολύ ώρες ώρες!
Ρε παιδιά τι θα γίνει ΜΕ τον Ιωάννου! Ιλεος! -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
- Ποιά απαξίωση; ήταν ή όχι η ΤΣΣΚΑ η χειρότερη που έχουμε δεί τόσα χρόνια στο προχτεσινό παιχνίδι; Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Εάν διαβάζεις σωστά, εγώ είπα παραπάνω ότι πέρασαν μάλλον οι 'καλύτεροι'! Απλά προχτές ξεφούσκωσαν! Εάν δεν το παραδέχεσαι οκ. Απλά τόσο χάλια ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ΦΕΤΟΣ στα 2 αυτά παιχνίδια (και τα τελευταία χρόνια) δεν έχουμε ξαναδεί
H απόδοση μιας ομάδας εξαρτάται κι από την απόδοση του αντιπάλου. Μπάσκετ είναι, όχι μπόουλινγκ. Η ΤΣΣΚΑ είχε μεν άσχημα ποσοστά σε αφύλαχτα σουτ αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που χάσανε με 17.
-
γατάκια!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
H απόδοση μιας ομάδας εξαρτάται κι από την απόδοση του αντιπάλου. Μπάσκετ είναι, όχι μπόουλινγκ. Η ΤΣΣΚΑ είχε μεν άσχημα ποσοστά σε αφύλαχτα σουτ αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που χάσανε με 17.Όχι, αλλά ο γαβρος σήμερα πάιζει όπως και την Παρασκευή πάνω-κάτω, αλλά δεν κερδίζει μία ομάδα στα χαρτιά χειρότερη με την ίδια άνεση. Προς το παρόν δεν κερδίζει κάν.
Παντως να εχει μία ομάδα Σερχι, Ρουντι, Γιουγ, Ρεγιες και να παίρνουν οι αντίπαλοι φλόπινγκ φάουλ πάει πολύ
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
-
-
-10 ranking στο 16 ο MVP.
Για πες....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
-
Δίκαι το παίρνει ο ΟΣΦΠ αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βοηθήθηκε απο την κατακόρυφη πτώση την τελευταία τριετία ομάδων όπως η Μπάρτσα, ο ΠΑΟ και η ΤΣΣΚΑ.
-
ναι βεβαια παντα φταιει κατι αλλο αλλα ποτε το οτι ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα..
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)