-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Εγώ έχω και Αθηναϊκες πινακιδες και αρχίζουν και από «Ι»...Ευτυχώς δεν είναι μαυρο το αυτοκίνητο!
Tί να πώ και εγώ που το δικό μου είναι γερμανικό, αρχίζει με «Ι» και είναι και μαύρο...
-
Αμα η μαρκα αρχιζει και από «Μ» ειμαι βεβαιος ότι θα σε υποχρεωνει, θελεις δεν θελεις να φερεσαι ζωοδώς!
Αλλιώς πιθανοτατα την γλύτωσες!
-
Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός όσο γίνεται:
Ψάχνω να παρκάρω σε περιοχή που δεν έχει θέση ούτε για αστείο συνήθως. Μετά από 15-20 λεπτά κύκλων, βλέπω να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο Fiesta ένας τύπος με μια κοπέλα, γύρω στα 30-35 και οι δύο. Όπως φτάνω προς το αμάξι τους, βλέπω να βάζουν και οι δύο ζώνη, να κατεβάζουν τα παράθυρα, ο τύπος ανάβει το αμάξι, η κοπέλα πειράζει το ράδιο. Έχω βγάλει αλάρμ και περιμένω λίγο πιο πίσω απ το σημείο που είναι παρκαρισμένοι (μονόδρομος). Έρχεται αμάξι πίσω μου, οπότε κάνω λίγο μπροστά να τους μιλήσω:
-Καλησπέρα παιδιά, φεύγετε μήπως;
ησυχία, ο τύπος γυρνάει και με κοιτάει χωρίς να απαντήσει.
-Συγγνώμη, μήπως φεύγετε; (ξανά)
-Γιατί ρε φίλε, λογαριασμό θα σου δώσουμε;(εν τω μεταξύ πίσω 3 αμάξια ουρά, κάποιος κορνάρει)
-Όχι φυσικά, έλεγα αν φεύγετε επειδή ψάχνω να παρκάρω..
-Όχι ρε μάγκα, δε φεύγουμε. Τι θα γίνει εδώ θα μείνεις; (με πολύ γαμάουα τόνο)Οκ λέω, μπορεί να θέλουν να μείνουν μέσα ή να περιμένουν κάποιον, whatever. Βάζω πρώτη, ξεκινάω. Με το που ξεκινάω και τους περνάω, ο τύπος βγάζει αλάρμ και φεύγει ακριβώς μετά από εμένα
Φυσικά μέχρι να κάνω τον κύκλο είχε παρκάρει άλλος.
Τι να πεις.
-
Μαγκια στη γκομενα. Θα του ευχομουν να πεθανει πριν φυγω.Απο πισω που ξεκινησε δε τον πηγες καροτσακι οσο ηταν πισω σου?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαγκια στη γκομενα. Θα του ευχομουν να πεθανει πριν φυγω.Απο πισω που ξεκινησε δε τον πηγες καροτσακι οσο ηταν πισω σου?Έπρεπε, αλλά μια Κυριακή έχω να χαλαρώσω και δεν ψηνόμουν να χαζοσκοπάω για τον παπάρα (πέραν του ότι μου στοίχησε άλλο ένα 10λεπτο κύκλων για να βρω άλλη θέση).
Η τύπισα εν τω μεταξύ πήγε να ψελήσει ένα 'ναι' όταν ρώτησα αν φεύγουν αλλά ο μάγκας επιβλήθηκε! Άντρας βαρύς, έκανε κουμάντα λέμε -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μαγκια στη γκομενα. Θα του ευχομουν να πεθανει πριν φυγω.Απο πισω που ξεκινησε δε τον πηγες καροτσακι οσο ηταν πισω σου?
Έπρεπε, αλλά μια Κυριακή έχω να χαλαρώσω και δεν ψηνόμουν να χαζοσκοπάω για τον παπάρα (πέραν του ότι μου στοίχησε άλλο ένα 10λεπτο κύκλων για να βρω άλλη θέση).
Η τύπισα εν τω μεταξύ πήγε να ψελήσει ένα 'ναι' όταν ρώτησα αν φεύγουν αλλά ο μάγκας επιβλήθηκε! Άντρας βαρύς, έκανε κουμάντα λέμεΚοκάλωμα μπας και πέσει επάνω σου και αν όχι alarm και κατέβασμα κάτω για να 'ψάξεις κάτι στο πορτ μπαγκαζ' με πολλή πολλή ησυχία όμως...
Αν κάτι με τρελαίνει είναι η αγένεια μετα μαγκιας...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Η τύπισα εν τω μεταξύ πήγε να ψελήσει ένα 'ναι' όταν ρώτησα αν φεύγουν αλλά ο μάγκας επιβλήθηκε! Άντρας βαρύς, έκανε κουμάντα λέμε
Μαγκια στη γκομενα ,δε σου πα γω...
-
Επρεπε να τον ρωτησεις εαν εχει να παει με γυναικα πολυ καιρο...
-
Τουλάχιστον ας ευχηθούμε να έχει μυαλό η κοπέλα για να σηκωθεί να φύγει από τέτοιον τύπο, γιατί αν μείνει στο μέλλον μαζί του, θα περάσει καλά...
-
Προβλημα της, ενηλικη ειναι. Μη νομιζεις οτι δε γουσταρουν τετοιες συμπεριφορες...
-
Ο χρήστης loubas έγραψε:
Επρεπε να τον ρωτησεις εαν εχει να παει με γυναικα πολυ καιρο...Αυτο ειναι το γιατρικο σε περιπτωσεις αγενους συμπεριφορας? Γιατι εχει γινει πολυ καραμελα το τελυταιο διαστημα και ολοι αυτη τη φραση πετανε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Προβλημα της, ενηλικη ειναι. Μη νομιζεις οτι δε γουσταρουν τετοιες συμπεριφορες...σαφως εδω γουσταραν οι τσουλες τον κουραδομαγκα της ν.μακρης
-
Το συγκεκριμένο τον γούσταραν/κάθονταν και οι δύο αδελφές, η μία μάλιστα παντρεμένη. Τέτοιο κελεπούρι εθεωρείτο!
-
Η απάντηση προς τέτοια άτομα είναι μία: 'ΟΥΓΚ!'
-
Απίστευτος τύπος μετά την συναυλία Depeche στο Terra Vibe κάνοντας όπισθεν για να ξεπαρκάρει σηκώνει στον αέρα ένα παρκαρισμένο παπάκι και το σκάει στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο πίσω του. Αδιάφορος κάνει μπροστά και χτυπάει και μια μηχανή που ήταν παρκαρισμένη εκεί! Κάνει να φύγει αλλά επειδή του φώναξαν κάποιοι βγήκε να δει τί έγινε. Υπόψιν ότι είχε γύρω στους 30-40 πόντους κενό μπρος - πίσω...
Δυστυχώς έπρεπε να φύγω και δεν είδα τί έγινε από εκεί και πέρα, αλλά δεν νομίζω να έκατσε να περιμένει τους ιδιοκτήτες των μηχανών / αυτοκινήτου στα οποία έκανε ζημιές ...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τι να πεις.κλασσική περίπτωση ζευγαριού που μπαίνει στο αμάξι μετά από καυγά.
Καπαμί, απλά έτυχες την περίπτωση.
-
Ζωαδι εγω που βγηκα απο στενο, κοιταγα μεν αλλα δεν κοιταγα δε, με το μυαλο μου αλλου, ευθυχως που ειχε το νου του και για τους 2 ο αλλος οδηγός και δεν 'αγαπηθηκαμε'. Το νου μας παιδες στο δρομο, ναι ολοι εχουμε προβληματα, αλλα......
Ζωαδι βεβαια και ο ποδηλάτης που ανετα ανετα ( σε αλλη φαση ) εσφαξε το κοκκινο και παραλιγο αυτος που του αναψε πρασινο στον καθετο στη Μαραθωνως δρομο να τον παρει παραμαζωμα... εδω σε θελω με τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις......
Ευτυχως ο εταιρος ποδηλατης του εκοψε και σταματησε....Ζωαδι βεβαια και ο πιτσι με το φρεσκο IQ ( που δεν εχει τελικά ) οταν εκοψα να περασει μπαμπας με τα 3 πιτσιρικάκια του το δρομο απο διαβαση ( συνοικιακός ανευ μεγαλης κυκλοφορίας ) πηγε το ζωαδι και χωθηκε απο δεξια μου να περασει και παραλιγο να γινει ιδιο σκηνικό οπως με την αστυνομικό στην κηφισια....
Ευτυχως ηταν μικρή η ταχυτητα του γιατι ειχε 'στριμωχτει' να περασει.... -
Το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι:
αν έχετε γνωστό, γύρω στα 50-60, που οδηγεί στις περιοχές γύρω από τον Άγιο Δημήτριο ένα ασημί πεντάπορτο Focus (πρώτης γενιάς), να του πείτε ότι όταν πλησιάζει σε ΣΤΟΠ, οφείλει να κόψει. Ο εν λόγω κύριος ερχόταν φουριόζος. Ευτυχώς τον πήρα χαμπάρι και έκοψα εγώ. Δεν έκοψε καθόλου και αντέδρασε με μούτζα όταν του κόρναρα. Μαζεύτε τον! -
Σαμπα μπες στο 'Ελλαδα τροχαια ατυχηματα' να δεις τι γινεται εκει εξω...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι:
αν έχετε γνωστό, γύρω στα 50-60, που οδηγεί στις περιοχές γύρω από τον Άγιο Δημήτριο ένα ασημί πεντάπορτο Focus (πρώτης γενιάς), να του πείτε ότι όταν πλησιάζει σε ΣΤΟΠ, οφείλει να κόψει. Ο εν λόγω κύριος ερχόταν φουριόζος. Ευτυχώς τον πήρα χαμπάρι και έκοψα εγώ. Δεν έκοψε καθόλου και αντέδρασε με μούτζα όταν του κόρναρα. Μαζεύτε τον!βαλε απο ενα κοτσαδορο σε καθε πορτα!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]