-
Νομίζω οτι το 1,4 είχε το γνωστό κινητήρα σειράς Κ της Rover, δεν ειχε η χόντα σχέση με τον κινητήρα αυτό.
Θα συμφνήσω με όλους τους προηγούμενους στο μείνε μακριά...
Οταν έβγαλε η Rover αυτη τη σειρα 2 το πλάσαρε στην αγορά σαν ανταγωνιστή των μοντέλλων της μεγαλύτερης κατηγορίας (Astra, golf, ...) μάλλον λόγω αυξημένης τιμής και 'status' δήθεν. Το 214 λοιπόν παρουσιάζονταν σαν πολυτελές και άνετο με δυνατό κινητήρα για επιδόσεις. Δεν ήταν σπορ και οι αναρτήσεις ήταν πολύ μαλακές. Οταν πέρασαν τα χρόνια και πτώχευσε η Rover, το παρουσίασε λίγο 'σπορ' σαν MG. Ετσι κατέληξε από premium, άνετο με ποιότητα και 'κύρος' να είναι ένα σκληρό και απότομο αυτοκίνητο με δυνατό κινητήρα, που έχασε το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε για μένα, την άνεση και την ποιότητα κύλησης.
Μείνε λοιπόν μακρυά, ειδικά από πειραγμένα και 'βελτιωμένα', έχει πολύ καλύτερα σπορ μικρά...Εϊχε πολύ φίλος μου ένα 214, μετά από 2 αλλαγμένες κυλινδροκεφαλές και πολλά άλλα είδε κι έπαθε να το ξεφορτωθεί
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τα 1,8 μεταβλητου χρονισμου ηταν της ροβερ δηλαδη???Στο 1.4 αναφερομουν.
-
Ευχαριστω!!! το εψαξα στο νετ αλλα την προελευση του 160 δεν τη βρηκα αν και ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι ηταν ιαπωνικος (τογιοτα νομιζα αλλα μαλλον ειναι χοντα τελικα)
-
που πας να μπλεξεις;;;;;;;;
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καποιες καλυτερες προτασειςΠολύ ωραίο το Φοκουσάκι... αλλά 115 άλογα δεν έχει ούτε στα όνειρά του... Μα τι παπάρες αυτοί οι μαντράδες...
-
Μονο με τα 100 εβγαινε???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καποιες καλυτερες προτασεις+1
και κατι ακομα, στο ιδιο στυλ με το ΖΡ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/381094/ -
Ναι, μόνο με 100...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ευχαριστω!!! το εψαξα στο νετ αλλα την προελευση του 160 δεν τη βρηκα αν και ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι ηταν ιαπωνικος (τογιοτα νομιζα αλλα μαλλον ειναι χοντα τελικα)Της Rover είναι ο 1.8. Σειρά Κ και δεν έχει κάποια σχέση με Honda.
-
ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες..
υστερα απο αυτα που ακουσα θα μεινω μακρυα!!
ισως να κοιταξω καποιο seat ibiza με τα 5 χιλιαρικα που μπορω να δωσω η καποιο αλλο..
εχω δει κατι punto και κατι corsa εκτος του ibiza..
οποιος ενδιαφερεται να με βοηθησει ας μου δωσει το msn του να μιλαμε απο εκει..
ευχαριστω και παλι!! -
Sorry guys, αλλά και τα Elise έχουν Rover K Series και ΔΕΝ βγάζουν φλάτζα (τουλάχιστον όχι πιο πολύ απο κανονικά αυτοκίνητα). Και προσοχή, άλλο το σκίσιμο σε Elise και άλλο σε MG.
Και η επισκευή της είναι σχετικά φτηνή.
Το μοντέρ είναι σκυλι!
-
Nαι δεν βγάζουν φλάντζα διότι έχουν άλλη κυλινδροκεφαλή από τα Κ, την vvc. Επίσης έχουν άλλη φλάντζα, άλλο θερμοστάτη και κυρίως μεταλλικούς πείρους στην κυλινδοκεφαλή από τους ελαστικούς που είχαν τα Ρόβερ στα Κ μέχρι που κατάλαβαν τη λαλακία τους.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Nαι δεν βγάζουν φλάντζα διότι έχουν άλλη κυλινδροκεφαλή από τα Κ, την vvc. Επίσης έχουν άλλη φλάντζα, άλλο θερμοστάτη και κυρίως μεταλλικούς πείρους στην κυλινδοκεφαλή από τους ελαστικούς που είχαν τα Ρόβερ στα Κ μέχρι που κατάλαβαν τη λαλακία τους.Τι δηλαδή δεν είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ;;;
Οκ τον ήπια
Ομολογώ δεν το γνώριζα!
-
Εγω απο οτι καταλαβα δεν τα ακουμπαω!!
οποτε παω για καποιο seat ibiza,fiat punto,fiat stilo,opel corsa h suzuki ignis sport!!
αυτα εχω στο μυαλο μου + to smart που ειναι πολυ βολικο και δεν καιει... -
Γιατί δεν πέρνεις κανένα Κλιάκι να γουστάρεις που τα κάνει όλα και συμφέρει ?
MG ZR