-
Και αφού η θητεία στο Π.Ν ακούγεται ότι δεν είναι καλή ,τότε γιατί πολλά βουτυρόπαιδα βάζουν βίσμα για να υπηρετήσουν εκεί?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και αφού η θητεία στο Π.Ν ακούγεται ότι δεν είναι καλή ,τότε γιατί πολλά βουτυρόπαιδα βάζουν βίσμα για να υπηρετήσουν εκεί?περνα μια βολτα απο μια μοναδα του ναυτικου που βρισκεται λιγο εξω απο θεσσαλονικη να δεις ποσο δυσκολη ειναι
η θητεια στο ΠΝ. χεχε. οι καταστασεις που περιεγραψαν τα παιδια πιο πανω εγιναν πριν 20 χρονια
και τις ζησανε πολλοι λιγοι, οπως ημουν εγω σε μοιρα με f16 στην αεροπορια. -
Μα εγώ δεν 'υπηρέτησα' στο Π.Ν για να μου αναφέρεις μονάδα στη Θεσσαλονίκη....
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
περνα μια βολτα απο μια μοναδα του ναυτικου που βρισκεται λιγο εξω απο θεσσαλονικη να δεις ποσο δυσκολη ειναι
η θητεια στο ΠΝέπιασες μια ακρως βυσματικη μετάθεση... Μην βγάζεις συμπεράσματα απο αυτην. Αν και αυτες οι βυσματικές... καμια φορά ειναι πολυ ξινές και ας ειναι διπλα στο σπίτι σου....
-
Και αφού η θητεία στο Π.Ν ακούγεται ότι δεν είναι καλή ,τότε γιατί πολλά βουτυρόπαιδα βάζουν βίσμα για να υπηρετήσουν εκεί?αλλο το αντιτορπιλικο με τα ταξιδια,και αλλο οι υπηρεσιες στεριας που εχει πολλες απο αυτες το Ναυτικο.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Και αφού η θητεία στο Π.Ν ακούγεται ότι δεν είναι καλή ,τότε γιατί πολλά βουτυρόπαιδα βάζουν βίσμα για να υπηρετήσουν εκεί?
αλλο το αντιτορπιλικο με τα ταξιδια,και αλλο οι υπηρεσιες στεριας που εχει πολλες απο αυτες το Ναυτικο.
και αρα λοιπον υπαρχουν βουτυροπαιδα και βουτυροπαιδα...
-
Απ'ό,τι έχω δει στη Θεσσαλινίκη υπάρχει η Ναυτική Διοικηση Βορείου Ελλάδος στο Καραμπουρνάκι και κάτι παλιά οικήματα σαν παραπήγματα σε ένα οικόπεδο στο Ντεπώ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Είχα την τύχη να μπω στο υποβρύχιο Γλαύκος πριν μερικά χρόνια, όταν υπηρετούσε ο αδερφός μου εκεί. Πραγματικά ΗΡΩΕΣ όσοι υπηρετούν στα υποβρύχια αυτά (ο Γλαύκος πλέον απεσύρθη), μόνιμοι και μη.Εντάξει, τα υποβρύχια είναι σε άλλο επίπεδο μιζέριας. Έχω μπει σε υποβρύχιο του Β' ΠΠ και τα είδα όλα...
Απ'ό,τι έχω δει στη Θεσσαλινίκη υπάρχει η Ναυτική Διοικηση Βορείου Ελλάδος στο Καραμπουρνάκι και** κάτι παλιά οικήματα σαν παραπήγματα σε ένα οικόπεδο στο Ντεπώ**...
Αυτά είναι η παλιά ΝΔΒΕ.
-
Και αφού η θητεία στο Π.Ν ακούγεται ότι δεν είναι καλή ,τότε γιατί πολλά βουτυρόπαιδα βάζουν βίσμα για να υπηρετήσουν εκεί?καποτε ναυτης = μηχανικος,αρμενιστης,ηλεκτρολογος κτλ σε αντιτορπιλικο,κανονιοφορο,αρματαγωγο........πυραυλακατο!!!
σημερα = στην χειροτερη γραμματεας,οδηγος κτλ καποιου ανωτατου αξιωματικου..........
αναθεμα αν στον ναυσταθμο υπαρχουν 100 ναυτες.............εχει καμποσους στην Κλαυθμωνος και στο Πενταγωνο! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
περνα μια βολτα απο μια μοναδα του ναυτικου που βρισκεται λιγο εξω απο θεσσαλονικη να δεις ποσο δυσκολη ειναι
η θητεια στο ΠΝέπιασες μια ακρως βυσματικη μετάθεση... Μην βγάζεις συμπεράσματα απο αυτην. Αν και αυτες οι βυσματικές... καμια φορά ειναι πολυ ξινές και ας ειναι διπλα στο σπίτι σου....
τη ΝΔΒΕ στην καλαμαρια λεω. οντως ειναι ακυρο το παραδειγμα μου, γιατι δεν εχει καμια σχεση με αλλες μοναδες.
ειναι το αλλο ακρο οταν λεμε για μοναδες, ακομα και για ναυτικο. πολυ βυσματικη για φανταρους και μονιμους. -
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρες -
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρεςΌχι δεν θα έχεις
Αλλα γιατι χειρουργικες επεμβασεις στο μηχανημα? -
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρεςτις πρώτες μέρες να έχεις στα μπάνια υγρό σαπούνι μαζί σου και όχι σαπούνι τύπου καραβάκι που γλυστράει κιόλας..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρες
τις πρώτες μέρες να έχεις στα μπάνια υγρό σαπούνι μαζί σου και όχι σαπούνι τύπου καραβάκι που γλυστράει κιόλας..
Η λυση στο προβλημα, Soap-on-a-rope...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=soap on a rope
-
Αν βγάλω απο το κινητό την κάμερα έχω θεμα στο στρατο; Μιλάω για τις πρώτες μέρεςεννοεις να τη τρυπησεις με στυλο;
αν ναι, οχι
μετα εχεις ο,τι θες
επισης μπορεις να εχεις και το καλο κινητο επανω σου απο την αρχη (να ξερεις δεν παιζουν σωματικοι ελεγχοι , μονο στα πραγματα , οποτε κουβαλας ο,τι θες μαζι σου ) και ενα ξεφτιλα χωρις καμερα απλα για να τους δειξεις
εγω ειχα παρει ενα με 19.90 το οποιο τα εσπαγε, μια βδομαδα κρατουσε η μπαταρια που στο στρατο ειναι τεραστιο πραγμα
ετσι κι αλλιως καλο ειναι να εχεις ενα απλο κινητο, βοηθαει
και καλυτερα να παρεις καινουριο γιατι ειναι πολυ φθηνα , ωστε να εχει καινουρια μπαταρια, μη παρεις κανενα απο το 2000 και σου κραταει 5 ωρες γιατι τον ηπιεςμονο smartphone θα εχεις οταν παψεις να εισαι πουστονεο και θα κανεις τα δικα σου
(οπως πχ να παιρνεις τον εποπτη τηλεφωνο , αντι να μιλας σα μαλακας με το ρακαλ και να λες αετος , ηλιος σημα για σενα ετοιμος και πουτσες μπλε ) -
δεν υπαρχει καλυτερο τηλεφωνο απο τα ρακαλ αλλα που να το ξερατε ποντικια
-
ασε μας ρε καμπαλα που θα καθομαστε να λεμε το ποιηματακι λες και ειμαστε στο στρατο
τηλεφωνακι το εσωτερικο και καθαρισες , ασε που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τους παιρνεις απο καποια σκοπια
το ρακαλ σοβαρα το ειχα χρησιμοποιησει μια φορα σοβαρα με τον τυπο που εφτιαχνε τις καμερες (εγω ημουν στις καμερες και αυτος εφτιαχνε μια καπου μακρια και του ελεγα αν την εφτιαχνε καλα ) , καλο δε λεω αλλα δε με εντυπωσιαζει
-
αμα δεν εμαθες να περνεις τηλ με τα ρακαλ δεν φταιμε εμεις κυριε
-
Μήπως έχετε μπερδέψει τα μαγνητικά τηλέφωνα με τα Racal? Λέω εγώ τώρα...
Περί Θητείας [#3]