-
Καλησπέρα ειμαι κάτοχος ενος daihatsu terios 1.5 2010 μοντέλο!!
Μπορεί να γίνει diesel????
Ευχαριστω!! -
Ευχαριστω!! -
Ευχαριστω!! -
πρακτικά οχι.
το μονο που μπορει να μεινει ιδιο ειναι το..... σασι... -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ευχαριστω!!Γιατί;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευχαριστω!!Γιατί;
Ειναι της μόδας!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευχαριστω!!Γιατί;
Γιατι κανω το χρονο 25000 χλμ!!
Θα το εκανα υγραεριο αλλα θα χασω απο το χωρο αποσκευων!!
Ευχαριστω για της απαντησεις!! -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Γιατι κανω το χρονο 25000 χλμ!!
Θα το εκανα υγραεριο αλλα θα χασω απο το χωρο αποσκευων!!
Ευχαριστω για της απαντησεις!!Ειναι χρηματικά και πρακτικά (εκτός αν θες να πιάσεις κολλητό το μηχανικό) ανέφικτη μια τέτοια μετατροπή. Το πουλάς και παίρνεις diesel.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Το πουλάς και παίρνεις diesel.Sent from my Neo V using Tapatalk
αυτό
-
Όπως έχει συζητηθεί σε προηγούμενα θέματα είναι τρελά μεγάλη μετατροπή που στοιχίζει πολλά. Από όσο θυμάμαι εκτός από το μηχανοστάσιο θέλεις άλλες καλωδιώσεις, ρεζερβουάρ και πιθανόν και ταμπλώ. Πρέπει να αναλογιστείς:
- Κόστος
- Αξιοπιστία
- Μελλοντική αξία μεταπώλησης
- Δυνατότητα νομιμοποίησης της μετατροπής
- Σε πόσο καιρός θα πάρεις πίσω τα λεφτά που και πόσο κέρδος προσδοκείς να έχεις
Βάλτα κάτω σε σύγκριση με άλλες επιλογές
Χρειάζεσαι 4Χ4;Αν ναι και θέλεις και τον χώρο αποσκευών τότε δες κάτι σε qashqai ή sandero πετρέλαιο ή ακόμη και Panda 4x4 με τον εξαιρετικό 1,3 diesel για ποιο light καταστάσεις.
Αν όχι έχεις απεριόριστες επιλογές σε πετρέλαιο ή υγραέριο (αν και το τελευταίο καλό είναι για λύση μετατροπής όχι όμως να το πάρεις καινούργιο). -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ευχαριστω!!απλα οχι. αλλη κατασκευη ο βενζινοκηνηρας αλλη ο ντιζελ.
εκτος και αν εχεις σκοπο να δωσεις ενα καρο λεφτα για να αλλαξεις ολο το κινητηρα και οτι περιφεριακο χρειαστει.
(σε αυτη την περιπτωση πουλα το παρον και αγορασε κατι σε ντιζελ λιγοτερα θα σου ερθει)-αν εμπαση περιπτωση κοινηγας την οικονομια καντον υγραεριοκινηση αλλα εγω δεν το εμπιστευομαι....
-
Το βασικοτερο είναι ότι δεν επιτρέπεται απο το νόμο μετατροπή απο βενζίνη σε ντίζελ. ΚΤΕΟ δε θα περνάς με τιποτε
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Το βασικοτερο είναι ότι δεν επιτρέπεται απο το νόμο μετατροπή απο βενζίνη σε ντίζελ. ΚΤΕΟ δε θα περνάς με τιποτεεδω αλλοι δεν εχουν ασφαλεια εσυ το κτεο κοιτας παντως για το νομο συμφωνω!
-
Συμφωνώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δεν περνάει ΚΤΕΟ το αμάξι (γιατί δεν μπορεί να δηλωθεί η αλλαγή κινητήρα).
Το πολύ πολύ να μην έχει πινακίδες.
-
Εγω θα ρωτούσα πρώτα το κτέο. Δες και αυτή την αγγελία http://www.bambam.gr/ads/show/168999.aspx
εάν πουλήσεις το δικό σου σίγουρα θα σου στοιχίσει λιγότερα από τη μετατροπή. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
http://www.bambam.gr/Συγνώμη αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτό το σάιτ. Οι τιμές είναι 'σκοτωμένες', υπάρχουν πάρα πολλά ντίζελ και όλα φωτογραφημένα στο εξωτερικό. Αναρωτιέμαι αν έστω και μία αγγελία είναι πραγματική.
-
Με πόσα χρήματα θα ήσουν ευχαριστημένος;
Έκανες ας πούμε κάποιον υπολογισμό και να δεις από πόσα και πάνω χρήματα δε θα σε συνέφερε;
Γιατί με φαίνεται ότι απλά ήθελες να γράψεις μια τεραστίων διαστάσεων φιφα2013 για να περάσει η ώρα σου.
Ωστόσο εγώ θα είμαι ριζοσπαστικός. Σου προτείνω να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη και να μας πεις εντυπώσεις
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Συγνώμη αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτό το σάιτ. Οι τιμές είναι 'σκοτωμένες', υπάρχουν πάρα πολλά ντίζελ και όλα φωτογραφημένα στο εξωτερικό. Αναρωτιέμαι αν έστω και μία αγγελία είναι πραγματική.
Μου φαίνεται οτι έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα που το ξανα-είδα παρατήρησα οτι είναι και αυτόματο. Έπρεπε να κάνει τα διπλάσια απο οτι γράφει. Ύποπτο ύποπτο.
-
Και ναι μεν λέει ότι το αυτοκίνητο είναι ελληνικό αλλά ακόμα και το τηλέφωνο του τύπου είναι ξένο (εγγλέζικο κινητό).
Πάντως η πώληση και αγορά θα ήταν η πιο σωστή κίνηση. Και το αυτόματο του Terios (αν και 4τάχυτο σε βενζίνη που έχω δοκιμάσει) δε μου είχε φανεί καθόλου μα καθόλου κακό. -
Η μετατροπή δηλώνετε κανονικότατα!!!!
Αν δε το εχετε ψαξει οι ίδιοι μην λετε αυτα που σας εχει πει ο κάθε τυχόντας.
Daihatsu terios 1.5 μπορεί να γινει DIESEL???????