-
Για αυτό έχουμε σκατοονομα στις αγορές...
Φίλε στείλε την κάρτα που δεν πληρώσεις πίσω... Τα αυτονοητα δεν τα ρωτάμε, αιντε
-
Ο χρήστης Trollen έγραψε:
ντάξει δεν θα το έκανα αλλα χρειάζομαι και λεφτά και μήπως την πούλαγα την άλλη.. δεν είμαι τέτοιος.Καποιος που 'χρειαζεται λεφτα', μαλλον δεν εχει καμια δουλεια να αγοραζει καρτες γραφικων.
-
Trollen?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Trollen?+1
Έλεος...
-
ντάξει δεν θα το έκανα αλλα χρειάζομαι και λεφτά και μήπως την πούλαγα την άλλη.. δεν είμαι τέτοιος.Οχι δεν είσαι!
-
που θα μου την χρεώσουν στην χρεωστική κάρτα? άμα τα βγάλω από μέσα τα λεφτά δεν θα έχει τίποτα πως θα τα πάρουν?Αν είναι χρεωστική νομίζω μια χαρά μπορούν να τη χρεώσουν και μετά στο λογαριασμό σου θα έχεις αρνητικό υπόλοιπο σύν κάποιο ποσό που θα σου χρεώσει η τράπεζα για overdraft fees.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για αυτό έχουμε σκατοονομα στις αγορές...Κάτι τέτοιοι γαμάνε και τους υπόλοιπους. Τράβα στείλτην πίσω. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο που κάθεσαι και το συζητάς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για αυτό έχουμε σκατοονομα στις αγορές...
Κάτι τέτοιοι γαμάνε και τους υπόλοιπους. Τράβα στείλτην πίσω. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο που κάθεσαι και το συζητάς...
+1000
Ευτυχώς βέβαια, μεγάλες εταιρίες όπως η Amazon θα είναι συνηθισμένες σε τέτοιες συμπεριφορές και θα ξέρουν να τις αντιμετωπίζουν ανάλογα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ντάξει δεν θα το έκανα αλλα χρειάζομαι και λεφτά και μήπως την πούλαγα την άλλη.. δεν είμαι τέτοιος.
Οχι δεν είσαι!
-
Εχει καποιος εμπειρια με δεματα απο την Ολλανδια?
Θελω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια,απο ολλανδικο καταστημα,θα μου στειλουν με TNT η οποια απ οσο ξερω στην Ελλαδα συνεργαζεται με τα ΕΛΤΑ.
Ποσες μερες να υπολογιζω να φτασει? -
Καμιά εμπειρία από το http://www.betterlife.com/ ;
Πρότειναν στην να αγοράσει από εκεί κάποια φάρμακα, τα οποία και βρήκε πολύ φθηνότερα από Ελλάδα. Να το εμπιστευτεί; Τελωνείο για φάρμακα παίζει;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καμιά εμπειρία από το http://www.betterlife.com/ ;Πρότειναν στην να αγοράσει από εκεί κάποια φάρμακα, τα οποία και βρήκε πολύ φθηνότερα από Ελλάδα. Να το εμπιστευτεί; Τελωνείο για φάρμακα παίζει;
Δεν ειναι φαρμακα αλλα βιταμινες (αυτο βεβαια αντε πες το στο τελωνειο).
Γενικα ειναι προβλημα ολα αυτα απο ΗΠΑ,αν δεν υπαρχει προηγουμενη εμπειρια απο καποιον Ελληνα, δεν θα αγοραζα.Απο εδω ισως κανει δουλεια;
http://www.discount-supplements.co.uk/ -
ίσως να κατασχεθούν στο τελωνείο...
-
Έχεις προσωπική εμπειρία; Για πείτε
Εγώ έχω ακούσει ότι στη χειρότερη σου ζητάνε μία ανάλυση ( από κάποιο εργαστήριο φαντάζομαι) που θα πιστοποιήσει ότι δεν είναι παράνομες ουσίες π.χ. την οποία πληρώνεις εσύ αλλά δεν είναι κάποιο μεγάλο κόστος ( κάτι για ~10 ευρώ θυμάμαι).
-
Aπο φιλη της μανας μου ξερω οτι ειναι μινι μπλεξιματακι κ αν ασχοληθουν στο τελωνειο ναι μεν δε θα κατασχεσουν,ομως θα φας πολλες μερες να βγαλεις ακρη.Ισως μια λυση θα ειναι μικρες ποσοτητες/χαμηλο κοστος
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ισως μια λυση θα ειναι μικρες ποσοτητες:hmmm:το θες για ιδιοκατανάλωση?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ισως μια λυση θα ειναι μικρες ποσοτητες:hmmm:
το θες για ιδιοκατανάλωση?
Eγω δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα του σατανα
Ο lokatzis ρωτησε.(Φιλη της μανας μου κατι βοτανοβιταμινες εφαιρνε περιεργες,ζει ακομα παντως )
-
Re: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
Δημοσίευσηαπό VANGSKG » 10/03/13 0:33
Το συστημένο μου έφυγε απο Θεσσαλονίκη,πήγε στο Κ.Δ Θεσσαλονίκης από εκει στην Αθήνα από όπου έφυγε και μετά από 2 μέρες πήγε στο Ζάγκρεμπ.Την επόμενη έφτασε στον τελικό προορισμό στη Ριέκα όπου δεν έφτασε ειδοποιητήριο στον παραλήπτη...Ο παραλήπτης πήγε με το tracking number στο τοπικό ταχυδρομείο όπου του είπαν ότι δεν βρίσκουν το γράμμα.... κρίμα...Θα κάνω αίτηση αναζήτησης για να πάρω επίσημη απάντηση από τα Κροατικά ταχυδρομέια..Έκανα άιτηση αναζήτησης και σήμερα έλαβα μια επιστολή από την κεντρική υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ που με πληροφορεί ότι έλαβαν απάντηση από τα Κροατικά Ταχυδρομεία ότι το αντικειμενό μου παρεδοθη... Ο παραλήπτης επιμενει ότι δεν έλαβε το γραμμα.Να τον κάνω ντουντούκα στο αντίστοιχο φόρουμ???
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να σημειώσω ότι η DHL γερμανίας δεν έχει σχέση με την courier DHLπου ξέρουμε εδώ, είναι σαν το δικό τους ΕΛΤΑ και είναι πιο αργό απ'τον θάνατοΤόσο καλά;;!!!
Δηλαδή, πόσες μέρες κάνει περίπου; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
να σημειώσω ότι η DHL γερμανίας δεν έχει σχέση με την courier DHLπου ξέρουμε εδώ, είναι σαν το δικό τους ΕΛΤΑ και είναι πιο αργό απ'τον θάνατο
Τόσο καλά;;!!!
Δηλαδή, πόσες μέρες κάνει περίπου;15-25...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)