-
Αφού από την αρχή φάνηκε τι καπνό φουμάρει, τι κάθεσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου; Όταν είδα τι μου έγραφε, κατευθείαν προσθήκη στους εχθρούς κι απλώς δεν ξαναδιαβάζεις τι γράφει. Το κακό είναι ότι μερικοί κάνουν quote.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εντολες στους υπαλληλους κ στους φιλους σου ( αν εχεις)..
το υβρεολογιο σου δειχνει τι επιπεδο ανθρωπου εισαι.και αλλοι μπορει να διαφωνησαν δεν αρχισαν τις υβρεις..Ουτε εγω εβρισα τους αλλους, μονο εσενα που το αξιζεις.
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις όποιον θες; Δημοκράτη μου εσύ
-
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?
Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Για πες μου λοιπον, ποιος ειναι ο δημοκρατικος τροπος να επιλεξεις ποιον θα βρισεις? Ποια τα κριτηρια? Περνας κ απο ΑΣΕΠ? Μηπως να του κανω κ interview?
Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα. Απο αυτα που λεει κ τον τροπο που τα λεει, ΕΓΩ εκρινα οτι ΕΓΩ πρεπει να τον βρισω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Για πες μου λοιπον, ποιος ειναι ο δημοκρατικος τροπος να επιλεξεις ποιον θα βρισεις? Ποια τα κριτηρια? Περνας κ απο ΑΣΕΠ? Μηπως να του κανω κ interview?
Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα. Απο αυτα που λεει κ τον τροπο που τα λεει, ΕΓΩ εκρινα οτι ΕΓΩ πρεπει να τον βρισω.
Τι σε κανει ομως να πιστευεις οτι και συ δεν ανηκεις μεσα σε αυτους που θελουν βρισιμο,συμφωνα παντα με τα στατιστικα σου.Μιας και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να διαβαζει αυτα που γραφεις με τον τροπο που τα γραφεις και να μην θελει να σου ριξει μπινελικι;Με ολη την καλη διαθεση αυτο΄.
-
Στο πρωτο, τιποτα: φυσικα κ μπορει αντικειμενικα να θελω μπινελικι, κ σιγουρα καποιοι υποκειμενικα πιστευουν οτι μου αξιζει. Ακριβως οτι ειπα κ απο πανω δηλαδη για τα δικα μου μπινελικια προς τους αλλους. Δεν βγαινω στην απ΄
εξω εγω.Στο δευτερο, εισαι φαουλ. 'Μιας και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να διαβαζει αυτα που γραφεις με τον τροπο που τα γραφεις και να μην θελει να σου ριξει μπινελικι'. Σιγα μην ειμαι κ ο σατανας ο ιδιος. Κ αν η προσωπικη σου αποψη ειναι οτι ΟΛΟΙ εδω μεσα θελουν να με μπινελικωσουν, τοτε μαλλον πρεπει να τσεκαρεις την αντιληψη σου για τα πραγματα.
-
-
ειναι πραγματικο το βιντεο η κανουν πλακα μεταξυ τους? τους λεει ο αστυνομικος, 'κυριοι τρεχατε πολυ'
και απανταει ο αλλος, 'μπορεις να το αποδειξεις'?. ζηταει διπλωμα και δεν το δινουν? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ειναι πραγματικο το βιντεο η κανουν πλακα μεταξυ τους? τους λεει ο αστυνομικος, 'κυριοι τρεχατε πολυ'
και απανταει ο αλλος, 'μπορεις να το αποδειξεις'?. ζηταει διπλωμα και δεν το δινουν?κατω απο το βιντεο εχει απο μερικα σημεια τη μεταφραση.
Αυτοι επιτηδες πηγανε να το παιξουν ξενοι και μιλανε αγγλικα μηπως και γλυτωσουν. Ηρθε αστυνομικος που ηξερε αγγλικα και μετα το πρωτο λουσιμο πουλανε κουλτουρα και το παιζουν ανηξεροι οτι δε καταλαβαινουν τι τους λεει...Λενε και ψεματα οτι ειναι απο Ελβετια
Ρωσοι μεσα στην Ουκρανια...
-
καταλαβα. το επαιζε εξυπνος ο οδηγος. μαλλον πληρωσε ακριβη 'ζωγραφια'! χεχε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Όπου βλέπω να πέφτει πολύ 'ΕΓΩ' κόβω τη συζήτηση γιατί δεν έχει αξία. Να είσαι καλά.
-
θα ήθελα να δω την φάτσα του αστυνόμου όταν είδε αυτό.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?
Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Όπου βλέπω να πέφτει πολύ 'ΕΓΩ' κόβω τη συζήτηση γιατί δεν έχει αξία. Να είσαι καλά.
Τοσο βαθυστοχαστο που ανατριχιασα...Εχεις να μου πεις ποιος ειναι ο αντικειμενικος τροπος επιλογης του αξιου των μπινελικιων? Ή θεωρεις οτι σε αυτο το κοσμο κανεις δεν αξιζει να ακουσει μπινελικι?
-
-
-
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω...
-
πάντως φάρους πουλάνε ακόμα και στα jumbo
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω... -
-
Λυσσαξατε..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω...αφου ειναι κλειστη,που θα τον πανε?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4