Ο χρήστης Gth έγραψε:
Σήμερα τα κατάφερα! Έβαλα σε ρεζερβουάρ των 42,4 λίτρων (53-20%) 42,44 λίτρα, χωρίς να έχει γυρίσει ακόμη σε βενζίνη μόνο του! Δεν έβγαλα και άχνα, γιατί θεώρησα ότι τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή. Θα μπορούσε πχ να έχει μέσα μόνο υδρατμούς ή το -20% να μην είναι τόσο αλλά 19%. Με τόσο μικρή διαφορά δεν μπορείς να πεις τον άλλον κλέφτη, παρότι φοβάμαι πως είναι. Του την έχω όμως στημένη για την άλλη φορά. Θα το αφήσω να τελειώσει εντελώς και αν γράψει παραπάνω θα γίνει το έλα να δεις από καταγγελίες, μηνύσεις κλπ.
Αλήθεια, αν τελειώσει το αέριο εντελώς, υπάρχει κανένα πρόβλημα;
Και όμως. Η μαγική μεγέθυνση που κάνανε στον Χάρυ Πότερ, αν ξέρετε, εγώ έχω παιδιά και ξέρω, γίνεται πραγματικά.
Συμπλήρωσα 10000χμ και μετά από παρότρυνση του εγκαταστάτη άφησα να τελειώσει εντελώς το υγραέριο και έβαλε το λιπαντικό. Στη συνέχεια πάω στο βενζινάδικο, του λέω γέμισέ το και τι να δω. Η δεξαμενή των 42,4 l πήρε 50,51 l. Ρωτάω, πως έγινε και μου λέει κάτσε να φωνάξω το αφεντικό. Το αφεντικό μου είπε ότι ο μάστορας του είπε ότι αυτό συμβαίνει όταν το φλοτέρ είναι άδειο και αν δεν πιστεύω να ρωτήσω τον εγκαταστάτη. Έτσι κι αλλιώς εκεί θα επέστρεφα. Του περιέγραψα όλα αυτά και φυσικά μου είπε το αυτονόητο, ότι αυτά είναι μ@λ@κίες και απλά ο άνθρωπος κλέβει.
Δεν φτάνει που κλέβουν, μας περνάνε και εντελώς ζώα.
Έμαθα πάντως ότι το φλοτέρ γεμίζει, πώς σηκώνεται μετά είναι άλλο θέμα, αλλά και ότι χωράει 8,11l
Μετά από όλα αυτά, στα σοβαρά τώρα:
- Ξέρει κάποιος που κάνουμε καταγγελία, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε μήνυση, δικηγόρους κλπ;
- Μπορεί κάποιος εγκαταστάτης να μου πει έγκυρα αν γίνεται να στραβώσει από μόνο του το φλοτέρ και να μην αφήνει κενό το 20%; (Δεν το έχουμε πειράξει εγώ ή ο εγκαταστάτης μου)