-
-
Tragic...
-
Εγώ το βρίσκω εκπληκτικό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tragic...Εδώ άλλοι το βάζουνε σε πλυντήρια με βούρτσες ή το πάνε στον μάστρο-μήτσο το σφάχτη για σέρβις, αυτό δεν είναι τίποτα
-
Δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι ο μάστρο-Μήτσος, αλλά ο κ. Χρήστος έχει πελάτες από Αθήνα (που τους στέλνει η ίδια η Genesis όταν είναι στην Β. Ελλάδα) αλλά και μέχρι από γειτονικές χώρες. Τα exotics τα παίζει στα δάχτυλα.
-
ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ????? WOW, νταξ κάτι λέει αυτό, δεν έχει μόνο ιθαγενείς δηλαδή. Ποιός είναι όμως αυτός ο μπάρμπας? Μήπως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται?
-
Εσύ θα μας πεις ποιος είναιο μπάρμπας. Δεν τον ξέρω αυτόν τον Μήτσο που ανέφερες.
Άντε καλή συνέχεια. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε Παρασκευιάτικα οι εδώ ιθαγενείς.
-
Ότι και να έχετε να κάνετε, λίγη αυτοεκτίμιση δεν κάνει κακό, από την άλλη είναι και το θέμα του ρεαλισμού αλλά μην ανάγεις εαυτόν σε κανόνα για τους συντοπίτες σου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ το βρίσκω εκπληκτικό!+1!
-
Τι το ιδιαίτερο έχει το να βάλεις ένα αυτοκίνητο που δεν είναι για χώματα στα χώματα??
-
Tι το ιδιαίτερο έχει να βάλεις ένα αυτοκίνητο για άσφαλτο στην άσφαλτο?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι το ιδιαίτερο έχει το να βάλεις ένα αυτοκίνητο που δεν είναι για χώματα στα χώματα??Πατημενο λασποχωμα,500 αλογα,V10,τετρακινηση και δεν εχει κατι το ιδιαιτερο?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Tι το ιδιαίτερο έχει να βάλεις ένα αυτοκίνητο για άσφαλτο στην άσφαλτο?Πρέπει να χει κάτι το ιδιαίτερο το προφανές??
Τι το ιδιαίτερο έχει το να βάλεις ένα αυτοκίνητο που δεν είναι για χώματα στα χώματα??
Πατημενο λασποχωμα,500 αλογα,V10,τετρακινηση και δεν εχει κατι το ιδιαιτερο?
Δηλαδή?? Το να πατήσεις λασπόχωμα με 500 άλογα είναι κάτι το ουάου??
Άρα ιδιαίτερο είναι να βάζεις και Hummer στην πίστα να γράφει χρόνους... -
Ένας από τους λόγους που θα έπαιρνα ζούπερκαρ είναι για να φτιάχνω τέτοια βιντεάκια και να ξιδιάζω τους γνώστες.
-
Τι το ιδιαίτερο έχει το να βάλεις ένα αυτοκίνητο που δεν είναι για χώματα στα χώματα??Ψυχαναγκαστικο ποστ...
-
Πατημενο λασποχωμα,500 αλογα,V10,τετρακινηση και δεν εχει κατι το ιδιαιτερο?
Δηλαδή?? Το να πατήσεις λασπόχωμα με 500 άλογα είναι κάτι το ουάου??
Άρα ιδιαίτερο είναι να βάζεις και Hummer στην πίστα να γράφει χρόνους...Ρε πανο ηρεμησε λιγο.Ναι ειναι γαματο για μενα να πας γαμιοντας στα βουνα με τετοια τερατα,να γλιστρας και με 150 να στριβεις με το γκαζι και να βαραει ο V10 μεσα στο δασος.Να διακεδαζεις κ αν γινει η στραβη να χεις τα λεφτα να το κανεις καινουριο.Α και ναι θα ειχε πολυ πλακα να τουμπαρω ενα χαμερ σε πιστα
-
Ήρεμος είμαι. Απλά προσωπικά μου φαίνεται κάτι όχι τόσο άξιο εντυπωσιασμού και εκφέρω απορία σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη. Δεν υποστιρίζω πως αυτό που λέω εγώ είναι μόνο το σωστό.
-
Επικη μαχη με πανω απο 3500 αλογα συνολικα και στους δυο στροφαλους... Τετρακινηση uber alles
-
Μπορεις να μην χαλας κι αυτο το θεμα με αηδιες; Φτανει το αλλο που εσκισες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορεις να μην χαλας κι αυτο το θεμα με αηδιες; Φτανει το αλλο που εσκισες...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Το post μου δεν ηταν εκτος θεματος. Lamborghini αφορουσε, και μαλιστα την πιο γρηγορη Λαμπο στον κοσμο.
Lamborghini Forum