- 

Θ έχετε..Αλλά όπως μου είπε μια ηλικιωμένη τσιγκάνα...'τα φιτζίρια έχουν το όνομα και οι ντόπιοι τη χάρη'... 
- 

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε: 
 Φιτζίρια!Μπαίνει στο all history world pantheon μαζί με το φλοντίν, τον φαβίκο, το κ@υλαντίζω, την τσουράπω ή tsurabo, τη μαλαπέρδα, τον παργαλάτσο και άλλες θαυμαστές λέξεις. την φρεσκαδούρα ξέχασες 
- 

Ο χρήστης jtblaster έγραψε: Φιτζίρια! Μπαίνει στο all history world pantheon μαζί με το φλοντίν, τον φαβίκο, το κ@υλαντίζω, την τσουράπω ή tsurabo, τη μαλαπέρδα, τον παργαλάτσο και άλλες θαυμαστές λέξεις. την φρεσκαδούρα ξέχασες Αν έρθει ο φάνκυ να πιούμε φραπέ που κρακαλάει, θα έρθω κι εγώ. 
- 

Εγώ είμαι μέσα! 
- 

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε: 
 Εγώ είμαι μέσα!+ritsios + εγώ 
- 

Ο χρήστης koubeast έγραψε: +ritsios + εγώ ο ritsios δεν θα μας κάνει ποτέ κανένα ποστ αυτοπροσώπως τι γραμματειακή υποστήριξή είναι αυτή . 
- 

Τέτοιος αλήτης είναι 
- 

Τι ώρα μαζευόσαστε συνήθως; 
- 

Οι συναντήσεις γίνονται κατά τις 1900 κάθε Παρασκευή στο καφέ 'Les Amis' που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ' Μακεδονία',καλύτερα στο Carrefour στα Ανατολικά... 
- 

Ο χρήστης VANGSKG έγραψε: 
 Οι συναντήσεις γίνονται κατά τις 1900 κάθε Παρασκευή στο καφέ 'Les Amis' που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ' Μακεδονία',καλύτερα στο Carrefour στα Ανατολικά...UP! 
- 

ΗΡΘΕ και πάλι η παρασκευή! 
- 

Οχι. Δεν θα έρθω! Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 
- 

Ο χρήστης cosneo έγραψε: 
 Οχι. Δεν θα έρθω!Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 καλααα 
- 

Κρεβατωμένος θα είναι. 
- 

Μπα, 'βαγγελωμένος' είναι. 
- 

Σταθερα και αμετακλητα στι 7:30 εγω. 
- 

Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε: 
 ΗΡΘΕ και πάλι η παρασκευή!Μόνος θα είσαι. 
- 

Εγώ νάιν για σήμερα! 
- 

Ρε παίδες, εγώ που θέλω να έρθω αλλά δεν έχω ξαναέρθει, πώς θα συναντήσω την παρέα σας; Θα αρχίσω να ρωτάω τους θαμώνες πού είναι τα παιδιά απο το φόρουμ; Σήμερα παίζει να πάει κανένας; TIA 
- 

Δεν είναι και και τόσο δύσκολη η αναγνώριση... 

Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)