-
Θ έχετε..Αλλά όπως μου είπε μια ηλικιωμένη τσιγκάνα...'τα φιτζίρια έχουν το όνομα και οι ντόπιοι τη χάρη'...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φιτζίρια!Μπαίνει στο all history world pantheon μαζί με το φλοντίν, τον φαβίκο, το κ@υλαντίζω, την τσουράπω ή tsurabo, τη μαλαπέρδα, τον παργαλάτσο και άλλες θαυμαστές λέξεις.
την φρεσκαδούρα ξέχασες
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Φιτζίρια!
Μπαίνει στο all history world pantheon μαζί με το φλοντίν, τον φαβίκο, το κ@υλαντίζω, την τσουράπω ή tsurabo, τη μαλαπέρδα, τον παργαλάτσο και άλλες θαυμαστές λέξεις.
την φρεσκαδούρα ξέχασες
Αν έρθει ο φάνκυ να πιούμε φραπέ που κρακαλάει, θα έρθω κι εγώ.
-
Εγώ είμαι μέσα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα!+ritsios + εγώ
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
+ritsios + εγώ
ο ritsios δεν θα μας κάνει ποτέ κανένα ποστ αυτοπροσώπως τι γραμματειακή υποστήριξή είναι αυτή .
-
Τέτοιος αλήτης είναι
-
Τι ώρα μαζευόσαστε συνήθως;
-
Οι συναντήσεις γίνονται κατά τις 1900 κάθε Παρασκευή στο καφέ 'Les Amis' που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ' Μακεδονία',καλύτερα στο Carrefour στα Ανατολικά...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Οι συναντήσεις γίνονται κατά τις 1900 κάθε Παρασκευή στο καφέ 'Les Amis' που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ' Μακεδονία',καλύτερα στο Carrefour στα Ανατολικά...UP!
-
ΗΡΘΕ και πάλι η παρασκευή!
-
Οχι. Δεν θα έρθω!
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οχι. Δεν θα έρθω!Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
καλααα
-
Κρεβατωμένος θα είναι.
-
Μπα, 'βαγγελωμένος' είναι.
-
Σταθερα και αμετακλητα στι 7:30 εγω.
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
ΗΡΘΕ και πάλι η παρασκευή!Μόνος θα είσαι.
-
Εγώ νάιν για σήμερα!
-
Ρε παίδες, εγώ που θέλω να έρθω αλλά δεν έχω ξαναέρθει, πώς θα συναντήσω την παρέα σας; Θα αρχίσω να ρωτάω τους θαμώνες πού είναι τα παιδιά απο το φόρουμ;
Σήμερα παίζει να πάει κανένας;
TIA
-
Δεν είναι και και τόσο δύσκολη η αναγνώριση...
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)