-
Στην μιτο πέρα από το ότι δεν ανέβαζε μόνο του στον κοφτη ηταν ΓΤΠ σε σχέση με το dsg
-
http://www.topgear.com/uk/photos/exclus ... 2013-03-06
-
chris harris@harrismonkey
WTF have they done to the Alfa 4C's headlights? The plastic surround feels horridly cheap too. pic.twitter.com/HDFSQoglC8
-
Το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε τον Κίκιζά του.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε τον Κίκιζά του.Γιατί έχει άδικο πως είναι άσχημα; Ή μάλλον όποιος δεν τα γουστάρει πρέπει να το βουλώνει; Γιατί; Επειδή είναι Alfa Romeo;
-
Ο καθενας βλεπει διαφορετικα το τι ειναι ασχημο και τι ωραιο. Μονο η διαθεση που δειχνει το καθε σχημα μπορει να φαινεται ιδια σε ολους. Και η διαθεση της 4C ειναι η ιδια με της FXX, με την καθε μια στα κυβικα της φυσικα. Οποτε τα φωτα της ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι. Απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα.
-
Τι σχέση έχει η 4c με την fxx?
Τι σόι δικαιολογία ειναι αυτή για να διακιολογησουμε τα αδικαιολόγητα ;;
-
Ειναι μια αποψη απλα. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα!
-
Διάθεση; Τι είναι πάλι αυτό; Νέα εκδοχή της ψυχής;
-
-
Για όσους δεν πληρούν 100% τις προϋποθέσεις για σύνταξη τυφλού.
The plastic surround feels horridly cheap too
Δεν είπε ο άνθρωπας ότι δεν του αρέσουν αισθητικά αλλά ότι του φαίνονται φτηνά (για ένα αμάξι που χάνει χ.000 ευρώ θα κάνει κάποιος το συνειρμό).
Και αυτό εννοείται ήταν το πρώτο και μόνο σχόλιο.
Τσπα, όταν στην πρώτη δοκιμή θα φέρει λεκανάκι για τον εμετό θα μου λέτε ότι έφαγε κεμπαπ με άλογο και τον πείραξε.
-
Ο χρήστης chris harris@harrismonkey έγραψε:
WTF have they done to the Alfa 4C's headlights? The plastic surround feels horridly cheap too. pic.twitter.com/HDFSQoglC8
Το βάζω ολόκληρο για να βγαίνει σωστό νόημα για όσους δεν είναι τυφλοί
Από την άλλη γράφει ύμνους για το design της LaFerrari -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από την άλλη γράφει ύμνους για το design της LaFerrariΜα εδώ μέσα (ή μήπως όχι μόνο?) έχει προ πολλού χαθεί η αίσθηση του αυτονόητου και του πασιφανούς.
Κατα τ'αλλα το αυτοκίνητο ειναι κούκλα, για να μη χαρακτηριστω και κακεντρεχής...
Εσωτερικά δε, αν το νόημα ήταν να γκρινιάξουμε, μπορούμε να ανακαλυψουμε άπειρες φτήνιες σε διακόπτες, αεραγωγούς κλπ κλπ. -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Από την άλλη γράφει ύμνους για το design της LaFerrariΜα εδώ μέσα (ή μήπως όχι μόνο?) έχει προ πολλού χαθεί η αίσθηση του αυτονόητου και του πασιφανούς.
Κατα τ'αλλα το αυτοκίνητο ειναι κούκλα, για να μη χαρακτηριστό και κακεντρεχής...
Εσωτερικά δε, αν το νόημα ήταν να γκρινιάξουμε, μπορούμε να ανακαλυψουμε άπειρες φτήνιες σε διακόπτες, αεραγωγούς κλπ κλπ.Το οποίο πασιφανές ποιο είναι παρακαλώ? Ότι έχετε δει τώρα εσείς την 4C από κοντά, την περιεργαστήκατε και είδατε τα φθηνά στην όψη φανάρια?
Κατά τα άλλα απαντώ στον ΓΚΑΟΥ εκπρόσωπο της Porδsche ότι η 4C έρχεται...!!! Και σέρνει μπάλες
-
Ο χρήστης chris harris@harrismonkey έγραψε:
Πόσο πιο μασημένη τροφή ρε παίδες??? Ήμαρτον!
-
@Busso
Προσωπικά δε με νοιάζει αν είναι φτηνά ή όχι ποτέ δεν ήμουν οπαδός των poltrona frau, της παχιάς μοκέτας και των ζουπηχτών πλαστικών. Νομίζω όμως πως έχω δικαίωμα να πώ την γνώμη μου η οποία είναι: σε ένα κατα τα άλλα πολύ ωραίο σχεδίο πετάξανε αυτά τα άθλια μπροστά φανάρια. Ή μήπως δεν κάνει γιατί είναι Alfa Romeo; Και δεν είναι μόνο ο Harris που συμφωνεί μαζί μου, υπάρχουν αρκετοί εκει έξω που έχουν την ίδια άποψη. Θα μου πείς είναι κριτήριο μη αγοράς αυτό για σένα; Προφανώς και όχι αν κάνει όλα υπόσχεται απλά είναι μια λεπτομέρεια που με χάλασε όταν την είδα. -
Τα φωτα της μοιαζουν σαν φθηνο aftermarket μην συκρινετε με FXX. Θα μπορουσαν να ειναι οπως τα αρχικα του πρωτοτυπου με μαυρο περιβλημα. Εχει ηδη αρκετα τραβηγμενο σχεδιασμο δεν χρειαζοταν κατι παραπανω στα φωτα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@Busso
Προσωπικά δε με νοιάζει αν είναι φτηνά ή όχι ποτέ δεν ήμουν οπαδός των poltrona frau, της παχιάς μοκέτας και των ζουπηχτών πλαστικών. Νομίζω όμως πως έχω δικαίωμα να πώ την γνώμη μου η οποία είναι: σε ένα κατα τα άλλα πολύ ωραίο σχεδίο πετάξανε αυτά τα άθλια μπροστά φανάρια. Ή μήπως δεν κάνει γιατί είναι Alfa Romeo; Και δεν είναι μόνο ο Harris που συμφωνεί μαζί μου, υπάρχουν αρκετοί εκει έξω που έχουν την ίδια άποψη. Θα μου πείς είναι κριτήριο μη αγοράς αυτό για σένα; Προφανώς και όχι αν κάνει όλα υπόσχεται απλά είναι μια λεπτομέρεια που με χάλασε όταν την είδα.Δεν έχει να κάνει με τι είδους οπαδός είσαι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ακραία sport κατασκευή ή semi-racing αν θες. Έχει να κάνει με το ότι εδώ ο στόχος ήταν να μειώσουμε ει δυνατόν περισσότερο βάρος.
Τα φανάρια τα λέτε εσείς άθλια, εγώ τα λέω υπέροχα ενώ κανείς από τους δυο μας δεν έχει δίκιο γιατί κανείς δεν τα έχει δει από κοντά. Όλοι εικασίες κάνουμε αυξάνοντας το counter post. Κρίνε όσο θέλεις αλλά όταν δεν έχεις δει κάτι από κοντά, τότε πόσο σοβαρά θες να ληφθεί ένα τέτοιο ποστ?
Ανέβασα ένα video πριν 1-2 σελίδες που έχει τίτλο για τον ήχο των εξατμίσεων. Κάποια στιγμή επικεντρώνεται στα φανάρια. Δες το μια σε παρακαλώ. Αλλά και πάλι να μην σου αρέσουν, καρφί δε μου καίγεται.
-
Αβα-βαο, παπα-παο.
Βγαίνει ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο (δεν βγήκε η καινούρια Mito, η καινούρια 159 ή η καινούρια 166 αλλά ένα κεντρομήχανο πισωκίνητο 'ευρείας' παραγωγής) που αν μη τι άλλο είναι από αυτά που περίμεναν να δουν όλοι όσοι ασχολούνται με το αυτοκίνητο και το πρώτο σχόλιο κάποιου είναι WTF ακολουθούμενο από μια λεπτομέρεια που -ξαναλέω ότι- δεν αναφέρθηκε σε ασχήμια αλλά σε φτήνια (αν δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά λυπούμαι).
Δεν θα πω αυτό που λέει ο Μπούσος (γιατί δεν την έχει δοκιμάσει και κανένας πλην Alfa Romeo) και θεωρώ ότι συγκρίνεται με τα γρήγορα ΤΤ και όχι με την Cayman αλλά προβλέπω ότι η αντιμετώπιση του Χάρη θα είναι strictly 'υπαλληλική'.
Το πρελούδιο ήταν ένα WTF.
Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι αν ο πλανήτης τη δοκιμάσει και πει ότι 'δεν κακό αλλά ακριβό' και ο Χάρης αντίστοιχα κάνει εμετό, τα fan boys θα πράξουν το σχετικό tsirimoko.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κατά τα άλλα απαντώ στον ΓΚΑΟΥ εκπρόσωπο της Porδsche ότι η 4C έρχεται...!!! Και σέρνει μπάλεςε τότε να προτιμήσουμε κάποιο που θα μπορεί να 'τρέξει' κι όλας
είμαι σίγουρος ότι ακούστηκε καλύτερα στο μυαλό σου
Alfa Romeo 4C