-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
- Μα τι έπαθες;
- Είμαι τόσο χαζή! Το ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε ιππότης, ούτε άλογο!
- Δεν υπάρχει άλογο;
Κοίτα τι του κανε εντυπωση. Τρελαίνομαι για τους σουρεάλ διαλόγους
Εντάξει αληθινή δεν είναι η ιστορία, αλλά είναι σίγουρα βγαλμένη απτη ζωη
-
μη κοροιδευετε... εχει γινει και ταινια
-
Εψές έκανα το λάθος και βγήκα με άλλα 4 άτομα(3 γυναίκες-1 άνδρας) που ήταν όλοι τους χωρισμένοι με παιδιά κι είχαν ηλικίες από 33 έως 41. Όλοι τους είχαν προχωρήσει στη ζωή τους και πρόσεχαν και τον εαυτό τους. Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η αλλαγή στον τρόπο σκέψης τους, όπως είπαν όλοι. Δλδ. υπήρχε η νοοτροπία που συναντάς σε άτομα αρκετά μικρότερης ηλικίας, όσον αφορά την έννοια της σχέσης(λέμε τώρα).
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εψές έκανα το λάθος και βγήκα με άλλα 4 άτομα(3 γυναίκες-1 άνδρας) που ήταν όλοι τους χωρισμένοι με παιδιά κι είχαν ηλικίες από 33 έως 41. Όλοι τους είχαν προχωρήσει στη ζωή τους και πρόσεχαν και τον εαυτό τους. Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η αλλαγή στον τρόπο σκέψης τους, όπως είπαν όλοι. Δλδ. υπήρχε η νοοτροπία που συναντάς σε άτομα αρκετά μικρότερης ηλικίας, όσον αφορά την έννοια της σχέσης(λέμε τώρα).Λογικο μου ακουγεται. Εχουν τα παιδια τους, την σχεση με τον/την πρωην, λογω των παιδιων και δεν θελουν σοβαρες σχεσεις που οδηγουν σε γαμους , παιδια κλπ.
Θελουν σχεσεις εφημερες, χωρις δεσμευσεις. Και εγω το ιδιο θα εκανα.
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να ξανακανεις οικογενεια και να διατηρησεις ισορροπια αναμεσα στα παιδια του πρωτου και του δευτερου γαμου.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι εκανες λαθος ? -
Τρόπος του λέγειν έκανα λάθος. Απλά οι απόψεις τους μου ακούγονταν κομματάκι επιπόλαιες. Βέβαια βασίζονταν πάνω σε αυτό που λες κι εσύ, δλδ. τέρμα οι έλεγχοι, τέρμα οι ζήλιες, απλά να περνάμε καλά.
-
Συγγνώμη αλλά πόσο ωραίο είναι για μια γυναίκα με παιδιά να πηδιέται με τον έναν και με τον άλλον??
-
Ε ναι, καλυτερα να το παιζει μεχρι να ματωσει.
Αποριες που εχει ο κοσμος
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Συγγνώμη αλλά πόσο ωραίο είναι για μια γυναίκα με παιδιά να πηδιέται με τον έναν και με τον άλλον??To ίδιο ωραίο με έναν άντρα με παιδιά που πηδιέται με την μία και την άλλη.
-
Θα πουν τον άντρα πουτάνα?? Τεσπα και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι και τόσο ωραίο. Μπορεί να υπάρξει μια σχέση χώρις να πρέπει απαραίτητα να οδηγήσει σε γάμο-παιδιά.
-
Ελα μου ντε; Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. ΓΙα το δεύτερο που λές προφανώς και μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο όπως μπορεί να υπάρξει και γάμος από αυτή την σχέση και παιδιά κλπ.
Έχω και μια απορία στους πόσους διαφορετικούς συντρόφους τον μήνα θεωρείται πουτάνα και στους πόσους απλά άτυχη; -
Θα πουν τον άντρα πουτάνα?? Τεσπα και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι και τόσο ωραίο. Μπορεί να υπάρξει μια σχέση χώρις να πρέπει απαραίτητα να οδηγήσει σε γάμο-παιδιά.οχι, σε αυτην την περιπτωση ειναι γαμιας.
-
Θα πουν τον άντρα πουτάνα?? Τεσπα και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι και τόσο ωραίο. Μπορεί να υπάρξει μια σχέση χώρις να πρέπει απαραίτητα να οδηγήσει σε γάμο-παιδιά.Και να την πουν, τι εγινε ? Απο ποτε μετραει η γνωμη του κοσμου ?
Το τι κανει στο κρεβατι καποιος, ειναι θεμα δικο του και του/της παρτενερ.
Φυσικα και μπορει, απλα στις γυναικες μετα απο καποια ηλικια βγαινει η αναγκη να κανει παιδι.
Γνωριζω ανδρες που δεν θελουν παιδια η που θελουν παιδι, χωρις συζυγο, γυναικες το ιδιο.
Γυναικα που να μην θελει παιδι και να ειναι πανω απο 30 χρονων, καμια.Α, χρονια σου πολλα
-
Δεν είναι ότι πιο ωραίο να τη χαρακτηρίζουν έτσι από τη μια και από την άλλη λόγω του χαρακτηρισμού δεν θα μπορεί να έχει φίλες οι οποίες έχουν οικογένεια και γενικά δεν θα είναι αποδεκτή πουθενά.
Ευχαριστώ!!!
-
Συγγνώμη αλλά πόσο ωραίο είναι για μια γυναίκα με παιδιά να πηδιέται με τον έναν και με τον άλλον??Για την γυναικα και τον εναν και τον αλλον υποθετω οτι ειναι μια χαρα,καζαν-καζαν που λεει και ο Ερντογαν
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τρόπος του λέγειν έκανα λάθος. Απλά οι απόψεις τους μου ακούγονταν κομματάκι επιπόλαιες. Βέβαια βασίζονταν πάνω σε αυτό που λες κι εσύ, δλδ. τέρμα οι έλεγχοι, τέρμα οι ζήλιες, απλά να περνάμε καλά.Φάγανε την παπάρα με το γάμο και είναι ακόμα σε μικρή ηλικία οπότε τώρα θέλουν να ζήσουν όσα δέν μπορούσαν πρίν ενώ παράλληλα φοβούνται να κάνουν 'σοβαρή' σχέση και να φάνε δεύτερη παπάρα. Δέν θα το χαρακτήριζα επιπόλαιο αυτό. Αν δέν έχεις περάσει απο την ίδα φάση δέν μπορείς να καταλάβεις πώς σκέφτονται. Αν συζητήσεις πάλι μαζί τους σε 10 χρόνια θα έχουν εντελώς άλλες απόψεις.
-
Δεν είναι ότι πιο ωραίο να τη χαρακτηρίζουν έτσι από τη μια και από την άλλη λόγω του χαρακτηρισμού δεν θα μπορεί να έχει φίλες οι οποίες έχουν οικογένεια και γενικά δεν θα είναι αποδεκτή πουθενά.Ευχαριστώ!!!
Πανο, η λυση ειναι απλη, δεν κανει παρεα με ηλιθιους αντρες ή γυναικες που το μυαλο τους ειναι κολλημενο και μπορουν να τη χαρακτηρισουν ετσι.
Μια χαρα φιλες μπορει να εχει που εχουν οικογενεια ή που δεν εχουν, και αντιστοιχους φιλους.
Το στιγμα της 'φιλημενης' που περναει απο το δρομο στο χωριο και κλεινουν τα παραθυρα οι γειτονισσες, θελω να ελπιζω πως εχει εκλειψει. Παλαιοτερες αντιληψεις, που ηθελαν τον αντρα με την προβοσκιδα εξω και τις γυναικες μεσα στο σπιτι.
Η προσωπικη ζωη του καθενος ειναι δικη του, και οχι αντικειμενο συζητητησης ή κριτικης. -
Eτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά αν 30 χρονοι έχουν τέτοια μυαλά τί απαιτήσεις να έχεις απ τους μπαρμπάδες μετά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά αν 30 χρονοι έχουν τέτοια μυαλά τί απαιτήσεις να έχεις απ τους μπαρμπάδες μετάΣωπα τωρα πολλα ειπες, γιατι σε καμμια 10αρια χρονια θα ειμαι και εγω μπαρμπας...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά αν 30 χρονοι έχουν τέτοια μυαλά τί απαιτήσεις να έχεις απ τους μπαρμπάδες μετάΤριαντάρης; Τα 25 έκλεισε σήμερα το παιδί. Πήγαινε στο 'Πολύχρονοι' να του ευχηθείς!
-
Αμάν!!! Με το ζόρι τα δέχτηκα και μου φορτώνετε άλλα πέντε??
Όλα αυτά που λέτε στη θεωρία είναι καλά, στην πράξη όμως αλλάζει το πράγμα. Λίγες είναι οι παντρεμένες που θα δεχτούν να έχουν ως φίλη μια που τους αλλάζει τον ένα μετά τον άλλο διότι πάντα θα υπάρχει και ο φόβος ότι θα προκαλέσουν τον άντρα τους. Το ίδια και για ένα γαμιά. Καμία γυναίκα δε θέλει ο άντρας της να έχει πάρε δώσε με τέτοιους τύπους γιατί φοβάτε ότι θα παρασυρθεί.
Καταλήγουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα πάλι το δημιουργούν οι γυναίκες αλλά έτσι είναι όπως και να το κάνουμε.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες