Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Με αφορμή αυτό, πήγα tenacious d χωρίς να είμαι τεράστιος φαν. Ήξερα τα 10 από τα 15 που έπαιξαν. To μέρος ήταν το hammersmith apollo με 5000 θέσεις, αυτό:
http://www.pierce-entertainment.com/ima ... apollo.jpg
1ώρα και 40 λεπτά, απλά ό,τι καλύτερο σε live έχω δει, παρ όλο που ήμασταν στον εξώστη. Νταξ θα μου πεις, δεν ξέρεις τί live έχω δει, απλά αρκέσου στο ότι έχω δει αρκετά (κλασσική,ροκ και μπλουζ) σε διάφορους χώρους.
Επίσης θα μου πεις 'καθόσασταν σε καρέκλα σε rock συναυλία;',Λοιπόν, ο ήχος σε τέτοιο θέατρο ήταν γαμιστερός και έκανε το οποιοδήποτε παράπονο σκόνη.
Δεν έτυχε να πάω ακόμα στο apollo , αλλά είμαι σίγουρος πως ήταν εξαιρετικός ο ήχος. Η ένσταση μου είναι για χώρους πολλών χρήσεων, τύπου O2, όπου οι τεράστιες ηχοανακλαστικές επιφάνειες δημιουργούν αδέσποτα κύματα που έρχονται από παντού. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει σε κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα, που επίσης ποτέ δεν μου άρεσαν.
Βέβαια, με το καθιστό θα είχα ένα θέμα, γιατί γενικά είμαι ο κλασσικός τύπος που δεν μπορεί να καθίσει ήρεμα όταν ακούει μουσική που του αρέσει.
Τελικά μπήκε και δεύτερη μέρα DM (29/05) και βρήκα αρένα μετά από πολλή κ@λοφαρδία.