Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
@mrclouzo: Καλορίζικο να είναι φίλε μου!! Καλωσήρθες στο club των diesel BMW!! Αναμένουμε εντυπώσεις το συντομότερο δυνατόν!!
@ToucHDowN: Πολύ καλό το Fiesta!! Το Drive Μαρτίου (σήμερα κυκλοφόρησε) αναφέρει μέση κατανάλωση στα 6,9 λίτρα για το 100σταρι, και το βγάζει νικητή ενάντια σε Polo 1.2 TSI 90ps και Clio 0.9 Tce. 7 λίτρα δεν απέχουν και πολύ από τα 6 ενός μικρομεσαίου diesel, συν ότι θα έχεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ σε θέματα στησίματος, πολύ ευχάριστο στην οδική του συμπεριφορά και χωρίς να κοπανάει. Προσωπικά θα έπαιζα μεταξύ Fiesta 1.0 Ecoboost και Rio 1.4 Diesel. Και ως outsider θα έθετα το C3 1.6 e-HDI Eco Chic και το Clio 1.5 dci 90ps σε Expression ή Dynamic (μου αρκεί να είναι κόκκινο με ζαντούλες...!!)
Καλορίζικος ο mrclouzo. Ζηλεύω την αποφασιστικότητά σου πάντως! Μου λείπει! Ως προς τα δικά μου, για το fiesta, απλά αναρωτιέμαι σε 6-7 χρόνια που θέλω να το δώσω, ποιος θα αγοράζει βενζίνη. Για το rio, το 1.4 diesel είναι με τάσια (uptown)... Δίνεις 14k για αμάξι με τάσια; Για το C3 1.6 eco-chic, θα βγει στα 15.000, οπότε αρχίζει πάλι το γνωστό παραμυθάκι: 'καλά, θα δώσεις 15 για C3 όταν με +2.000 παίρνεις το ΤΑΔΕ; και καλά, θα δώσεις 17.000 για να πάρεις το ΤΑΔΕ όταν με +2000 παίρνεις το ΔΕΙΝΑ; και καλά, θα δώσεις 19.000 για να πάρεις το ΔΕΙΝΑ, όταν με +2.000 παίρνεις Premium? και καλά τέλος πάντων, δε μας γ@μ... κι εσύ κι ο γρύλλος σου;;;
Προσπαθώ να πετύχω το άπιαστο/ιδανικό value for money για το 'ταβάνι' μου/τρέχουσες συνθήκες/οικογενειακή κατάσταση κι εκεί τα μπουρδουκλώνω...