-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
φιλε θελω πληροφοριες για το λευκο ρεκορντ αν γινεται !!
-
Ο χρήστης Geochri έγραψε:
Σε μέτρια κατάσταση εν κινήσει στη Λ.Αλίμου. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναδείΚυκλοφορει ακομα το θηριο;
Πριν καμμια 15ρια χρονια το πετυχαινα συχνα στη Βουλιαγμενης και τη Λ.Κυπρου..μια φορα το ειχα πετυχει και στην Εθνικη.
Μου ειχε κανει εντυπωση απο τοτε γιατι ειχε και πινακιδες Κορινθου..τελικα ζει ακομα -
-
-
-
Τη gs πρωτη φορα τη βλεπω!
Η cx ειναι αυτη που ελεγα.. -
χαχαχα πανω απο το σαφαρι καθοσουν ρε ?
-
Ουτε να το ξερα οτι θα τα ποσταρες..
Πανο εξαιρετικα και τα 2.. -
-
Σαφάρι στον Ασπρόπυργο. Όσο πάνε και λιγοστεύουν τα πραγματικά ιστορικά αυτοκίνητα. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα οι ίδιοι οι μαντράδες τα έχουν καταστρέψει με τον τρόπο αποθήκευσης τους...
Ξεκινάμε με την πρώτη μάντρα δεξιά (Λάϊος)
Μόνο αυτό άξιζε τον κόπο:
Συνεχίζουμε με την μεγάλη μάντρα αριστερά (την γωνιακή)
-
Αριστερά, σε μία κάθετο της λεωφόρου ΝΑΤΟ (Ελληνικά ΝΑΤΟΥ) υπάρχουν δύο μάντρες...η αριστερή υποδουλεύει, αλλά μυαλό δεν βάζει...εξακολουθεί να ζητάει τρελά νουμερα για ολόκληρα αυτοκίνητα, που μόνο σαπάκια έχουν μείνει πια. Η δεξιά έχει κάποια:
Στέλιο κάτι σου ξέφυγε:
Συνεχίζοντας στην λεωφόρο (προς Ελευσίνα) βρήκα την μάντρα του παππού δεξιά. Ο παππούς απο ότι μου είπαν συνταξιοδοτήθηκε...εκεί κάτι είχε απομείνει:
Αυτό το Record νομίζω ότι ήταν εκεί, μα δεν είμαι σίγουρος...
Για αυτό το Record είμαι σίγουρος
Αυτά τα ολίγα...
Κουτσομπολιό: Ο χοντρός έχει φύγει απο εκεί και έχει πάει κάπου στην Μάντρα. Πολύ Κόρινθο και Μάντρα έχω ακούσει, λέτε να αναπτύσεται τίποτα ενδιαφέρον εκεί?
-
Renault 15
-
Ειμαι σιγουτος οτι το renault αυτο το εχω ξαναδει να κυκλοφορει σε φωτογραφια στο διαδικτυο, σε καποιο αρθρο νομιζω σχετιακ με καποιον παλιο του ιδιοκτητη που το πετυχε στο δρομο!
Πολυ σπανιο στην Ελλαδα ακομα και στα νιατα του.. Μ αρεσει και πολυ σχεδιαστικα.. -
Στην μάντρα που είναι το 4L υπάρχει και ένα Χίλλμαν Ιμπ στην κορυφή μιας στοίβας, το πέτυχες?
-
Μου το είπε το Hillman, αλλά δεν το είδα...μάλλον επειδή ήταν γεμάτο λάσπες το έδαφος και στις λακκούβες έκανα κύκλους. Είχε και ένα Triumph βυσσινί μάλλον dolomite, αλλά μας χώριζε μεγάλη λακκούβα
-
mercedes
alfa romeo
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...Συνεχίζουμε με την μεγάλη μάντρα αριστερά (την γωνιακή)
Αυτό το κακόμοιρο το fairlane το πούλαγε μία γνωστή ψυχή για πολύ καιρό. Χάθηκε από εκεί που ήτανε, βγήκαν οι αγγελίες και ήλπιζα ότι κάποιος το περιμάζεψε...
...τελικά.Αργύρη μήπως ψάρεψες τιμή για αυτό, ή έχεις κάποιο τηλέφωνο?
-
Έχεις πμ
-
Ωχ αυτο ηταν του Στελιου Β........
Τελικα πηγε υπερ πιστεως? -
Ακριβώς Μιχάλη.
Classic Safari