καλημερα σε ολους.
ειμαι κατοχος του Golf Gt 170hp. το αυτοκινητο εχει 70.000 χλμ. Service, λαδια κλπ, παντα στην ωρα τους και παντα σε επισημα και εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
To τελευταιο διαστημα εχω διαφορα προβληματα. ενα απο αυτα ειναι προβλημα που διαπιστωθηκε απο επισημη αντιπροσωπεια, με τα μπεκ. Αυτοι προτειναν κατευθειαν αντικατασταση. επειδη ειναι αρκετα ακριβα (περιπου € 200 το ενα), ψαχνω για να κανω καθαρισμο.
Να σημειωσω οτι οπου εχω ρωτησει μου εχουν πει για κοστος απο € 150 εως € 200 λογω του οτι ειναι υψηλης πιεσης και χρειαζεται ειδικο μηχανημα και επισης επειδη αλλαζονται τα o-rings.... (επειδη δεν το κατεχω και μονο απο Onion Rings ηξερα μεχρι τωρα, ας μου πει καποιος κανα-δυο πραγματακια, οπως τι αλλαζουν, τι καθαριζουν ....).
να σας αναφερω και ποια προβληματα παρουσιαζονται, μηπως και σας βοηθησω και με βοηθησετε: μου κανει σκασιματα στην εξατμιση οταν ειναι κρυο, αναψε ολη και ολη μια φορα (εδω και δυο μηνες) το check engine, οταν ειναι ζεστο 'τρεμει' (αλλες φορες περισσοτερο, αλλες λιγοτερο, αλλες καθολου), και απο την επισημη αντιπροσωπεια μου ειπαν προβλημα στα μπεκ και απωλεια συμπιεσης στον πρωτο κυλινδρο, χωρις να μπορουν να προσδιορισουν το γιατι, αν δεν λυσουν κυλινδοκεφαλη (υποτιθεται οτι τσεκαραν μπουζι, πολλαπλασιαστες και ειναι ολα οκ). αν εχετε ορεξη μπορω να σας γραψω και τι λενε οτι μπορει να φταει..ενδεικτικα: καπνισμενες βαλβιδες, καδενα, μεταβλητος χρονισμος, πεταλουδες και λουλουδια και μυρμηγκια...
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια.