-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
μια ΞΑΝΘΙΑ κοπελια το οδηγαει
το εχω πετυχει αρκετες φορες
Φυσική είναι?
στο ίδιο χρώμα έχω πετύχει honda jazz, μόνο που το οδηγούσε ένας μαντράχαλος
-
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάπου αφού δε διάβασα όλα τα Threads αλλά στην περιοχή της Χαλκίδας κυκλοφορεί BMW Ε36? αυτή με τα δύο στρογγυλά φανάρια εμπρός την οποία ο ιδιοκτήτης την έχει μετατρέψει σε ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ με κανονική καρότσα πίσω. Δε ξέρω πως το έκανε και πως του επιτρέπουν να κυκλοφορεί αλλά το έχω δει αρκετές φορές και ποτέ δεν έχω τη ψηφιακή μαζί μου να το φωτογραφήσω. Μόλις το καταφέρω θα ανεβάσω τη φωτογραφία να γελάσετε και εσείς. Πρέπει να είναι το μοναδικό παγκοσμίως.
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάπου αφού δε διάβασα όλα τα Threads αλλά στην περιοχή της Χαλκίδας κυκλοφορεί BMW Ε36? αυτή με τα δύο στρογγυλά φανάρια εμπρός την οποία ο ιδιοκτήτης την έχει μετατρέψει σε ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ με κανονική καρότσα πίσω. Δε ξέρω πως το έκανε και πως του επιτρέπουν να κυκλοφορεί αλλά το έχω δει αρκετές φορές και ποτέ δεν έχω τη ψηφιακή μαζί μου να το φωτογραφήσω. Μόλις το καταφέρω θα ανεβάσω τη φωτογραφία να γελάσετε και εσείς. Πρέπει να είναι το μοναδικό παγκοσμίως.Μιλάς για την μαύρη ή την μπορντομωβουλί? ναι ναι έχω δει δύο από δαύτες....
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτα βεβαια ειναι πταισματα μπροστα σε αυτο που πετυχαινα τακτικα, πιο παλια συνηθως. Mercedes A 140 σε animal print αγελαδας! Κινειται στις περιοχες Χαλανδριου, Βριλησσιων, Μελισσιων. Ειμαι περιεργος αν η κορνα κανει 'ΜΕΕΕΕΕΕ'!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Φυσική είναι?
Θα ηταν ο ΚΕΝ-ΚΕΝ!!!
-
ΤΖΟΝ-ΤΖΟΝ !!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΤΖΟΝ-ΤΖΟΝ !!!Ετσι τον λενε ;
Γηρασκω αει διδασκομενος! -
Χθές το βράδυ στο Παγκράτι, σε Yaris σχολής οδηγών, η νεαρή μαθητευόμενη μιλούσε στο κινητό της ενώ οδηγούσε. Ο δάσκαλος ατάραχος κοιτούσε έξω από το παράθυρο!!!
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Χθές το βράδυ στο Παγκράτι, σε Yaris σχολής οδηγών, η νεαρή μαθητευόμενη μιλούσε στο κινητό της ενώ οδηγούσε. Ο δάσκαλος ατάραχος κοιτούσε έξω από το παράθυρο!!!Εμένα στο πρώτο μάθημα όταν πήγα να βάλω τη ζώνη, μου είπε 'Εντάξει, δεν πειράζει...' (φυσικά την έβαλα...)
-
ποιος θα κάνει μάθημα στους 'δασκάλους' να δούμε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η φωτό βρίσκεται στο http://mpoulios.photosite.com/marcusfunnies/ η δεύτερη φωτό του άλμπουμ... Η πρώτη είναι μία άλλη που πήρα πρόσφατα...
Βγαίνει σε τέτοιο χρώμα το 206??? Στην Ελλάδα είναι αυτό το πράγμα?? Βάζω στοίχημα ότι η οδηγός είναι ξανθιά! (barbie girl)!!
οπως προειπα παρκαρει καθε απογευμα στον πεζοδρομο στην Καλαποθακη, απεναντι απο την Πλ. Ελευθεριας! Μεταξυ 17:00-18:00 (οπου εκει τραβηξα και την φωτο ) Οποιος πιστος ας προσελθει για αυτογραφο απο την 'Μπαρμπι'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ποιος θα κάνει μάθημα στους 'δασκάλους' να δούμεΣπυρο, την υπογραφη σου την εχουν υιοθετησει πολλες μικρες ομαδουλες. Η 'original' ομαδα που το εχει ομως ειναι στην Αγγλια, αρχιζει απο Liver και τελειωνει σε pool. Εσυ για ποια ομαδα το αναφερεις αν επιτρεπεται;
-
Για πες για πες...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σπυρο, την υπογραφη σου την εχουν υιοθετησει πολλες μικρες ομαδουλες. Η 'original' ομαδα που το εχει ομως ειναι στην Αγγλια, αρχιζει απο Liver και τελειωνει σε pool. Εσυ για ποια ομαδα το αναφερεις αν επιτρεπεται;[offtopic]και για τις δύο ομάδες μεγάλων λιμανιών που φορούν κόκκινα [/offtopic]
-
Ενταξει δεν το συνεχιζω θα μας κραξουν...
Στο θεμα μας τωρα. Χθες το βραδυ εχει κολησει ενας πισω μου. Σιγουρα ηθελε να με περασει αλλα λογω της στενοτητας του δρομου δεν μπορουσε, οπως κι εγω δεν μπορουσα να κανω δεξια. Το κακο ηταν οτι ειχε αναμενους και τους προβολεις ομιχλης οι οποιοι δε ξερω αλλα ηταν διαβολικα και εκνευριστικα δυνατοι. Καποια στιγμη με προσπερναει, αφου ειχα φαει τα κοματια μου , και φευγει σφαιρατος. (Ηταν ενα Punto ισως φτιαγμενο) Εγω ειμαι με τον αγροτη οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα παραπανω απο να του 'κατσω' τα μεγαλα, αλλα αυτος σε 5 δευτερολεπτα ειχε εξαφανηστει.
Σπαει ο διαολος το ποδαρι του, και τον πετυχαινω πιο κατω σε ενα φαναρι. Σταματαω πισω του, αναβει πρασινο, αναβω τα μεγαλα. Στα δεκα μετρα μου αναβει τα αλαρμ και ελατωνει ταχυτητα. Εγω τιποτα. Σβεινει τα αλαρμ και βγαζει δεξι φλας οτι θα σταματησει. Εγω τιποτα. Συνεχιζει να οδηγαει οποτε μου αναβει τα πισω φωτα ομιχλης ( ωραιο αυτο, δηλαδη ξερει οτι τα πισω φωτα θα με ενοχλησουν ενω τα μπροστα δεν ενοχλουν ) Εγω παλι τιποτα. Σε καποια στιγμη εχει σχεδον σταματησει οποτε ανοιγει παραθυρο, βγαζει εξω το χερι και μου φωναζει καθως περναω απο διπλα του 'τα φωτα σου ρε μ@λ@κ@!!!!!'
Εγω:
Κοβω τιμονι τερμα δεξια παρκαρω ακριβως μπροστα του και κατεβαινω.
'καλα δε βλεπεις τα φωτα σου;' μου λεει
'Οι προβολεις ομιχλεις σε τι χρησιμευουν ξερεις;' του λεεω
'ΕΕΕ; Γιατι σε ενοχλουνε;'
'Ναι ρε με ενοχλουνε. Δε σε φτανουν τα μεσαια; Πως την εχεις δει δηλαδη, 'σπορτιφ' και δε συμμαζευεται;'
'Και που με ειδες;'
'Μια ωρα εισουνα πισω μου πριν λιγο'
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ: 'ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ'Αφου του εριξα μια ματια 'περιεργη', εκανα μεταβολη και μπηκα στο αμαξι.
Δεν με νοιαζει τιποτα αλλα ξερω οτι λιγο πολυ ολη κανουμε του κεφαλιου μας καποια στιγμη. Ειναι τοσο δυσκολο να κανουμε τις τρελες μας χωρις να ενοχλουμε αλλους; Και μη μου πειτε οτι δεν ηξερε οτι ενοχλουν οι προβολεις γιατι ο ιδιος μου αναψε τους πισω. Εκτος κι αν ηταν εντελως 'μοσχαρι' ο ανθρωπος
-
[offtopic]..όπου λιμάνι και καημός,όπου καημός και δάκρυ...μην αρχίσουμε να υλοποιούμε αυτά που είπε ο ποιητής! [offtopic and hopefully the last for this issue!]
edit: Σωστός Megane98hp!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
....Κοβω τιμονι τερμα δεξια παρκαρω ακριβως μπροστα του και κατεβαινω....Πρόσεχε όταν κατεβαίνεις δεν ξέρεις ο άλλος ποιος μπορεί να είναι...
-
Τελικά μήπως όντως δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ενοχλούν τα φώτα ομίχλης;
-
Πάντως σωστά ρυθμισμένα φώτα ομιχλής φωτίζουν κάτω στο έδαφος και σε πολύ κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο!! Που σημαίνει ότι δεν ενοχλούν καθόλου!!!!
-
όταν βρέχει ενοχλούν. Βλέπεις 6 φώτα πίσω σου!
(ειδικά στην Ελλάδα )
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!