-
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Audi 100..Σπανια πια βλεπω,περισσοτερα βλεπω σαν του niga,και ας ειναι παλιοτερα..Μπα, εγώ δεν βλέπω ούτε σαν το δικό μου....
-
Νίκο μιας και πιάσαμε τα 100αρια, σου βάζω όσα έχω δει εγώ και φωτογραφίσει τα τελευταία χρόνια. Πολλά ίσως τα ξέρεις ήδη, ή τα έχω ξαναποστάρει, αλλά για να μην ξεχάσω κάποιο τα ποστάρω σχεδόν όλα.
Audi 100 C1 4door sedan LS
Audi 100 C1 4door sedan L
Audi 100 C1 4door sedan GL
Audi 100 C1 2door sedan LS
-
Και μερικά της ίδιας εταιρείας...
Audi 100 C1 Coupe S
Audi Coupe B2 Quattro
Audi 50
Audi Super 90 4door sedan
Audi 80 4door sedan
Audi 60 2door sedan
Αυτά για τώρα. Να επισημάνω ότι κάποια από αυτά τα βρήκα σε βόλτα με τον Βίκτωρα.
-
φιλε fiat 127
To fiat127 to λευκο που βρισκεται?
Και αν εχει πινακιδες οπως φαινεται μαλλον μπορει να πουληθει για κανονικη κυκλοφορια ετσι?
Μπορεις να δωσεις συντεταγμενες η καποιες παραπανω πληροφοριες γι'αυτο? -
Πρόδρομε με πέθανες.... Μόνο τα δύο πρώτα θυμάμαι και δεν υπάρχουν πια εδώ και χρόνια. Τα άλλα, από πότε είναι οι φωτογραφίες;
-
Προδρομε περι τα 100 μετρα απο το λευκο L της Χαλανδριου υπαρχει σε παρατημενη αυλη-ζουγκλα ακομα ενα κοκκινο χωρις πινακιδες ή τουλαχιστον υπηρχε μεχρι προσφατα γιατι εχω καιρο να περασω απο εκει.
-
Πρόδρομε, στο τεράστιο αρχείο σου μήπως υπάρχουν και Porsche 924, 944 ή 968; Αν ναι σου είναι εύκολο να τις περάσεις στο greek registry που έχω φτιάξει;
-
Άλεξ υπάρχουνε μερικές από αυτές που θες. Όμως δεν έχω ποστάρει τίποτα ακόμα γιατί δεν ξέρω ποια είναι τι. ΟΚ, μπορώ να ξεχωρίσω πως είναι μία 924 και μία 944, αλλά δεν ξέρω να ξεχωρίζω τις μετατροπές. Οπότε για να μην κάνω χοντρά λάθη στην αρχειοθέτηση που κάνω προς το παρόν τις αγνοώ. Μόλις τελειώσω με κάτι DS που χρωστάω στον από πάνω θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη.
Χρήστο αυτό το κόκκινο που λες δε μου λέει κάτι. Στην Χαλανδρίου επάνω, στο οικόπεδο απέναντι από το βενζινάδικο που ήταν το 100L (και δίπλα στο ποδηλατάδικο) υπάρχει ένα Ford Capri MK2 στο χρώμα του χαλκού, κρυμμένο μέσα στα φυτά πλέον. Άλλο 100 εκεί δε θυμάμαι όμως. Όταν με το καλό ηρεμίσει το μάτι μου και μπορώ να κυκλοφορήσω σαν άνθρωπος θα κάνω καμία ακόμα βόλτα προς τα εκεί να το αναζητήσω.
Νίκο οι φωτογραφίες είναι από διάφορες χρονικές περιόδους με τις πιο παλιές να είναι από ένα αρχαίο κινητό που είχα και μιλάμε για το 2005. Θα σου γράψω με τη σειρά που τις πόσταρα τις περιοχές που τα έχω δει και το πότε περίπου. Αν θες κάτι παραπάνω μου λες.
- Κόκκινο (or something), Ζωγράφου, 2009, Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον.
- Γαλάζιο, Χαλάνδρι, 2009 , Δεν υπάρχει πλέον.
- Κεραμιδί, Αγ. Ελευθέριος, 2007, Δεν υπάρχει πλέον.
- Κεραμιδί, Κοζάνη, 2008, Πρέπει να υπάρχει ακόμα.
- Μπλε, Κοζάνη, 2006, Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον.
- Καφέ, Κοζάνη, 2005, Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλεόν.
- Μπλε (δίπορτο), Κοζάνη, 2005, Πήγε για σκραπ.
Κυπαρισσί, Κοζάνη, 2008, Πρέπει να υπάρχει ακόμα. - Άσπρο, Γλυφάδα, 2008, Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον.
- Άσπρο, Αγ. Παρασκευή, 2008, Δεν υπάρχει πλέον.
- Καναρινί, Πετρούπολη, 2010, Πρέπει να υπάρχει ακόμα.
- Μπεζ (περίπου), Ν. Ιωνία, 2011, Τελευταία φορά που το είχα δει ήταν σε χειρότερη κατάσταση.
- Κόκκινο, Ν. Ιωνία, 2008, Δεν υπάρχει πλέον.
- Μπεζ, Κερατσίνι, 2012, Πρέπει να υπάρχει ακόμα και είναι προς πώληση.
- Κυπαρισσί, Παιανία, 2012, Υπάρχει ακόμα.
Αν θες κάτι άλλο μου λες.
Υ.Γ.: Μόνο για τα 100αρια έχω γράψει, και όχι για το coupe.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Άλεξ υπάρχουνε μερικές από αυτές που θες. Όμως δεν έχω ποστάρει τίποτα ακόμα γιατί δεν ξέρω ποια είναι τι. ΟΚ, μπορώ να ξεχωρίσω πως είναι μία 924 και μία 944, αλλά δεν ξέρω να ξεχωρίζω τις μετατροπές. Οπότε για να μην κάνω χοντρά λάθη στην αρχειοθέτηση που κάνω προς το παρόν τις αγνοώ. Μόλις τελειώσω με κάτι DS που χρωστάω στον από πάνω θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη.Σ' ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Τις μετατροπές από τις γνήσιες σχεδόν αδύνατον να τις ξεχωρίσεις αν δεν ανοίξεις το καπώ, εκτός και αν έχει γίνει κάτι εξόφθαλμο. Κάποια στιγμή θα κάτσω να φτιάξω κάποια βάση δεδομένων για παλιά αυτοκίνητα με ενδιαφέρον, για αξιοποιηθούν πλήρως αρχεία σαν και το δικό σου και για να σωθούν από την πρέσσα ορισμένοι θυσαυροί.
-
-
Προδρομε θυμασαι τι αλλο ειχε η μαντρα με το γαλαζιο 100αρι στη μεσογειων πριν γινει το 'Νομισματοκοπειο'? Μονο μια ασημογαλαζια gsa θυμαμαι..
Αλλο ενα γκρι 100αρι πρωτης γενιας ,γνωστο σε καποιους φιλους εδω ,ηταν αριστερα της Λ.Καρεα στο πλακοστρωτο που παει στο εκκλησακι εξω απο μια ταβερνα..Το χα ποσταρει καποτε..Χαθηκε και αυτο προ 2ετιας..
Σχετικα με το λευκο στη Χαλανδριου ,που οντως δεν ειναι εκει πια, δεν αναφερομουν στο οικοπεδο που λες στο οποιο δεν εχω εντοπισει και το capri.. ειναι λιγο πιο 'χωμενο' ,οχι επι της Χαλανδριου αλλα σε καθετο.. Θα περασω να τσεκαρω.
Υ.Γ. Το opel δε τα χω ξεχασει..απλα συνεχεια ξεχναω τη φωτογραφικη οταν περναω.. Ειναι καμια 25αρια αμαξια στη Πατρα που θελω να απαθανατησω και δε προλαβαινω..
-
Ευχαριστώ Πρόδρομε. Απογοητευτικός απολογισμός, τα πάντα χάθηκαν την τελευταία εφταετία... Το μπεζ της Ν. Ιωνίας ελπίζω να μην είναι του Κουβάτσου που έχει το συνεργείο Audi, γιατί όταν είχα πάει το 2005 και μου το είχε δείξει, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και με ελάχιστα χιλιόμετρα. Μόνο σκασμένο ταμπλώ είχε. Μετά προσπάθησε να το πουλήσει, ελπίζω να μην το έχει παρατήσει.....
-
Βαλε και κανα α112 βρε προδρομε
-
αυτό πως σας φαίνεται;
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
αυτό πως σας φαίνεται;Aσχολίαστο. Τουλάχιστον όχι τρακαρισμένο ούτε ρημαγμένο.......
-
Λοιπόν τα παρακάτω αφιερωμένα σε Nono, Geoky, Citrovag, A110(Ιωσήφ), Niga, Στρατηγός, stubos, zxPanos, zxlover, manosxm, nikzhk, Bill (something), Gez, Sirgus, goldeneye και σε όλους όσους τους αρέσουν οι 'Θεές'...
(Ζητάω συγνώμη για το μπάχαλο με τα ονόματα, καθώς και αν ξέχασα κανέναν, αλλά είστε πάρα πολλοί. )
Επίσης, επειδή ειλικρινά δεν ξέρω και πολλά πάνω στο θέμα DS/ID, ούτε πως να τις ξεχωρίζω (οι πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με την ελληνική εφευρητικότητα δε βοηθήσανε και πολύ). Οπότε συγχωρέστε με αν η ετικέτα δεν ταιριάζει με τη φωτογραφία, και αν διορθώστε με, ώστε να το διορθώσω και στο αρχείο μου.
Citroen DS 21
Τραβηγμένη το 2006, με το τότε κινητό μου (χάλια κάμερα... ) στην Κοζάνη. Φίλου μου και μηχανικού μου, που χρησίμευσε ως donnor car, για να κυκλοφορεί η πράσινη κούκλα του. Τα σχέδια ήταν διαφορετικά βέβαια, αλλά δυστυχώς από βλακεία άλλου, το αυτοκίνητο καταστράφηκε, οπότε...
Citroen DS 21 χ2
Το 2006 και αυτή, από το ίδιο κινητό. Αυτή μαζί με την επόμενη ήταν σε ένα οικόπεδο στην είσοδο της Κοζάνης περίπου. Και οι δύο είχαν χρυσιμοποιηθεί ως donnors μία πολύ όμορφη χρυσαφί DS που κυκλοφορούσε στην Κοζάνη. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει από αυτήν, οπότε υποψιάζομαι ότι ήταν σε αυτές που χάθηκαν κατά τη μεταφορά από την κάρτα μνήμης στο υπολογιστή ενός φίλου. Και δυστυχώς το αμάξι δεν είναι πλέον στη θέση που ήτανε. Κάποια στιγμή είχε βγει προς πώληση εκείνο στο car.gr. Τα δύο αυτά που βλέπεται πρέπει να έχουν πάει ήδη για σκραπ.
Citroen DS 21
Ακόμα μία Κοζανίτισσα. Κρυμμένη καλά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ένα συνεργείο στη μέση του πουθενά. Άγνωστο το τι απέγινε. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε θέσεις για σημαιάκια στα μπροστινά φτερά.
Citroen DS 23 Pallas
Η συγκεκριμένη ήταν στο Παλαιό Ηράκλειο, σε ένα συνεργείο πίσω από την εφορία περίπου. Το συνεργείο μεταφέρθηκε, χωρίς δυστυχώς να σημειώσω τη διεύθυνση ( ναι το ξέρω...) και έχασα τα ίχνη της, αλλά και τα ίχνη από πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα.
Citroen DS 21
Πειραιώτισσα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Η φωτό είναι του 2011.
Citroen DS 21
Και αυτή η κυρία είναι από τον Πειραιά. Νομίζω υπάρχει ακόμα, αν και η φωτό αυτή είναι από το 2011.
Συνεχίζω σε λίγο.
-
Να κανουμε ενα αντιτετανικο πρωτα;
-
Συνεχίζουμε:
Citroen DS 21
Μία ακόμα DS, που μέχρι πολύ πρόσφατα βρίσκονταν στη Ν. Μάκρη. Νομίζω όμως ότι πλέον δεν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια θέση.
Citroen DS 21
Το πέτυχα πηγαίινοντας για Σοφικό Κορινθίας το 2009.
Citroen Series 2 CX 25 GTi Turbo 2
Κρυμμένο σε μία μάντρα στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου.
έχουμε και άλλα...
-
Citroen ID 19 F
Αυτή βρίσκεται στην Παιανία. Την είχα εντοπίσει το 2009. Ενώ φοράει μούτρα από 21, ο Βάγγος μου είχε πει ότι μάλλον ήταν 19αρα, και απλά είχαν προσαρμώσει φτερά,καπό κτλ από 21.
Κάποια στιγμή θα πάω να τσεκάρω αν είναι ακόμα, μπας και βγάλω και καμία ξεσκέπαστη φωτό.
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ