-
Συμφωνω αλλα με λιγη υπομονη νομιζω οτι μπορεις να φτασεις τα 40k σε 3-4 χρονια οποτε εκει ζεις με αξιοπρεπεια (οπως το εθεσες) και μετα οτι προκυψει. Ειναι πιο δυσκολα απο παλιοτερα ειναι πιο ευκολα απο την Ελλαδα. Μια γενικοτητα που ισχυει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μη μου πείτε τώρα ότι καταργήθηκε και η θέση του Φύλακα των Ακτών για τον φόβο του Ναπολέοντα!Και ύστερα κράζετε το Κέντρο Ελέγχου Κάπρων...
Αν πάω βόλτα στους sheep-shaggers, μια χαρα διαδρομές έχει.
Έχουν μερικά λοφάκια και κάτι έγινε... Σαν τα ανεμοδαρμένα ύψη που ποστάρει ο JimClark πάντως δεν έχει!
(Και πιο κοντά έχει ενδιαφέροντα μέρη, λχ. North Downs)Μαθε ολλανδικα η γερμανικα
Μάθε ελληνικά ή ψόφα!
Ειναι πιο δυσκολα απο παλιοτερα ειναι πιο ευκολα απο την Ελλαδα. Μια γενικοτητα που ισχυει.
Αυτό ακριβώς.-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εμένα μου έχει λείψει η οδήγηση γενικότερα...(άσχετο με το θέμα βέβαια... )
Θα σε φτιαξω μαστορα...
Σοβαρα τωρα απο την προσφατη εξορμηση μου στας αγγλικας παμπς (μετα του κυριου A-Viper σαφως οποτε καταλαβαινουμε ολοι οτι με πηγαινε σε παμπακια που επαιζαν ηλικιες 50+...) και γενικα εκει απανου, καταλαβα ποσο μυθος ειναι αυτη η μαλακια περι ομορφιας των ελληνιδων και πιο ομορφων γυναικων της μεσογειου κλπ... Οι αγγλιδες απλα ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ. Δεν συγκρινεται καμια ελληνιδοπαολα με αγγλακι κοκκινομαλλικο,ασπρο δερματακι και πρασινο ματακι χωρις τουπε και αρχιδια ελληνικα του στυλ μη με κοιτας πηγαινω μονο με ρουβα κλπ .
Οποτε στο φιλο θα ελεγα να παει σε μερικες πολεις εκει και να αποφασισει που θα μεινει με βαση τις πιο πολλες καυλιτσες.Η γυναικα σου θα καταλαβει...!Υγ: Το φαγητο αργα η γρηγορα παλευεται..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ: Το φαγητο αργα η γρηγορα παλευεται..Τη μπριζόλα στο Sinatra's ούτε που το ακούμπησες...
-
Βγηκε ο πασχος στις παμπ κι εβγαλε και αφορισμο για τις ελληνιδες-αγγλιδες
Σοβαρευτειτε ρε -
Ελληνίδες = παολογκομενες
Αγγλικές = πατομουνα...Λεφτά μπορει να μην εχουμε , γυναικαρες όμως ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λεφτά μπορει να μην εχουμε , γυναικαρες όμως ...Αν και *μάλλον *είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός θέματος, τείνω να συμφωνήσω.
Αν και προσωπικά, σαν σύνολο, προτιμώ τις Αγγλίδες...
-
Κι εγω εχω μια αδυναμια στο ξανθο, αλλα ας μη μπουρδολογουμε κανοντας συγκριτικα αλα κικιζας
-
Champions League vs Τοπικό Πρωτάθλημα Κωλοπετεινίτσας η σύγκριση Αγγλίδων-Ελληνίδων. Για τον μέσο όρο μιλάμε πάντα. Έχει κι εδώ κούκλες (Ζέτα... ) κι εκεί φακλάνες!
-
Κόψε κάτι.
(εκτός αν στην αγγλία τριγυρνάς στις επιδειξεις μοδας του γκαλιανο και στην ελλαδα του γκαργκαλιανο).
-
+1
Sent from my Note II using smoke signals.
-
μασχάλες ξυρίζουν τα αγγλάκια?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:offtopicviii:
μασχάλες ξυρίζουν τα αγγλάκια?Έλα, πες την αλήθεια, δεν έχεις πατήσει ποτέ στο νησί...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μηχανικος ηυ εχει αγγιξει το 100k μετα απο 6 χρονια... ε τα 50 αν φτασουμε εμεις μια χαρα θα μαστε.Με φόρο 45% αν θυμάμαι καλά πάνω από τα 40Κ λίρες (υπάρχουν πολλά tax calculators στο Internet)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μασχάλες ξυρίζουν τα αγγλάκια?Έλα, πες την αλήθεια, δεν έχεις πατήσει ποτέ στο νησί...
ελα ρε , πλάκα κάνω , 3 φορες έχω βρεθεί στο νησί , τελευταία πέρσυ τον Οκτώβρη..
έμεινα στο surrey 1 φορά , και 2 φορές σε μια περιοχή που το μετρό ήταν δίπλα (στάση Canada water) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηχανικος ηυ εχει αγγιξει το 100k μετα απο 6 χρονια... ε τα 50 αν φτασουμε εμεις μια χαρα θα μαστε.
Με φόρο 45% αν θυμάμαι καλά πάνω από τα 40Κ λίρες (υπάρχουν πολλά tax calculators στο Internet)
φέτος τους χαμήλωσαν τους φόρους
Δυστυχώς -γιατί γενικά προσπαθώ να είμαι αρκετά υπέρ της εργασίας και ζωής στην ελλάδα-, οι δυνατότητες που υπάρχουν στο Λονδίνο σε ορισμένα επαγγελματικά θέματα, τα δίκτυα, τα events, ο τρόπος αντιμετώπισης, επαφές κ.ο.κ. είναι μέρα με τη νύχτα
Δεν είναι και silicon valley, αλλά όταν στην ελλάδα νομίζεις ότι γίνονται έστω 5 πράγματα, έρχεσαι καμιά 'βόλτα' από Λονδίνο και καταλαβαίνεις ότι τελικά τα 5 ήταν 0.5 και συνειδητοποιείς πόσες ευκαιρίες περνάνε και χάνονται όταν είσαι 'μακριά'.
Γιατί όσο καλό και να είναι το ντερνέτι, δεν είμαστε ακριβώς μια μεγάλη γειτονιά.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ελα ρε , πλάκα κάνω , 3 φορες έχω βρεθεί στο νησί , τελευταία πέρσυ τον Οκτώβρη..
έμεινα στο surrey 1 φορά , και 2 φορές σε μια περιοχή που το μετρό ήταν δίπλα (στάση Canada water)Ναι μωρέ απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες. Ευτυχώς (*χ/ μας βασικά απλά κουβέντα να γίνεται ) εδώ δεν φαίνεται να έχουν τέτοια κολλήματα, σε αντίθεση με αρκετές κοπελιές προς ιταλία μεριά.
Τεσπα, είμαστε και οριακά ...
-
πανε χρονια που ειχα ζησει στο Λονδινο, απ΄οτι ακουω τωρα νομιζω οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον 50-55κ για να εχεις μια σχετικα φυσιολογικη ζωη με δυο παιδια.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μηχανικος ηυ εχει αγγιξει το 100k μετα απο 6 χρονια... ε τα 50 αν φτασουμε εμεις μια χαρα θα μαστε.
Με φόρο 45% αν θυμάμαι καλά πάνω από τα 40Κ λίρες (υπάρχουν πολλά tax calculators στο Internet)
φέτος τους χαμήλωσαν τους φόρους
Δυστυχώς -γιατί γενικά προσπαθώ να είμαι αρκετά υπέρ της εργασίας και ζωής στην ελλάδα-, οι δυνατότητες που υπάρχουν στο Λονδίνο σε ορισμένα επαγγελματικά θέματα, τα δίκτυα, τα events, ο τρόπος αντιμετώπισης, επαφές κ.ο.κ. είναι μέρα με τη νύχτα
Δεν είναι και silicon valley, αλλά όταν στην ελλάδα νομίζεις ότι γίνονται έστω 5 πράγματα, έρχεσαι καμιά 'βόλτα' από Λονδίνο και καταλαβαίνεις ότι τελικά τα 5 ήταν 0.5 και συνειδητοποιείς πόσες ευκαιρίες περνάνε και χάνονται όταν είσαι 'μακριά'.
Γιατί όσο καλό και να είναι το ντερνέτι, δεν είμαστε ακριβώς μια μεγάλη γειτονιά.
Στα τεράστια + του νησιού έιναι ότι μιλάς και την γλώσσα του τόπου που πας να δουλέψεις/επιχειρήσεις. Το οποίο είναι πολύ σημαντικό ατού, κάτι που το αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα που μιλάνε τα αγγλικά, αλλά δεν είναι η μητρική γλώσσα
-
Νριφτερ,
Ολλανδια ακουω οτι παιζει πολυ η Αγγλικη γλωσσα, σε σημειο που συννενοεισαι παντου σχεδον.
Είναι ετσι?
Η ζωή στην Αγγλία για εργαζόμενους. Τι γνωρίζετε;