-
Σήμερα στην Αθήνα , στον Πύργο, BMW Z1 με ξένες πινακίδες
-
Βλέπω συχνά ένα περίεργο VW. Είναι σαν σκαραβαίος, αλλα πιό μακρύ πιο φαρδύ και πιό χαμηλό. Δίχρωμο , με μαμά χρώμα. Σιέλ με λευκό ουρανό. Πίσω γράφει μόνο 1600. Το κυκλοφορεί μια ηλικιωμένη (κάπου 60) κυρία. Τι μπορεί να είναι ?
-
Κουπέ είναι ?
Μήπως είναι το Κarmann,που ήταν κουπέ και είχε πάτωμα σκαραβαίου?
-
κι εμένα αυτό μου έρχεται στο μυαλό.
-
Εκτός από τη νέα 325 που είδα σήμερα το πρωί (αναφέρω σχετικά στον τόπικ της νεας 3), είδα επίσης:
-
Κίτρινη lotus esprit στην παραλιακή στο ύψος της Αγ. Μαρίνας μετά την Βάρκιζα με ελληνικές πινακίδες .
-
Δεν ξέρω αυτό που είδα τι μάρκα είναι. Το είδα μόνο από μπροστά στην Βουλιαγμένη, ήταν μπλε σπορ κουπέ με ελληνικές πινακίδες πάλι και είχε μπροστά σαν σήμα την γαλλική σημαία. Τι μάρκα είναι ??
Μήπως καμιά Ventouri ??
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα στην Τριπολη:
Honda Insight με αριθμους NYΜπλε Insight με πινακίδες Ν.Υόρκης ήταν στην Ν.Σμύρνη πριν καιρό!
-
F430 περασε την προηγουμενη Κυριακη δυο φορες Αγια-Μαρινα ( 35,5 χλμ Αθηνων- Σουνιου)!!!
-
Κυκλοφορούν κάποια ελάχιστα, έχω δει ακόμα και 1300 1ης γενιάς χωρίς εξάτμιση χωρίς τίποτα και χωρίς πλάκα είναι πιο σπάνιο από Modena! Πάντως Punto GT χωρίς μπούκα δεν θυμάμαι να χω δει.......
Mητέρα ενός φίλου μου έχει punto GT άσπρο εντελώς μαμά!! Κυκλοφορεί Πειραιά. Το είχε πάρει καινούργιο και δεν του έχει αλλάξει τίποτα! Μέχρι και η εξάτμιση είναι μαμά!! Πρέπει να είναι το μοναδικό στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κυκλοφορούν κάποια ελάχιστα, έχω δει ακόμα και 1300 1ης γενιάς χωρίς εξάτμιση χωρίς τίποτα και χωρίς πλάκα είναι πιο σπάνιο από Modena! Πάντως Punto GT χωρίς μπούκα δεν θυμάμαι να χω δει.......
**Mητέρα **ενός φίλου μου έχει punto GT άσπρο εντελώς μαμά!! Κυκλοφορεί Πειραιά. Το είχε πάρει καινούργιο και δεν του έχει αλλάξει τίποτα! Μέχρι και η εξάτμιση είναι μαμά!! Πρέπει να είναι το μοναδικό στην Ελλάδα...
Γι'αυτό είναι 'μαμά' το αυτοκίνητο...
Πάντως γυναίκα κάποιας ηλικίας με Punto GT είναι από μόνο του σπάνιο.
-
CSL 350 ìáõñç ãåöõñá Ìïó÷Üôïõ ....ðéíáêßäåò ÉÂÏ ....
Ç áåñáíÜñôçóç äïýëåõå Üøïãá
Ôï ó÷Þìá ôçò áñêåôÜ åíôõðùóéáêü ,Ýêñõâå ðïëý áðï ôïí üãêï ôçò,éäáßôåñá ôá ìðñïóôéíÜ öþôá ôçí Ýêáíáí íá äåß÷íåé óôåíüôåñç áðï üôé ðñáãìáôéêÜ Þôáí.... -
Ασημί original Alfa 156 GTA (γιατί υπάρχουν πολλές από μετατροπή) στην έξοδο του Αγίου Στέφανου σήμερα το πρωί, ομοίως με πινακίδες ΙΒ?. Καλορίζικη!
-
-
Εκείνη την 911 GT3 που είχα αναφέρει πιο πριν την είδα ξανά τις προάλλες, αλλά στον περιφερειακό να χτυπάει κόκκινα... Την άκουσα πολύ πριν τη δω και συνέχισα να την ακούω αρκετά μετά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εκείνη την 911 GT3 που είχα αναφέρει πιο πριν την είδα ξανά τις προάλλες, αλλά στον περιφερειακό να χτυπάει κόκκινα... Την άκουσα πολύ πριν τη δω και συνέχισα να την ακούω αρκετά μετά...Πρόσεξε μην την 'ακούσεις' γενικώς
-
Αποφάσισα να το γράψω σε αυτό το τόπικ
Ασημί SLK προηγούμενης γενιάς με μπροστινή πινακίδα...
New York
BITCHΠίσω ήταν ελληνική
-
περιγραφή του/της οδηγού ?
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
περιγραφή του/της οδηγού ?Σταματημένη
ξέρω, έπρεπε να περιμένω
-
Χτες στην Ανάβυσσο και γενικότερα σε όλο το μήκος της παραλιακής είχε γεμίσει ο τόπος με καινούριες 3άρες BMW με ξένες πινακίδες... Μπλιαααχχχχ...
-
Σήμερα το μεσημέρι στο Μαρούσι είδα κόκκινο mitsubishi eclipse με κόκκινες πινακίδες ΜΟΥ....
-
Σήμερα γύρω στις 5 στην κηφισίας στο ύψος του κολλεγίου μαύρη mercedes cls (ή κάτι τέτοιο, δεν είχε χαρακτηριστικά αλλά την αναγνώρισα). Ελπίζω να είναι όντως cls το όνομα της και να μην θυμάμαι λάθος.
Carspotting