-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θυμάστε τους κινέζους που θα ερχόταν στο Βόλο; Προεκλογικά πάντα....
Ναι, ναι!
Ο Βόλος έχει πλημμυρίσει Κινέζους...Όλη η Ελλάδα πλημμύρισε Κινέζους και κάτι μου λέει ότι αυτό ήταν το μόνο μέρος των 'εμπορικών συμφωνιών' του προηγούμενου πρωθυπουργού με τους Κινέζους που έχει υλοποιηθεί. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει να πουλάμε τίποτα στους Κινέζους, μόνο εισάγουμε εμπορεύματα και ανθρώπους, κάτι που επίσης φαίνεται περίεργο: Πώς παίρνουν άδεια εργασίας όλοι αυτοί πχ οι πωλητές των Κινέζικων καταστημάτων, χωρίς μια λέξη Ελληνικά; Και μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους, συνολικά...
Επί του θέματος, ας γίνει κι ας είναι να συναρμολογεί ποδήλατα και πατίνια. -
Έχουν Ιταλικά διαβατήρια. Και το κορυφαίο απ όλα είναι η επιδότηση ενοικίου από την πρεσβεία (δηλαδή το κινεζικό κράτος) μέχρι και όλου του ποσού!!! Τί να συμβαίνει άραγε ;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτές οι μλκιες που κουβαλάνε για μυαλά κάποιοι που αποκαλούνται 'συνδικαλιστές' μας μάραναν και δεν έχει δει προκοπή τόσα χρόνια ο τόπος...
Να υποθέσω ότι εσύ δέχεσαι να δουλεύεις με ελλιπή ασφάλιση, με 500 ευρώ το μήνα και 10-12 ώρες την ημέρα έτσι? Ωραία έγινε η πρώτη πρόσληψη στο εργοστάσιο του 21ου αιώνα;-) .... Και φυσικά οι φταίνε και αυτοί οι κομπλεξικοί οικολόγοι που δεν αφήνουν τους τίμιους εργοστασιάρχες να κάνουν 'ορθολογική' χρήση των αποβλήτων τους εμπλουτίζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, για τη κατάντια του τόπου. Και βέβαια και οι πολιτικοί και δικαστές που αφήνουν άνεργα 13 χρονα παιδιά και δεν τους αφήνουν να βγάλουν λίγο χαρτζηλίκι τους δουλεύοντας στις τοπικές φάμπρικες 10 ώρες την ημέρα... Ασε που το παλιοκράτος ζητάει να πληρώσουν και εφορία και οι εργοσταρχιάρχες και στερούν από τον γιό του ιδιοκτήτη την αγορά ενός δεύτερου σαλέ στην Ελβετία ώστε να έχει ησυχία να διαβάζει για τς εξετάσεις της σχολής του.....
-
Ενα παραδειγμα της μαμακιας που μας δέρνει:
*Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ολοκλήρωση κατασκευής της γραμμής μεταφοράς 150 KV Πύργος-Πάτρα ΙΙ, η οποία **σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1990 αλλά από το 2000 εκκρεμεί η αποπεράτωσή της λόγω αντιδράσεων των τοπικών φορέων **για τη χάραξη των τελευταίων πέντε έως επτά χιλιομέτρων από τα συνολικά 70χλμ της γραμμής *
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει να πουλάμε τίποτα στους Κινέζους, μόνο εισάγουμε εμπορεύματα και ανθρώπους, κάτι που επίσης φαίνεται περίεργο: Πώς παίρνουν άδεια εργασίας όλοι αυτοί πχ οι πωλητές των Κινέζικων καταστημάτων, χωρίς μια λέξη Ελληνικά; Και μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους, συνολικά...
Επί του θέματος, ας γίνει κι ας είναι να συναρμολογεί ποδήλατα και πατίνια.Δηλαδή πως να τα δεις ρε συ; Να στα φέρνουμε πριν περάσουν τελωνείο;
Αυτή η δουλειά με το -και καλά- εργοστάσιο της Ξάνθης χρονολογείται από την εποχή των εκλογών τουλάχιστον.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας σοβαρός επενδυτής που να σκέφτεται να επενδύσει τόσο σημαντικά ποσά στην Ελλάδα. Και μην ακούω ότι υπερτερούμε έναντι Τουρκίας και Γαλλίας γιατί μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.
Και μιας και αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα, ο πληθωρισμός στην Τουρκία είναι 10% και όχι 150%.
-
Ο χρήστης Asenna έγραψε:
Έχουν Ιταλικά διαβατήρια. Και το κορυφαίο απ όλα είναι η επιδότηση ενοικίου από την πρεσβεία (δηλαδή το κινεζικό κράτος) μέχρι και όλου του ποσού!!! Τί να συμβαίνει άραγε ;Όχι μέχρι, αλλά ΟΛΟ το ποσό!!!
Μιλάμε για κάποια εκατομύρια αέρα σε κάποια κεντρικά καταστήμτα, με επιταγές της πρεσβείας...
Έλα ντε, τι να συμβαίνει??? Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια? -
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Να υποθέσω ότι εσύ δέχεσαι να δουλεύεις με ελλιπή ασφάλιση, με 500 ευρώ το μήνα και 10-12 ώρες την ημέρα έτσι? Ωραία έγινε η πρώτη πρόσληψη στο εργοστάσιο του 21ου αιώνα;-) ....
Οπότε ας αγοράζουμε τα πάντα από την Κίνα, όπου δεν εργάζονται ανήλικοι, οι συνθήκες εργασίας και ασφάλισης, οι οικονομικές απολαβές των εργαζομένων και η οικολογική συνείδηση των εργοστασιαρχών αγγίζουν το τέλειο. Πρέπει να τους επιβραβεύουμε.
Όσο για την εφορία, το κράτος εκεί μόνο φόρους δεν ζητάει...Δηλαδή πως να τα δεις ρε συ; Να στα φέρνουμε πριν περάσουν τελωνείο;
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας - Κίνας. Απλό;
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Να υποθέσω ότι εσύ δέχεσαι να δουλεύεις με ελλιπή ασφάλιση, με 500 ευρώ το μήνα και 10-12 ώρες την ημέρα έτσι? Ωραία έγινε η πρώτη πρόσληψη στο εργοστάσιο του 21ου αιώνα;-) .... Και φυσικά οι φταίνε και αυτοί οι κομπλεξικοί οικολόγοι που δεν αφήνουν τους τίμιους εργοστασιάρχες να κάνουν 'ορθολογική' χρήση των αποβλήτων τους εμπλουτίζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, για τη κατάντια του τόπου. Και βέβαια και οι πολιτικοί και δικαστές που αφήνουν άνεργα 13 χρονα παιδιά και δεν τους αφήνουν να βγάλουν λίγο χαρτζηλίκι τους δουλεύοντας στις τοπικές φάμπρικες 10 ώρες την ημέρα... Ασε που το παλιοκράτος ζητάει να πληρώσουν και εφορία και οι εργοσταρχιάρχες και στερούν από τον γιό του ιδιοκτήτη την αγορά ενός δεύτερου σαλέ στην Ελβετία ώστε να έχει ησυχία να διαβάζει για τς εξετάσεις της σχολής του.....
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα. Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα πως δεν πρέπει και οι επιχειρήσεις και τα εργοστάσια να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους.
Από την άλλη όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που βλέπεις να πρωτοστατούν και να φωνάζουν ΔΕΝ έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή τους! Και αν θες απόδειξέ μου το αντίθετο. Πάντα κάτι θα φταίει που δεν έχουν προκοπή οι ίδιοι, αλλά ποτέ ο εαυτός τους που απλά επαναπαύθηκε πίσω από ένα γραφείο ή μια θέση και δεν κάνει τίποτα. Και μετά γκρινιάζουν για το χαμηλό (?) μισθό που σκάει κάθε μήνα, λες και έχουν τα προσόντα για κάτι παραπάνω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
....Από την άλλη όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που βλέπεις να πρωτοστατούν και να φωνάζουν ΔΕΝ έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή τους! Και αν θες απόδειξέ μου το αντίθετο. Πάντα κάτι θα φταίει που δεν έχουν προκοπή οι ίδιοι, αλλά ποτέ ο εαυτός τους που απλά επαναπαύθηκε πίσω από ένα γραφείο ή μια θέση και δεν κάνει τίποτα. Και μετά γκρινιάζουν για το χαμηλό (?) μισθό που σκάει κάθε μήνα, λες και έχουν τα προσόντα για κάτι παραπάνω...Αν στο ίδιο τσουβάλι βάλεις και τους συνεταιριστές (άλλως αγροτοπατέρες) και βγάλεις τα περί χαμηλού μισθού (γκρινιάζουν, αλλά ξέρουν αυτοί τρόπους να τον πολλαπλασιάζουν...), θα έχεις την αμέριστη συναίνεσή μου στα λεγόμενά σου* (εντάξει, στα γραφόμενά σου).
*Όχι ότι τη χρειάζεσαι, αλλά λέμε, τώρα...
-
Ασφαλώς! Και οι αγροτοπατέρες είναι μέσα στο ίδιο τσουβάλι...
-
Τους φοιτητοπατέρες (καθηγηταράδες που ασκούν λαϊκίστικη πολιτική με πίτσι-πίτσι με τις κομματικές παρατάξεις και βαθμοθηρία σε μαθήματα της πλάκας, γελοιωδώς εύκολα και ευνοιοκρατία) πού τους βάζετε;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τους φοιτητοπατέρες (καθηγηταράδες που ασκούν λαϊκίστικη πολιτική με πίτσι-πίτσι με τις κομματικές παρατάξεις και βαθμοθηρία σε μαθήματα της πλάκας, γελοιωδώς εύκολα και ευνοιοκρατία) πού τους βάζετε;καθηγηταράδες και φοιτηταράδες... Έχω δει μόνο ΜΙΑ φοιτητική παράταξη πραγματικά ανεξάρτητη, το ΦΑΚ (φοιτητικό ανεξάρτητο κίνημα) του Παν. Μακεδονίας... Πως το ξέρω ότι ήταν ανεξάρτητοι;;; Μα, αυτοί έκαναν την πλάκα τους... (από το όνομα το καταλαβαίνεις... διαβάστε το σαν Άγγλοι... ). Στις εκλογές έπιναν ένα ούζο όλοι τους κάθε φορά που έπαιρναν μία ψήφο... Δεν πήραν και πολλούς, αλλά και με 25-30 ούζα γίνεσαι τύφλα...
Πάνε κι αυτοί... πήραν πτυχίο και το ΦΑΚ δεν υπάρχει...Παρεπιπτόντως... ποτέ δεν βγήκαν τίποτα... Την πλάκα τους όμως την έκαναν...
-
[offtopic]
Και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και η ΤΟΜΑΤΑ;- ΑΥΤΟνομη ΚΙΝΗση ΤΟπογραφων
- Τωρα Ολοι Μαζι για την Απελευθερωση Tου Ατομου
[/offttopic]
-
Αφού είμαστε στην σφαίρα του off-topic
ΑΡΕΜ = Αθεράπευτα Ρομαντικοί Εκκολαπτόμενοι Μαθηματικοί
Το ξεφτιλίσαμε όμως
-
Κάποτε είχαμε φτιάξει εδώ την Ενωτική Πρωτοβουλία, αλλά μετά (αφού δικαιωθήκαμε από το ΣτΕ) άρχισαν οι περίεργοι εναγκαλισμοί... Πρώτα με το Συνασπισμό, μετά με το ΚΚΕ (που μας έφερε τη δική του πέμπτη φάλαγγα, την ΠΚΣ), ενώ αιώνιος μνηστήρας είναι το ΕΑΑΚ... Και κύριος εραστής σήμερα είναι το ΜΕ.Ρ.Α.
Επίσης, υπήρχε το ΑΜΟΚ (ΑΜΟραλιστικό Κίνημα) και η Αδελφότητα ΜΤΠ (Μηχανικοί Της Π__τσας).
-
Αδελφότητα ΜΤΠ (Μηχανικοί Της Π__τσας).Αυτό πρέπει να πάει στα ανέκδοτα...
-
Κι έβγαζαν και κάτι ανακοινώσεις απίστευτες. Π.χ.:
Μάγερα, άντε κουρέψου μπας και φχαριστηθούμε ένα μουσακά χωρίς τρίχες!
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
ΑΡΕΜ = Αθεράπευτα Ρομαντικοί Εκκολαπτόμενοι ΜαθηματικοίΟι οποίοι (όχι, δεν ήμουν μέλος) ήταν η μόνη παράταξη που πολέμησαν το κατεστημένο των διαπλεκόμενων καθηγητών. Μετά από κάθε εξεταστική η ΑΡΕΜ αναρτούσε piecharts με τα ποσοστά επιτυχίας σε όλα τα μαθήματα για να βλέπουν όλοι κάτι μόνιμα 2%-3% σε ορισμένα μαθήματα όταν όλες οι άλλες παρατάξεις ποιούσαν την νήσσα, αφού τα μεγαλοστελέχη τους είχαν τα θέματα πριν από κάθε εξέταση βεβαίως-βεβαίως!
-
Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει εδώ πέρα και με τις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ...
Θέλετε να σας πω και τα ονόματα των καθηγητών στο τμήμα μου (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης); Δεν τραβάω κανένα ζόρι ξέρετε!
-
Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει εδώ πέρα και με τις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ...Θέλετε να σας πω και τα ονόματα των καθηγητών στο τμήμα μου (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης); Δεν τραβάω κανένα ζόρι ξέρετε!
Στειλε τα στον ...Μακη!
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ