-
Aν μιλάμε για το sport, όχι και απίθανο. Είχε πολύ νευρικό πίσω μέρος.
-
Που εγινε αυτο? Στις στροφες του περιφερειακου Υμηττου να υποθεσω?
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Φίλος μου προχθές τούμπαρε μόνος του Ignis στην Αττική οδό. Με 120 πήγαινε, και ήταν και η μέρα που δεν σταμάτησε να βρέχει, λίγο κώλο πέταξε το μπ@@έλο, έφαγε δύο χαστούκια, τετακέ, πίσω ρόδα στο πεζοδρόμιο, και τούμπα... Θα είναι στο επόμενο τεύχος της Αττικής οδού.
Εντάξει, ούτε γρατζουνιά, και δεν περνούσαν άλλα αμάξια...Ακριβώς έτσι την έπαθα και εγώ με το φορτηγό προχθές (δέν τούμπαρα όμως).
Είμαι στην εθνική με 75 (το επιβεβαίωσα μετά και με τον ταχογράφο), στη μεσαία λωρίδα. Ο δρόμος κάτω βρεγμένος αλλά όχι με στάσιμα νερά. Ξαφνικά ενώ ήμουν σε εντελώς ίσιο κομμάτι του δρόμου και με το τιμόνι καρφωμένο ίσια, νοιώθω το μπροστινό μέρος να αρχίζει να τραβάει λίγο. Κάνω διόρθωση με το τιμόνι και απο κεί άρχισε να κάνει αριστερά-δεξιά μέχρι που γύρισα με το πλάι και καρφώθηκα στις μπάρες στη μέση.
Απολογισμός: Ευτυχώς η μόνη ζημιά είναι οτι χτύπησα ένα αυτοκίνητο στο πίσω προφυλακτήρα. Το φορτηγό μου έπαθε αρκετή ζημιά αλλά μόνο στην καμπίνα, η οποία πρέπει να αλλαχτεί.
Η μόνη εξήγηση είναι οτι είχε λάδια ή πετρέλαια κάτω ο δρόμος, γιατι άδειο φορτηγό με καινούρια λάστιχα και τέτοια ταχύτητα δέν φεύγει έτσι εύκολα στο ψιλόβροχο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Φίλος μου προχθές τούμπαρε μόνος του Ignis στην Αττική οδό. Με 120 πήγαινε, και ήταν και η μέρα που δεν σταμάτησε να βρέχει, λίγο κώλο πέταξε το μπ@@έλο, έφαγε δύο χαστούκια, τετακέ, πίσω ρόδα στο πεζοδρόμιο, και τούμπα... Θα είναι στο επόμενο τεύχος της Αττικής οδού.
Εντάξει, ούτε γρατζουνιά, και δεν περνούσαν άλλα αμάξια...Ακριβώς έτσι την έπαθα και εγώ με το φορτηγό προχθές (δέν τούμπαρα όμως).
Είμαι στην εθνική με 75 (το επιβεβαίωσα μετά και με τον ταχογράφο), στη μεσαία λωρίδα. Ο δρόμος κάτω βρεγμένος αλλά όχι με στάσιμα νερά. Ξαφνικά ενώ ήμουν σε εντελώς ίσιο κομμάτι του δρόμου και με το τιμόνι καρφωμένο ίσια, νοιώθω το μπροστινό μέρος να αρχίζει να τραβάει λίγο. Κάνω διόρθωση με το τιμόνι και απο κεί άρχισε να κάνει αριστερά-δεξιά μέχρι που γύρισα με το πλάι και καρφώθηκα στις μπάρες στη μέση.
Απολογισμός: Ευτυχώς η μόνη ζημιά είναι οτι χτύπησα ένα αυτοκίνητο στο πίσω προφυλακτήρα. Το φορτηγό μου έπαθε αρκετή ζημιά αλλά μόνο στην καμπίνα, η οποία πρέπει να αλλαχτεί.
Η μόνη εξήγηση είναι οτι είχε λάδια ή πετρέλαια κάτω ο δρόμος, γιατι άδειο φορτηγό με καινούρια λάστιχα και τέτοια ταχύτητα δέν φεύγει έτσι εύκολα στο ψιλόβροχο.
-
dog80,
http://www.skai.gr/news/world/article/2 ... s-ton-ipa/
-
Το τροχαίο συστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου με προέκταση οδού Δενδροποτάμου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 58χρονη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2D96WVrjg
Seleo.gr News -
Aξίζει να το δεις..
Ο άνθρωπος που έχει βραχνιάσει με το να ανησυχεί για τον ανεπίσημο εμφύλιο..
http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=5cf60f05c -
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Aξίζει να το δεις..
http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=5cf60f05cΓια μένα προσωπικά κορυφαίος σε όλα τα επίπεδα με σημαντικότερο όλων την εμμονη του και συμβολή του στην οδικη ασφάλεια.
Θεωρώ ότι προσεγγίζει με τον πιο σωστό τρόπο το πρόβλημα,αν και για τους περισσοτερους είναι μια ακόμη φωνή βοώντος εντι ερήμο δυστηχώς -
Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή βόλτα ενός άνδρα, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην περιοχή της Νίκαιας.
Λίγο πριν τη συμβολή με τη Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου και κινούμενος στο ρεύμα προς Πέραμα, ο μοτοσικλετιστής παρέσυρε έναν ανήλικο πεζό ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Λεωφ. Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο πεζό, τον οποίο και μετέφερε σε νοσοκομείο της Αττικής. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00.10 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Aξίζει να το δεις..
http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=5cf60f05cΓια μένα προσωπικά κορυφαίος σε όλα τα επίπεδα με σημαντικότερο όλων την εμμονη του και συμβολή του στην οδικη ασφάλεια.
Θεωρώ ότι προσεγγίζει με τον πιο σωστό τρόπο το πρόβλημα,αν και για τους περισσοτερους είναι μια ακόμη φωνή βοώντος εντι ερήμο δυστηχώςEίναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οντως. Ξέρεις γιατί? Γιατί όταν μαθαίνουμε κάτι από μικροί είναι δύσκολο να το αλλάξουμε. Η δύναμη της εικόνας..Ξέρεις εάν όταν είμαστε μικροί και βλέπουμε τους άλλους να οδηγούν π.χ. με το ένα χέρι μας μένει( και ξεχνάμε την πολύ σωστή λαβή του τιμονιού μας ποδηλάτου 180 μοιρών..). Ετσι όσο και να κάνουμε 'θέατρο' στη σχολή οδηγών ότι το πιάνουμε σωστα όταν παιρνάμε την εξέταση μας παίρνει από κάτω η παλιά εικόνα...
ΠΡΟΤΑΣΗ :
Σπάμε για τις τρεις τάξεις του λυκείου και κάνουμε μάθημα το παρακάτω περιεκτικό βιβλιαράκι του Ιαβέρη
http://www.kontosnikos.gr/iaveris.pdf
Μηδενίζουμε έτσι τα τροχαία..
Είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ακούει κανένας μεγαλοεκδότης από εδώ που έχει καμια γνωριμία παραπάνω ή τα λέμε μεταξύ μας?? Αναρρωτιέμαι.. -
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Eίναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οντως. Ξέρεις γιατί? Γιατί όταν μαθαίνουμε κάτι από μικροί είναι δύσκολο να το αλλάξουμε. Η δύναμη της εικόνας..Ξέρεις εάν όταν είμαστε μικροί και βλέπουμε τους άλλους να οδηγούν π.χ. με το ένα χέρι μας μένει( και ξεχνάμε την πολύ σωστή λαβή του τιμονιού μας ποδηλάτου 180 μοιρών..). Ετσι όσο και να κάνουμε 'θέατρο' στη σχολή οδηγών ότι το πιάνουμε σωστα όταν παιρνάμε την εξέταση μας παίρνει από κάτω η παλιά εικόνα...
ΠΡΟΤΑΣΗ :
Σπάμε για τις τρεις τάξεις του λυκείου και κάνουμε μάθημα το παρακάτω περιεκτικό βιβλιαράκι του Ιαβέρη
Είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ακούει κανένας μεγαλοεκδότης από εδώ που έχει καμια γνωριμία παραπάνω ή τα λέμε μεταξύ μας?? Αναρρωτιέμαι..Eγώ και στην εξέταση με ένα χέρι ήμουν. Με κάναν μια φορά παρατήρηση και έπαιξα θέατρο, παρ όλα αυτά από κει και μετά ασυναίσθητα το κρατάω με τα δύο χέρια.
Για το να μπει μάθημα στα σχολεία χλωμό το κόβω θα μπορούσε κάποιος δάσκαλος/καθηγητής να αναλάβει να αφιερώσει μια ώρα μαθήτος δείχνοντας τους κάποιο βίντεο με τροχαία ατυχήματα.
Εμάς στην 5η ή 6η δημοτικού μας είχαν δείξει εκείνο με τον Τσιβιλίκα και είχα χεστεί πατόκορφα! Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με είχε βοηθήσει πολύ στο να πάρω στα σοβαρά την οδήγηση, τους κινδύνους που κρύβει και τι μπορεί να σου στερήσει αν δεν προσέχεις. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή βόλτα ενός άνδρα, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην περιοχή της Νίκαιας.
Λίγο πριν τη συμβολή με τη Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου και κινούμενος στο ρεύμα προς Πέραμα, ο μοτοσικλετιστής παρέσυρε έναν ανήλικο πεζό ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Λεωφ. Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο πεζό, τον οποίο και μετέφερε σε νοσοκομείο της Αττικής. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00.10 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
http://WWW.ZOUGLA.GR -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
http://WWW.ZOUGLA.GRTελικά και οι δυο και μαλιστα σε πολυ μικρες ηλικιες.
Μεγάλη πραγματικά η πληγή αυτού του ''εμφυλίου'' rip -
Πάντως, αν διδάξουν το εγχειρίδιο του Ιαβέρη στα σχολεία, οι μαθητές θα ξεχάσουν τη λίγη Φυσική που έχουν ήδη μάθει. Είχε κάτι απίστευτα μαργαριτάρια μέσα... Άσε που είναι λίγο οξύμωρο να μιλάει για οδική ασφάλεια ο Ιαβέρης.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, αν διδάξουν το εγχειρίδιο του Ιαβέρη στα σχολεία, οι μαθητές θα ξεχάσουν τη λίγη Φυσική που έχουν ήδη μάθει. Είχε κάτι απίστευτα μαργαριτάρια μέσα... Άσε που είναι λίγο οξύμωρο να μιλάει για οδική ασφάλεια ο Ιαβέρης.Ναι σαφώς και μπορεί να έχει μαθηματικα και φυσικη που μπορεί να υπερβάλουν η να μην συνάδουν απόλυτα με την πραγματικότητα και αυτά συμβαίνουν γιατί κάνες δεν ασχολείται ουσιαστικά με το είδος, έτσι έστω και αυτή την συνεισφορά νομιζω πως οφείλουμε να την σεβαστούμε
Οκ ας κατατάξουμε άσχετο με το αντικείμενο και τον Μαρκουίζο, μπορεις να μου βρεις κάποιον άλλο σχετικό στην Ελληνική πραγματικότητα? Παντώς το παράδειγμα τις φωτογραφίας που παραθέτεις είναι εντελώς άτοπο. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eίναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οντως. Ξέρεις γιατί? Γιατί όταν μαθαίνουμε κάτι από μικροί είναι δύσκολο να το αλλάξουμε. Η δύναμη της εικόνας..Ξέρεις εάν όταν είμαστε μικροί και βλέπουμε τους άλλους να οδηγούν π.χ. με το ένα χέρι μας μένει( και ξεχνάμε την πολύ σωστή λαβή του τιμονιού μας ποδηλάτου 180 μοιρών..). Ετσι όσο και να κάνουμε 'θέατρο' στη σχολή οδηγών ότι το πιάνουμε σωστα όταν παιρνάμε την εξέταση μας παίρνει από κάτω η παλιά εικόνα...
ΠΡΟΤΑΣΗ :
Είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ακούει κανένας μεγαλοεκδότης από εδώ που έχει καμια γνωριμία παραπάνω ή τα λέμε μεταξύ μας?? Αναρρωτιέμαι..Eγώ και στην εξέταση με ένα χέρι ήμουν. Με κάναν μια φορά παρατήρηση και έπαιξα θέατρο, παρ όλα αυτά από κει και μετά ασυναίσθητα το κρατάω με τα δύο χέρια.
Για το να μπει μάθημα στα σχολεία χλωμό το κόβω θα μπορούσε κάποιος δάσκαλος/καθηγητής να αναλάβει να αφιερώσει μια ώρα μαθήτος δείχνοντας τους κάποιο βίντεο με τροχαία ατυχήματα.
Εμάς στην 5η ή 6η δημοτικού μας είχαν δείξει εκείνο με τον Τσιβιλίκα και είχα χεστεί πατόκορφα! Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με είχε βοηθήσει πολύ στο να πάρω στα σοβαρά την οδήγηση, τους κινδύνους που κρύβει και τι μπορεί να σου στερήσει αν δεν προσέχεις.Το θέμα δεν είναι να τρομοκρατήσουμε τα παιδιά με το να χεστούν... Οι μπαμπούλες και ο τρόμος είναι αναποτελεσματικός και βίαιος. Καλύτερα η σωστή ενημερωση!
Επιμένω στο ότι εάν μπει το μάθημα στο σχολείο είναι χρήσιμο και τα παιδιά δεν θα ξεχάσουν αυτά που ξέρουν.. Ας συγχωνευτεί η γλώσσα πχ με τα αρχαία και ας μικρύνει η ύλη ή ας διδάσκεται λιγότερο η ψευτοιστορία ή κάτι άλλο. Δεν είμαι ειδικός τέλος πάντων. Αλλά θυμάμαι τόσες μπούρδες διδασκόμασταν που δε χρειάζονται κι αν χρειαστούν μπορεί να κάνει κάποιος μετά εξειδίκευση ως επαγγελματίας..
Οπως χρειάζεται η αριθμητκή γιατί πάς στο μπακάλη ,έτσι στην κοινωνία εφόσον έχουμε δημιουργήσει δρόμους και αυτοκίνητα χρειάζεται και η οδική παιδεία για να φτάσουμε στον μπακάλη αισίως... Αν το 'αιτηθούμε όλοι με κάποιο κουτί παραπόνων ας πούμε στα σχολεία, δεν μπορει...φέρνει αποτέλεσμα! Αν ακυρώσουμε την προσπάθεια όμως με το 'σιγά μη γίνει' , απλώς δεν έχουμε μάθει να αγαπάμε τα παιδιά μας που αποτελούν τη βιολογική προέκτασή μας και κατά συνέπεια δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας.. Γιατί εαν το πάμε παραπέρα όταν είμαστε γέροι με μαγκούρα και πάμε να περάσουμε το δρόμο ,μπορεί να μας παρασύρει το παιδί μας που δεν έμαθε ότι η λεωφόρος δεν είναι εθνικη....
Και ιδιαίτερη προσοχή το τι παραδείγματα δίνουμε ως γονείς στο τιμόνι...Τα παιδιά απορροφάνε σα σφουγγάρι γνώσεις και εικόνες..
Αν θέλουμε να τα μάθουμε αθλητική οδήγηση μπορούμε να τα πάμε πίστα-σαν πατέρας που πάει ας πούμε στο γήπεδο την Κυριακή με τον γιό και την κόρη του..
Αν βαριόμαστε(επειδή μάθαμε και εμείς έτσι...) μπορούμε να βολευτούμε απλά στον καναπέ αλλάζοντας πόδι και να το ρίξουμε στο ωχ αδερφε...
Αλλιώς έχουμε την επιλογή να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Πάντως, αν διδάξουν το εγχειρίδιο του Ιαβέρη στα σχολεία, οι μαθητές θα ξεχάσουν τη λίγη Φυσική που έχουν ήδη μάθει. Είχε κάτι απίστευτα μαργαριτάρια μέσα... Άσε που είναι λίγο οξύμωρο να μιλάει για οδική ασφάλεια ο Ιαβέρης.
Ναι σαφώς και μπορεί να έχει μαθηματικα και φυσικη που μπορεί να υπερβάλουν η να μην συνάδουν απόλυτα με την πραγματικότητα και αυτά συμβαίνουν γιατί κάνες δεν ασχολείται ουσιαστικά με το είδος, έτσι έστω και αυτή την συνεισφορά νομιζω πως οφείλουμε να την σεβαστούμε
Οκ ας κατατάξουμε άσχετο με το αντικείμενο και τον Μαρκουίζο, μπορεις να μου βρεις κάποιον άλλο σχετικό στην Ελληνική πραγματικότητα? Παντώς το παράδειγμα τις φωτογραφίας που παραθέτεις είναι εντελώς άτοπο.Είναι σα να σου κάνει κήρυγμα περί χριστιανικής ηθικής και παρθενίας μία τσατσά της Φυλής. Τη στιγμή μάλιστα που έχει ωθήσει και τα παιδιά της στο ίδιο επάγγελμα, δεν είναι ότι άλλαξε μυαλά μεγαλώνοντας. Ε, αν δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι;
Ο Σταθάκης, με το μελιστάλαχτο χαρακτήρα και τη σχεδόν πατρική φιγούρα, μου κάνει πιο κατάλληλος για να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.
Ξαναλέω, δε θέλω να μειώσω το ρόλο του Ιαβέρη και την προσφορά του. Απλώς κάτι δε μου κάθεται καλά... -
Ναι σαφώς και μπορεί να έχει μαθηματικα και φυσικη που μπορεί να υπερβάλουν η να μην συνάδουν απόλυτα με την πραγματικότητα και αυτά συμβαίνουν γιατί κάνες δεν ασχολείται ουσιαστικά με το είδος, έτσι έστω και αυτή την συνεισφορά νομιζω πως οφείλουμε να την σεβαστούμε
Οκ ας κατατάξουμε άσχετο με το αντικείμενο και τον Μαρκουίζο, μπορεις να μου βρεις κάποιον άλλο σχετικό στην Ελληνική πραγματικότητα? Παντώς το παράδειγμα τις φωτογραφίας που παραθέτεις είναι εντελώς άτοπο.Είναι σα να σου κάνει κήρυγμα περί χριστιανικής ηθικής και παρθενίας μία τσατσά της Φυλής. Τη στιγμή μάλιστα που έχει ωθήσει και τα παιδιά της στο ίδιο επάγγελμα, δεν είναι ότι άλλαξε μυαλά μεγαλώνοντας. Ε, αν δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι;
Ο Σταθάκης, με το μελιστάλαχτο χαρακτήρα και τη σχεδόν πατρική φιγούρα, μου κάνει πιο κατάλληλος για να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.
Ξαναλέω, δε θέλω να μειώσω το ρόλο του Ιαβέρη και την προσφορά του. Απλώς κάτι δε μου κάθεται καλά...Moυ φαίνεται δεν έχουμε διαβάσει το βιβλίο του...http://www.kontosnikos.gr/iaveris.pdf
Αν το διαβάσουμε βλέπουμε ότι αναφέρει ότι άλλο το άθλημα και άλλο η μετακίνηση... αν το διαβάσουμε ξεκαθαρίζει.. εξάλλου δε βλέπω να μας κάνει να έχουμε ωθηθεί σε αυτό που εκείνος έκανε και κάνει... σε κλειστούς δρόμους και πίστες... άν δείχνει αποσπάσματα η τηλεόραση και δεν δείχνει τις λεπτομέρειες της διοργάνωση αλλά αποσπάσματα που 'τρέχει', δεν φταίει αυτός... αλλά η τηλεόραση... ! Είναι το παράδειγμα της αμερικής..που σαν υπεύθυνοι γονείς εκεί αφήνουμε-παρκάρουμε-αράζουμε τα παιδιά να δουν την πολυπαραγωγή πολεμικών ταινιών(και είναι το κύριο μέρος της παραγωγής εκεί το χόλιγουντ νομίζω..) τους κάνει 'πλύση' και βγαίνουν με τα όπλα στα σχολεία νομίζοντας ότι παίζουν σε ταινία ή playstation(οκ , παίζουν και άλλες καταστάσεις διαμόρφωσης χαρακτήρας τους ,αλλά και αυτό!) -
Είναι σα να σου κάνει κήρυγμα περί χριστιανικής ηθικής και παρθενίας μία τσατσά της Φυλής. Τη στιγμή μάλιστα που έχει ωθήσει και τα παιδιά της στο ίδιο επάγγελμα, δεν είναι ότι άλλαξε μυαλά μεγαλώνοντας. Ε, αν δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι;
Ξαναλέω, δε θέλω να μειώσω το ρόλο του Ιαβέρη και την προσφορά του. Απλώς κάτι δε μου κάθεται καλά...Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή στο βιβλίο έχει κεφάλαιο 'Τεχνικές σωστής καθημερινής οδήγησης' και περιγράφει τις γραμμές που πρέπει να έχεις σε κάθε τύπο στροφής ώστε .... να βγεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα? Δηλαδή το ζητούμενο του κάθε οικογενειάρχη που θέλει να πάει μια εκδρομη με ασφάλεια?
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Είναι σα να σου κάνει κήρυγμα περί χριστιανικής ηθικής και παρθενίας μία τσατσά της Φυλής. Τη στιγμή μάλιστα που έχει ωθήσει και τα παιδιά της στο ίδιο επάγγελμα, δεν είναι ότι άλλαξε μυαλά μεγαλώνοντας. Ε, αν δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι;
Ξαναλέω, δε θέλω να μειώσω το ρόλο του Ιαβέρη και την προσφορά του. Απλώς κάτι δε μου κάθεται καλά...Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή στο βιβλίο έχει κεφάλαιο 'Τεχνικές σωστής καθημερινής οδήγησης' και περιγράφει τις γραμμές που πρέπει να έχεις σε κάθε τύπο στροφής ώστε .... να βγεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα? Δηλαδή το ζητούμενο του κάθε οικογενειάρχη που θέλει να πάει μια εκδρομη με ασφάλεια?
Μετά το στάδιο της ακριβούς ανάγνωσης ενός τέτοιου σοβαρού βιβλίου για την πρόληψη των τροχέων δυστυχημάτων (http://www.kontosnikos.gr/iaveris.pdf) ίσως μπορούμε να αναπτύξουμε και την κρίση μας σκεφτόμενοι το πώς θα κάνουμε σύνθεση των γνώσεων που πήραμε.
Ετσι λοιπόν μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα που έχουμε να κάνουμε με μια ανάβαση με επαρκές πλάτος δρόμου .. Εκεί εφόσον βλέπουμε μπορούμε να χαρούμε την ποιο γρήγορη οδήγηση εφόσον είναι διαδρομή με επαρκέστατη ορατότητα και μή τυφλές στροφές(->το αναφέρει). Σκεπτόμενοι συν οτι σε ανάβαση το αμάξι κόβει πολύ ευκολότερα. Το να αναφέρεται το τι κάνει ένα αμάξι σε μια οριακή κατάσταση είναι καλό και για την περίπτωση που κάποιος από μας φέρει το αυτοκίνητό του καταλάθος στα όρια για να ξέρει πώς 'σώζεται'.
Τώρα εάν είμαι οικογενειάρχης μάλλον πρέπει να σκεφτώ από μόνος μου για το αν σέβομαι το παιδί μου που μεταφέρω μέσα μιας και εγώ έχω το τιμόνι και αυτό δεν ξέρω πώς θα ήθελε να πάει και το 'πάω' εγώ εγωιστικά όπως θέλω..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#