-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πώς φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς...Οι θρησκείες κατασκευάζονται από τα ιερατεία τους (τον κλήρο), γι'αυτό και ο κλήρος ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ μ'αυτές.
Δεν έχω διαβάσει όλα τα κείμενα, αλλά πολύ θα ήθελα να τα είχα δει πιο νωρίς, να τα εκτυπώσω και να τα τρίψω στη μούρη του καταγκιόζη που ''''δίδασκε'''' θρησκευτικά στο Λύκειο!
Με τον όρο 'Θρησκεία' δεν εννοώ αυτό που προσπαθεί να πασάρει ο κλήρος, αλλά αυτό το οποίο αντιλαμβάνεται ο κάθε (σκεπτόμενος) άνθρωπος.
Το 'αγαπάτε αλλήλους' φαίνεται ότι το εφαρμόζουν καλά στα μοναστήρια ('σκύψε ευλογημένε' )...
Πάντως παραμένει ένα από τα σωστά σημεία...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν έχω διαβάσει όλα τα κείμενα, αλλά πολύ θα ήθελα να τα είχα δει πιο νωρίς, να τα εκτυπώσω και να τα τρίψω στη μούρη του καταγκιόζη που ''''δίδασκε'''' θρησκευτικά στο Λύκειο!Και σου'χω κι άλλα...
-
αρχίζω από νωρίς τα quotes
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά λοιπόν δεν πάω στην εκκλησία αλλά μ' αρέσει αυτή η θρησκεία. ΄Την θεωρώ κάτι σαν το Δωδεκάθεο αλλά πιο εξελιγμένο.Η κοινωνία άλλαξε και οι Θεοί της πρέπει να είναι πιο αφηρημένοι.
Αλλωστε εδω είναι η Κόλαση εδω και ο Παράδεισος.Ήταν ίσως εξεληγμένη το 800ο γρηγοριανό έτος.
Στον 3ο Βιομηχανικό αιώνα μόνο ο Αθεϊσμός και η απόρριψη κάθε μορφής θρησκείας είναι 'εξεληγμένη'. Και για να θυμόμαστε, από την εποχή της 90ης περίπου ολυμπιάδας οι Έλληνες (λέγε με και Σωκράτη) έθεσαν τα θεμέλια της ΑθεϊαςΚαι μιλάω μόνο για τους Ορθόδοξους.Οι Καθολικοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
E OXI ΡΕ ΦΙΛΕ, Τα ίδια ΣΚ@Τ@ είναι. Μην το γ..με το θέμα...
Ούτε μπορεί κάποιος να αποδείξει τη μη-ύπαρξή του επίσης, όπως και τη μη-ύπαρξη των καλικάτζαρων. Άρα σύμφωνα με το πείραμα της γάτας του Σρέντιγγερ ο θεός και υπάρχει και δεν υπάρχει ταυτόχρονα.
όπα γιατί το χοντρύνατε, θα αναλύσω όμως παρακάτω.
Κι όμως... χωρίς να είμαι και ο ειδικότερος ( ), ο Χόκινγκ δεν έχει αποδείξει ότι το σύμπαν προέρχεται από άπειρη διαδοχή big bang - εξάπλωσης - συρρίκνωσης - ξανά big bang;;;
Όχι ρε παιδιά... αφήστε τα στην άκρη τα επιστημονικά... αλλά τέλος πάντων το αν συμβαίνει big bang ξανά και ξανά, θα αποδειχθεί ανάλογα με την τιμή της σταθεράς του Hubble η οποία είναι πολύ κοντά στο 1, αλλά η θετική ή αρνητική τιμή της θα καθορίσει το φραγμένο ή μη του σύμπαντος.
Αυτό που αποδεικνύει την απουσία θεού από το σύμπαν είναι η εισαγωγή της μιγαδικής μεταβλητής του χρόνου ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΞΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
Το αστείο είναι ότι η πρώτη δημόσια αναφορά σε αυτήν την θεώρηση έγινε μέσα στο βατικανό!!!Αυτό δεν αφήνει και πολύ χώρο στην ύπαρξη θεού... εφόσον το σύμπαν υπήρχε 'από πάντα' και θα υπάρχει για πάντα;;;
Βέβαια, ο ίδιος ο Χόκινγκ πιστεύει βαθιά στον Θεό...
Αυτές τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ να μην έλεγαν μερικοί μερικοί χριστιανοί σε βαθμό που να γίνει πιστευτό καλά θα ήταν. Ούτε ο Einstein ούτε o Hawkins πίστευαν σε Θεό. Το εβραϊκό λόμπυ στην αμερική τον υποχρέωσε να αποδεχθεί την φημολογία αυτή με τη σιωπή του (είχε... πεθάνει άλλωστε).
Αυτό το πείραμα του Σρέντιγγερ τι ήταν ακριβώς;;;
Το πείραμα αυτό ήταν η πιο απλή ιστορία που χρησιμοποιήθηκε κατά την εξήγηση της κβαντικής θεωρίας. Θεωρούμε μια γάτα, σε ένα κουτι, σε ένα διαστημόπλοιο που βρίσκεται στην σκοτεινή μεριά της σελήνης.
Το κουτι περιέχει:
1 (μία) γάτα (κατά προτίμηση θηλυκή :-Ρ)
1 (έναν) ανιχνευτή σωματιδίων με κλείστρο
1 φυσίγγιο δηλητηριώδες αέριο
1 (ένα) άτομο που έχει ακριβώς 50% πιθανότητα να εκπέμψει σωματίδιο (π.χ. μιόνιο) κατά τον χρόνο ανοίγματος του κλείστρου.
Εφόσον το πείραμα γίνεται στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης η γάτα.
Για έναν παρατηρητή στην γη είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 50% ζωντανή και ΑΚΡΙΒΩΣ 50% νεκρή από την τέλεση του πειράματος ως την ανάκτηση ραδιοφωνικής επαφής με την γη.
Αυτό απλά αντιτίθεται σε ένα ρητό του Einstein, ότι
'Ο Θεός δεν παίζει ζάρια με τον κόσμο' : ΛΑΘΟΣEdit: CTRL+V
[quote:1lnuljtm]Ο μονος τροπος που μπορει καποιος ανθρωπος (οπως εγω και εσυ) να επικοινωνησει με το περιβαλλον του,ειναι οι πεντε του αισθησεις Κωστα.Αν αυτες δεν υπηρχαν,θα ειμασταν ολοκληρωτικα αποκλεισμενοι στον εσωτερικο μας κοσμο.
Εαν δεν δω,αγγιξω,ακουσω,μυρισω η γευτω κατι,θα συμπερανω οτι ΔΕΝ υπαρχει.
Που κανω λαθος;Στο ότι οι αισθησεις δεν είναι κριτήριο ύπαρξης διότι αλλοιώνουν την αντίληψη. Ό μόνος σωστός τρόπος είναι η λογική ανάλυση, με, κατά το δυνατόν, ανέπαφη από τις αισθήσεις λογική. Θα σε παραπέμψω σε Πλάτωνα και Καρτέσιο.
Είδες που πάλι περιορίζεσαι από την αντίληψή σου; Αυτό που λες βασίζεται στην ύπαρξη του χρόνου. Ποιος σου λέει όμως ότι ο χρόνος δεν είναι απλά άλλος ένας περιορισμός στην αντίληψή μας, μία ψευδαίσθηση; Αν κάνεις λοιπόν collapse τον χρόνο σε άλλη μία (ή δύο κατά Χόκιν) διάσταση δεν υπάρχει αρχή ή τέλος, οπότε δεν υπάρχει και η ανάγκη να τεθούν 'κάποτε' οι νόμοι. Απλά υπάρχουν.
ΥΓ: Το σύνολο των μιγαδικών αριθμών έχει ένα μόνο 'άπειρο' ενώ των πραγματικών δύο.
Ορίστε????
Σύμφωνα με την θεωρία συνόλων το R είναι άπειρο, των μιγαδικών είναι άπειρο τόσες (άπειρες) φορές περισσότερες όσο άπειρο ειναι το R (άπειρο εις την άπειρο)Δε νομιζω οτι καποιος μπορει να δωσει σαφη εξηγηση για το αν υπαρχει ανωτερα δυναμη η οχι.Οπως και κανεις δεν γνωριζει τι γινεται και αν γινεται μετα θανατον.
Οι μεταφυσικές αναζητήσεις προέρχονται από τον φόβο να πεθάνουμε. Δεν έχουν καμία ουσία. Όσο και να σας πονάει, ο θανατος είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τι να κάνουμε το παραπάνω άλλωστε, στον παράδεισο δεν επιτρέπεται να ξενογ/μ@ς.........
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Οι μεταφυσικές αναζητήσεις προέρχονται από τον φόβο να πεθάνουμε. Δεν έχουν καμία ουσία. Όσο και να σας πονάει, ο θανατος είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τι να κάνουμε το παραπάνω άλλωστε, στον παράδεισο δεν επιτρέπεται να ξενογ/μ@ς.........
Έχεις πάει;Για λέγε,για λέγε....
Όσον αφορά τον skullone,βρίσκω ενδιαφέροντα αυτά που γράφει ,αλλά διαφωνώ με τον τρόπο με τον οποίο το κάνει,ο οποίος είναι λίγο ακραίος,κατά την άποψή μου,καθώς αφορά το ευαίσθητο για κάποιους θέμα της θρησκείας (όχι,δεν ανήκω σε αυτούς).
Από την άλλη πλευρά όμως,ίσως να χρειάζεται μια τέτοια 'ακραία' φωνή για να ξυπνάνε μερικοί-μερικοί...
Πάντως,απ' ότι θυμάμαι,ένα άλλο θέμα που είχε πάρει παρόμοια τροπή,κλειδώθηκε.Βέβαια εδώ έχουμε και τη συμμετοχή κάποιων mods,οπότε ίσως να αποφευχθεί.
Πάντως,αν οι παπάδες ξέρουν κάτι παραπάνω,σίγουρα δεν υπάρχει Κόλαση!Εκτός και αν 'πιάνει' η εξομολόγηση της τελευταίας στιγμής...
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Ήταν ίσως εξεληγμένη ........exe + ληγμένη;
Πάντως να συναντήσω ινστρούκτορες (η ινστρούχτορες) ολαταξέροντες κι αλάθητους σε φόρουμ για τα αυτοκίνητα, δεν το περίμενα. Έτσι, παιδιά, να μας ανοίγετε τα μάτια....Όσο και να σας πονάει, ο θανατος είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τι να κάνουμε το παραπάνω άλλωστε, στον παράδεισο δεν επιτρέπεται να ξενογ/μ@ς.........
Άσχετο ( ; ), αλλά όλοι εμείς που θέλουμε να ξενογ@μ@με, θέλουμε να ξενογ@μ@νε και οι γυναίκες μας;
-
Γεια σου ρε Ηλία!
-
Ε, μα....... φταίω;
-
Σωστόοοοοοοοοοος
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Ο μονος τροπος που μπορει καποιος ανθρωπος (οπως εγω και εσυ) να επικοινωνησει με το περιβαλλον του,ειναι οι πεντε του αισθησεις Κωστα.Αν αυτες δεν υπηρχαν,θα ειμασταν ολοκληρωτικα αποκλεισμενοι στον εσωτερικο μας κοσμο.
Εαν δεν δω,αγγιξω,ακουσω,μυρισω η γευτω κατι,θα συμπερανω οτι ΔΕΝ υπαρχει.
Που κανω λαθος;Στο ότι οι αισθησεις δεν είναι κριτήριο ύπαρξης διότι αλλοιώνουν την αντίληψη. Ό μόνος σωστός τρόπος είναι η λογική ανάλυση, με, κατά το δυνατόν, ανέπαφη από τις αισθήσεις λογική. Θα σε παραπέμψω σε Πλάτωνα και Καρτέσιο. .
Οι αισθήσεις μας,είναι ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας μέ τό περιβάλλον μας.
Χωρίς νά υπάρχει κάποιο οποιοδήποτε αισθητιριακό ερέθισμα,πώς προχωράμε σέ λογικές διαδικασίες;
Καί πώς ακριβώς αλλοιώνουν τήν αντίληψη,αφού η όλη μας αντίληψη βασίζεται σέ αυτές;
Δέν πιστεύω να μου πείς γιά παραισθήσεις,διότι μπορούμε άνετα να τίς 'φιλτράρουμε' καί να τίς θέσουμε εκτός παιχνιδιού.Τό μόνο πρόβλημα πού εντοπίζεται στό θέμα των αισθήσεων,είναι τό ενδεχόμενο να στερούμαστε από κάποια βασική αίσθηση καί φυσικά να αγνοούμε πλήρως την ύπαρξή της.
Αυτό θά ήταν ένα σοβαρο μειονέκτημα στήν αντίληψή μας γιά οτιδήποτε μας περιβάλλει,καί θά μπορούσε να καταρίψει όλες τίς μέχρι στιγμής γνώσεις μας ''περί φυσικών φαινομένων'Οσο γιά τό σύμπαν,άν είναι 'ανοιχτό' η 'κλειστό',από τη στιγμή πού είναι (αποδεδειγμένα) διαστελώμενο επιταχυνόμενα,τό θέμα έχει κλείσει,τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν οι φυσικοι μπροστά σέ μία νέα εκπληξη.
Πλάτωνα καί Καρτέσιο δέν έχω διαβάσει,καί θά τό εκτιμούσα ιδιαιτέρως νά μου πείς τίς απόψεις τους.
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Είδες που πάλι περιορίζεσαι από την αντίληψή σου; Αυτό που λες βασίζεται στην ύπαρξη του χρόνου. Ποιος σου λέει όμως ότι ο χρόνος δεν είναι απλά άλλος ένας περιορισμός στην αντίληψή μας, μία ψευδαίσθηση; Αν κάνεις λοιπόν collapse τον χρόνο σε άλλη μία (ή δύο κατά Χόκιν) διάσταση δεν υπάρχει αρχή ή τέλος, οπότε δεν υπάρχει και η ανάγκη να τεθούν 'κάποτε' οι νόμοι. Απλά υπάρχουν.
ΥΓ: Το σύνολο των μιγαδικών αριθμών έχει ένα μόνο 'άπειρο' ενώ των πραγματικών δύο.
Ορίστε????
Σύμφωνα με την θεωρία συνόλων το R είναι άπειρο, των μιγαδικών είναι άπειρο τόσες (άπειρες) φορές περισσότερες όσο άπειρο ειναι το R (άπειρο εις την άπειρο)Σύμφωνα με την ανάλυση όμως το σύνολο των πραγματικών αριθμών θέλει δύο άπειρα ('+άπειρο' και '-άπειρο') ώστε να γίνει συμπαγές(*) ενώ το σύνολο των μιγαδικών αριθμών μόνο ένα ('άπειρο' χωρίς πρόσημο).
(*)Συμπαγές λέγεται ένα σύνολο του οποίου όλες οι συγκλίνουσες ακολουθίες έχουν όριο ένα στοιχείο του.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός και αν 'πιάνει' η εξομολόγηση της τελευταίας στιγμής...Πιάνει... Πολλοί σφαγείς έγιναν άγιοι έτσι!
Αλήθεια, είδατε απόψε Σπύρο Καρατζαφέρη; Αν κρίνω από τα υπονοούμενα, μάλλον τον Δωρόθεο, μητροπολίτη Σύρου εννοεί όταν μιλά για Ντόροθυ.
Αύριο θα πέσει τρελλό γέλιο!
-
Στο δελτίο είδήσεων του AlPHA δεν γνωρίζουν ότι στην νεοελληνική γλώσσα, χρησιμοποιούμε ακόμα τόνους???
Είναι Ποινικολόγος και όχι Ποινικολογος για παράδειγμα.
Έλεος πια με τους 'νεωτερισμούς' μερικών...Υ.Γ. Ευτυχώς ο Θέμος 'βάζει' τόνους στις λεζάντες που περνάνε στην εκπομπή του, οπότε δεν φταίει ολόκληρο το κανάλι, αλλά κάποιοι στην παραγωγή του δελτίου ειδήσεων.
-
Συμμαχία «μαύρου χρυσού»
*ΚΑΡΑΚΑΣ
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες και ο ομόλογός του Λούλα ντα Σίλβα της Βραζιλίας υπέγραψαν χθες στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας ιστορική συμφωνία οικονομικής συνεργασίας με σημαντικές πολιτικές προεκτάσεις.
Ούγκο Τσάβες και Λούλα ντα Σίλβα στο Καράκας όπου υπέγραψαν τη συμφωνία οικονομικής συνεργασίας
Τις επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ των δύο ισχυρών λατινοαμερικανικών κρατών επιστέγασε η συμφωνία σύμπραξης και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο κρατικές εταιρείες πετρελαίου, την Petroleos de Venezuela και την Brazil's Petrobas, η οποία προβλέπει ανέγερση κοινού διυλιστηρίου στη Βραζιλία καθώς και την εκμετάλλευση πετρελαϊκών κοιτασμάτων της Βενεζουέλας από τη βραζιλιάνικη Petrobas.Ο Σίλβα αποκάλεσε τη συμφωνία «σημαντική στιγμή για την ανάπτυξη στρατηγικής συμμαχίας ανάμεσα στις δύο χώρες», ενώ ο Τσάβες από τη μεριά του τη χαρακτήρισε «κρίσιμη εξέλιξη για τον λατινοαμερικανικό συνασπισμό».*
Μάλλον η προσοχή των 'γερακιών' θα στραφεί τα επόμενα χρόνια στην Κόκκινη Λατινική Αμερική!!!
-
Kαλα μην τρελλαθουμε κιολας με το Κοκκινη
Ροζέ ειναι αλλα απο το μαυρη που ηταν μεχρι προτινος -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kαλα μην τρελλαθουμε κιολας με το Κοκκινη
Ροζέ ειναι αλλα απο το μαυρη που ηταν μεχρι προτινοςΤο κόκκινο δεν είναι αποκλειστικότητα του Κ.Κ.,είναι χρώμα του πάθους και της αντίστασης!Η πρώτη σημαία των Ελλήνων(φιλική εταιρεία) ήταν μαύρο-κόκκινο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σύμφωνα με την ανάλυση όμως το σύνολο των πραγματικών αριθμών θέλει δύο άπειρα ('+άπειρο' και '-άπειρο') ώστε να γίνει συμπαγές(*) ενώ το σύνολο των μιγαδικών αριθμών μόνο ένα ('άπειρο' χωρίς πρόσημο).
(*)Συμπαγές λέγεται ένα σύνολο του οποίου όλες οι συγκλίνουσες ακολουθίες έχουν όριο ένα στοιχείο του.
Συμφωνό αλλά το μέγεθος δεν ορίζεται από την ανάλυση (που αρίζει για τις ανάγκες της να υπάρχουν 2 άπειρα στο R)- μην μπλέκεις τα αμορτισερ σου... Αυτό αναλαμβάνει η θεωρία των αριθμήσιμων συνόλων που καθορίζουν το 'μέγεθος' του συνόλου. Σύμφωνα με το πλήθος των στοιχείων. αυτό που έχει καθοριστική σημασία είναι πόσα στοιχεία του ενός 'χωράνε ανάμεσα σε 2 διαδοχικά του άλλου. Ουσιαστικά το C είναι σύνολο που σε κάθε στοιχείο του R μπορεί να 'παρεμβάλει' άπειρα δικά του στοιχεία, και ακριβώς τοσα όσα περιλαμβάνει όλο το R. Για δεδομένο α 'ανήκει' R υπάρχουν ΝR (πληθyσμός του R) στοιχεία του C. Έτσι και το Ν (φυσικοί αριθμοι) έχει +απειρο και -απειρο αλλά απείρως λιγότερα στοιχεία από το R διότι ανάμεσα σε 2 στοιχεία του N χωράνε άπειρα στοιχεία του R.
Πάντως να συναντήσω ινστρούκτορες (η ινστρούχτορες) ολαταξέροντες κι αλάθητους σε φόρουμ για τα αυτοκίνητα, δεν το περίμενα. Έτσι, παιδιά, να μας ανοίγετε τα μάτια....
Δεν άνοιξα το τόπικ και δεν άρχισα ούτε να βρίζω ούτε να παρεκτρέπομαι. Εκτός από 1 ορθογραφικό λάθος έχεις κάτι να διορθώσεις; Μην σαρκάζεις ελλείψει επιχειρημάτων, είναι ίδιον των ηλιθίων...
Άσχετο ( ; ), αλλά όλοι εμείς που θέλουμε να ξενογ@μ@με, θέλουμε να ξενογ@μ@νε και οι γυναίκες μας;
Εγώ θα ασπαστώ τον ισλαμισμό πριν τον θάνατό μου και θα με περιμένουν 50 παρθένες στον άλλο κόσμο!!! Εσείς βρείτε τα με τους δικούς σας
Πλάτωνα καί Καρτέσιο δέν έχω διαβάσει,καί θά τό εκτιμούσα ιδιαιτέρως νά μου πείς τίς απόψεις τους.
Συνοπτικά: ο Πλάτων έλεγε ότι οι αισθήσεις παραμορφώνουν την πραγματικότητα και μόνο μετά από επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις και επαγωγή μπορούμε να προσδιορίσουμε κάτι (βλέπε πλατωνικές ιδέες)
Ο Καρτέσιος θεωρώντας ότι οι αισθήσεις δεν είναι τεκμήριο ύπαρξης και μετά από έναν συλλογισμό που δεν θυμάμαι επακριβώς αλλά περίπου λέει: 'δεν ξερω αν υπάρχω αλλά αναρωτιέμαι για την ύπαρξή μου. δεν μπορώ να ρωτήσω κανέναν διότι μπορεί να μην υπάρχει ούτε αυτός. το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι σκέφτομαι. Cogito ergo sum (Σκέφτομαι άρα υπάρχω).'
Ας μην το παίξουμε φιλόσοφοι όμως γιατί απέχουμε μακράν...Οσο γιά τό σύμπαν,άν είναι 'ανοιχτό' η 'κλειστό',από τη στιγμή πού είναι (αποδεδειγμένα) διαστελώμενο επιταχυνόμενα,τό θέμα έχει κλείσει,τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν οι φυσικοι μπροστά σέ μία νέα εκπληξη.
Αυτό μόνο πες μου ποιός σου το είπε γιατί με μπερδεύεις. :ο . Οι αστροφυσικοί φαγώνονται να υπολογίζουν σταθερές για το αν η διαστολή είναι επιβραδυνόμενη ή επιταχυνόμενη και εσύ απλά έλυσες τον γόρδιο δεσμο!!! Απλώς τα καλύτερα αυτήν την στιγμή αποτελέσματα που έχω υπ'όψιν μου συνηγορούν ότι επιταχύνεται.
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Πάντως να συναντήσω ινστρούκτορες (η ινστρούχτορες) ολαταξέροντες κι αλάθητους σε φόρουμ για τα αυτοκίνητα, δεν το περίμενα. Έτσι, παιδιά, να μας ανοίγετε τα μάτια....
Δεν άνοιξα το τόπικ και δεν άρχισα ούτε να βρίζω ούτε να παρεκτρέπομαι.
Άρχισε κάποιος να παρεκτρέπεται και δεν το κατάλαβα; Αν ήθελα φίλε να κάνω συζήτηση υπαρξιακού περιεχομένου, θα την έκανα σε άλλο φόρουμ. Και, σίγουρα, ποστς σαν αυτά που είδαμε στην προηγούμενη σελίδα αλλά και σε άλλες σελίδες και θέματα δεν θα χωρούσαν. Σε κίτρινο φόρουμ, σίγουρα...
Άσε που το θέμα του τόπικ είναι 'ποιος ξέρει' και κάποιοι μοιάζουν να ξέρουν τα πάντα...Εκτός από 1 ορθογραφικό λάθος έχεις κάτι να διορθώσεις;
Ήταν ίσως εξεληγμένη το 800ο γρηγοριανό έτος.
Στον 3ο Βιομηχανικό αιώνα μόνο ο Αθεϊσμός και η απόρριψη κάθε μορφής θρησκείας είναι 'εξεληγμένη'.2 ορθογραφικά λάθη.
Μην σαρκάζεις ελλείψει επιχειρημάτων, είναι ίδιον των ηλιθίων...
Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Εγώ θα ασπαστώ τον ισλαμισμό πριν τον θάνατό μου και θα με περιμένουν 50 παρθένες στον άλλο κόσμο!!! Εσείς βρείτε τα με τους δικούς σας
Γαμώ τα επιχειρήματα! Αλλά εμένα δεν μου αρέσει το ρύζι.
edit
Συμφωνό αλλά το μέγεθος δεν .....
Τρία ορθογραφικά λάθη. Να συνεχίσω το ψάξιμο;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν άνοιξα το τόπικ και δεν άρχισα ούτε να βρίζω ούτε να παρεκτρέπομαι.
Άρχισε κάποιος να παρεκτρέπεται και δεν το κατάλαβα; Αν ήθελα φίλε να κάνω συζήτηση υπαρξιακού περιεχομένου, θα την έκανα σε άλλο φόρουμ. Και, σίγουρα, ποστς σαν αυτά που είδαμε στην προηγούμενη σελίδα αλλά και σε άλλες σελίδες και θέματα δεν θα χωρούσαν. Σε κίτρινο φόρουμ, σίγουρα...
Άσε που το θέμα του τόπικ είναι 'ποιος ξέρει' και κάποιοι μοιάζουν να ξέρουν τα πάντα...respect!
-
Χθες βγήκαν στη φόρα κι όσα μου έλεγε από καιρό ο G60POWER για την 'ιερά' μονή αγίου διονυσίου στο Λιτόχωρο, που, χρησιμοποιώντας επίορκους δικαστές, βάλθηκε να φάει τα χωράφια των κατοίκων...
Μπράβο, 'άγιοι' πατέρες! Άξιος ο μισθός σας!
By the way, για μένα, χειρότερη βρισιά είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τη νοημοσύνη μου. Ειδικά όταν αυτός ο οποιοσδήποτε είναι κάποιος που φορά παρωπίδες ένεκα θρησκείας (πολύ σκληρό ναρκωτικό τελικά... Καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα χειρότερα κι απ'την κοκαΐνη).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χθες βγήκαν στη φόρα κι όσα μου έλεγε από καιρό ο G60POWER για την 'ιερά' μονή αγίου διονυσίου στο Λιτόχωρο, που, χρησιμοποιώντας επίορκους δικαστές, βάλθηκε να φάει τα χωράφια των κατοίκων...Μπράβο, 'άγιοι' πατέρες! Άξιος ο μισθός σας!
[list:10q9s07b]Ο μισος Ολυμπος ειναι στη ιδοκτησια του βρυκολακα-ηγουμενου, κι ολες τις εκτασεις τις απεκτησαν με χαρτια τουρκικα(ειναι που επι τουρκοκρατιας βοηθησαν το ιερο εργο της επαναστασης), λες και ηταν τσιφλικι του πατερα τους [/list:u:10q9s07b][list:10q9s07b]Αυτα να τα βλεπει το ποιμνοιο.Ποτε θα ανεβω με κανα φορτηγο πανω και δε θα μεινει κανενας ορθιος, να δουμε ποτε θα ειναι [/list:u:10q9s07b][list:10q9s07b]Γ@μω τη θρησκεια τους τα κοπροσκυλα του κερατα [/list:u:10q9s07b]
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"