-
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
Αμες δε γ'εσομεθα πολλώ καρονες ....Μαυροσκουφης ήσουν?
Ψηλα ψηλα τα μαυρα τα μπερε και ο κος Ιλχος εεε ΑληθινοςΔιας
-
Αμες δε γ'εσομεθα πολλώ καρονες ....Αυτό είναι της Σ.Ι. - μην κλέβουμε ...
-
πως φτασαμε απο εισβολη σε σπιτι απο κλεφτη σε καταστασεις mout?
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αμες δε γ'εσομεθα πολλώ καρονες ....
Αυτό είναι της Σ.Ι. - μην κλέβουμε ...
Έχεις άλλες δύο προσπάθειες ....
-
Αμες δε γ'εσομεθα πολλώ καρονες ....
Αυτό είναι της Σ.Ι. - μην κλέβουμε ...
Έχεις άλλες δύο προσπάθειες ....
-
@ REALZEUS
@ ae70gtsΠαιδιά ηρεμηστε, με τρομάζετε
Δις εις τον αέρα οπλίσατε - πυροδοτήσατε, αποθέσατε.
και καποιος να τσακιστει να ξεσυνδεσει το clacker και να βγαλει τον πυροκροτητητή απο την M18A1 πριν γινει κανα κακό Γειωθείτε πρώτα κάπου.
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πως φτασαμε απο εισβολη σε σπιτι απο κλεφτη σε καταστασεις mout?Φαγαμε τον κλεφτη με την Claymore και τωρα ειμαστε με τους φιλους μας έξω απο το σπιτι του που ειναι μεσα οι συνεργοί του.
-
καταλαβαινω οτι η καραμπινε εχει περισοτερη ισχη πυρος απο ενα πιστολι και ειναι λογικο,
αλα δεν ειναι ευχριστη ομως. ποσοι μπορουνε να ξαναγεμισουν γρηγορα μια καραμπινα?
θελει πολυ προπονιση. εχουν βγαλει νομο οι κυνηγετικες να περνουν μεχρι 3 φυσιγγια? κατι
τετοιο μου ειπε καποιος. οπλο του στυλ ar15 πως θα καλο για αμυνα στο σπιτι η θα γινει το σπιτι κοσκινο?
εννοειτε οτι οποιοδηποτε οπλο το χρησιμοποιει καποιος εμπειρος και εκπεδευμενος, αλλιος
δεν κανεις καμια κινηση. εγω παντως ψηφιζω πιστολι για αμυνα στο σπιτι (κατα προτιμηση glock)
που πιστευω για την τιμη του ειναι πολυ καλο! -
καλα οκ εχουμε ξεφυγει εδω περα
σε λιγο θα στησουμε 50ρια σε καθε δωματιο
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
καταλαβαινω οτι η καραμπινε εχει περισοτερη ισχη πυρος απο ενα πιστολι και ειναι λογικο,
αλα δεν ειναι ευχριστη ομως. ποσοι μπορουνε να ξαναγεμισουν γρηγορα μια καραμπινα?
θελει πολυ προπονιση. εχουν βγαλει νομο οι κυνηγετικες να περνουν μεχρι 3 φυσιγγια? κατι
τετοιο μου ειπε καποιος. οπλο του στυλ ar15 πως θα καλο για αμυνα στο σπιτι η θα γινει το σπιτι κοσκινο?
εννοειτε οτι οποιοδηποτε οπλο το χρησιμοποιει καποιος εμπειρος και εκπεδευμενος, αλλιος
δεν κανεις καμια κινηση. εγω παντως ψηφιζω πιστολι για αμυνα στο σπιτι (κατα προτιμηση glock)
που πιστευω για την τιμη του ειναι πολυ καλο!Ζομπι θα σου επιτεθουν και θες πολλα φυσιγγια;
-
Ελα ντε!
Mισο λεπτό να καταλάβω...Πόσα φυσίγγια χρειάζονται πιά! Σιγα μην χρειάζονται και νάρκες κατα προσωπικού!
Μιλάμε για την αντιμετώπιση ληστή και όχι πληρωμένου δολοφόνου με συμβόλαιο.
Ο ληστης αν δεν πιάσει αδοκήτως και εξαπίνης αυτον που μενει στο σπίτι, αλλά βρεί αντίσταση (εφ όσον δεν εγκλωβιστει και έχει έλευθερο δρόμο διαφυγής) έχει μία μόνο επιλογή!
Να την κοπανήσει αυθωρεί και παραχρήμα!(η οποία δεν πηγάζει μόνο απ την λογική αλλά και από το ένστικτο αυτοσυντήρησης, ώστε να μην σκοτωθει, τραυματιστεί, συλληφθεί κλπ, ώστε να μπορέσει να εξακολουθήσει να απολαμβάνει αυτα που με κόπο καταφέρνει να κλέψει σε άλλα σπίτια που οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες). -
θα ηθελα πολλα φυσιγγια-σφερες για να εχω μεγαλητερο πλεονεκτημα αν ποτε φτασω σαυτη την κατασταση
(που ευχομε να μη φτασω ποτε) γιατι αν σκεφτεις την ενταση αυτης της στιγμης, θα φοβηθεις,
θα πρεπει να σκεφτεσε γρηγορα και τα σχετικα, ισως αστοχησεις και σου επιτεθει ο ληστης
γιατι δεν ξερεις τι εχει να χασει αυτος (που οι πιο πολλοι δεν εχουν να χασουν τιποτα).
το συμπερασμα ειναι οτι η καμπαμπινα με 3 φυσιγγια ειναι επαρκης για αμυνα στο σπιτι
εναντιον σε οποιονδηποτε ληστη, η οχι? -
θα ηθελα πολλα φυσιγγια-σφερες για να εχω μεγαλητερο πλεονεκτημα αν ποτε φτασω σαυτη την κατασταση
(που ευχομε να μη φτασω ποτε) γιατι αν σκεφτεις την ενταση αυτης της στιγμης, θα φοβηθεις,
θα πρεπει να σκεφτεσε γρηγορα και τα σχετικα, ισως αστοχησεις και σου επιτεθει ο ληστης
γιατι δεν ξερεις τι εχει να χασει αυτος (που οι πιο πολλοι δεν εχουν να χασουν τιποτα).
το συμπερασμα ειναι οτι η καμπαμπινα με 3 φυσιγγια ειναι επαρκης για αμυνα στο σπιτι
εναντιον σε οποιονδηποτε ληστη, η οχι?Και αν ο ληστης σου επιτεθει με βομβα υδρογονου;
-
Που ειναι ο Διας και ο αε70γτσ?
εχουν παει στο πεδιο βολής?? Κανουν οπλασκήσεις ?
ΝΤΟ!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εναντιον σε οποιονδηποτε ληστη, η οχι?Και αν ο ληστης σου επιτεθει με βομβα υδρογονου;
-
Ε... Μην έχεις και την θαλάμη γεμάτη και γίνει κανένα ατύχημα...
-
μαλλον γραφω μαλακιες. εσεις τι εχετε για αμυνα (αν εχετε κατι) και τι προτεινεται?
-
μαλλον γραφω μαλακιες. εσεις τι εχετε για αμυνα (αν εχετε κατι) και τι προτεινεται?3-5-2 ,παιζουν στην ευθεια οι αμυντικοι.
-
Στα σοβαρα τωρα,αν σου μπουκαρουν με βαρυ οπλισμο πιστευεις οτι θα εχεις την δυνατοτητα αντιδρασης;Θα σε 'χτυπησουν' πριν προλαβεις να ανοιξεις τα ματια σου.
-
μαλλον γραφω μαλακιες. εσεις τι εχετε για αμυνα (αν εχετε κατι) και τι προτεινεται?Κλειδώνουμε και εμπιστευόμαστε την τυχη μας.
-
εναντιον σε οποιονδηποτε ληστη, η οχι?Εάν μπει κάποιος στο σπίτι σου, μπορείς να του δώσεις ένα χειρόγραφο με την παραπάνω σύνταξη και ορθογραφία. Μέχρι να καταλάβει τι γράφεις θα έχεις χρόνο να αντιδράσεις.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.