-
Τα τοπ-μαουντς τα τσεκαραμε στην αλλαγη των αμορτισερ ηταν μια χαρα.Οταν λες ταμπουροτορνο εννοεις να παω τα ταμπουρα των μπροστινων δισκων στον τορνο?η υπαρχει ειδικος ταμπουροτορνος οπως λες?
-
Ο χρήστης tavensis έγραψε:
Τα τοπ-μαουντς τα τσεκαραμε στην αλλαγη των αμορτισερ ηταν μια χαρα.Οταν λες ταμπουροτορνο εννοεις να παω τα ταμπουρα των μπροστινων δισκων στον τορνο?η υπαρχει ειδικος ταμπουροτορνος οπως λες?Μαλλον εννοεις τα μπροστινα μουαγιε των τροχων.
-
Λαβετε υπόψιν οτι πριν την αλλαγη ελαστικων αμορτισερ και δισκοπλακων δεν υπηρχε προβλημα κανενα,αλλα τα αλλαξα ολα μαζι δυστυχως και δεν εχω καθαρη εικονα του τι μπορει να φταιει.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!Βάσει αυτού που τόνισα στο κείμενο σου, υποπτεύομαι ότι ίσως να έχει πρόβλημα ο σκελετός των νέων ελαστικών που έβαλες. Ο σκελετός τους στραβώνει όταν δεν αποθηκεύονται σωστά (π.χ. τα βάζουν το ένα πάνω στο άλλο) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δοκίμασε να κάνεις αλλαγή των ελαστικών (μπρος-πίσω) προσέχοντας (αν έχουν) τη φορά τους (βελάκι κατεύθυνσης) & παρατήρησε πιθανές διαφορές. Αν μπορείς, δοκίμασε & βάζοντας άλλα λάστιχα.
-
evankouros τα λαστιχα ειναι 4μηνης κατασκευης βαση αναγλυφου εταιριας, το μπρος πισω εγινε και αυτο με το που αντιληφθηκα το προβλημα χωρις καμια απολυτως διαφορα.
-
evankouros τα λαστιχα ειναι 4μηνης κατασκευης βαση αναγλυφου εταιριας, το μπρος πισω εγινε και αυτο με το που αντιληφθηκα το προβλημα χωρις καμια απολυτως διαφορα.μαλλον τα λαστιχα σου ειναι γτπ.....
πας και βαζεις στο λαστιχα σου 2 μεταχειρισμενα λαστιχα μπροστα και βγαζεις ασφαλη συμπερασματα
αρκει να εχει την διασταση σου βεβαια....
ποια λαστιχα εβαλες;;; -
Δεν λέω πως είμαι βέβαιος ότι οφείλεται στα λάστιχα, ούτε έτσι χαλλλαρά ότι είναι 'γτπ' ... απλά σου λέω κάνε ό,τι περνάει απ' το χέρι σου για να αποκλείσεις ότι οφείλεται σ' αυτά, μια & οτιδήποτε άλλο το θεωρώ λιγότερο πιθανό (& πιο δύσκολο/δαπανηρό να ελεγχθεί).
-
Τα michelin energy εβαλα αυτα ειχα και πριν και ημουν ευχαριστημενος μαλακο λαστιχο με κρατημα και διαρκεια.Οκ θα δοκιμασω με τα παλια που κρατησα ενα στη ρεζερβα και ενα στην αποθηκη για παν ενδεχομενο μιας και μου τυχε αχρηστευση του ενος απο μπετοβεργα.Ετσι ωστε να αποκλεισω οτι ειναι απο τα λαστιχα ..και θα επανερθω.
-
περιμενουμε αναφορα-εξελιξεις......
-
Ετσι ωστε να αποκλεισω οτι ειναι απο τα λαστιχα ..και θα επανερθω.Και πολύ καλά θα κάνεις!
-
Προς το φίλο με το τρεμουλο στο Αβεναις.Τσεκαρε το δεξί ημιαξονιο.
-
he s alive
-
Τι εννοεις Beams για το δεξι ημιαξονιο εχει καποιο αντιβαρο ενσωματωμενο?Εχει ελεχθει ηδη προσεκτικα ολο το μπροστινο συστημα ημιαξονια συνεμπλοκ ρουλεμαν καθως και οι πισω τροχοι για τυχον κενα αλλα ειναι ολα αψογα.
-
βγάλε το ημιαξόνιο και βάλτο σε τόρνο να δεις αν είναι στραβο, με το μάτι δε φαίνεται τπτ.
ΓΙα να το λέει ο BEAMS κάτι πρέπει να παίζει και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το δεις αν έχει καποια 'εκκεντρότητα'
-
To τεστ με τα παλια λαστιχα που ειχα εγινε και το ιδιο ακριβως συμβαινει.Συμπερασμα δεν ειναι απο τα λαστιχα.
-
Γεια σας, ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο corolla και τις προαλλες πηγα και ειδα ενα απο car.gr
Σε σχεση με την αγγελια:
Η αδεια κυκλοφοριας ηταν 06/2005 αντι 07/2006.
Ηταν προσφατα μεταβιβασμενο ενω εγραφε 1ο χερι.
Δεν ειχε βιβλιο σερβις.
Ο οδηγος δεν ηταν ο κατοχος αλλα συγγενης του;Επειδη μου ξανατυχε το σκηνικο τι παιζει εδω;
Οι εμποροι απλα προσποιουνται τους ιδιωτες;Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωσεις τους αλλους υποψηφιους αγοραστες;
-
τι λάδι να προτιμήσω για 4ΕFE?
-
10-40 και τακτικές αλλαγές
-
Ο χρήστης athos s έγραψε:
Γεια σας, ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο corolla και τις προαλλες πηγα και ειδα ενα απο car.gr
Σε σχεση με την αγγελια:
Η αδεια κυκλοφοριας ηταν 06/2005 αντι 07/2006.
Ηταν προσφατα μεταβιβασμενο ενω εγραφε 1ο χερι.
Δεν ειχε βιβλιο σερβις.
Ο οδηγος δεν ηταν ο κατοχος αλλα συγγενης του;Επειδη μου ξανατυχε το σκηνικο τι παιζει εδω;
Οι εμποροι απλα προσποιουνται τους ιδιωτες;Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωσεις τους αλλους υποψηφιους αγοραστες;
ναι,βαλε τον κωδικο της αγγελιας σε οποιο site αυτοκινητου γνωριζεις......
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
10-40 και τακτικές αλλαγέςτι άλλες επιλογές έχουμε για πιο αραιές αλλαγές;
-
5-40
Στον 4AFE βγάζουν άνετα πάνω 10.000, τσεκαρισμένο με ανάλυση λαδιών. Κι εγώ αυτά βαζω και κάνω αλλαγές χοντρικά 2 φορές το χρόνοΠόσα χλμ κάνεις το χρόνο Βασίλη?
TOYOTA FORUM