-
..το επόμενο 3μηνο θα έχω ένα brand new C5 2,0...αντικαταστάτη του τωρινού VTS 1,6 μου.
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ε39 Μ5 σε λιγες μερες!
(εισαγωγη)για δωσε πληροφοριες!!
τιμη, τροπος εισαγωγης?? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε39 Μ5 σε λιγες μερες!
(εισαγωγη)για δωσε πληροφοριες!!
τιμη, τροπος εισαγωγης??Το αυτοκινητο ανηκει σε συγγενη(θειος) και θα το παρω μεσο ενος γερμανου μαντρα για να ειναι πιο ευκολη η διαδικασια με τις πινακιδες τσολ.Οταν φτασω Πατρα δηλωνω αφιξη αυτοκινητου,και μετα απο λιγες μερες τελωνειο και τσεκουρι!!!
Υπολογιζω μαζι με πινακιδες 41000-43000. -
Για εμενα δε παιρνω καινουργιο αυτοκινητο για μερικα χρονακια.
Η γυναικα μου θα παρει κατι μαλλον κατα 2007/8 μερια.
Ξεφορτωμα το Grand Cherokee αγορα Ηοnda Pilot.Νικος
-
Αν όλα πάνε καλά ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα να αλλάξω το Φιατάκι μου με ένα καινούργιο Ford Sportka ή με το επερχόμενο Fiat Punto,αν είναι ενδιαφέρων οδηγικά.
Δεν το κρύβω ότι λοξοκοιτάζω και προς μεταχειρισμένο,με πολύ διαφορετικές επιλογές,αλλά μετά το 'κάζο' που έπαθα στα τέλη του 2004 ,πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρω το κοντινό μου περιβάλλον να 'συγχρηματοδοτήσει το έργο'
-
Ελπίζω σε 1 με 2 χρονάκια. Θα δείξει.
-
Φέτος, μιας και θα κλείσει 5ετία το Fabia. Εκτός και αν πάρω σπίτι, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα
-
Μόλις αγόρασα διαμέρισμα. Τυχαίνει να είναι πάνω στην γραμμή του metro οποτε δεν χρειάζεται πια όχημα η γυναικα για τώρα.
Αλλα σε 2-3 χρονια που θα πάρο μεγαλύτερο σπίτι θα της δώσω το CR-V και χτυπάω για πάρτη μου ένα Honda MDX η Honda Ridgeline.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Μόλις αγόρασα διαμέρισμα. Τυχαίνει να είναι πάνω στην γραμμή του metro οποτε δεν χρειάζεται πια όχημα η γυναικα για τώρα.Αλλα σε 2-3 χρονια που θα πάρο μεγαλύτερο σπίτι θα της δώσω το CR-V και χτυπάω για πάρτη μου ένα Honda MDX η Honda Ridgeline.
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις τη λέξη Honda μπροστά από τα μοντέλα
-
καλός ο περικλής δεν λέω, αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... (θα με διαβάζει και θα μουλαρώσει, πραγματικα )
λέω για μέσα στο 2005, αλλά τα μοντέλα που σκέπτομαι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, προς το παρόν κάτι μεταξύ corola, A3, Golf GTI, TT, BMW σειρά1, RAV4, Pajero Pinin, καμία σχέση το ξέρω πρέπει πρώτα να καταλήξω για τι χρήση το θέλω και μετά ν'αποφασίσω ...παίζει και μια φάση leasing απο το γραφείο, οπότε τότε μαλλον θ'αράξω στο εταιρικό και θα ξενιάσω και απο δόσεις/δάνεια/ασφάλειες/σήματα κυκλοφορίας κλπ...εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν το κρύβω ότι λοξοκοιτάζω και προς μεταχειρισμένο,με πολύ διαφορετικές επιλογές,αλλά μετά το 'κάζο' που έπαθα στα τέλη του 2004 ,πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρω το κοντινό μου περιβάλλον να 'συγχρηματοδοτήσει το έργο'εγώ κοιτάζω μόνο προς μεταχειρισμένο. Όπου φτωχός κι η μοίρα του
Κάποια παλιά μπερλίνα Άλφα (75, Αλφέττα κλπ) ή BMW 2002 είναι στις πρώτες επιλογές. Eκτός αν χτυπήσω κανένα Κουπεράκι Το Γιάρις εννοείται δεν πρόκειται να αντικατασταθεί με τίποτα! Ελπίζω μέσα στο 2005 να τα καταφέρω, παρότι τα ίδια έλεγα και για το 2004....εξαίρεση θα γίνει μόνο αν πάνε υπερβολικά καλά οι δουλειές ή αν κάνει ΤΡΕΛΟ χρηματοδοτικό η Φίατ για το νέο Πούντο ή αν μείνω χωρίς φαϊ-τσιγάρα-νερό-κινητό-ηλεκτρικό και πάω για C4 (κλαψ...λυγμ.... )
-
πρώτα ο Θεός, μετά τα αποτελέσματα των πανελληνίων, ακόμα πιο μετά το δίπλωμα, και κάπου στο βάθος του 2005 με βλέπω με αυτοκίνητο.. (ελπίζω δηλαδή )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν το κρύβω ότι λοξοκοιτάζω και προς μεταχειρισμένο,με πολύ διαφορετικές επιλογές,αλλά μετά το 'κάζο' που έπαθα στα τέλη του 2004 ,πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρω το κοντινό μου περιβάλλον να 'συγχρηματοδοτήσει το έργο'
εγώ κοιτάζω μόνο προς μεταχειρισμένο. Όπου φτωχός κι η μοίρα του
Κάποια παλιά μπερλίνα Άλφα (75, Αλφέττα κλπ) ή BMW 2002 είναι στις πρώτες επιλογές. Eκτός αν χτυπήσω κανένα Κουπεράκι Το Γιάρις εννοείται δεν πρόκειται να αντικατασταθεί με τίποτα! Ελπίζω μέσα στο 2005 να τα καταφέρω, παρότι τα ίδια έλεγα και για το 2004....εξαίρεση θα γίνει μόνο αν πάνε υπερβολικά καλά οι δουλειές ή αν κάνει ΤΡΕΛΟ χρηματοδοτικό η Φίατ για το νέο Πούντο ή αν μείνω χωρίς φαϊ-τσιγάρα-νερό-κινητό-ηλεκτρικό και πάω για C4 (κλαψ...λυγμ.... )
....κουράγιο ρε Σπύρο.
-
Λες ε? (αχχχχχ...C4....αχχχ....Blanc Banquise....
)
Φαϊ-τσιγάρο δύσκολα κόβονται ρε Σάββα όμως.. -
Yπομονή Σπύρο!
Θα'ρθει άσπρη μέρα και για μας... -
Αν πάνε όλα καλά με τη δουλειά μου, ίσως μέσα σε αυτόν το χρόνο να πάρω καινούργιο.
Σκέφτομαι για κάτι μικρό για εύκολες μετακινήσεις. (στο μυαλό μου έχω το jazz, αλλά θα δούμε μέχρι τότε)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μόλις αγόρασα διαμέρισμα. Τυχαίνει να είναι πάνω στην γραμμή του metro οποτε δεν χρειάζεται πια όχημα η γυναικα για τώρα.
Αλλα σε 2-3 χρονια που θα πάρο μεγαλύτερο σπίτι θα της δώσω το CR-V και χτυπάω για πάρτη μου ένα Honda MDX η Honda Ridgeline.
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις τη λέξη Honda μπροστά από τα μοντέλα
Why?
-
Because εννοείται!
-
σε καμιά 8ετία όταν θα παλιώσει το yaris,εκτός αν κάνω οικογένεια και χρειάζομαι μεγαλύτερο αμαξι.γενικά στην οικογένεια κρατάμε τα αυτοκίνητα μέχρι να παλιώσουν...
Ποτε σκοπευετε να αγορασετε το επομενο σας αυτοκινητο?