-
Κατεβαινει τωρα, θα το δοκιμασω και θα σου πω...
-
διάβασα κάτι κριτικές ότι δεν είναι καλό...περί κακού χειρισμού λέγανε κλπ
-
εχει πεσει σε επιπεδο dirt και βαλε πιο κατω σαν χειρισμο... δεν περιμενα να ειναι rbr βεβαια αλλα οχι και ετσι το dead zone στο 50 και να στριβει λες και ειναι 458
-
Θέλω να με πείτε ένα παιχνίδι για το πσ3, με χορρορ καταβολές και σχετικη πλοκή (π.χ. Πρώτα ρεσιντεντ εβιλ). Όχι μόνο ζόμπι και μπαμ-μπουμ, θέλουμε και γρίφους. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ στη ζαβλακοσυνη του 4τφ!
Σιλεντ χιλ λέει;
-
Silent hill θα έλεγα ναι λέει !!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να με πείτε ένα παιχνίδι για το πσ3, με χορρορ καταβολές και σχετικη πλοκή (π.χ. Πρώτα ρεσιντεντ εβιλ). Όχι μόνο ζόμπι και μπαμ-μπουμ, θέλουμε και γρίφους. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ στη ζαβλακοσυνη του 4τφ!Σιλεντ χιλ λέει;
Siren: Blood Curse
Condemned
Dead SpaceΑν δεν έχεις παίξει τα παλιά SIlent Hill πάρε το HD collection που έχει μέσα το 2 και το 3.
Μπορείς να δεις και τα FEAR αλλά δεν ξέρω τι λένε από γρίφους. -
Τα fear είναι καθαρά shooter με στοιχεία τρόμου
Πάντως είμαι κι εγώ υπέρ των dead space , καταπληκτικά παιχνίδια και ατμοσφαίρα
Για τα sillent hill θέλει συζήτηση το θέμα
-
Ευχαριστώ, όχι δεν θέλω shooter, θέλω να υπάρχει άνεση χρόνου καθότι θα παιχτεί από παρέα άπειρη σε shooter σαν adventure. Αλλά αν έχει στοιχείο θρίλερ, θα είναι 100% αυτό που θέλω. Dead space λοιπόν και Silent Hill, Condemned και Siren...μάλλον αρχίζει το ψάξιμο!
Διάβασα για το Resident Evil 6 ότι είναι ένα συνεχές αιματοκύλισμα χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή στην πλοκή και δεν ψήνομαι.
-
οχι.. το μονο που διατηρουσε τις ισορροπιες ηταν το 4
απο το 5 και μετα αρχισε το ξυλο
-
το fear ειναι καλο να το παιξεις βραδυ χωρις φως και βλακειες και με τον ηχο στο τερμα (αν εχεις μεγαλη τιβι καλυτερα.. )
με φιλους διπλα κτλ κτλ για ατελειωτο κλασιμο -
μονο το πρωτο ειχε αρκετα τρομακτικη ατμοσφαιρα.. μετα επεσε το πραγμα
βεβαια και το τελευταιο μου αρεσε
-
Θέλω να με πείτε ένα παιχνίδι για το πσ3, με χορρορ καταβολές και σχετικη πλοκή (π.χ. Πρώτα ρεσιντεντ εβιλ). Όχι μόνο ζόμπι και μπαμ-μπουμ, θέλουμε και γρίφους. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ στη ζαβλακοσυνη του 4τφ!Σιλεντ χιλ λέει;
Για καποιο ανωμαλο λογο μου ηρθε στο μυαλο το Catherine
αλλα δε νομιζω να ειναι ακριβως αυτο που ζηταει ο φιλος...Παντως εγω που το επαιξα μπορω να πω οτι σε τεντωνει το game
ps. Το πρωτο FEAR γαμουσε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μονο το πρωτο ειχε αρκετα τρομακτικη ατμοσφαιρα.. μετα επεσε το πραγμαβεβαια και το τελευταιο μου αρεσε
ε ναι παντα τα πρωτα ειναι αυτα που δεν ξεχνας αλλα οκ λογο ιστοριας επρεπε το δευτερο να γινει μαπα αλλιως το τριτο δεν θα ειχε νοημα
μετα το Lula ολα τα αλλα ειναι μαπες σε εβαζε στο κλιμα του εκβιασμου με την μια
-
Αν θέλετε τρομακτικό παιχνίδι παίξτε Aliens vs Predator με Marine με τα ηχεία δυνατά, εγγυημένο κλάσιμο
Δηλώνω περήφανα ότι παίζω Crysis 2 (σε 1920χ1080 αλλά με gamer ρύθμιση γραφικών, δυστυχώς παραπάνω χάνει frames) και ευχαριστιέμαι γραφικάρες Βέβαια το παιχνίδι δεν έχει πολύ edgy χειρισμό, έχει μια περίεργη αίσθηση ότι ο χαρακτήρας αργεί να νιώσει στο input του mouse/keyboard αλλά αυτό είναι feature Μετά από ένα βαρύ 4ωρο ασταμάτητου gaming η CPU με εξέπληξε παραμένοντας στους 40 βαθμούς
Σειρά έχει το battlefield 3
-
Θέλω να με πείτεΝα σε πούμε και τη μοίρα και το ριζικό σου βρε πασά μου! Ωραία κοπέλα θα πάρεις, από Α ξεκινάει σε Η τελειώνει το όνομά της. Παντόφλα θα τρως επειδή παίζεις παιχνίδια στο πισί αντί να κάνεις παιχνίδια μαζί της. Ασήμωσε τώρα!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Βέβαια το παιχνίδι δεν έχει πολύ edgy χειρισμό, έχει μια περίεργη αίσθηση ότι ο χαρακτήρας αργεί να νιώσει στο input του mouse/keyboard αλλά αυτό είναι featureΕγώ δεν το παρατήρησα αυτό όταν ασχολήθηκα μαζί του και το ετρεχα όλα τερμα...
-
Αχχχ... μεγαλο καψιμο το MaxPayne3
το εβαλα σε τηλεωραση με 1900 αναλυση και τερμα ηχο
δεν μπορω να ξεκολλησω!!! -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αχχχ... μεγαλο καψιμο το MaxPayne3
το εβαλα σε τηλεοραση με 1900 αναλυση και τερμα ηχο
δεν μπορω να ξεκολλησω!!!καλα που το τελειωσα γιατι με εβλεπα να λιωνω μπροστα στην τηλεοραση
παιχνιδαααρααααα απο τα καλυτερα που εχω παιξει τελευταια -
τελείωσα σήμερα το dishonoured...τρομερό παιχνίδι με 3 εναλλακτικά φινάλε. Ένα ευχάριστο, ένα δυσάρεστο και ένα μίξη και των 2!
Τι να ...'αγοράσω' τώρα; -
αμα σου αρεσε να το αγορασεις κανονικα τοτε
(ετσι κανω εγω σε οτι μου αρεσει )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)