-
Εξαιρετικό. Τώρα θα αντιμετωπίσεις άλλο πρόβλημα , το να βρεις τον κατάλληλο δρόμο για να το ευχαριστηθείς. Ξέρεις , παραλία , αμμουδιά τίποτα φοίνικες κλπ κλπ κλπ....
-
Συγχαρητήρια και από εμένα Γιόν! Μεγάλη υπόθεση που βγήκε στον δρόμο και είναι μάχιμο!
-
http://www.britishpathe.com/video/marke ... ilverstone
-
φοβερο βιντεο!!!! αλλα ειναι προφανες οτι τα αγωνιστικα τρεχουν πιο γρηγορα απ τον κανονικο χρονο. δειτε ποσο γρηγορα περπατανε οι ανθρωποι παραλληλα της πιστας.....
επισης τρελη σαπουκα απ τα νιατα του το ''πραμα'' κρεμονται τα ''a panels'' κι αναβοσβηνουν αλλεν-ντελον τα φλας φωτα κλπ
-
-
Απολαυστικο και...θελω κι εγω..!
-
-
Αν ήταν MkI και χωρίς το (εξτρά) καλοριφέρ θα χωρούσαν δυο - τρεις ακόμα!
-
Πάντα κάποιοι είχαν θέμα με τους χώρους του Μινι. Αυτό μου θυμίζει το εξής περιστατικό: Πρωτομαγιά του '85 παίρνουμε το Μινι της θείας μου, εγώ στο τιμόνι, η θεία μου δίπλα, πίσω η αδελφή μου, μία φίλη και τα δύο ξαδέλφια μου, που τότε ήταν 13-14 χρονών και πάμε για μπάνιο στο Πόρτο Γερμενό. Μέσα στα Βίλλια έχει μποτιλιάρισμα, είμαστε σταματημένοι στο τελείωμα μιας ανηφόρας και μπροστά μας είναι ένας γέρος με ένα Taunus 12Μ Ρ4. Ξαφνικά ο τύπος βάζει όπισθεν κι έρχεται και κάθεται το Taunus πάνω στο καπώ του Μινι. Τότε βγαίνει έξω ο 'επαγγελματίας οδηγός που δεν έχει κάνει ποτέ του τρακάρισμα' και αρχίζει να φωνάζει ότι είμαστε παράνομοι γιατί απαγορεύονται έξι άτομα μέσα στο Μινι!!!!
-
μακάρι να είχε απλά ένα θέμα με τους χώρους του Μίνι , αυτός ( και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος ) είχε γενικότερα θέματα πολύ πιο σοβαρά !!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
...................στο Βίλλια.............στα Βίλια
-
-
Τότε που το αυγό γραφόταν αυγό και το τραίνο γραφόταν τραίνο...
-
και το Παλάδιο ράλι, Παλλάδιο ράλλυ...
-
Χρόνια πολλά στα μινάκια !!!
Σαν σήμερα 18 Νοεμβρίου 1906 γεννήθηκε στην Σμύρνη ο Αλέξανδρος Άρνολντ Ισηγόνης. -
Το τελευταιο μινι...
http://www.aronline.co.uk/blogs/news/ne ... ongbridge/
-
Τελευταίο...
Κάπως τραβηγμένο το βλέπω.
Ανακάλυψαν ένα στραβό κουφάρι που είχε πεταχτεί στα υπόγεια πριν 30+ χρόνια, αυτό είναι όλο.
Απλά ο κόσμος αρέσκεται στο να δημιουργεί ιστορίες από το πουθενά... -
Εννοούν ότι, αφού βρέθηκε ένα κουφάρι που δε μονταρίστηκε ποτέ, όταν αυτό θα γίνει, θα είναι το τελευταίο Μίνι που φτιάχτηκε στο Λόνγκμπριτζ...πιασ' τ' αυγό και κούρευτο...τί άλλο θα ανακαλύψουν οι εγγλεζάρες για να μας κάνουν να ασχολούμαστε μαζί τους.
Αυτός δε που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το σκραπ, και περιμένει να γίνει αυτοκίνητο, πρέπει να είναι τουλάχιστον εγκεφαλικά ανάπηρος. -
Βασικά, όπως λέει και ο ίδιος, είναι το τελευταίο Μινι που βγήκε από το κτιριακό συγκρότημα του παλιού εργοστασίου στο Longbridge, πριν το γκρεμίσουν.
...μια ρομαντική ιστορία πάντα ανεβάζει την τιμή ενός αυτοκινήτου στην Αγγλία.
-
το βαν της Ολυμπιακής προχωράει
Classic Mini forum