-
http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie ... .1.gen.jpg
http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie ... .1.gen.jpg
http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie ... .1.gen.jpgΚαι για να θυμόμαστε και τα λίγο πιο παλιά:
http://www.germancarfans.com/photos/304 ... 006big.jpg240 ίπποι,240 χλμ/ώρα τελική
225/45 R 18 ή προεραιτικά 235/35 R 19 (φαρδιά μου φαίνονται,θα ψάξω να δω μήπως έχουν κάνει λάθος) -
Πέρασα σήμερα απο Elfinco. Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες τιμές, ο πωλητής υποστήριξε οτι θα είναι 100-200 ευρώ ακριβότερο σε σχέση με το 5θυρο. Έχει όμως standard το ESP και το IDS Chassis.
Στις εκθέσεις απο ότι μαθαίνω έχουν μόνο την έκδοση Sport (αντίστοιχη της Elegance στο 5θυρο). Παράδωση όπως λένε τον Μάιο.
Αυτό που δεν ακούγεται μέχρι στιγμής είναι για πακέτο λανσαρίσματος που συνηθίζεται τελευταία στα νέα μοντέλα. Ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός έχει κορυφωθεί (βλέπε άνοδο πωλήσεων Golf, ανταγωνιστική τιμή C4, έκπτώσεις στην Corolla, είσοδος Focus etc)
Είδωμεν.... -
Δείτε και το astra btcc!!
Προσωπικά έχω μείνει άφωνος με το πόσο όμορφο είναι το astra HPC!!Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά μου φαίνεται μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας (golf Gti , civic type R, megane sport, 147 GTA κλπ...)!! Δεν το περίμενα με τίποτα από την Opel!! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δείτε και το astra btcc!!
Προσωπικά έχω μείνει άφωνος με το πόσο όμορφο είναι το astra HPC!!Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά μου φαίνεται μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας (golf Gti , civic type R, megane sport, 147 GTA κλπ...)!! Δεν το περίμενα με τίποτα από την Opel!!Και εμένα μου φαίνεται μακράν το πιο όμορφο,με την εξαίρεση της 147 gta,που επίσης είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο!
Πιθανόν να είναι και το ταχύτερο της κατηγορίας,αλλά για το αν θα είναι το καλύτερο επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω... -
Και εγώ ομολογώ οτι δε περίμενα τέτοια κίνηση απο την Opel. Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μου φαίνεται πως το GTC θα είναι το Renault Megane Coupe των '00.
-
Πολύ 'space' εμφάνιση
-
'Ευρωπαικές' τιμές του GTC:
1.4 Enjoy 15.900
1.6 Enjoy 16.660
1.4 Sport 17.450
1.8 Enjoy 17.850
1.6 Sport 18.210
1.4 Cosmo 18.350
1.7 CDTI 100 Enjoy 18.350
1.6 Cosmo 19.110
1.8 Sport 19.400
1.9 CDTI 120 Enjoy 19.700
1.7 CDTI 100 Sport 19.900
1.8 Cosmo 20.300
2.0 T 170 Enjoy 20.650
1.7 CDTI 100 Cosmo 20.800
1.9 CDTI 150 Enjoy 20.900
1.9 CDTI 120 Sport 21.250
1.9 CDTI 120 Cosmo 22.150
2.0 T 170 Sport 22.200
1.9 CDTI 150 Sport 22.450
2.0 T 170 Cosmo 23.100
1.9 CDTI 150 Cosmo 23.350
2.0 T 200 Sport 24.000
2.0 T 200 Cosmo 24.900Οι διαφορές δε πρέπει να είναι σημαντικές απο τις τιμές που θα ισχύσουν στην Ελλάδα. Απο ότι φαίνεται στα 25.000 Ευρώ περίπου και σε αυτή τη κατηγορία το GTC θα είναι ασυναγώνιστο (C4,Corolla T-Sport),τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί το Focus ST.
-
Μάλλον πρέπει να τα μπερδεύετε λίγο. Άλλο Astra GTC και άλλο Astra 3θυρο!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μάλλον πρέπει να τα μπερδεύετε λίγο. Άλλο Astra GTC και άλλο Astra 3θυρο!Ποιά η διαφορά;
-
το ερχομενο σαββατο το εχει παρουσιαση ο Στεφανης στο traction.
by the way.......το τριθυρο ή GTC δεν ειναι η τριθυρη εκδοση του ASTRA H με την εννοια οπως γνωρισαμε τις αντιστοιχες εκδοσεις του προηγουμενου G που το μονο που αλλαζε ηταν οι δυο επιπλεον πορτες ή και ο τριτος ογκος στο σενταν αλλα μια ξεχωριστη εκδοση που μονο απο εμπρος μοιαζει με το Η κατι οπως οι διαφορες του G με το coupe που δεν νομιζω οτι το ελεγε κανεις G.
η διαφοροποιηση αυτη με βρισκει απολυτα σύμφωνο αφου η μεγαλυτερη κλιση στο πισω παρπριζ καθως και το σφηνοειδες του σχημα ειναι πιο κοντα στην αισθητικη μου και αυτο το κανει ως μια απο τις πιθανες μου επιλογες.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ποιά η διαφορά;
Νομίζω ότι είναι το ίδιο!
-
Από την μέση και μπροστά είναι Astra H με ελάχιστες διαφορές σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Το εσωτερικό επίσης το ίδιο θα είναι. Απλώς επειδή ήθελαν να φτιάξουν coupe κι όχι απλώς 3θυρο, σχεδίασαν τα πίσω παράθυρα σαν φεγγίτες μπαλαούρου. Εντυπωσιακή σχεδίαση για coupe, κόβεται για κάποιον που θέλει να έχει διαθέσιμες τις πίσω θέσεις αλλά του αρέσει και η στιβαρότητα κι η σπορ εμφάνιση ενός 3θυρου.
-
Πολύ ωραίο δεν μπορώ να πω. Αλλά αν δεν βγει να το δούμε να κυκλοφορεί δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα. Σε κάθε έκθεση βγάζουν και διαφορετική έκδοση για το Astra, αυτή είναι η δουλεία τους άλλωστε. Αφήστε να δούμε τελικά τι θα έρθει στην άμοιρη ελλαδίτσα και πόσο θα στοιχίζει τελικά. Ποιός μπορεί να βγάλει άκρη τι θα έρθει τελικά? Έχουν βγει Astra OPC, GTC, HPC και ποιός ξέρει τι άλλο θα βγάλουν.
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Πολύ ωραίο δεν μπορώ να πω. Αλλά αν δεν βγει να το δούμε να κυκλοφορεί δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα. Σε κάθε έκθεση βγάζουν και διαφορετική έκδοση για το Astra, αυτή είναι η δουλεία τους άλλωστε. Αφήστε να δούμε τελικά τι θα έρθει στην άμοιρη ελλαδίτσα και πόσο θα στοιχίζει τελικά. Ποιός μπορεί να βγάλει άκρη τι θα έρθει τελικά? Έχουν βγει Astra OPC, GTC, HPC και ποιός ξέρει τι άλλο θα βγάλουν.Δεν ξέρω τι θα βγάλουν αλλά ξέρω τι δεν θα βγάλουν OPEL ASTRA GTI.... α πα πα
-
Ποιά η διαφορά;
Άλλο BMW 316i coupe και άλλο BMW M3. Δεν μπορεί να λέμε βγαίνει η νέα Μ3 και να μιλάμε για τα 1.6. Έτσι και εδώ δεν μπορούμε να λέμε τιμές για 3θυρο και να το βαφτίζουμε GTC. Αυτές θα είναι για απλή έκδοση όπως έρχετε το 5θυρο απο 1.4 έως 2.0 200 άλογα. Τα 200 άλογα δεν λένε τίποτα. Έτσι και στο τρίθυρο. Άλλο 3θυρο και άλλο GTC
-
Άλλο BMW 316i coupe και άλλο BMW M3. Δεν μπορεί να λέμε βγαίνει η νέα Μ3 και να μιλάμε για τα 1.6. Έτσι και εδώ δεν μπορούμε να λέμε τιμές για 3θυρο και να το βαφτίζουμε GTC. Αυτές θα είναι για απλή έκδοση όπως έρχετε το 5θυρο απο 1.4 έως 2.0 200 άλογα. Τα 200 άλογα δεν λένε τίποτα. Έτσι και στο τρίθυρο. Άλλο 3θυρο και άλλο GTCΚάνεις λάθος. GTC λέγεται η τρίθυρη έκδοση γενικότερα με την top έκδοση προς το πρόν να λέγεται GTC 2.0 Turbo. Αυτό έχει δώσει η Opel μέχρι στιγμής να καταλάβουμε.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άλλο BMW 316i coupe και άλλο BMW M3. Δεν μπορεί να λέμε βγαίνει η νέα Μ3 και να μιλάμε για τα 1.6. Έτσι και εδώ δεν μπορούμε να λέμε τιμές για 3θυρο και να το βαφτίζουμε GTC. Αυτές θα είναι για απλή έκδοση όπως έρχετε το 5θυρο απο 1.4 έως 2.0 200 άλογα. Τα 200 άλογα δεν λένε τίποτα. Έτσι και στο τρίθυρο. Άλλο 3θυρο και άλλο GTC
Κάνεις λάθος. GTC λέγεται η τρίθυρη έκδοση γενικότερα με την top έκδοση προς το πρόν να λέγεται GTC 2.0 Turbo. Αυτό έχει δώσει η Opel μέχρι στιγμής να καταλάβουμε.
Συμφωνώ με τον Παύλο! GTC λέγονται όλα τα τρίθυρα με τις κορυφαίες εκδόσεις να λέγονται HPC ή OPC!
-
Ποιά η διαφορά;
νομιζω οτι αυτη η μαλλον αστεια συζητηση για το πως λεγεται το συγκεκριμενο μοντελο της οπελ θα ληξει με ενα κλικ εδω
νομιζω οτι αφου το επισημο σαιτ της οπελ μιλαει για το νεο μοντελο astra gtc ολα τα αλλα περιττευουν!!!!
τοσο απλα.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Ποιά η διαφορά;
νομιζω οτι αυτη η μαλλον αστεια συζητηση για το πως λεγεται το συγκεκριμενο μοντελο της οπελ θα ληξει με ενα κλικ εδω
νομιζω οτι αφου το επισημο σαιτ της οπελ μιλαει για το νεο μοντελο astra gtc ολα τα αλλα περιττευουν!!!!
τοσο απλα.
Τελικά όλοι λάθος έιχαμε. Το αστρα GTC που δείχνει το site δεν είναι το 3πορτο που έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα. Και βοηθούμενος απο τις φωτό θυμήθηκα ποια είναι η διαφορά που την έιχαμε αναφέρει σε κάποιο άλλο ποστ όταν λέγαμε στην αρχή για to gtc. Η διαφορά είναι η γυάλινη οροφή και ίσως κάτι άλλο. Λέω και εγώ, αφου το 3πορτο δέν είναι το GTC!!!
Πάντως για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας το GTC έχει αλλαγές εκεί που δεν μου άρεσε το νέο αστρα. Στο ότι δεν είχε τρίτο όγκο πίσω και στην μάσκα που κατέβαινε μέχρι το προφυλακτήρα και σε συνδιασμό με τίς ακμές το έδειχναν πολύ στενό και τετραγωνισμένο ενώ τώρα είναι ποιο γλυκό το σχηματάκι του απο μπροστά και άπαιχτο απο πίσω. Ίσως θα έπρεπε να βγάλουν και τα πλαίσια απο τις πόρτες.
Μέσα στο μυαλό μου είναι οι σχεδιαστές?!
-
[
Συμφωνώ με τον Παύλο! GTC λέγονται όλα τα τρίθυρα με τις κορυφαίες εκδόσεις να λέγονται HPC ή OPC!OPC τελικα και για το νεο astra με τα 240 αλογα του και στην χωρα μας απο το προσεχες φθινοπωρο.
ΝΕΟ OPEL ASTRA 3d