-
Σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας από τη δουλειά μετά της στεφάνωσον, κινούμαι στην αριστερή της Σταδίου στο ύψος της Κλαυθμώνος, με σκοπό να στρίψω αριστερά στην Αμερικής. Ξαφνικά, μια Καγιέν (με ζυγό αριθμό, κλασσικά), κάνει σφήνα χωρίς φλας και μπαίνει στη λωρίδα μου, αναγκάζοντάς με να αφήσω γκάζι. Ρίχνω τα γνωστά καντήλια (από μέσα μου, ε;) και εκεί που ετοιμάζομαι να επιταχύνω, δύο μηχανές (η μία μεγάλου κυβισμού) με δυο τυπάδες με λευκά κράνη και πολιτικά χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες κάνουν την ίδια σφήνα και μπαίνουν η μία πίσω από την Καγιέν και η άλλη δεξιά της, έτσι ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς. Η φάση κάνει μπαμ περί τίνος πρόκειται. Η σύζυγος πήρε ανάποδες, τους πήρε φωτό με το κινητό και άρχισε να τους φωνάζει 'που είναι η πινακίδα σου;'.
Η παρεούλα έστριψε κι αυτή στην Αμερικής, με τη συμβία να ωρύεται για τις πινακίδες. Φυσικά, όταν σταματήσαμε στο φανάρι την άκουσαν και έμειναν πίσω να ζητήσουν τα ρέστα. Διάλογος:
Συμβία: Που είναι η πινακίδα σου;
Μπατσόνι Α (cool μεσήλικας με γενειάδα): Μου έπεσε σε μια λακκούβα. Τι πρόβλημα έχεις;
Συμβία: Και του άλλου, κι αυτού στην ίδια λακκούβα του έπεσε; Ποιος είναι αυτός στην Καγιέν;
Μπατσόνι Α: Ξέρω γω; Πήγαινε ρώτα τον.
Εγώ: Σίγουρα δεν ξέρετε ποιος είναι; Αφού τον συνοδεύετε! Καγιέν με ζυγά νούμερα στο δακτύλιο και συνοδεία, δεν είναι τυχαίο.
Μπατσόνι Β (τσαμπουκαλεμένος νεαρός): Θέλεις να περάσεις αυτόφωρο τώρα; Κάνε στην άκρη! ('ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ' )
Συμβία (κοπανώντας την πόρτα): Πάμε αλλά δείξε μου ταυτότητα!
Μπατσόνι Α: Σιγά! Τι σου έκανε η πόρτα;
Συμβία: Δικιά μου είναι η πόρτα, ό,τι θέλω την κάνω! Εσένα η μηχανή είναι δική σου;
Το μπατσόνι Α σκύβει μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπει τη στολή, το φανάρι ανάβει και η παρεούλα εξαφανίζεται στρίβοντας στην Πανεπιστημίου. Φαίνεται, σκέφτηκε τι εξηγήσεις θα έδινε στην Αερονομία που θα καλούσε υποχρεωτικά για να με ...συλλάβει για το αυτόφωρο, σχετικά με τη συνοδεία στο γύφτο με την Καγιέν, την έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας και ποιος ξέρει τι άλλο θα προέκυπτε στην πορεία.
Τες πα. Η φωτό δυστυχώς δεν έπιασε το νούμερο της Καγιέν κι εγώ δεν το συγκράτησα. Το καλύτερο θα ήταν να πάρω το Εσωτερικών Υποθέσεων με την ησυχία μου και να τους δώσω στεγνά. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά -
Το καλυτερο θα ηταν να ειμαι εγω διπλα σου.
-
Την Υπηρεσιακη Αναφορα που θα τους εκανες σκεφτηκαν Σταματη. Μαγκιτσες βλεπεις σε πολιτες ξερουν να κανουν μονο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας από τη δουλειά μετά της στεφάνωσον, κινούμαι στην αριστερή της Σταδίου στο ύψος της Κλαυθμώνος, με σκοπό να στρίψω αριστερά στην Αμερικής. Ξαφνικά, μια Καγιέν (με ζυγό αριθμό, κλασσικά), κάνει σφήνα χωρίς φλας και μπαίνει στη λωρίδα μου, αναγκάζοντάς με να αφήσω γκάζι. Ρίχνω τα γνωστά καντήλια (από μέσα μου, ε;) και εκεί που ετοιμάζομαι να επιταχύνω, δύο μηχανές (η μία μεγάλου κυβισμού) με δυο τυπάδες με λευκά κράνη και πολιτικά χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες κάνουν την ίδια σφήνα και μπαίνουν η μία πίσω από την Καγιέν και η άλλη δεξιά της, έτσι ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς. Η φάση κάνει μπαμ περί τίνος πρόκειται. Η σύζυγος πήρε ανάποδες, τους πήρε φωτό με το κινητό και άρχισε να τους φωνάζει 'που είναι η πινακίδα σου;'.
Η παρεούλα έστριψε κι αυτή στην Αμερικής, με τη συμβία να ωρύεται για τις πινακίδες. Φυσικά, όταν σταματήσαμε στο φανάρι την άκουσαν και έμειναν πίσω να ζητήσουν τα ρέστα. Διάλογος:
Μπατσόνι Α (cool μεσήλικας με γενειάδα): Μου έπεσε σε μια λακκούβα. Τι πρόβλημα έχεις;
Συμβία: Και του άλλου, κι αυτού στην ίδια λακκούβα του έπεσε; Ποιος είναι αυτός στην Καγιέν;
Εγώ: Σίγουρα δεν ξέρετε ποιος είναι; Αφού τον συνοδεύετε! Καγιέν με ζυγά νούμερα στο δακτύλιο και συνοδεία, δεν είναι τυχαίο.
Μπατσόνι Β (τσαμπουκαλεμένος νεαρός): Θέλεις να περάσεις αυτόφωρο τώρα; Κάνε στην άκρη! ('ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ' )
Συμβία: Δικιά μου είναι η πόρτα, ό,τι θέλω την κάνω! Εσένα η μηχανή είναι δική σου;
Το μπατσόνι Α σκύβει μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπει τη στολή, το φανάρι ανάβει και η παρεούλα εξαφανίζεται στρίβοντας στην Πανεπιστημίου. Φαίνεται, σκέφτηκε τι εξηγήσεις θα έδινε στην Αερονομία που θα καλούσε υποχρεωτικά για να με ...συλλάβει για το αυτόφωρο, σχετικά με τη συνοδεία στο γύφτο με την Καγιέν, την έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας και ποιος ξέρει τι άλλο θα προέκυπτε στην πορεία.
Τες πα. Η φωτό δυστυχώς δεν έπιασε το νούμερο της Καγιέν κι εγώ δεν το συγκράτησα. Το καλύτερο θα ήταν να πάρω το Εσωτερικών Υποθέσεων με την ησυχία μου και να τους δώσω στεγνά. Δεν πειράζει, την επόμενη φοράτι σε κανει να πιστευεις οτι ηταν αστυνομικοι οι τυποι στις μηχανες και οχι προσωπικη ιδιωτικη ασφαλεια του τυπου στην cayenne?
-
H λέξη 'αυτόφορο' μήπως?
-
Αν η αστυνομία είναι σαν το στρατό τότε δεν επιτρέπονται γένια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
H λέξη 'αυτόφορο' μήπως?χωρις να αποκλειω οτι ηταν αστυνομικοι, εμενα δεν θα με επειθε αν μου ελεγε καποιος αυτη την λεξη, καθως πολλοι 'σεκιουριταδες - μπραβοι' θελουν να δινουν την εικονα αστυνομικων για να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν η αστυνομία είναι σαν το στρατό τότε δεν επιτρέπονται γένια.Στους ασφαλίτες επιτρέπονται νομίζω.
-
Kαι στη δίωξη ναρκωτικών και γενικά όπου δεν είναι απαραίτητη η χρήση στολής. Ο κανονισμός λέει πως με τη στολή πρέπει να έχεις ευπρεπή εμφάνιση δηλαδή ξυρισμένος και νορμάλ μέγεθος μαλλιών.
-
Η λεξη αυτοφορο δεν λεει τιποτα (υπερ της πιθανοτητας να ειναι μπατσοι).
Τα γενια επισης (υπερ της πιθανοτητας να μην ειναι).Εγω παω στοιχημα οτι δεν ειναι, κ φορανε λευκα κρανη κ μαυρα ρουχα μηχανης (χωρις διακριτικα) ακριβως για να πουλανε το οτι κ καλα ειναι. Ask me how I know
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η λεξη αυτοφορο δεν λεει τιποτα (υπερ της πιθανοτητας να ειναι μπατσοι).
Τα γενια επισης (υπερ της πιθανοτητας να μην ειναι).Εγω παω στοιχημα οτι δεν ειναι, κ φορανε λευκα κρανη κ μαυρα ρουχα μηχανης (χωρις διακριτικα) ακριβως για να πουλανε το οτι κ καλα ειναι. Ask me how I know
How do you know ρε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν η αστυνομία είναι σαν το στρατό τότε δεν επιτρέπονται γένια.Όπως είπαν ήδη σε διάφορα σώματα τις αστυνομίας επιτρέπονται.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν η αστυνομία είναι σαν το στρατό τότε δεν επιτρέπονται γένια.χωρις να αποκλειω οτι ηταν αστυνομικοι, εμενα δεν θα με επειθε αν μου ελεγε καποιος αυτη την λεξη, καθως πολλοι 'σεκιουριταδες - μπραβοι' θελουν να δινουν την εικονα αστυνομικων για να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους.
Εγω παω στοιχημα οτι δεν ειναι, κ φορανε λευκα κρανη κ μαυρα ρουχα μηχανης (χωρις διακριτικα) ακριβως για να πουλανε το οτι κ καλα ειναι. Ask me how I know
+2
Αν ήταν πραγματικοί αστυνομικοί συνοδείας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κυκλοφορούν απινακίδωτοι.
Τι μοτοσυκλέτες ήταν BTW; -
Αν συμπληρώνουν το εισόδημά τους, έχουν κάθε λόγο να είναι απινακίδωτοι...
Πάρτε και τη φωτό. Από μηχανές δεν ξέρω, ούτε πρόσεξα μάρκα ή μοντέλο.
-
Τωρα που ειδα τη φωτο θυμηθηκα οτι μια-δυο φορες στο ποταμι εχω δει απινακιδωτες πολιτικες μηχανες να προπορευονται ζευγαριου της 'Διας'...
-
Εφτιαξε η υγεία του Αντωνάκη του Σαμαρά. Ξεκίνησε το καθημερινό του προγραμμα και μας γ@@@σε.
Κάθισα πάλι σήμερα 15 λεπτά σε κάθετο της Κηφισίας στην Κηφισιά περιμένοντας στα σήματα του τροχονόμου, για να ξυριστεί ο Αντώνης, να δέσει τα κορδόνια και να ξεκινήσει.
Σε φανάρι που περνάνε τρια αυτοκίνητα στο διλεπτο μαζευτήκαμε 20 αυτοκίνητα στο 15λεπτο στο περίμενε για να καθαρίσει η Κηφισίας και να έχει ροή. Μόλις περναει ο Αντώνης, ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ βγαζει το καπέλο και εξαφανίζεται σαν μάγος.
Αλλα 10 λεπτά στο περιμενε για να περάσουμε με την κανονικη ροη του φαναριου.Σύνολο 25 λεπτά για 300 μέτρα.
Ρε σεις λιγο μυαλό ρε άχρηστοι! Καθιστε 2 λεπτά σε κάθε κόμβο παραπάνω. Έλεος!
-
@@ αστυνομικοι ειναι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εφτιαξε η υγεία του Αντωνάκη του Σαμαρά. Ξεκίνησε το καθημερινό του προγραμμα και μας γ@@@σε.
Κάθισα πάλι σήμερα 15 λεπτά σε κάθετο της Κηφισίας στην Κηφισιά περιμένοντας στα σήματα του τροχονόμου, για να ξυριστεί ο Αντώνης, να δέσει τα κορδόνια και να ξεκινήσει.
Σε φανάρι που περνάνε τρια αυτοκίνητα στο διλεπτο μαζευτήκαμε 20 αυτοκίνητα στο 15λεπτο στο περίμενε για να καθαρίσει η Κηφισίας και να έχει ροή. Μόλις περναει ο Αντώνης, ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ βγαζει το καπέλο και εξαφανίζεται σαν μάγος.
Αλλα 10 λεπτά στο περιμενε για να περάσουμε με την κανονικη ροη του φαναριου.Σύνολο 25 λεπτά για 300 μέτρα.
Ρε σεις λιγο μυαλό ρε άχρηστοι! Καθιστε 2 λεπτά σε κάθε κόμβο παραπάνω. Έλεος!
Στείλε ένα email σε press@hellenicpolice.gr και pressoffice@primeminister.gr, περίγραψε την κατάσταση και ζήτα να κάθονται λίγο παραπάνω οι τροχονόμοι. Μπορεί και να βρεις ανταπόκριση, ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Τες πα. Η φωτό δυστυχώς δεν έπιασε το νούμερο της Καγιέν κι εγώ δεν το συγκράτησα. Το καλύτερο θα ήταν να πάρω το Εσωτερικών Υποθέσεων με την ησυχία μου και να τους δώσω στεγνά. Δεν πειράζει, την επόμενη φοράΜάλλον πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο είσαι τόσο προκατειλημμενος,γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η βεβαιότητα σου ότι ήταν αστυνομικοί!
Αντιθέτως σε ψαρωσαν κανονικά με την λεξη 'αυτόφωρο' και οι λόγοι πολλοί,όπως:με ποια αιτιολογία θα το περνουσες;
Σκέψου ότι αν ηταν όντως,τότε το μόνο που δεν θα έκαναν ήταν να έχουν συνομιλίες με τον καθε έναν,πόσο μάλλον όταν αυτο που έκαναν είναι παράνομο!
Και κάτι άλλο,θα πρέπει να αποβαλλεις εσύ και η συμβια σου την ανάκριση σε κάποιον άγνωστο και το πιο σωστο και νόμιμο είναι να καλούσες την ίδια την αστυνομία ώστε να διαπιστώσει η ίδια το τι συμβαίνει,αφού είναι και η μονή που έχει αυτο το δικαίωμα!Μην το πάρεις ως κακοπροαίρετο το σχόλιο μου,αλλα ως την αντίθετη άποψη σε αυτα που έγραψες τα οποία δεν είναι τεκμηριωμένα!
-
Σχετικά με την προκατάληψη, κάνεις μεγάλο λάθος. Έχω συνεργαστεί επί μακρόν με αστυνομικούς και έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα. Δυστυχώς, έχω γνωρίσει και πολλούς φελλούς.
Ναι, ΟΚ με ψάρωσαν με το αυτόφωρο. Αυτό κατάλαβες εσύ; Να στο ξαναγράψω πιο λιανά: για να με συλλάβουν, πρέπει να με κρατήσουν εκεί και να καλέσουν Αερονομία. Στην πραγματικότητα, θα την καλούσα πρώτος εγώ και θα έλεγα ότι δύο αλήτες με μηχανές χωρίς πινακίδες απειλούν να χτυπήσουν εμένα και τη σύζυγό μου. Έχε υπόψη σου ότι ήμουν εν υπηρεσία και έχω πάντα υποχρέωση (όχι δικαίωμα) αυτοάμυνας αν μου επιτεθούν, βάσει των διαταγών της υπηρεσίας μου. Ο Αξιωματικός που θα έρθει, είναι όργανο υπηρεσίας και η αναφορά του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, όπως θα έκαναν εύκολα αν ήμουν απλός πολίτης. Πιστεύεις ότι θα τους άρεσε η εξέλιξη; Ακόμα και αυτόφωρο να περνούσα, αυτοί είχαν σίγουρη την απόταξη.
Όταν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Γνωστό τοις πάσι. Αν δεν ήταν αστυνομικοί, δεν θα κάθονταν να πουλήσουν τσαμπουκά με αυτόφωρα και εξυπνάδες. Ή θα συνέχιζαν τη δουλίτσα τους (προστασία του γύφτου) ή θα κατέβαιναν να μου σπάσουν το αυτοκίνητο ή να με χτυπήσουν. Το μόνο εύκολο θα ήταν να ξεφύγουν μετά με απινακίδωτες μηχανές μέσα στην κίνηση και, φορώντας τα κράνη, πρακτικά δεν θα υπήρχε δυνατότητα να αναγνωριστούν και να συλληφθούν.
Ανάκριση δεν έκανα σε κανέναν. Μόνοι τους σταμάτησαν να ζητήσουν τα ρέστα. Αν δεν ήθελαν να 'ανακριθούν', δεν θα σταματούσαν.
Τι πρέπει να κάνω, άσε να το αποφασίσω εγώ. Δεν θέλω συστάσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Α, και η αστυνομία είναι γνωστό πόσο γρήγορα έρχεται και πόσο αμερόληπτη είναι όταν έχει να αντιμετωπίσει συναδέλφους.
Τι από αυτά που έγραψα δεν είναι τεκμηριωμένο; Μέχρι και φωτό έβαλα. Άντε τώρα να αναλάβεις απογευματινή υπηρεσία, γιατί θα φωνάζει ο υπαστυνόμος.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4