-
Στροφόμετρο να κοκκινίζει στις 7! Έτσι, έτσι
-
Πολύ όμορφο εσωτερικό και συμπαθέστατο εξωτερικά.
Τρίθυρο δεν θα βγεί?
Οι ζάντες του RS είναι ασχημότερες του παρόντος ΤS
-
εξωτερικά έτσι κι έτσι γιατρέ. Θα μπορούσαν να είχαν κάνει πιο μικρά τα φανάρια εμπρός.
-
Κουκλί το RS
-
Και το απλό και το τούμπανο, μου αρέσουν πολύ. Αναμένοντας το Σιτροέν και το Πεζώ, όμως...Σε σχέση με το υπάρχον, μου φαίνεται πολύ καλύτερο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και το απλό και το τούμπανο, μου αρέσουν πολύ. Αναμένοντας το Σιτροέν και το Πεζώ, όμως...Σε σχέση με το υπάρχον, μου φαίνεται πολύ καλύτερο.Φίλε, μήπως το μπέρδεψες με το αυγό? (Toyota Avgo)
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Φίλε, μήπως το μπέρδεψες με το αυγό? (Toyota Avgo)
Aygo θες να πείς. Και εγώ αυτή την απορία είχα,ποιά Citroen και Peugeot εννοεί. Το 207 μπορεί αλλά η Citroen μονάχα το C1 έχει να παρουσιάσει που δεν είνα ιανταγωνιστικό μοντέλο.
-
Όμορφο, αν και στο εσωτερικό, το τιμόνι.....
-
Excuse me! Κάπου είχα διαβάσει ότι το νέο Γιάρις θα ήταν το προϊόν της συνεργασίας και με τα κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά, το έχαψα εντελώς! Ε, τότε αναμένοντας το νέο Κλιώ...
-
To auto week στον ΚΤΕ, έλεγε ότι θα είναι εδώ Σεπτέμβρη. Επιπλέον είδα ότι θα υπάρχει και έκδοση με αυτόματο CVT-I. Νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για το Jazz.
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
To auto week στον ΚΤΕ, έλεγε ότι θα είναι εδώ Σεπτέμβρη. Επιπλέον είδα ότι θα υπάρχει και έκδοση με αυτόματο CVT-I. Νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για το Jazz.Ισχύει, τόσο πολύ που έχει αρχίσει και με ανησυχεί. Αν ρίξετε μια ματιά εδώ λέει ότι manual θα βγάζει μόνο το 1.5. Ελπίζω να ισχύει μόνο για το vitz και τα γιαπωνεζάκια....
-
Óôçí Éáðùíßá óôïé÷ßæåé áðï 1,050,000 ãéÝí ìÝ÷ñé 1,596,000 ãéÝí!!!!
ÄçëáäÞ áðï 7,621 åõñþ ìÝ÷ñé 11,584 åõñþ !!!!
-
Αρχικά καλώς σας βρίσκω αφού αυτό είναι το 1ο post μου.
Γράφτηκα στο forum για να δω γνώμες των μελών του για το νέο yaris. Δε ξέρω γιατί πολύ το βρίσκουν άσχημο. Εμένα μου φαίνεται συμπαθητικό. Ναι μοίαζει λίγο με μικρό Corolla (που δε με χαλάει καθόλου), σε κάποιοες καλλιτεχνικές αποικονίσεις προσωπικά μου φέρνει λίγο και σε C3 (στι απεικονίσεις αυτές φαίνεται πιο φουσκωτό) ενώ σε από κάποιες άλλες γωνίες μου φαίρνει και σε fabia. Σαν σύνολο είναι συμπαθητικό αν και κανείς δε μπορεί να είναι απόλυτος αν δεν το δει με τα μάτια του. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρω ένα χιλιαράκι.Ήθελα να ρωτήσω. Σκέφτομαι την επιλογή με CVT. Στο manual λέει ότι το CVT έχει μικροτερη κατανάλωση από το χειροκίνητο. αληθεύει. Ποιά η εμπειρία σας ή τι έχετε ακούσει για αυτά τα κιβώτια ? Ξέρω ότι υπάρχουν στα Smart και σε μερικά C2 ? Να το προτιμήσω ?
-
Τα smart & C2 δεν έχουν CVT, έχουν ενα κανονικό κιβωτιο με αυτόματο συμπλέκτη.
Το CVT είναι το καλύτερο είδος αυτόματου (αν είναι σχεδιασμένο σωστά) οπότε αν αποφασίσεις να πάρεις Yaris και το φέρουν στην ελλάδα πάρτο με CVT.
-
Ναι μάλλον βλακεία είπα. CVT είναι σαν αυτά που έχουν τα scooterάκια (Συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης) ? Τα C2 & Smart έχουν απλά χωρίς συμπλέκτη που ανεβοκατεβάζεις ταχύτητες (όπως στα παπάκια) ? έτσι δεν είναι ? Από θέμα κόστους/όφελος (καύσιμα, ευκολία) Αξίζει νομίζετε το CVT ?
-
Επίσης υποθέτω ότι λόγω
- Των αυξημένων διαστάσεων
- Της ύπαρξης του Aygo και του 'χώρου' που πρέπει να δημιουργηθεί γι' αυτό στην αγορά
η τιμή του νέου Yaris θα ξεκινά πολύ πιο πάνω από τη σημερινή κατώτερη τιμή του 1.0.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
To auto week στον ΚΤΕ, έλεγε ότι θα είναι εδώ Σεπτέμβρη. Επιπλέον είδα ότι θα υπάρχει και έκδοση με αυτόματο CVT-I. Νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για το Jazz.
Ισχύει, τόσο πολύ που έχει αρχίσει και με ανησυχεί. Αν ρίξετε μια ματιά εδώ λέει ότι manual θα βγάζει μόνο το 1.5. Ελπίζω να ισχύει μόνο για το vitz και τα γιαπωνεζάκια....
Χμ, έστειλα email στην Toyota ρωτόντας ακριβώς αυτό. Η απάντηση ...
Αξιότιμε κύριε ..................,
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την εταιρεία μας, καθώς και για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα Toyota.
Όσον αφορά στο ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κάμια πληροφορία για εισαγωγή νέου Toyota Yaris τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σημειώστε ότι ο χρονικός ορίζοντας όπου ένα μοντέλο εισάγεται στην Ευρωπαική (και κατόπιν Ελληνική) αγορά, δεν σχετίζεται με το χρόνο που λανσαρίστηκε στην Ιαπωνική αγορά. Επιπροσθέτως, τα τεχνικά χαρακτηριστηκά των μοντέλων, θα είναι διαφορετικά.
Τέλος την παρούσα στιγμή, με βάση τα όσα σας προαναφέραμε, δεν είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε κάμια πληροφορία για νέο μοντέλο.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών,
Toyota Ελλάς.Εντάξει δε περίμενα περισσότερες πληροφορίες αλλά η αάντηση ήταν αρκετά γρήγορη και 'κατά το δυνατό' πλήρης.
-
Εδώ ακόμη δε το είδαμε και αλλού το έχουν καγκουρέψει ήδη:
http://www.c-one.co.jp/aero-zoom_image/new_vitz-f1.jpg
http://www.c-one.co.jp/aero-zoom_image/new_vitz-r.jpgΜπλιάχ...
-
Αν δεν ειχε αυτα τα αυτοκολλητα θα ηταν πολυ καλυτερο
-
C-One παίδες respect
Αυτό που φαίνεται στη photo ωραίο, το άλλο στο link λίγο πιο 'φτιαγμένο' για τα γούστα μου...
Toyota Yaris 2006