-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
με ένα απλό ρετουσάρισμα θα είχε γίνει κουκλί ...Ποιός ο λόγος να αγοράζει κανείς τόσο εμετικά αυτοκίνητα με τόσο άθλιο εσωτερικό που στην ουσία ζεις μέσα σε αυτο;
υπάρχουν και αλλού στάβλοι που κάνουν άλογα..
-
Τι σ ενοχλει ακριβως στο stilo? Μια χαρα το βρισκω ,ειναι και 10+ χρονων..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι σ ενοχλει ακριβως στο stilo? Μια χαρα το βρισκω ,ειναι και 10+ χρονων..Όντως, έχω μπει σε Stilo και σου δίνει μια ιδιαίτερα στιβαρή αίσθηση για Ιταλικό early '00s.
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
με ένα απλό ρετουσάρισμα θα είχε γίνει κουκλί ...Ποιός ο λόγος να αγοράζει κανείς τόσο εμετικά αυτοκίνητα με τόσο άθλιο εσωτερικό που στην ουσία ζεις μέσα σε αυτο;
υπάρχουν και αλλού στάβλοι που κάνουν άλογα..
έχεις δίκιο , ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να ζεί κάποιος μέσα σε ένα .... αθλιο εσωτερικό ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://500l.fiat.gr/δηλωσα συμμετοχη , ειναι για καμια εκδηλωση ή μονο για ενημερωτικο χαρακτηρα.?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι σ ενοχλει ακριβως στο stilo? Μια χαρα το βρισκω ,ειναι και 10+ χρονων..1000 φορές ομορφότερο από το αντίστοιχο VW μέσα!
Μόνο οι Βαγγίτες βρίσκουν τα Βαγκ ωραία...
-
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πόσο ζυγίζει το bravo και brava του 1999. Έψαξα το google αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και δεν έβγαλα άκρη.....
-
1000-1050 το Bravo, αναλογα με την εκδοση.
+40 κιλα περιπου στις αναλογες εκδοσεις για το Brava. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1000-1050 το Bravo, αναλογα με την εκδοση.
+40 κιλα περιπου στις αναλογες εκδοσεις για το Brava.Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια
-
-
Άλλαξα ταμπλό στο 1.25 99 mont 82 ps και ενώ στο προηγούμενο ταμπλό έβλεπα την εξωτερική θερμοκρασία στο καινούργιο (μεταχειρισμένο το πήρα) δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη. Δε με ενοχλεί. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω πρόβλημα στην ένδειξη της θερμοκρασίας. Δηλαδή να μου δείχνει τη σωστή. Το καντράν πρέπει να είναι από 1.25 brava αλλά διαφορετική έκδοση. Τα μπριζάκια πίσω από το καντράν κούμπωσαν κανονικά και όλοι οι δείκτες δουλεύουν.
Και μία άλλη απορία. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο (ο αδερφός μου αλλά τώρα το έχω εγώ). Ο μαντράς που του πούλησε το αμάξι είχε πειράξει τον δείκτη της θερμοκρασίας (3 φλάντζες κάηκαν επειδή ο δείκτης ήτανε μόνιμα στη μέση. Μέχρι που μία μέρα ανέβηκε ο δείκτης της θερμοκρασίας χωρίς όμως να φουσκώσουν τα νερά και από εκεί κατάλαβα πως κάτι είχε ο δείκτης). Το κατάλαβα όταν άλλαξα ταμπλό και άνοιξα το παλιό. Δεν ξέρω που πρέπει να είναι ο δείκτης της θερμοκρασίας όταν ζεσταίνεται το μοτέρ. Στο νέο ταμπλό που έβαλα ο δείκτης είναι στη μέση ακόμη και όταν το καλοκαίρι η θερμοκρασίας ήτανε 40 βαθμοί και ήμουν στην πόλη σταμάτα - ξεκίνα. Δεν ανεβαίνει λίγο από τη μέση και να κατέβει μετά. Το βεντιλατέρ δουλεύει κανονικά.
**
Γιατί ρωτάω για τον δείκτη της θερμοκρασίας.** Στο golf II που είχα, ο δείκτης πήγαινε λίγο πάνω από τη μέση όταν ήμουν σε κίνηση στην πόλη, άνοιγε το βεντιλατέρ και έπεφτε ξανά στη μέση. Αυτό δεν γίνεται στο brava. Έτσι πρέπει να κάνει; Να μην ανεβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ από τη μέση ο δείκτης θερμοκρασίας;
Μήπως και στο καινούργιο (μεταχειρισμένο) ταμπλό ο δείκτης έχει πρόβλημα;
Ας με βοηθήσει κάποιος γιατί τα έχω παίξει.**Αν κάποιος έχει ή είχε bravo / brava 1.25 99 mont 82 ps ας μου στείλει π.μ. να με βοηθήσει σε κάποιες απορίες που έχω. **
-
Στο bravo ο δεικτης ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΕΙ 2 γραμμες κατω απο τη μεση,σταματαει εκει. Αν μπει το βεντιλατερ δεν κουνιεται ο δεικτης παρα μονο αν ειναι ακριβως στη μεσαια γραμμη οποτε και ξαναπηγαινει στις 2 γραμμες κατω.. Παντα (εχει 15 γραμμες απο cold μεχρι hot) το μαξιμουμ που εφτανε ηταν στη μεση αλλα το 'κανονικο σημειο λειτουργιας' του καντραν ηταν 2 γραμμες πριν τη μεση.
Γενικα τα καντραν ηταν προβληματικα. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στο bravo ο δεικτης ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΕΙ 2 γραμμες κατω απο τη μεση,σταματαει εκει. Αν μπει το βεντιλατερ δεν κουνιεται ο δεικτης παρα μονο αν ειναι ακριβως στη μεσαια γραμμη οποτε και ξαναπηγαινει στις 2 γραμμες κατω.. Παντα (εχει 15 γραμμες απο cold μεχρι hot) το μαξιμουμ που εφτανε ηταν στη μεση αλλα το 'κανονικο σημειο λειτουργιας' του καντραν ηταν 2 γραμμες πριν τη μεση.Ακριβώς έτσι ήταν και στο δικό μου Bravo 16v 1,25l...
-
Ευχαριστώ φίλοι μου για τη βοήθεια !
-
*Το Σάββατο η καθοριστική συνάντηση Μόντι-Μαρκιόνε για το μέλλον της Fiat *
Ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Σέρτζο Μαρκιόνε πρόκειται να συναντηθεί το Σάββατο το απόγευμα στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, με τον οποίο θα συζητήσει τις βασικές, μελλοντικές στρατηγικές κινήσεις της βιομηχανίας του στην Ιταλία.
Την περασμένη εβδομάδα, η δήλωση του Μαρκιόνε ότι «το σχέδιο επενδύσεων συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ δεν πρέπει πλέον να θεωρείται μη δεσμευτικό», είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μεγαλύτερων συνδικάτων της χώρας, αλλά και σειρά παρεμβάσεων της υπουργού Εργασίας Έλσα Φορνέρο και του υπουργού Οικονομικής Ανάπτυξης Κοράντο Πάσερα.
Σε χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» ο Μαρκιόνε κατέστησε σαφές ότι «η Fiat δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ιταλία», προσθέτοντας ότι «θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη των βιομηχανικών μονάδων του εξωτερικού για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που βρίσκονται εντός ιταλικών συνόρων».
Τα συνδικάτα όμως δεν δείχνουν να έχουν πεισθεί: ...........
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/09/2012_462043
-
Γεια χαρα σε ολους,
Η μπαταρια μου μετα απο 4 χρονια τα φτυσε (Fiat 500 1.2 Lounge)
τι μπαταρια μου προτεινετε να βαλω ?
-
Varta,bosch κ banner έχω ακούσει ότι είναι καλές.
-
μηπως ξερεις απο κόστος τι παιζει ?
ευχαριστω
-
Υπολογιζε γυρω στα 60. Αναλογα με το τι μπαταριες θα βρεις, θα δεις τιμες +-20 ευρω απο αυτο λογικα.
FIAT FORUM