Ο χρήστης pefkiotis έγραψε:
H Mινέτα που είμαι μέχρι τώρα ασφαλισμένος μου βγάζει το εξάμηνο 310 ενώ η Anytime on line 250 ευρώ.
Έχω κάποιο σοβαρό λόγο να μη προτιμήσω την Anytime ;
έχεις 2 σοβαρούς λόγους.
1ον Θα καταλάβεις τη διαφορά του να μην έχεις ασφαλιστή (επαγγελματία που να ξέρει τη δουλειά του) όταν θα συμβεί ατύχημα που θα θέλεις βοήθεια. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά στο forum να δεις τι τραβάνε συνάδελφοι οδηγοί που παλεύουν κυριολεκτικά στα τυφλά μόνοι τους μετά από ατύχημα.
2ον Η anytime και κάθε anytime αν καταφέρει να εξοντώσει τους ασφαλιστές και μείνει μόνη της με κανα δυό άλλες εταιρίες θα πάψει να είναι φτηνή.......
Πέρα απο αυτά αν πας σε ένα πρακτορείο να ρωτήσεις, θα σου βρούνε εταιρία ανάλογα με τα κριτήριά σου που το ασφάλιστρο θα είναι πολύ κοντά η το ίδιο με την anytime.
1ον: προσωπικά, έχω χρειαστεί 3 φορές την anytime (υπαιτιότητα άλλου) και 1 την θραύση κρυστάλλων. Και στις 4 περιπτώσεις η δουλειά μου έγινε χωρίς κόπο, απλά μιλώντας στο τηλέφωνο από το σπίτι μου. Αντίθετα, όταν είχα ασφαλιστές είχα χρειαστεί να τρέξω σαφώς περισσότερο.
2ον: θα δείξει. Εγώ πάντως δεν την προτιμώ μόνο λόγω οικονομικής προσφοράς, γενικότερα (συμβόλαια, εξυπηρέτηση κλπ) τσουλάει πολύ πιο εύκολα από πριν. Αν πέσω ποτέ σε ασφαλιστή που μπορεί να μου κάνει τις δουλειές μέσω ίντερνετ, χωρίς τρέξιμο, δράματα κλπ δεν έχω πρόβλημα.
Τεσπα, deja vu.