-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Opel Kadett E, το λεγόμενο και αυγό.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΑΡΑ πολύ αστείο!
Και φυσικά είσαι ανορθόγραφος.ΟΠΕΛ KADETT ΑΙ θα λέγεται μαλλον
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Έψαξα για cliodriver, είναι χρήστης. Νομίζετε ότι είμαι αυτός;; Κάνετε ΛΑΘΟΣ! Παρακαλώ να σταματήσει το παιχνίδι αυτό ΠΑΡΑΥΤΑ!! Και μάλιστα από mod!!!Διαβάζω καιρό το 4τφ, το γεγονός ότι ξεκίνησα να γράφω πρόσφατα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γίνεται γενικά εδώ μέσα! Είναι προφανές ποιοι αποτελούν τις 'καλές' παρέες, σε ποιους δείχνουν πολλές φορές εξοργιστική επιείκεια οι mods, ποιοι mods κάθε τρεις και λίγο 'παρασέρνονται' και τρολάρουν ασύστολα, κλπ, κλπ.
All these sound way too familiar to me!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Opel Kadett E, το λεγόμενο και αυγό.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΑΡΑ πολύ αστείο!
Και φυσικά είσαι ανορθόγραφος.ΟΠΕΛ KADETT ΑΙ θα λέγεται μαλλον
Ο αυγός εννοεί μάλλον ότι το αυγό γράφεται egg, όχι eeg. Αυτό εννοείς ουγκ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έψαξα για cliodriver, είναι χρήστης. Νομίζετε ότι είμαι αυτός;; Κάνετε ΛΑΘΟΣ! Παρακαλώ να σταματήσει το παιχνίδι αυτό ΠΑΡΑΥΤΑ!! Και μάλιστα από mod!!!
Διαβάζω καιρό το 4τφ, το γεγονός ότι ξεκίνησα να γράφω πρόσφατα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γίνεται γενικά εδώ μέσα! Είναι προφανές ποιοι αποτελούν τις 'καλές' παρέες, σε ποιους δείχνουν πολλές φορές εξοργιστική επιείκεια οι mods, ποιοι mods κάθε τρεις και λίγο 'παρασέρνονται' και τρολάρουν ασύστολα, κλπ, κλπ.
All these sound way too familiar to me!
ΣΩΩΠΑΑ!!!
Ο αυγός εννοεί μάλλον ότι το αυγό γράφεται egg, όχι eeg. Αυτό εννοείς ουγκ?
Έχετε τελικά πολύ πλάκα όταν σας πατάνε τον κάλο.. Σας έθιξα την Spider-Brera και βγάλατε όλα τα συμπλέγματα στη φόρα.. Θα μπορούσατε ας πούμε να με ρωτήσετε γιατί το είπα αυτό, αλλά κάτι τέτοιο αντίκειται στα εξής:
- Στην παντογνωσία σας γενικώς, και ειδικώς στα περί ΑΡ, άρα τι να ρωτήσετε.
- Στη μετά μανίας αποθέωση των ΑΡ που σημαίνει ότι δεν έχουν ελαττώματα, άρα δεν υπάρχει θέμα συζήτησης.
- Στην αγάπη σας για το σπορ 'την πέφτω στον εχθρό αντί-ΑΡ', φυσικά πάντα με την ανοχή των modz. Κάτι σαν κυνήγι, παίρνετε τις καραμπίνες σας και ορμάτε.
Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάτε τις ομαδόν προσωπικές επιθέσεις, ειρωνείες και προσβολές. Σιγά τα ωά ρε αντράκια!!
Πάρτο αλλιώς αγαπητέ θα βρεις Αν θεωρείς ότι οι Mod ανέχονται το 'πέσιμο', θα πρέπει να συμφωνείς ότι επίσης ανέχονται το τρολάρισμα και το flame baiting. [Mod]
@Giuseppe Busso: ΟΥΓΚ!
-
λοιπον iq75 εγώ μετα απο μια τέτοια έμμεση προσβολη (μα να μη βρεθεί ούτε 1 χριστιανός να ρωτήσει τον απολυτο σοφό τι εννοούσε με τη διφορούμενη φράση 'πέταμα στη θάλασσα' ) θα τα μάζευα και θα εφευγα χωρίς δευτερη κουβέντα.
τέτοια πράματα ενας του επιπέδου σου δε θα έπρεπε να τα ανέχεται. απόδειξε πόσο πρωτοπόρος είσαι και κάνε την παρουσία σου αισθητή δια της απουσίας σου
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Το μπλε είναι σε ωραίο χρώμα για να το πετάξουν στη θάλασσα...
Τι εννοεις με τη παραπανω φραση mate?
Επι του θεματος τωρα
ειδα, ακουσα και οδηγησα μια ακριβως ιδια απο κοντα
-
Brera S? Στο UΚ να υποθέσω έγινε αυτο?
-
Φήμες και για ανοικτή έκδοση.
http://www.autoedizione.com/alfa-romeo-4c-will-also-be-available-as-spider/ -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Brera S? Στο UΚ να υποθέσω έγινε αυτο? -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Brera S? Στο UΚ να υποθέσω έγινε αυτο?
Aυτη ειναι η εκδοση εξελιγμενη απο την prodrive η εγω κανω λαθος?
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
Aυτη ειναι η εκδοση εξελιγμενη απο την prodrive η εγω κανω λαθος?Ουσιαστικά ο προπομπός της ΤΙ εκδοχής ή αν θες η ΤΙ της Βρετανίας.
-
Η ALFA 146 τί προβλήματα βγάζει γενικα?
ψαχνόμαστε μήπως παρουμε μια, μια κ οι τιμές τους είναι χώμα. χρήση, συνολικά 20χλμ την ημέρα γραφείο-προαστιακός.
με 1,5 χιλιάρικο πια παίρνεις κ 147 πάντως -
Twin spark ή boxer?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
δε ξέρω.
πόσα κυβικά είναι ο μικρός boxer και o t.spark? πληρώνουν διαφορετικά τέλη?
πάντως κ 1600 να βρω δεν με πειράζει -
1.4 έβγαινε η μικρότερη 146 & 1.6 η 147.
-
Εγώ θα κοίταγα κάτι σε 145 1.4TS fl εάν δεν είναι απαραίτητες οι 4 πόρτες. Πολύ πιο όμορφο και γενικώς αρκετά σβέλτο και δοκιμασμένο.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
με 1,5 χιλιάρικο πια παίρνεις κ 147 που θελει μεταβλητο,ιμαντες,λαστιχα,ψαλιδια,μπουζι κ.α. πάντως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
με 1,5 χιλιάρικο πια παίρνεις κ 147 που θελει μεταβλητο,ιμαντες,λαστιχα,ψαλιδια,μπουζι κ.α. πάντως
για εμένα που το θέλω να κάνει 5-6 χλδ χλμ όμως το χρόνο είναι τέλειο. Πολλαπλό κτλ θα άλλαζα σε 10 χρόνια
αν κ μάλλον κ το 1,5 χλρ είναι πολύ για τη 'περίεργη' χρήση που το θέλω (αυτές τις εποχές γιατί πέρισυ πχ θα επαιρνα άμεσα ένα ). Οπότε το ξεχνάω κ κοιτάω για 145-146
το 145 με καλύπτει σίγουρα, ουσιαστικά τη μουτσούνα μου θέλω να πηγαίνω στο γραφείο από την στάση του προαστιακου, ώστε να γλυτώνω τα 2χλρ/χρόνο (! ) που δίνω σε αεριο+αττική οδο. Όμως το 146 μου αρέσει ακομα πιο πολύ.
δημιουργίες του chris bangle
ρε παιδιά ο twin spark στις 145/146 (1.4 ή 1.6) έχει κ αυτός μεταβλητό που θέλει αλλαγές?
κ για τί κόστος μιλάμε για μεταβλητό+ιμάντες? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
για εμένα που το θέλω να κάνει 5-6 χλδ χλμ όμως το χρόνο είναι τέλειο. Πολλαπλό κτλ θα άλλαζα σε 10 χρόνια
αν κ μάλλον κ το 1,5 χλρ είναι πολύ για τη 'περίεργη' χρήση που το θέλω (αυτές τις εποχές γιατί πέρισυ πχ θα επαιρνα άμεσα ένα ). Οπότε το ξεχνάω κ κοιτάω για 145-146
το 145 με καλύπτει σίγουρα, ουσιαστικά τη μουτσούνα μου θέλω να πηγαίνω στο γραφείο από την στάση του προαστιακου, ώστε να γλυτώνω τα 2χλρ/χρόνο (! ) που δίνω σε αεριο+αττική οδο. Όμως το 146 μου αρέσει ακομα πιο πολύ.
δημιουργίες του chris bangle
ρε παιδιά ο twin spark στις 145/146 (1.4 ή 1.6) έχει κ αυτός μεταβλητό που θέλει αλλαγές?
κ για τί κόστος μιλάμε για μεταβλητό+ιμάντες?Ο TS εχει μεταβλητο,ο μποξερ οχι.
-
σπιτι-ποδηλατο-προαστιακος-δουλεια.
αν θες ταλαιπωρια, σκεψου και τα rover
ΑLFA ROMEO FORUM