-
Μεγαλο ζωο σημερα κατεβαινοντας την Λεωφορο Πεντελης, ασημι 206 με μπουρουχα, κολλαγε μαγκιες σε μια F 430...
Με αποκορυφωμα που πηγε να την προσπερασει απο την εξωτερικη στο αντιθετο ρευμα στην στροφη του Μπακα, ευτυχως μαζευτηκε γιατι ερχοντουσαν αμαξια στο αντιθετο. Εγω τους παρακολουθουσα απο αποσταση ασφαλειας...Κριμα παντως στο φαναρι της Αναπαυσεως συνεχισε ευθεια και δε πηγε αριστερα μαζι μου, ειχα περιεργεια να δω τι επιανε αυτο το 206 στην ευθεια που ηθελε να περασει ολοκληρη Ferrari...
-
Οι μηχανές μπροστά στο φανάρι δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα. Οι περισσότερες ξεκινάνε πιο γρήγορα από τα αυτοκίνητα έτσι και αλλιώς. Οι μαγκιές στα διόδια είναι άλλο θέμα.
Εμένα που οδηγώ και αυτοκίνητο και μηχανή (κυρίως) πολύ περισσότερο με ενοχλούν τα διπλο & τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, όλοι όσοι περνάνε με κόκκινο και σου πουλάνε και τσαμπουκά από πάνω, όσα ζωντανά οδηγάνε και μιλάνε στο κινητό ταυτόχρονα (είναι πολύ περισσότεροι από όσοι νομίζετε, τους βλέπω κάθε μέρα), τα άλλα ζώα που καβαλάνε με το δίτροχο πεζοδρόμια και κορνάρουν στους πεζούς κ.λπ. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μεγαλο ζωο σημερα κατεβαινοντας την Λεωφορο Πεντελης, ασημι 206 με μπουρουχα, κολλαγε μαγκιες σε μια F 430...
Με αποκορυφωμα που πηγε να την προσπερασει απο την εξωτερικη στο αντιθετο ρευμα στην στροφη του Μπακα, ευτυχως μαζευτηκε γιατι ερχοντουσαν αμαξια στο αντιθετο. Εγω τους παρακολουθουσα απο αποσταση ασφαλειας...**Κριμα παντως στο φαναρι της Αναπαυσεως συνεχισε ευθεια και δε πηγε αριστερα μαζι μου, ειχα περιεργεια να δω τι επιανε αυτο το 206 στην ευθεια που ηθελε να περασει ολοκληρη Ferrari... **
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Με αποκορυφωμα που πηγε να την προσπερασει απο την εξωτερικη στο αντιθετο ρευμα στην στροφη του Μπακα, ευτυχως μαζευτηκε γιατι ερχοντουσαν αμαξια στο αντιθετο. Εγω τους παρακολουθουσα απο αποσταση ασφαλειας...Κριμα παντως στο φαναρι της Αναπαυσεως συνεχισε ευθεια και δε πηγε αριστερα μαζι μου, ειχα περιεργεια να δω τι επιανε αυτο το 206 στην ευθεια που ηθελε να περασει ολοκληρη Ferrari...
κανα 'γκομενικο' θεμα θα ητανε
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ταξιδια (=διοδια) με τη μηχανη με καυσωνες και ζεστες πολλες την εχω κοψει .. (το γηρας...), οποτε συνηθως πλεον το βιωνω απο τη μερια του αυτοκινήτου.
Δεν εχω κανενα προβλημα να τους αφησω ολους τους 2τροχους να περασουνε αν εχει καυσωνα ή βροχη.
Φανταζομαι αμα τυχει να εισαι το αυτοκινητο απο πισω μου παλι τα ιδια θα λες και για μενα....
just so you know...'ζμπουτσαμ' και εσύ και η βιασύνη σουΕ ρε Kacey που σου χρειάζεται... Να δούμε η ζμπουτσασ'ου είναι μεγαλύτερη ή όχι από του Kacey που δεν έχει πρόβλημα να σε στείλει στην μπάρα/στο τσιμεντένιο διαχωριστικό/κτλ...
Άκου εδώ επιχείρημα >'ζμπουτσαμ' και εσύ και η βιασύνη σου
'Zμπουτσαμ' και εσύ και η Mηχανή σου.
-
-
-
Πηγαίνετε να οδηγήσετε μια βδομάδα στο Ηράκλειο και οι πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας θα σας φαίνονται σαν την Ελβετία
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πηγαίνετε να οδηγήσετε μια βδομάδα στο Ηράκλειο και οι πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας θα σας φαίνονται σαν την ΕλβετίαΠραγματικά, οι κρητικοί είναι το κάτι άλλο, ειδικά αυτοί με τα αγροτικά που έχουν δαντέλα γύρω γύρω στο παρμπρίζ.
-
Δεν υπάρχει ίχνος λογικής σε μερικούς ανθρώπους. Πριν λίγο ήρθαν 2-3 τύποι με το X3 τους και ξεφόρτωσαν μια βάρκα στο πεζοδρόμιο. Τη σκέπασαν, το X3 έφυγε και οι υπόλοιποι ανέβηκαν στη διπλανή πολυκατοικία...
Ελπίζω το 100 που κάλεσα κι ήρθε 10-15λεπτά αργότερα να τους έραψε το αντίστοιχο κουστουμάκι. Είχαν ζητήσει από κάποιον ταυτότητα οπότε ευελπιστώ ότι το ροζ χαρτάκι επιδόθηκε εκεί που έπρεπε
-
Γιατί ρε φίλε, δεν πληρώνω φόρους εγώ; Όπου θέλω θα παρκάρω τη βάρκα μου, ώχουυυυυ
-
Κανά δίωρο μετά την επίσκεψη του 100 η βάρκα είχε κατέβει στο δρόμο Λεφτά για βάρκα υπήρχαν, λεφτά για να βρει ένα χώρο να την αποθηκεύει δεν 'χάλασε' ο κάτοχος...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κανά δίωρο μετά την επίσκεψη του 100 η βάρκα είχε κατέβει στο δρόμο Λεφτά για βάρκα υπήρχαν, λεφτά για να βρει ένα χώρο να την αποθηκεύει δεν 'χάλασε' ο κάτοχος...Η κρίση έπιασε και τους Κροίσους. Τι να κάνουμε...?
-
στον δρόμο επιτρέπεται δηλ;;;
-
Ζωο ο τυπος στη Λεωφορο Ποσειδωνος γαμω το λιπος που κουβαλαγε που να εχει σκοτωθει το πιωμενο την ωρα που μιλαμε...Τυπας με v-strom,εγω βρισκωμενος στη μεσαια λωριδα,σκουπιδιαρα δεξια που σταματαγε και κατεβαζε τους εργαζομενους να μαζεψουν τα σκουπιδια,εκανα λιγο αριστερα στη λωριδα μου γιατι σαν ευσυνειδητως οδηγος κραταω αποστασεις ασφαλειας απο πεζους στη συγκεκριμενη περιπτωση τους εργατες,και ο τυπας ηθελε να περασει ενδιαμεσα απο εμενα και την αριστερη λωριδα,και ειχε το θρασος να αντιμιλησει και να το παιξει αντρας εχοντας τη γκομενα πισω και γενικως του εξηγησα τι εγινε στη συγκεκριμενη περιπτωση και αυτος βριζοντας λεγωντας στην αρχη ηπια λογια και μετα φτασαμε στα ιερα και τα οσια και ο πατερας μου πηγε να του πεταξει ενα μπουκαλι γεματο ρακι απο τα πατρια εδαφη,ειχε το θρασος και χτυπησε το αμαξι με μπουνια.Παω να σταματησω να κανω δεξια και χαθηκε το μ@λ@κισμενο σε κατι στενα αφου πηρε χαμπαρι οτι μου βουλιαξε το αμαξι γ@μω το μ@υνι της μανας του που να εχουν αδειασει τα μυαλλα του στη Ποσειδωνος αυτη την ωρα που γραφω!!!!
-
lol τι διαβάζω στις τελευταίες σελίδες
Γιώργο τσάμπα μάγκες τους λένε αυτούς αλλά δε πειράζει, όλα εδώ πληρώνονται
θα πάει κάποια στιγμή να περάσει πρώτος διόδια, δε θα πάει;
-
Κάγκουρας;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
lol τι διαβάζω στις τελευταίες σελίδεςΓιώργο τσάμπα μάγκες τους λένε αυτούς αλλά δε πειράζει, όλα εδώ πληρώνονται
θα πάει κάποια στιγμή να περάσει πρώτος διόδια, δε θα πάει;
Μωρε θα παει αμα εχει ζησει απο τις καταρες που εχει φαει ολο το Σ/Κ...
Δεν τον ελεγες καγκουρα αλλα φτιαγμενος ηταν σιγουρα!!!
-
Ζωο αυτος που εσφαξε το STOP ακριβως πριν φτασω στην διασταυρωση.
Για λιγο δεν γιναμε. -
του ειπες οτι αυνανισμος και οδηγηση δεν πανε μαζι;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]