-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επειδή το budget είναι περιορισμένο και αναγκαστικά θα πας σε παλιό αυτοκίνητο, εγώ κλείνω υπέρ του yaris.
Είναι μανιτζέβελο, με πολύ καλούς χώρους, οικονομικό. Δεν ξέρω τί γίνεται με το iso-fix βέβαια...
Aν δεν τίθεται θέμα με το τεκμήριο-ασφάλειες, το 1,3 το οποίο θα σε καλύψει ακόμα και για ταξίδια, και έχει και σχεδόν ίδια κατανάλωση+απειρο, η καλυτερη πλεον ρεαλιστικη και συμφερουσα γενικως, λυση, για αυτα που συζηταει ο ταυρος, σε 5πορτο φυσικα...
Οσο για το isofix, στα προχειρα στο net που κοιταξα, σαν να φαινεται οτι εχει:
http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 131AAqACx7
P.S Εναλλακτικα, θα προτεινα και αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2359585/
Exω παει ταξιδι, με ενα τετοιο -συνοδηγος βεβαια- το εχεις ενας φιλος, μου φανηκε εξαιρετικο, ανετο, ποιοτικο, και γενικοτερα εδειχνε στο δρομο σαν να ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητο.
Το δε μοτερακι με τα 80 αλογα πρεπει να ειναι απιθανο...Στην Αττικη Οδο τα 120-150Km/h τα ειχε συνεχεια για πλακα, χωρις
να ζοριζεται... -
Προχώρα τώρα ποθ είναι νωρίς. Τα έξοδα γέννα στηνς καλύτερη είναι 5 χιλιάρικα χωρίς τα παρελκόμενα , 2500 χιλιάρικα νοσοκιμείο 3κλινο ιδιωτικό με καισαρική και άλλα τόσα ο γιατρός οπότε όποια σχέδια καταργούνται στο 9μηνο αναμονής....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν μπει το μικρό τώρα αγγελία, θα πουληθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα; τι σας κάνει να πιστεύετε ότι του χρόνου -αν υπάρξει παιδί- θα μπορέσει να πουληθεί γενικώς;
Εξάλλου επαναλαμβάνω. Η αλλαγή -αν γίνει- θα γίνει και για εμάς, όχι μόνο για το μωρό που μπορεί να έρθει.ερρρμμμμμ σε βλέπω στο φρέσκο πολύ σύντομα μόλις η υπηρεσια ηλεκτρονικού εγκλήματος εντοπίσει το quote
-
Είσαι διεστραμένος ρε!
-
Ε, είναι λίγο χοντρό να βάζεις το μικρό αγγελία πριν καν γεννηθεί.
-
Πουλάει το μωρό;
Ταύρε μην το πουλάς το παιδάκι, θα το μετανοιώσεις.
Στο λέω εγώ, νέος πατέρας ΔΥΟ παιδιών (άρα δύο καθισματάκια πίσω), με ΔΥΟ τρίθυρα αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα Mini Cooper.
Τα 10' του να σκύψεις και να βάλεις το παιδί στο καθισματάκι είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην άπειρη μιζέρια του πεντάπορτου.
-
πόσο πάει , ? έχω βγει από την αγορά κάνα χρόνο ...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πουλάει το μωρό;Ταύρε μην το πουλάς το παιδάκι, θα το μετανοιώσεις.
Στο λέω εγώ, νέος πατέρας ΔΥΟ παιδιών (άρα δύο καθισματάκια πίσω), με ΔΥΟ τρίθυρα αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα Mini Cooper.
Τα 10' του να σκύψεις και να βάλεις το παιδί στο καθισματάκι είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην άπειρη μιζέρια του πεντάπορτου.
τα 10 'ωχ' που θα φωνάξεις όταν πάθεις κάποια στιγμή λουμπάγκο είναι όμως ανεκτίμητα.
-
Σιγά μωρέ, τι κηδείες είστε!
-
Πες τα ρε Μάνο με τους γιωτάδες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πουλάει το μωρό;Ταύρε μην το πουλάς το παιδάκι, θα το μετανοιώσεις.
Τι μλκας :rofl:
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες τα ρε Μάνο με τους γιωτάδες.Μην πεις μετά ότι δεν προειδοποιήθηκες
-
Ξάδερφός μου δηλώνει φανατικός υποστηρικτής των τρίθυρων. Έκανε δύο κουτσούβελα και αγόρασε 207 CC. Μόλις που χωρούσαν τα παιδιά στο φινιστρίνι. Όλο το σόι τον έκραζε.
Όταν αποφάσισε να το αλλάξει, δήλωσε ότι θα πάρει Focus. Ανάσανε το σόι. Και πήρε τρίθυρο...
Ε, τώρα την έχει βρει με ένα Τσιρότο και δεν του λέει κανείς τίποτα, γιατί τον μάθαμε πια.Εν ολίγοις, το θέμα δεν είναι αν γίνεται να συμβιώσεις με τρίθυρο. Μια χαρά γίνεται. Παλιά, οι γονείς μας όργωναν την Ευρώπη ή την Ελλάδα με κουρέλια αμάξια. Με 6 άτομα μέσα.
Το θέμα είναι αν είναι πρακτικό κι άνετο και λογικό. Ε λοιπόν, δεν είναι. -
2 γιατροί, 3 απόψεις. Έχω φίλους με παιδιά και τρίθυρα που ορκίζονται ότι τους βολεύει περισσότερο, καθώς έχεις χώρο να κινηθείς μπροστά από το κάθισμα (και το παιδί, κατά συνέπεια). Άρα, το τι είναι πρακτικό και άνετο (πόσο δε μάλλον λογικό) εκτιμάται κατά περίσταση. Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε περί αντικειμενικής πρακτικότητας, μπροστά σε MPV με συρόμενη πόρτα τα λοιπά ωχριούν άπαντα. Επειδή όμως για προφανείς (εδώ μέσα) λόγους κάτι τέτοιο αυθακυρώνεται, πάμε για άλλα.
-
Πέρα από το ότι θα συμφωνήσω με τον από πάνω, θέλω να πω οτι...
HE' S BACK!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
2 γιατροί, 3 απόψεις. Έχω φίλους με παιδιά και τρίθυρα που ορκίζονται ότι τους βολεύει περισσότερο, καθώς έχεις χώρο να κινηθείς μπροστά από το κάθισμα (και το παιδί, κατά συνέπεια). Άρα, το τι είναι πρακτικό και άνετο (πόσο δε μάλλον λογικό) εκτιμάται κατά περίσταση. Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε περί αντικειμενικής πρακτικότητας, μπροστά σε MPV με συρόμενη πόρτα τα λοιπά ωχριούν άπαντα. Επειδή όμως για προφανείς (εδώ μέσα) λόγους κάτι τέτοιο αυθακυρώνεται, πάμε για άλλα.δε ξερω αν καποιος πρεπει να το σκεφτεται και ετσι αλλα ο πατερας μου που ειναι ηταν στην πυροσβεστικη μου ειχε πει οτι για λογους ασφαλειας πρεπει να αποφευγονται τα τριθυρα οταν πισω θα μεταφερονται συχνα ατομα. αυτο γιατι σε περιπτωση ατυχηματος και εγκλωβισμου τα πραγματα γινονται πολυ επικινδυνα... το ξερω ειναι ακραιο να σκεφτομαστε ετσι αλλα ειναι πραγματικοτητα.
-
Χρησιμοποίησα τριθυρο για 2-3 χρονια με τα παιδιά, μετα το εκοψα και παίρναμε το μικρο της γυναικας που είναι τετραπορτο.
Ειναι πολυ πιο ανετο, τι να λεμε τωρα.... Καλά για ενα ταξίδι 500 χλμ, οπου τα βαζεις και βγαζεις μία φορά δεν έχει διάφορα..... Αλλα το τυπικό σάββατο πρωί με ψώνια σε διάφορα μαγαζια με στενα ψαροκοκαλο παρκαρισματα, αντε να ανοιξεις την τεραστια πορτα του 3d να τα βαλεις και να δεσεις ζωνες.... Ασε καλύτερα
-
Τουλάχιστον να είναι κάμπριο να τα κάνει από πάνω.
-
καλα σου λεει, με το καμπριο ουτε πορτες ουτε τιποτα...ναναι 4-θεσιο ομως
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
δε ξερω αν καποιος πρεπει να το σκεφτεται και ετσι αλλα ο πατερας μου που ειναι ηταν στην πυροσβεστικη μου ειχε πει οτι για λογους ασφαλειας πρεπει να αποφευγονται τα τριθυρα οταν πισω θα μεταφερονται συχνα ατομα. αυτο γιατι σε περιπτωση ατυχηματος και εγκλωβισμου τα πραγματα γινονται πολυ επικινδυνα... το ξερω ειναι ακραιο να σκεφτομαστε ετσι αλλα ειναι πραγματικοτητα.Καλό είναι να το έχουμε κι αυτό υπόψη μας, αλλά πλέον στην περίπτωση απεγκλωβισμού δεν υπάρχει μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τρίθυρου και πεντάθυρου. Κόβονται τα πάντα.
Αντικαθιστώντας τον... "ντολμά"!