-
@audikon: http://www.zeperfs.com/en/fiche3499-aud ... 4-tfsi.htm
-
σε ευχαριστώ! δεν ξέρω βέβαια αν ήταν για καλό!! (το 185 είναι πειρασμός)
-
Γνωρίζετε εαν μπάινει υγραέριο στον 1.2 TFSi (με το 85 άλογα) ; Η καρέντα έχει ενα πρόγραμμα σχετικό αλλά δεν αναφέρει αναλυτικά όλα τα μοντέλα και απο καρέντα ειπαν οτι πρέπει να ρωτήσουν τους τεχνικούς (ειναι κλειστοί τώρα) μιας και δεν ειναι σίγουροι οτι μπάινει σε όλους τους κινητήρες.
(αναφορικά : http://www.audi.gr/gr/brand/el/tools/ne ... otion.html )
ευχαριστώ -
Ξέρει κανείς τι σημαίνει το παρακάτω μήνυμα κάθε φορά που βγαίνει το κλειδί από τη μίζα?
note deadlock see owners manual
-
Την έχει όλο το group αυτη την ειδοποιηση. Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το αυτοματο κλειδωμα των θυρών. Απλή ειδοποιηση ειναι!
-
Καλά σε καθυστερημένους νομίζουν ότι απευθύνονται? Πρέπει να το βγάζει κάθε φορά?
Προσωπικά δεν το έχω ξαναπετύχει σε κανένα VAG και έχω οδηγήσει καμπόσα!
-
Το ειδα σε Α3 cabrio και σε μεγαλύτερα Audi, σε Polo και στο Eos.
Θα μπορούσε βεβαια να λεει και 'Προσοχή! Για να εξελθετε του αυτοκινήτου πρέπει να ανοιξετε τις πορτες!' -
Κανονικά θα έπρεπε να υπενθυμίζει στους ευφυείς κατόχους να αναπνέουν κιόλας ...
-
Καλησπερα παιδια! Ψχνω για αυτοκινητο στην κατηγορια αυτη και εχω καταληξει σε δυο. Στο vw Polo 1.2 και στο Audi A1. Βεβαια η τιμη του 2ου ειναι 'αρκετουτσικα' πιο πανω. Γνωριζετε εαν υπαρχει καποια προσφορα του ομιλου για το Α1;
Καμια συμβουλη για τον κινητηρα; Αξιζει ο TFSI με τα 86; Εθνικη δλδ ειναι ανετος ή ετσι κι ετσι; Μπορω να του φορεσω καποιο προγραμα για να το φτασω πανω απο τα 100;
Βλεπω επισης τις δυο εκδοσεις του, την attraction και ambition, και δεν βλεπω τρελες διαφορες. Στην δευτερη ερχεται με προβολεις ομιχλης εξωτερικα, αλλα δεν μπορω να εντοπισω απο μια προσχειρη ερευνα που εκανα(δεν εχω προλαβει λογω υποχρεωσεων να παω σε μια αντιπροσωπεια) δεν βρηκα μεγαλες διαφορες που να δικαιολογουν και την διαφορα. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Γνωρίζετε εαν μπάινει υγραέριο στον 1.2 TFSi (με το 85 άλογα) ; Η καρέντα έχει ενα πρόγραμμα σχετικό αλλά δεν αναφέρει αναλυτικά όλα τα μοντέλα και απο καρέντα ειπαν οτι πρέπει να ρωτήσουν τους τεχνικούς (ειναι κλειστοί τώρα) μιας και δεν ειναι σίγουροι οτι μπάινει σε όλους τους κινητήρες.
(αναφορικά : http://www.audi.gr/gr/brand/el/tools/ne ... otion.html )
ευχαριστώΜου απάντησαν. Μπαίνει και κοστίζει 2.700.
@aris_rom, έκανε τεστ το 86αρι ο πατέρας μου το 86άρι και το βρήκε αρκετά καλό (παρόμοιες κριτικές διάβασα πεταχτά και σε κάποια τεστ, ελλάδα/εξωτερικό). Τώρα τι να σου πω. Για εξοπλισμό κοίτα εδώ απο το σαϊτ της Αουντι
'Η έκδοση Ambition είναι εύκολα αναγνωρίσιμη με μία ματιά λόγω των ζαντών αλουμινίου 16 ιντσών και των φώτων ομίχλης. Το εσωτερικό του A1 Ambition διαθέτει στοιχεία αλουμινίου, sport δερμάτινο τιμόνι 3-ακτίνων, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων και λαβή χειροφρένου. Επίσης στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ο μηχανικός κλιματισμός, η* sport ανάρτηση** καθώς και **μονόχρωμη οθόνη ελέγχου βασικών λειτουργιών & υπολογιστής ταξιδίου με σύστημα υπόδειξης οικονομικής οδήγησης (*Efficiency Program) Τα sport καθίσματα εμπρός είναι εξοπλισμένα με λειτουργία easy-entry και ρύθμιση μέσης καθίσματος, καθώς και ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγού.'
Δε ξέρω τη διαφορά τιμής αλλά η αμπίσιον, φαίνεται να έχει κάποιο παραπάμω εξοπλισμό. Παντως λένε οτι όσο πιο σπο η ανάρτηση και πιο μεγάλες οι ζάντες το α1 αρχίζει να 'κοπανάει' κάπως. Απλά αναφορικά.
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς την τιμή του audi a1 με τα 185 άλογα με όφελος απόσυρσης σε συνδυασμό με κάποια τυχούσα προσφορά; Ο βασικός του εξοπλισμός είναι ικανοποιητικός ή ότι γλιτώνεις από απόσυρση κλπ τα πληρώνεις για έξτρα;υπολόγισε ενάμισι χιλιάρικο κάτω απ΄την αρχική του τιμή... σαν πακέτο είναι καλό, αλλά να το οδηγήσεις πρώτα...
-
Όσο ψάχω τόσο δεν καταλήγω.. βέβαια δεν είναι λογική αυτή , το ξέρω. Κανείς που έχει ή ξέρει για το 1.4tfsi με τα 122 , τί έχει να πει για το κομμάτι των επιδόσεων; (προτείνετε μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο) Και όποιος μπορεί ας απαντήσει και την ερώτησή μου για το 185άρι!!Εχουμε σαν δευτερο αυτοκινητο στην οικογενεια το Α1 1.4 TFSI S-tronic (το οδηγει κυριως η γυναικα μου). Απο τη χρηση που του εχω κανει εγω μεσα στους 13 μηνες που το εχουμε μπορω να σου μεταφερω κυριως θετικες εντυπωσεις. Το μικρο ειναι σβελτο μεσα και εξω απο την πολη,στιβαρο στον ανοιχτο δρομο με 150+ χλμ. και η μεση καταναλωση του εφτασε τα 7,5-7,8 lt /100χλμ (με χρηση κυριως μεσα στην κινηση). Το αυτοματο κιβωτιο διευκολυνει πολυ τα πραγματα μεσα στην πολη ,κανει ομως αυτο το μικρο 'κροταλισμα'-'τριξιμο' οταν περνας με πολυ μικρη ταχυτητα πανω απο αποτομες ανωμαλιες-λακουβες του οδοστρωματος (εχει αναφερθει και σε προηγουμενο post απο αλλον ιδιοκτητη). Απο λαδι , με σβελτη αλλα οχι 'αγωνιστικη' οδηγηση, δεν χρειαστηκε να συμπληρωσουμε μεχρι το ετησιο service ( περιπου 8000 χλμ. στο οδομετρο). Το μονο μειον για τα γουστα μου ειναι οτι η sport αναρτηση που φοραει κοπαναει λιγο στους κωλοδρομους που εχουμε.
-
Δυό μέρες που είχα το ίδιο αυτοκίνητο δεν κατάφερα ποτέ να πέσω κάτω από 9,5λτ. Κίνηση μόνο εντός Αθηνών, πρωί και βράδυ.
-
ενταξει δεν ηταν δικο σου και το πηδουσες, το καταλαβαμε
τι λες μωρε που δε πεφτει κατω απο 9.5
-
Καλά ήταν δεν ήταν δικό μου πάλι θα το πήδαγα.
Άμα οδηγάει η μάνα μου πάντως σαφως και πέφτει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει τις super χαμηλές καταναλωσεις που θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Με ρεαλιστικούς ρυθμούς, και όχι σούρσιμο, το θέλει το 9αρακι του. ΒΤW το s-tronic του είναι πολύ πιο κοιμισμένο απ΄το δικό μου. Στα 40χαω έχει βάλει 6η...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά ήταν δεν ήταν δικό μου πάλι θα το πήδαγα.Άμα οδηγάει η μάνα μου πάντως σαφως και πέφτει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει τις super χαμηλές καταναλωσεις που θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Με ρεαλιστικούς ρυθμούς, και όχι σούρσιμο, το θέλει το 9αρακι του. ΒΤW το s-tronic του είναι πολύ πιο κοιμισμένο απ΄το δικό μου. Στα 40χαω έχει βάλει 6η...
Δε μιλησε κανεις για 'σουρσιμο', αλλα ουτε και για κοντρες απο φαναρι σε φαναρι. Συμφωνα με τον υπολογιστη ταξιδιου του δικου μας Α1, η μεση καταναλωση για τα 8000 περιπου χλμ. που εχει διανυσει ειναι 7,8 η 7,9 lt (δε θυμαμαι ακριβως).
-
Έκλεισα το audi A1 tfsi 122 ambition ! To αυτοκινητο απο κοντα είναι έρωτας!! (+ πολυλειτουργικο τιμόνι , ηχοσύστημα concert , φώτα xenon , clima κλπ.) Περιμένω πώς και πώς!
-
Ποσο δεν μας ειπες ...
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Περιπου 23.000€
-
Περιπου 23.000€Πηγες και εδωσες 23 χιλιαρικα ευρω (δλδ περιπου 18 χιλιαδες british pounds) για Α1?
ps. Καλοριζικο
Audi A1