-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Και για μπογάνα στον Πανταζή
Tι είναι αυτό το/ η μπογάνα;
Αρνάκι γάλακτος στη γάστρα (με πατάτες)
-
Όχι ακριβώς, χοληστερίνη με πατάτες μάλλον.
http://www.greekmasa.gr/index.php?optio ... &Itemid=49
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι ακριβώς, χοληστερίνη με πατάτες μάλλον.
http://www.greekmasa.gr/index.php?optio ... &Itemid=49Αν βάλεις δε στακοβούτηρο αντί για απλό, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις το triplex αγγείων
-
1 κιλό βούτυρο σε 4 κιλά αρνί. Αούα. Θα λιγώνει με τη μυρουδιά και μόνο, φαντάσου να πάει στη γλώσσα.
Έχω παρατηρήσει πολλές φορές διάφορες συνταγές να το παρακάνουν σε λάδι και μαργαρίνες, και αυτή μου μυρίζει για τέτοια. -
1 κιλό βούτυρο σε 4 κιλά αρνί. Αούα. Θα λιγώνει με τη μυρουδιά και μόνο, φαντάσου να πάει στη γλώσσα.
Έχω παρατηρήσει πολλές φορές διάφορες συνταγές να το παρακάνουν σε λάδι και μαργαρίνες, και αυτή μου μυρίζει για τέτοια. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τοτε αυτες οι τιμες που ειπα ειναι για Σκυρο (ειδα ομως οτι υπαρχουν δρομολογια για Σκοπελο, Αλονησο και υπεθεσα οτι και Σκιαθος θα ηταν απο Κυμη με κοντινες τιμες).Για να μη σε παραπληροφορήσω, για φέτος δεν ξέρω, πέρσυ που το έψαξα, δε θυμάμαι να πήγαινε από Κύμη στη Σκιάθο. Πάντως Σκιάθο και Σκόπελο (+ Αλόνησσο) πηγαίνεις εύκολα και τακτικά από το Βόλο (πέρσυ είχε μέχρι και υδροπλάνο), ενώ η Σκύρος είναι λίγο απομονωμένη συγκοινωνιακά
-
Κυμη-Σκυρος
http://www.sne.gr/home.php?page=40 -
σκιαθο σκοπελο αλλονησο πας και απο Α. Κωνσταντινο
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και για μπογάνα στον Πανταζή
Tι είναι αυτό το/ η μπογάνα;
Αρνάκι γάλακτος στη γάστρα (με πατάτες)
Εάν το ήξερα θα το παρήγγελνα για δοκιμή. Πάντως από τις επισκέψεις μου στην Πελοπόννησο, κατέληξα ότι εκεί δεν τρωνε νεαρά ή μικρά ζώα. Αρνί γάλακτος μπορεί να λένε αλλά στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ζυγούρι (ή και προβατίνα!). Το αντίστοιχο και με τα ερίφια, κατσικάκι λέει ο κατάλογος, τράγος έρχεται..
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αυτα τα 200+ ευρω για πηγαινε-ελα 2 ατομα και αμαξι στις Κυκλαδες και τα 60+ για δωματιο, σκοτωνουν...Η λύση είναι να τους γειώσεις. Όταν το κάνεις εσύ και μερικοί χιλιάδες ακόμα, τότε μπορεί να βάλουν μυαλό.
Αυτό έχω κάνει εγώ εδώ και μια 10ετία, όμως οι Κυκλάδες είναι άλλη κατηγορία, κ@βλα ρε γμτ
Στην Ζάκυνθο έχει πολλές, καλές και φθηνές ταβέρνες με παραδοσιακά φαγητά! Αλλά έξω από την χώρα ! Στις αλυκές που είμαι εγώ έχει μια πολύ ωραία ταβέρνα αν πας προς τα εκεί πες μου !
Εχεις περισσότερες πληροφορίες ;
-
Εγω εαν μπωρεσω και παω φετος διακοπες λεω για Συρο,Κεφαλονια και στην χειροτερη σε ενα φιλικο ζευγαρη στην Κορινθο.
-
Thnx a lot for the infos!!!
-
Είπαμε: προσοχή στους γαύρους στη Ζαχάρω, έχουν δραστήρια ΠΕΦΟ εκεί.
-
Θα τους πάω την ΝΟΠΟ να έχουν να ασχολούνται, μην φοβάσαι
-
Γατάκια.
-
Ψάχνω ξενοδοχειακό συγκρότημα all inclusive για 5 μέρες του Ιουλίου, με καθαρή θάλασσα και μέγιστη απόσταση από Αθήνα οδικώς 3 ώρες. Δηλαδή διακοπές 5 ημερών με loop δωμάτιο-παραλία-εστιατόριο.
Ένα που έχω βρει είναι το Grecotel Lacopetra Beach, για το οποίο δεν ξέρω τι παίζει με την θάλασσα στην περιοχή.
Σχόλια για το συγκεκριμένο ή την περιοχή; Κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα πλαίσια; -
Η περιοχη ειναι κανα μισαωρο απ την Πατρα. Μεταξυ μας σαν περιοχη δεν λεει τιποτα ισως απ τις πιο αδιαφορες στην Ελλαδα. Η θαλασσα ομως και οι παραλιες που εχει και κατω απ το ξενοδοχειο και στις κοντινες στο ξενοδοχειο περιοχες ειναι πολυ καλες. Αν σ ενδιαφερει δηλαδη να πας ν αραξεις καπου και να κατεβαινεις στη θαλασσα για μπανιο και μετα δωματιο για υπνο ειναι καλα.
Η περιοχη γενικα δεν εχει ουτε μπαρακια, ουτε ταβερνες, ουτε τιποτα... Μονο αμμουδια και θαλασσα!
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ψάχνω ξενοδοχειακό συγκρότημα all inclusive για 5 μέρες του Ιουλίου, με καθαρή θάλασσα και μέγιστη απόσταση από Αθήνα οδικώς 3 ώρες. Δηλαδή διακοπές 5 ημερών με loop δωμάτιο-παραλία-εστιατόριο.
Ένα που έχω βρει είναι το Grecotel Lacopetra Beach, για το οποίο δεν ξέρω τι παίζει με την θάλασσα στην περιοχή.
Σχόλια για το συγκεκριμένο ή την περιοχή; Κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα πλαίσια;Στο aldemar είχα πάει πριν από 4-5 χρόνια και δεν ήταν άσχημα. Πάνω κάτω προσφέρει αυτά που θέλεις (κι έχει και ωραίο spa). Και για να μη με μαλώσει κι ο κυρ Νίκος που του διώχνω πελάτες, κι αυτό είναι μια καλή περίπτωση στην Καλαμάτα (αν και 4*).
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Σχόλια για το συγκεκριμένο ή την περιοχή; Κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα πλαίσια;Επειδή συζητιέται πολύ η περιοχή στις τελευταίες σελίδες, σε περίπτωση που money is not an onject...
Και όλως περιέργως στη κεντρική τους σελίδα έχουν τη Βοϊδοκοιλιά!
-
Το γαμησατε και ψοφησε...
Αν ειχε τα φραγκα να παει στο Κοστα Ναβαρινο η στο Αλντεμαρ δεν θα καθοταν να γραφει εδω μεσα για να του πουμε που θα παει, θα τα ηξερε ηδη...
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)